שאלה לדיון- המראה החיצוני שלנו

../images/Emo41.gif שאלה לדיון- המראה החיצוני שלנו

מתוך הדיון שהיה פה על עלבונות ומחמאות, התגלה בבירור ש...כולנו מאד רגישים לגבי המראה החיצוני שלנו. העטיפה, אם ננסח את זה יפה
אז מה דעתכם? מה עושים עם העטיפה הזו? מה אתם עושים ביום יום - כדי להרגיש טוב יותר, או שלם, או בטוח יותר ב"עטיפה" שלכם? מה הייתם רוצים שישתנה? מה אתם הכי אוהבים במראה החיצוני שלכם? איבר גוף מסויים, הבעה מסויימת... הקיצור, כל מה שיש לכם להגיד על המראה החיצוני שלכם. עכשיו אני טסה למכון ואחשוב על תשובה בעצמי

BellA עלמה

New member
מראה חיצוני

שאלה מורכבת יש הרבה שהייתי רוצה לשנות ואני משתדלת לפעול בהתאם . מכניסה לו דלק (אוכל) איכותי ובריא. ממשתדלת להפעיל אותו מידי פעם . מה אני אוהבת במראה חיצוני שלי? שער ועיניים(ירוק זית)

opalit

New member
העטיפה ואני.

לתקופות אנחנו שתיים. לפעמים לא מרגישה שאנחנו ביחד. לא יודעת לקבל אותה. מתבוננת בה. אני לא מנסה לקבל או לדחות את ההרגשה, והתקופות מתחלפות מעצמן. לשלמות ואהבה הגעתי דרך ה-לבד, צריך קצת לבד. לא עושה משהו להרגיש יותר שלמה או בטוחה. הרי מה אפשר לעשות? (בטווח המיידי) מלבד כושר, להתעטף בבגד חדש/יפה ולהתקשקש בצבעים על הפנים, אז מה ? כיסיתי אותה? כיסיתי את העטיפה שלי? מי צריך להרגיש טוב אני או העטיפה? אנחנו יחד? גאד! מעבר לכך (לתאוריות שלי) אני יודעת שכן, שהדברים האלה אכן גורמים להרגשה טובה. אז מה שעבד עליי השבוע היה להתלבש בסגנון זרוק (אך מוקפד - הסגנון עצמו היה שנטי). חלק אהוב במראה החיצוני- הבטן.

משפט השבוע../images/Emo70.gif

להרגיש טוב אני או העטיפה? אנחנו יחד? גאד! יש הרבה קבלה בתשובה שלך. מעין נינוחות שמגיעה אליי, וזה משמח לקרוא.

מראה חיצוני...אנחה

לפני הלידות נראיתי אחרת וזה קשה לקבל את השינוי הזה. עליתי במשקל. הכל קצת יותר רופס, איך לומר. והבעל פחות מתענין, או שאולי רק אני מרגישה שכך הוא. הייתי רוצה להתחיל להתעמל, אבל המצב הכלכלי לא מאפשר זאת. תמיד אמרו לי שיש לי הבעה מיוחדת כזו כשאני מתפלאת על משהו, אז הייתי משאירה את זה, שיהנו כולם. אני חושבת שאני מזניחה את עצמי קצת יותר מדי. נמצאת כל היום סביב הילדים ויותר נוח בטישרט ומכנס גומי. לפעמים אני מביטה ברחוב בנשים עם עגלה וילד, והן לבושות טיפ טופ עם משקפי שמש ולאק בציפרניים שזה משו.

opalit

New member
אבל

את יכולה לעשות כושר כמו הליכה/ריצה בלי חדר כושר/חוגים. אני חושבת שזה מאוד חשוב. גם לי היתה בעיה להרשם, אצלי זה בגלל שהחלפתי דירות במרחקים עצומים כך שלא יכולתי להרשם, אבל מה לקחתי את האוטו לים ושם עשיתי הליכה.,זה לא היה קל לסחוב את עצמי לשם אבל שווה ביותר. ומהודעה קודמת שלך- לגבי השמחת חיים, אני (עוד) יותר ממליצה לך להתחיל. גם טישרט ומכנס גומי זה כיף ומותר אבל תחדשי אותם מדי פעם זה יעזור להרגשה הטובה :).

אולי באמת כדאי לי להתחיל בהליכות

בבוקר לפני שהבעל יוצא לעבוד. שהוא יעיר את הילדים לא יקרה שום דבר. את צודקת. אני צריכה להתחיל. אני אעדכן. תודה לך.

אבל מה זה חשוב בכלל מראה חיצוני?

העיקר האישיות. אני רגישה קצת אם נותנים לי הערות על החיצוניות שלי, אבל אח"כ מחליקה אותה, כי מה שחשוב זה הפנימיות שלי.

לקשמי

New member
אני דווקא חושבת ההיפך

אולי זה המקום להתוודות: מראה חיצוני לא ממש מזיז לי. ולא, זה לא שאני נראית מוזנחת, אני בהחלט משתדלת להיראות "בסדר", כלומר נקיה ומסודרת וכו'. אבל כפי שאת קוראת לזה, זאת אכן רק עטיפה. היא לא מעידה שום דבר על מי שאני. האמת היא שאף פעם לא ממש הזיז לי המראה החיצוני ופעם, יותר בתקופת ההתבגרות, ממש זילזלתי בזה. הייתי אז (בתקופת התיכון) פעילה באיזה מועדון שהיה מיועד לבנות בגיל 14-17 בערך, דיברנו על כל מיני נושאים במסגרת אותה פעילות, היו הרצאות וסדנאות וכו' שאהבתי אותן, כל עוד הן דיברו על ענייני רוח ונפש. אבל כשהיתה סדנא של טיפוח היופי החיצוני, לרוב הפגישות האלו לא הגעתי וגם כשהגעתי, זה היה ממש משעמם בשבילי. כל ההתעסקות הזאת עם איפור, מבנה גוף והתאמה של לבוש אליו וכו', נראו לי ריקניים להחריד. והעירו לי על כך הרבה, עד כדי כך שבאמת התחלתי לחשוב שאולי משהו לא בסדר אצלי. איך זה שכולם כל כך משקיעים במראה החיצוני שלהם ואילו לי זה בכלל לא מזיז? אולי משהו משובש אצלי? אז נכנעתי ללחץ החברתי והתחלתי להיות יותר מסודרת וכו', וכאמור היום אני פחות מזלזלת בזה, אבל עדיין זה לא הדבר הכי חשוב בעיני. אולי בגלל זה אני כל כך נמשכת ליוגה, שעובדת בעיקר על טיפוח היופי האמיתי. היופי של הלב.

ניסיון לענות....

כדי לשפר את המראה שלי עליי להיות מיוחד במקום שאני גר בו (הוסטל לצעירים) אני מתקלח מסתבן כדי להרגיש יותר טוב ונקי לובש מכנסיים יפות לא מלוכלכות (חשוב מאוד)! לפעמים דגמחיות בגוונים צבאיים חולצה עם הדפס/תמונה של להקות רוק שאני אוהב בעיניי אני שונה שאני לובש את החולצות האלו כי זה לא סטנדרטי.... ..... מה הייתי רוצה שישתנה (סוד) וזה לא קשור לאיברי רבייה.... אני חושב שאני צריך לשנות את הגישה וזהו ואז הכל יהיה יותר טוב... מה שאני אוהב במראה שלי את העיניים הכחולות שלי ואת השיער הקוצי שמזודר אצלי עכשיו... ואת החזה הקצת מנופח ....

סתם נו.. להיות פשוט רזה יותר

להסתכל על עצמי במראה ולא לראות משהו מוזר ולהרגיש רע

למעלה