שאלה כללית

../images/Emo41.gifשאלה כללית

יש לי פאלם m500 [לא קניתי, קיבלתי] ואני לא מבינה בו כלום למען האמת. עיינתי במאמרי הפורום, רוב הלינקים לא עבדו לי. אני רוצה לדעת אם אני יכולה לסנכרן את האאוטלוק במחשבי עם הפאלם. ועניין שני - איזו תוכנה והאם בכלל אפשר להפוך אותו למכשיר ניווט. דבר אחרון - יש תוכנות חינמיות למיניהן, משחקים ועוד?

stamz

New member
דבר ראשון תתחדשי

אני לא מסנכרן עם אאוטלוק, אז אין לי איך לעזור בזה, אבל ידוע לי שזה אפשרי. חפשי <כאן>. בקשר לתוכנות, תוכלי למצוא סקירות בקישור הקודם. <הינה> אתר נחמד בעברית עם הרבה מידע מועיל ותוכנות מכל הסוגים.

../images/Emo41.gifתודה רבה לך

אבל, כבר אמרתי שאני לא מבינה בזה דבר ולא חצי דבר? באת הראשון לא מצאתי דבר בקשר לסנכרון עם אאוטלוק, וגם לא באתר השני:/ מייאש שיש פאלם, אבל לא לדעת מה לעשות איתו...

AYELET1

New member
מצאי את אזכור

Pocket Mirror זה מה שאת צריכה ואאל"ט התוכנה צורפה בזמנו לדיסק שהגיע עם המכשיר שלך. באתר הזה תמצאי כפתור בצד ימין של "תוכנות מומלצות". ליד כל תוכנה מצויין אם היא חינמית או לא

AYELET1

New member
ולניווט Door to door

לא ניתן להשתמש במכשיר זה. לפחות לא בארץ

../images/Emo41.gifתודה רבה לך AYELET1

קראתי את הכתבה, מאוד מעניין, מושקע וכתובה יפה מאוד. אבל, שאלתי היא איפה אני יכולה להשיג תוכנה שתוכל לבצע סנכרון מול האאוטלוק? ומה הכוונה בניווט door to door?

udifpalm

New member
נווט door to door

הכוונה לתוכנה לה את מזינה את כתובת היעד והיא מכוונת אותך בצורה אקטיבית (ימינה, שמאלה עוד X מטר, וכו') עד ליעד. בניגוד לתוכנה שרק מציגה לך את מקומך על מפה אבל לא מנסה לכוון אותך ליעד. לגבי OUTLOOK - כמו שאיילת כתבה, התוכנה אמורה להיות על דיסק שהגיע עם המכשיר. לא ניתן להוריד תוכנה זו מהאינטרנט היות והיא מסחרית ונכללה עם המכשיר. אם אין ברשותך את ה- CD, אנא בקשי ממי שנתן לך את המכשיר שיחפש אותו. את תוכנת ה- palm Desktop לעומת זאת כן ניתן להוריד מאתר palm, אבל לא ניתן בעזרתה לסנכרן מול outlook אלא מול palm desktop בלבד.

למעלה