שאלה חשובה

fa jing

New member
../images/Emo41.gifשאלה חשובה ../images/Emo26.gif

כמו שאמרתי לכם בעבר קניתי שתי זוגות אופניים של GIANT אך מכיוון וההרכבה נעשתה מהקופסא בבית ( הבאתי אותם במטוס) ההילוכים לא היו מכוונים בצורה מדוייקת ויש כמה בעיות עם החישורים הגלגלים אינם ישרים. ניגשתי ל-הוביס בר"ג הבחור ממש נחמד ועושה רושם שהוא יודע מה הוא עושה( למישהו איגנורנט כמוני). אבל.....וזה אבל גדול נראה לי כי המחירים שם לתיקון קצת יקרים!!! אני יודע כי בכדי לקבל הצעת מחיר יש צורך לראות את האופניים אבל אני אפרט את מה שהוא נתן לי ואימרו לי האם המחירים הללו סבירים. כמו כן הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הבחור האם הוא אמין האם המקום טוב...? אני כרגע מחפש "בית" לאופניים לעניין של תיקונים ושרות ותעזור לי חוות דעת של רוכבים מביני עניין ולמודי ניסיון!!! הפרוט שלמ התיקון הוא: זוג 1: יישור הגלגלים ( כיוון חישורים) 120 כיוון הילוכים 90 כיוון מעצורים+ החלפת ידיות ( זה מורכב הפוך בסין שם הברקס האחורי הוא משמאל) 80 סה"כ לזוג זה המחיר הוא 290 ש"ח זוג 2 : כיוון הילוכים ( עפ"י טענתו המצב לא גרוע כמו בזוג הראשון) 60 כיוון מעצורים+החלפת ידיות( כמו בזוג הראשון) 80 סה"כ לזוג זה 140 ש"ח המחיר הכולל לאחר הנחה לשתי הזוגות הינו 400 ש"ח
מה דעתכם על הצעת המחיר ואיך השרות אצלו? חנן

למעלה