שאלה לגבי פורום...

../images/Emo41.gif שאלה לגבי פורום...

כמה מכם היו רוצים שיפתח פורום של משחקי עבר? הכוונה לפורום שידובר בו על כל המשחקים הישנים של פעם, צ´יטים, הורדת משחקים ישנים, אתרים וכו´ וכו´ וכו´... כמו כן אפשר גם לשוחח על משחקים שהם לאו דווקא משחקי מחשב... מה אתם אומרים? פורום כזה יצליח? אם אתם רוצים (או לא) פורום כזה (כאן בתפוז) תגיבו להודעה שלי עם דעתכם...אם ההיענות תהיה גבוהה יפתח פורום כזה. אם אתם מכירים אנשים שרוצים פורום כזה אז גם תגידו...כי...זה עוד אנשים לפורום :) תודה!

אוגי20

New member
רעיון נחמד

כל הכבוד למי שחשב עליו... אבל אם חושבים על זה עוד קצת... מגיעים למסקנה ש... אפשר לעשות את זה בפורום הזה... זה פורום של מישחקים... אמנם הוא שייך לקטגוריית מחשבים. אבל זה רק ביגלל שמי שאומר היום "משחק" ישר חושבים על משחק מחשב... אנחנו יכולים לדבר על כל מישחק שבעולם (גם משחק שולחן) בפורום הזה... ולא חייבים דווקא פורום בניפרד. אבל זאת רק דעתי ואני אקבל בברכה כל החלטה שתתקבל ע"י האחראים

אני חשבתי עליו, תודה תודה :)

ואם תהיה העינות מספיקה הוא גם יפתח. תחשוב על זה שאפשר לדבר על משחקים גם בפורום מחשבים ואינטרנט...וגם על תמיכה טכנית אפשר במחשבים ואינטרנט, וגם על התמכרות לאינטרנט אפשר במחשבים ואינטרנט :) בקיצור.. יש נושאים גדולים שזה נחמד לחלק אותם כי ככה אתה יכול להיכנס לפורום שאתה יודע שתקבל תשובה... אם אני אשאל פה שאלה על משחק ישן...יכול להיות שאני אקבל תשובה ויכול להיות שלא... אבל אם אני שם את השאלה בפורום משחקים ישנים...אז בטוח אני אקבל תשובה כיוון שלשם כך נועד הפורום
תחשוב על זה...:)

אחלה ../images/Emo13.gif

ככל שיהיו יותר תגובות בעד יש לפורום סיכוי גדול יותר להיפתח, שתיים שלוש תגובות לא מספיקות
עוד מישהו?

moonch

New member
אני נורא אוהב משחקי נוסטלגיה.......

וזה יהיה מצוין אם יפתח גם פורום כזה.

moonch

New member
דרך-אגב.........

אני חזרתי מטיול של שבועיים בחו"ל והיה נהדר עכשיו אני יוכל לכתוב סוף-סוף בפורומים שכל-כך אהבתי.

נ ד ב 19

New member
בלי להעליב...

לדעתי מספיק פורום אחד שבו אפשר לדבר על כול סוגי המשחקים הקיימים..

אפשר אבל...

יש אנשים שפשוט לא יכנסו לכאן כי משחקים חדשים ממש לא מעניינים אותם... מקסימום יבואו ישאלו שאלה על משחק ישן יקבלו תשובה וילכו...אבל ממש להישאר? לא, לא נראה לי... אני מדבר על הדור היותר ישן :) אלה שלא מוכנים לשדרג את המחשב כל חודשיים בשביל המשחקים החדשים.
כל אחד ודעתו...

למעלה