שאלה חשובה!!!!!

B BOY1

New member
../images/Emo41.gifשאלה חשובה!!!!!../images/Emo41.gif

בערך בינואר אני הולך לקנות אופניים חדשות (כשיצאו כל הדגמים של 2005) ואני מתלבט בין 2005 Jamie Bestwick Team ו- Haro Mirra 540. בעיקרון ה-gt באים עם בש-גארד אבל עם אני קונה HARO אז אני שם עליהם odyssey utility sprocket (מחליף מהאופניים שלי) כך שאין לי בעיה עם בש-גארד. בעיקרון ההתלבטות העיקרית שלי היא בין השילדות. איזה שילדה יותר טובה לסטרית ופארק (סטרית-הקוונה להרבה גריינדים, טייל-ויפים, בניהופ 180, מניואל וכ"ו, ופארק- הקוונה לתרגילים באויר בסקייט-פארקים(נו-פוטר,נו-הנדר, אולי מתי שהו גם טייל-וויפ וכ"ו). אז אני צריך שתגידו לי איזה שילדה הכי נוחה, חזקה, קלה וכ"ו. מי שיכול לעזור אז שיעזור כי אני ממש שובר את הראש עם כל הסיפור הזה. בתודה מראש. B-BOY1.

eric kossston

New member
קיצור אתה רוצה אופניים להההההכול!

אתה רוצה לכל הדברים חוץ מפלטלאנד אולי וגם זה לא ממש אז זה פשוט מאד מה יותר טוב בכללי לכל התחומים... ואני לא יודע ד"א מה עדיף... הייתי לוקח ת'ג'יטי...

FLEA OWN

New member
כיאילו שאתה לא יודע שהג'י טי יותר

אגרסיביות בורים אתה ראיתה אותם מלא פעמים ואתה יודע שהם ברמה יותר גבוהה מההארו אפילו אם תיתן לי את הכסף אולי אני אקנה לך אותם אם הנחה

B BOY1

New member
דווקה לדעתי ההרו יותר טובות (אני

חושב כך בגלל שראיתי הרבה מאוד אנשים נוסעים עליהם ועל הג'יטי ....אף אחד...)

SuperRide

New member
הלוואי עליך את גרסת הTEAM

היא עולה 500$... בטח התכוונת לדגם PRO לא TEAM ... ואם באמת התכוונת לTEAM אז ברור שGT.. יש לי את גרסת PRO שזה בערך כמו 540...

למעלה