שאלה בקשר לנ"מ

../images/Emo41.gifשאלה בקשר לנ"מ

שלחו לי תאריך גיוס ל4/8, ראיתי בפורום שזה כנראה יהיה נ"מ ולפי מה שהבנתי נ"מ זה הקרבי של חיל האויר. עכשיו... אני בן יחיד ואמא שלי חד הורית הם לא אמורים לשלוח טופס כלשהו שאמא שלי אמורה לחתום עליו ולאשר את הגיוס שלי לקרבי

oshiko

New member
באמת נראה לי מוזר ...

האם במנילה שלך הופיעו יחידות קרביות? האם נ"מ זה מה שבחרת?

אממ לא (לא נראה לי בכל מקרה)

אבל בין מה שבחרתי היה "חייל במערך הטכנולוגי בחיל האויר" ו"חייל במערך הטכנולוגי - ביבשה"

סמדר בנ

New member
אולי זה נ"מ ולא בתפקיד קרבי?

אני חושבת שלתפקיד קרבי היה כתוב "לוחם נ"מ" כמו שמופיע לבנות במנילה, חייל במערך הטכנולוגי נשמע יותר כמו תומך לחימה.

לא חושבת

שזה קרבי... גם פרופיל 72 לא מתאים לקרבי, נכון? גם אני אם חד הורית לבן יחיד, והוא בהנדסה קרבית רק כי הוא ביקש ואחרי שאני חתמתי לו על ויתור.. הם לא שולחים שום טופס, אם אתה רוצה להתגייס לקרבי, אתה צריך לגשת עם אמא שלך לקצין העיר ושם לחתום בפני עורך דין...

oshiko

New member
../images/Emo51.gifנפתרה החידה, כנראה

72 זה כן פרופיל קרבי. אמנם לא לחי"ר, אבל במקרים רגילים מתגייסים איתו לשיריון, תותחנים, נ"מ ועוד. פשוט גילינו את הנוהל באדיבותה של "רצה" - לפי מה שאני מבין משבצים אותך לתפקיד לא-קרבי שמיועד לבנים יחידים, אלא-אם-כן אתה ניגש ביזמתך לקצין-העיר לחתום עם ההורים. מה שקיבלת זה כנראה תפקיד לא קרבי בחיל האויר שמיועד לבנים יחידים. יש תפקידים שדורשים פרופיל קרבי (72 ומעלה) אבל הם לא קרביים מבחינת הסיכון, ולכן מייעדים אותם לבנים יחידים, כמו למשל מדריך טירונים - מעבירים טירונות לחניכי טיס או אחרים בחיל-האויר. הגיוני שב 4/8 מתגייסים ביחד עם נ"מ לטירונויות נוספות של חיל-אויר. אם אתה רוצה חתימת הורים לקרבי תטלפן לקצין העיר; תצטרך לקבל מנילה חדשה; יכול להיות שתצטרך לדחות לנובמבר.

למעלה