שאדו

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
../images/Emo41.gif שאדו ../images/Emo41.gif

יאאאאא, כמה התגעגעתי ל
שאדו
|הטית ראש שמאלה ואנחה| כבר יותר מחודש שנאלצתי משלל סיבות להעדר מה
שאדו
, וזה עלה לי בבריאות
, והנה הגיע הערב הגדול: אצלי הוא נפתח קצת קודם, ב"ויאלה", עם ספיינבאר (אתה כזה מותק
). (1+ ל"ויאלה", בית הקפה החביב עלי. 1+ לספיינבאר כי התגעגעתי אליך, ועוד 1+ על הלוק המהמם, כרגיל. 1- על הבלונד. עדיין מעדיפה אותך טבעי). היה סיידר חם (1+). היתה שיחה טובה, והפתעה נעימה (1+)
. ב-23:30 יצאנו לכיוון ה-
של משנה תורן והמהממת. ע"פ הסיכום הם היו אמורים להיות מוכנים. בפועל הם לא היו (1-)
. חיכינו-חיכינו, ציפינו-ציפינו, ובסוף נסענו ל
שאדו
לפגוש את מר מומין (1+ כי התגעגעתי, וגם 1+ כי אתה הולך ונהיה יפיוף מפגישה לפגישה
). גם הוא איחר (1-
). נכנסים: היו מיליון אנשים (עוד לא החלטתי עם זה 1+ או 1-... תנו לי לחשוב על זה). היה
ו-
(1+). היו קונדומים (1+). לי היה חם (1-), ספיינבאר דווקא היה
(1-)...
המוזיקה התחילה רע (1-). הנה עודד א (1+
) ועוגי עוגי (1+
), הנה משנה תורן (1+
, באמת הגיע הזמן...) והמהממת (1+,
ו-
על הנצנצים), אבל איפה מומין???
. מי לא היה שאלתם? xanadu והד"ר (2-, היעדרותכם נרשמה!
), והסטוקר של ספיינ´ (
)... היה דראג (1+ כי זו לא ג´סיקה היסטריקה, 1- כי המופע פשוט לא היה מוצלח...). הנה ירון מנענע (1+, יאאא, גם אליך התגעגעתי אחרי יובלות שלא התראינו. קבל
ו-
). הנה מומין שלי
. ובין לבין עוברת לסבית שסוקרת את ספיינבאר מלמטה עד למעלה
. היה מצחיק (1+).
המוזיקה מתחילה קצת להשתפר, וזה בדיוק השלב שספיינבאר מחליט לגרור את כולנו בדיוק אל אמצע המועדון הצפוף ממילא (מה עשיתי לך רע? מה???). אנחנו נגררים... במחשבה שניה, אולי זה לא המיקום הכי גרוע, בכל זאת היה הבלונדיני המקורי (בשיער חום
), הנה הבון-בון, הנה החמוד, והנה ההוא עם הלבן והעיינים הכחולות... המממ... אין כמוך ספיינ´
, אהה, וגם הלסבית ההיא הגיעה אחרינו
. המוזיקה (שוב) מתדרדרת, ומומין מחליט להיות ´גבר´, והולך לתפוס שיחה עם ה-dgay (יפה לך ילד 1+). היתה קיילי (1+). היה ריינינג מן (1+, אבל לא לפני התערבות שלי עצמי
), עכשיו אפשר ללכת... רק שעודד ועוגי לא חיכו עד תום ההימנון, ועזבו ממש בתחילתו (1-, אכזבתם). לא חיכינו ל day by day (-)... לא נורא נשמע אותו בשבוע הבא
לקראת הסף היתה עוד הפתעה משמחת (2+, כי מגיע לך, ואתה יודע למה) לסיכום: היה 10
אתם נפלאים. תודה על ערב נפלא!
mai

../images/Emo41.gifשאדו../images/Emo41.gif2

אז ככה... סופסוף עוגי יכול להשתלב בשירשור (?) הזה... לאחר היעדרות של יותר מחצי שנה מהשאדו, עוגי לבש את מיטב (NOT) מחלפותיו ויצא לעבר ביתה (בעיטה?) של A שם חיכה לו עודד א... הולכים לשאדו! סופסוף חשב עוגי - התגעגענו. באמת בפנים חיכו לנו מאי (1+ על החיבוק
) וספיינ(2+ על הבלונד - אתה נראה סבבה עם זה - אל תקשיב ל1- של מאי
- מרד!!!). בהמשך מצטרפים משנה תורן (1+ על המדים) והמהממת (1+ על ההימום) שמביאה איתה כאמור נצנצים (1+ למאי על הנצנצים שהופיעו לפתע במחשוף...). אבל מה? המוסיקה! המוסיקה! המוסיקה? מכירים את השיר Hang the DJ? זה יכול היה להתאים! הדיג´יי היה על הפצרוף. זה התחיל בהאדאווי (וואט איז לאב?), ועוד כמה שירים פרהיסטוריים, ובסופו של הערב עוגי ספר בערך 3 שירים שהוא נהנה לשמוע, מתוכם רק אחד שאפשר בכלל לרקוד (שמע, דיג´יי, נורא כיף לשמוע את דיי אנדר דיי של מדונה, אבל אולי תלמד אותנו איך רוקדים כזה דבר?
) אז לסיכום המוסיקה: 50- ולסיכום כללי - כנראה המסיבה הכי גרועה שעוגי נכח בה מאז כיתה ז´ (ולא בגלל החברה). בתקווה שיהיה יותר טוב שבוע הבא בתיאטרון...

מאי, אפשר לשים תמונות במקום?

התכוונתי לשים תמונה-תמונה, אבל לא הצלחתי. גם זה טוב. הסיבה (הכמעט יחידה) לצפות בסידרה הזו.

spainbar

New member
תורי, תורי -

אז אני שוב יקצר כי העבודה לא אוהבת שעובדיה עוסקים בדברים אחרים - ואם הם היו יודעים מה הדברים האחרים אז בכלל לא :) בכל מקרה אני רק יוסיף שאני דווקא ממש נהניתי - נכון המוזיקה לא הייתה משהו בהתחלה, אבל השתפרה לקראת הסוף - כנראה שאלה של עם איזה תיפיות אתה מגיע ;) - צריך ללמוד לא לצפות. בכל מקרה חוץ מהלסבית (חמודה דרך אגב), היו כמה חמודים, כמובן שלא נעשה כלום, אבל איך שיצאנו, ותחת השפעה קלה של הסובבים הלכתי ולא התחלתי עם מישהו אלא רק שאלתי בן כמה הוא... (סופר חמוד) :) זה הכל יום טוב, הכל טוב, החומוס טוב ס´

EyeSeeYou

New member
יאללה יאללה.....

חומד, לשאול מישהו בן כמה הוא..זו התחלה בנאלית אמנם (בניגוד לעניין עם השירותים שדיברנו עליו אמש..) אבל מפה אפשר לקחת את זה למחוזות יפים.

Yaniv-DC

New member
זהו, עד כאן.

או שתתנצלי על המינוס אחד לבלונד, או שתמצאי לך מקום אחר לישון בו בוושינגטון. ממתין לתשובה.

EyeSeeYou

New member
../images/Emo45.gif

ספיינבאר נצפה אמש בתל אביב מבלה בחברת שלושה חתיכים, והוא עצמו נראה במיטבו - כרגיל

Yaniv-DC

New member
אז ה הזמן לשאול...

שלישיות זה טוב? אם רק היה לכם מושג כמה אני שיכור... ואחרי כמה גמירות אנחנו... ומאי, בטח מחר אני אבקש ממך למכור את ההודעה הזאת... או בעצם למחור.. או למחוק...

EyeSeeYou

New member
זה רק נדמה לי?

או שפשוט לוקחים את אותה תמונה שלהם (ואפילו עם אותם צבעים, אדום ושחור - אותם בגדים?!) ומעבירים ממסיבה למסיבה? למחבקת הפתרונים... :") בכל אופן קיבלתי רושם שהיה מה לראות בשאדוו בפעם האחרונה..

היה...

לראות את עודד א המהמם בבלונד חדש ומעודכן (אפילו יותר טרי מזה של ס´). חוצמזה אולי די עם ה"היית חולה"? תגיד, לא הבראת כבר?

.m

New member
../images/Emo132.gif פתרונים פה

אז אחרי שסיימתי להזדעזע מהתמונה (חכה, חכה מומין!
), אני רק יכולה להתוודות שאחרי שהצטלמנו הסבתי את תשומת ליבו של מומין לעובדה שאנחנו לבושים בדיוק כמו בתמונה ההיא, מלפני חודשים
, (וחבל שלא שמתי לב לפני כן...) יצויין שספינבאר טען שהוא לא מספיק שיכור כדי להצטלם. ההערה נרשמה ותוייקה. נתראה בתאטרון
mai

EyeSeeYou

New member
עוד יצויין שספיינבאר צולם בעבר

ואני לא מגלה איפה
אבל התמונה ברשותי ותמכר למרבה במחיר

.m

New member
אין סודות בחברה!

(דרכי לומר: ראיתי ואישרתי
) mai

spainbar