שאלה לדורין השביעי-

Drums

New member
../images/Emo41.gifשאלה לדורין השביעי-

ראיתי את התמונות שצילמת מהסרט. איך צילמת סקרין שוט של וידאו? שאני מנסה זה עושה לי רק מסך שחור איפה שאמור להיות התמונה. בתודה מראש, The White Wizard

Drums

New member
ועוד שאלה.. ממש ממש מוזר...

נכון יש את הקטע שגנדלף וסרומאן נלחמים? אז סרומאן לוקח לגנדלף את המטה שלו.. בסצנה הבאה עם גנדלף יש לגנדלף את אותו המקל בדיוק.. היתכן? זה גם בספר וגם בסרט.. אולי אתם יודעים את הפתרון..

S a p i r 2 5 5

New member
פשוט מאד...

כשרוצים לצלם תמונה מסרט על המחשב, לא מצלמים כמו תמיד בלחיצה על "PrtSc", צריך להוריד תוכנת עריכה ודרכה לצלם תמונות, בעברית יש רק תוכנה אחת בחינם, היא די פשוטה אבל העיקר שקל להשתמש בה, תוכל להוריד אותה מכאן.

Drums

New member
אוקי.. תודה רבה.. מישהו

יודע את השאלה השניה? זה ממש מוזר.. יכול להיות שטולקין טעה?

Drums

New member
אוקי יש לי בעיה עם התוכנה...

התקנתי.. הפעלתי.. מה עכשיו אני עושה כדי לעשות סקרין שוט לוידאו? (להזכיר, מה שאני רוצה זה סקרין שוט! לא סרטון וידאו מתוך וידאו....)

Drums

New member
Power DVD

תומכת גם בקבצי DivX? או שצריך רק דיסקים של דיוידי?

S a p i r 2 5 5

New member
ככה:

תגרור את הסרט שממנו אתה רוצה להוציא תמונה לחלון של התוכנה, חכה שזה יטען עד הסוף? טען? תפעיל את הסרט בחלון התצוגה וכשאתה רוצה לצלם תמונה תלחץ על האייקון של המצלמה(מצורפת תמונה).

Y. Welis

New member
נראה לי שזה עובד רק עם MPG

ולא עם ה-AVI שנוצר עם DivX. שם צריך נגן שתומך בהוצאת תמונות, כמו למשל BSPlayer ואחרים.

OB4ever

New member
רק רציתי להגיד ש...

LOTR won SAG Award NZoom, 02/22/04 The cast of The Lord of the Rings: the Return of the King won the Screen Actors Guild award for best ensemble acting, the highest honour the acting group bestows.

OB4ever

New member
ו...

'Lord of the Rings' Wins UK Directors Award posted by Marie, 02/22/04, from Reuters Director Peter Jackson's progress to the Oscars ceremony next weekend was sweetened on Saturday by an award from British directors who named his third and final "Lord of the Rings" movie as best international film. The accolade for Jackson's fantasy epic was made by the Directors Guild of Great Britain at an inaugural awards ceremony. The Guild says it represents directors in Britain of all media from film to theater and radio.

moe777

New member
כן, ואליהו ודום לא נכחו

כי הם היו עסוקים בלקיחת חלק בפסטיבל המארדי גרא... מממ, אהמ... אליהו, מלך הבאצ'וס ->

•aniviel•

New member
מארדי גראס.. אוי לי...

הייתי פעם בפסטיבל המארדי גראס באנגליה, זה היה מבהיל! מלא בנים מחופשים לבנות מצתרפתים.. ובנות מצתרפתות.. זה היה מבהיל! אין לי שום דבר נגד הומואים ולסביות, אני אפילו מאוד בעד, אבל זה הבהיל אותי קצת...
מה שכן זה גם מאוד נחמד, מאוד שמייח!

Y. Welis

New member
אז כנראה שזו היתה וורסיה אחרת...

כי למקור שנערך בניו-אורלינס בסביבות הקיץ, יש מאפיין אחר - הרמת חולצה תמורת שרשרת חרוזים.

אלרוס

New member
נצל"ש, לכל המעוניינים

המאמר שלי על גנדלף (חלק 1) פורסם בפורום טולקין ושה"ט (441)

למעלה