שאלה חשובה לגבי ג'ל

kserasera

New member
../images/Emo41.gifשאלה חשובה לגבי ג'ל../images/Emo115.gif

אני מחפשת ג'ל סיכה על בסיס מים, ללא טעמים, ושלא יהיה דביק מה שמוכרים בחנויות אביזרים הוא על פי רוב יקר, ובד"כ עם תוספות צבע וטעם האם אפשר לקנות בבית מרקחת או מקום אחר, ג'ל על בסיס מים פשוט (כמו של בדיקת אולטראסאונד..) שרי אשמח לתשובות

Cגלית

New member
אולי עינבר או סתיו

יענו לך, אני גם לא מכירה משהו טוב.

kserasera

New member
אגב איך זה..?

נראה לא יקר וגם עונה לצרכים... מישהו מכיר..?

A l o n z

New member
נסי את הג'ל

הכי פופולארי KY עושה את העבודה יפה מאוד. בהצלחה!

A l o n z

New member
בכל בית מרקחת!

ללא מרשם אפילו, ואם הרוקח גבוה שרמנטי ומצוייד היטב,, תבקשי לבדוק את את הג'ל על הדלפק!

A l o n z

New member
בדיחה,,

סקסית שופעת חיוניות נכנסת לבית מרקחת , ומחכה לסוף התור, וכשאחרון הלקוחות יוצא, היא פונה אל הרוקח ושואלת: "סלח לי, יש לך קונדומים בכזהההההה גודל? <מסמנת בידיים> עונה לה הרוקח: " יש לנו התמחות בגדלים הללו, איך אפשר לעזור לך?" עונה לו המיוחמת: "איכפת לך שאחכה פה בשקט עד שיגיע קונה מתאים?" :)

A l o n z

New member
עוד אחת :)

נער מספר לחבר שלו בהתלהבות: "אל תשאל, הלכתי לבית המרקחת, וביקשתי מהרוקחת הבלונדינית קונדומים, והיא טענה שהיא צריכה למדוד לי איזה גודל מתאים לי, ומצצה לי עד שהתפוצצתי לה בגרון" עוד לפני שזה גומר לספר, החבר רץ לבית המרקחת, ונזכר שאין עליו שקל, ניגש לרוקחת הבלונדינית שבדיוק התפנתה, "סליחה, יש לכם קונדומים?" "בטח" עונה הרוקחת, "איזו מידה אתה צריך?" " אין לי מושג" עונה הנער והרוקחת מורה לו לגשת מאחרי הדלפק ולהתפשט, הנער בזריזות ניגש מאחרי הדלפק, וזוכה למדידה המיוחלת, עד תום. הרוקחת מסדרת את שיערה, רוכסת את חולצתה, ואומרת לו: "כמה חפיסות אתה רוצה ילד?" הילד מתלבש בחופזה, מפשפש בכיסיו ומגמגם לכיוונה: אהההההההה אני,, אני,, אני באתי רק למדוד! :)

Master Stav

New member
ג'ל על בסיס מים

ללא טעם ללא ריח ומעולה וגם המחיר ככול הזכור לי סביר ברד פוינט ..... תבקשי את הRP האורגדינלי על בסיס מים

למעלה