שאלה לגבי חוזה עם צלם

אתי@

New member
../images/Emo41.gif שאלה לגבי חוזה עם צלם ../images/Emo41.gif

בחוזה שלכם כתוב כמה תמונות הצלם/צלמת מתחייב/ת לצלם? הכונה היא כמה תמונות יצולמו, ומתוכן תבחרו את התמונות שאתם רוצים...

*שיר

New member
אצלנו זה שונה לגמרי

היא מצלמת כמה שהיא מצלמת והכל עובר אלינו (תמונות+פילם). מה שאנחנו בוחרים נכנס לאלבום.

אתי@

New member
אם לא אכפת לכם... ../images/Emo39.gif

אני מעלה את ההודעה הזאת למעלה. תודה בשם ההנהלה וועד העובדים.

אינצה

New member
אצלנו בחוזה

הצלם מצלם ללא הגבלה ואנחנו מתחייבים לקחת 300 תמונות. על כל תמונה נוספת שנרצה נשלם קצת יותר מ-300 הראשונות.

אתי@

New member
לא כתוב אצלכם מינימום תמונות

שהצלם מצלם??? "בלתי מוגבל" זה מילה מאוד כללית ולא מחייבת... אם אתם משלמים על 300, אז הצלם מצלם 400 או 1000...?

אינצה

New member
אין לי מושג אבל גם לי זה נראה עכשיו

קצת פתוח ולא מספיק מוגדר. איך זה אצלכם? את חושבת שצריך להגדיר מינימום? כמה?

סטארי2

New member
אצלינו זה הולך ככה

הוא מצלם כמה שיוצא, לפי ההתפתחויות, ומסדר אלבום של 250 התמונות שאותו אנחנו לוקחים בכל מקרה (ומשלמים על כל תמונה בו 2 דולר). את שאר התמונות נוכל לקבל בקונטקטים או על סידי, ואם נרצה מהן נשלם על כל אחת נוספת דולר אחד. לפי מה שהוא אמר לנו, הוא מצלם בד"כ כפול מכמות התמונות שהזוג מעריך שייקח.

אתי@

New member
אצלנו זה לא כתוב בכלל, גם לא

שהיא תצלם מספר בלתי מוגבל... ופתאום חשבתי שאם תהיה פאשלה והתמונות לא יהיו יפות, אז לפחות שאנחנו נוכל לבחור את הכי יפות מבין כל התמונות... וכמה שיהיו יותר תמונות, ככה יש יותר סיכוי שנצליח לבחור מקבץ תמונות מוצלח...

true

New member
תבקשו את כל התמונות על סידי!!!

סליחה שמתערב ,נראה לי שאתן לא יודעות שהיום בעזרת תוכנה לאלבום תמונות ניתן לארגן את התמונות,לקטלג ,להחליט איזה תמונות להדפיס ולהכניס לאלבום הגדול. יתכן שניתן להוזיל ולחסוך בפיתוח, לפתח רק את התמונות הרצויות!!! התוכנה עולה 99 שקל בלבד !!! מצ"ב כתובות למצגת של אלבום חתונה,כתובת האתר להורדת דמו בחינם!!! כמו כן קובץ המתאר מהי התוכנה...

נופר30

New member
מתנצלת שמתפרצת להודעה שלך

בזמנו כשאני סגרתי עם צלם סגרתי על זה שאני לוקחת 200 תמונות ( זה מוזיל לך את ההעלות) + כל הפילמים כולל מה שלא לקחתי ככה שאם יש לך עוד תמונות שאת רוצה לשכפל או שפתאום האמא של החברה של החבר רוצה את יכולה ללכת לכל חנות צילום ולשכפל ועד כמה שאני יודעת זה יצא הרבה פחות מ דולאר לכל תמונה כמו כן בזמנו חשבתי לשלוח תמונה מוצלחת של החתן כלה לכל אחד מהמוזמנים ומאחור לרשום תודה את ידועת כמה יקר זה היה יוצא ? בקיצור מה שלא יקרה תדאגי שהפילים יהיה אצלך והרבה בהצלחה

למעלה