שאדו

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
../images/Emo41.gifשאדו../images/Emo41.gif

אחרי חודשיים של היעדרות (חודשיים? נראה כמו יותר…) חזרתי הביתה. ל
שאדו
. במקור דווקא התכוונתי ללכת. כ"כ בא לי לרקוד…, אבל עניינים דחופים דרשו את נוכחותי בבית (מי אמר: "המזוודה שלי סופסוף הגיעה (1+), וקסאנדו יקבל את הנצנצים שלו בשבת"
), אבל עד שסיימתי את כל העניינים, כבר נהיה לי לחוץ מדי בשביל לחזור לת"א, אז ויתרתי. באמת. תשאלו את המהממת. רק ש… ב- 22:15 גיליתי שהחברה (המקסימה) של אבא שלי נוסעת הביתה… הידד!
שאדו
טיים איט איז! בכניסה הפתעתי את ספיינבאר (1+, אוהבת אותך) ומשנה תורן (1+, אוהבת גם אותך, מה אתה חושב…), מלווים במהממת מהממת במיוחד (מתה עליך, אחותי. קבלי 2+). שניה לאחר מכן הגיע עודד א (1+, אוהבת גם אותך
) מלווה ב-א´ הח-מוד והקפוא (1+, הוא מוצא חן בעיני, שמור אותו קרוב
). נכנסים. מסע התעמולה של מרצ לא פסח על השאדו (1-, למה לערב פוליטיקה בכל דבר?), אבל לזכותם יאמר שהם חילקו סוכריות קופצות (1+ אני מתה על סוכריות קופצות
). המוזיקה מתחילה לחלחל פנימה ואני גוררת את א´ הנבוך אל מרכז הרחבה. הוא משתף פעולה (1+ יפה לו), ובמהרה הצטרפו אלינו כל השאר. דניאל365 הגיע (+1) ועל החיבוק שקיבלתי ממך קבל עוד (1+). היה לי חם (1-). לא מצאתי את מומין (1-). היו מליון וחצי אוחצ´ות בנות 4 (1-), וחצי מליון אוחצ´ות בנות 60 (1-).
המוזיקה היתה מוזרה… ואז היה קיילי (1+). ועוד קיילי (1+). ומצאתי את מומין (1+ יו, כמה התגעגעתי
). היה עוד קיילי (+1) ועוד קיילי (1+)… ריינינג מן, לעומת זאת, נעדר מהרפרטואר (2-)
. גם day by day
. יותר מדי אוחצ´ות ערומות החליטו לנגב את הזיעה דווקא באיזור שלנו – חבר´ה מילא להתפשט, אבל לפחות שיהיה לכם מה להראות, ואנא-אנא-אנא קפצו לפארם הקרוב למקום מגוריכם וריכשו דאודורנט…
המנשק שלי הופיע (+1? נו, שיהיה) כדי לספר לי שהוא נורא רוצה לנשק אותי, אבל הוא פה עם חברה שלו, אז נפגש במועדון התאטרון. כן מותק, בטח, מה שתגיד…
בסביבות 1:30 ספיינבאר הודיע על פרישה רבתי שכללה את המהממת ומשנה תורן. חצי שעה מאוחר יותר גם דניאל 365, עודד א ו-א´ ואני עזבנו בצעד קליל את המקום. סיכום: היה 10. היה קיילי. בשבוע הבא? ניפגש במועדון התאטרון, ולא נסמוך על עודד שיפתח את השרשור
mai

.m

New member
אוי, איך שכחתי...

את הבחור ה-מ-ה-מ-ם(
) עם החולצה הלבנה (דניאל והמהממת מתבקשים לנגב את הריר), ועוד הערה לעודד - אני יודעת מה אתה רוצה לכתוב, וראה הוזהרת
mai

shirhayam

New member
עד ש...

קיבלתי הזמנה אישית מאפי חינם חינם חינם לא באתי - דווקא אתמול היה לי חשק עילאי להגיע אבל במקום הייתי......!!! ברוכה השבה....נעים לראות את שמך בפורום ונעימה הידיעה שאת בארץ

daniel365

New member
|מי אמר בחור בחולצה לבנה???| ../images/Emo12.gif

טוב... באמת הגיע הזמן שיגיע כבר השרשור. אני ער מ-11 |ימותו הקנאים| ומחכה ומחכה
... עד שסוף סוף זה הגיע...
אז בקיצור נמרץ ....
בפנים היה חם מאוד ומחניק
... בחוץ היה קר ביותר...
אולי כדאי לפתוח חלון???
חבריי היקרים
בהחלט היו שווים את האירוע (כמו תמיד...) והמוזיקה היתה בהחלט שיפור מפעם קודמת...
אני
והמהממת
שמנו עין על הרקדן ה-מ-ה-מ-ם
בחולצה הלבנה שרוקד כמו השד הפרטי של השטן
באירועים מיוחדים...
מה שמפתיע ועוד לא עבר בירור - מאיפה ספיינמן מכיר
???? קסאנאדו
והדוק.
ביזו את מילתם והבטחתם והחמיצו את הערב למרות ההבטחות להגיע... הברזה קשה נרשמה לחובתכם
(מאי - המלצה לחכות עם הנצנצים עד לכפרה מוחלטת
) סך הכל היה חביב...
יום טוב לכולם!!!! אני

עודד א

New member
נפלאות הכניסה חינם

שאדו יום רביעי. מזמן שלא ביקרתי שם. אממה, כולם אמרו שהם באים (חוץ מאנאבל="הנאנחת") אז היה כדאי. איפה קסאנאדו ודוקטורו, איפה? (זה בסדר, יהיה לי הרבה מכם ביום שבת
). אבל יש את ס´, שמייייייייייייי
, משנה, ענת ומאי כפיצוי. מסקנות? מוסיקה בעייתית (יפוטר ה- dgay ולאלתר!!!) ולחץ לא יאומן. איזה כיף זה כניסה חינם למקום, הלב לא נשבר אח"כ. עוד יותר כיף להגיע למקום בזוג. אפשר להתנשק ב- lovo don´t let me go וב- tragedy וב- better the devil you know ובעצם בכל שיר... היה נחמד. נתראה בשבוע הבא? נדבר על זה!

למעלה