שאלה לדיון - חשוב

DesertRose7

New member
../images/Emo41.gif שאלה לדיון - חשוב../images/Emo41.gif

ביום ראשון ה-27/3 יש מפגש פורום של באסטד. עכשיו השאלה שלי אליכם היא אתם רוצים לקבוע באותה שעה גם מפגש למקפליי? כי אני יודעת שיש פה הרבה בנות שגם נמצאות בפורום באסטד. אבל אני יודעת שיש גם בנות שלא אוהבת באסטד וגם בפורום באסטד בנות שלא אוהבות את מקפליי אז חשבתי שאולי זה יווצר חוסר נעימות מסוים שם. אז יש שתי ברירות. 1. לקבוע שגם זה יהיה מפגש פורום של מקפליי 2. לחכות עם המפגש עד פסח, שיהיה מפגש רק לפורום מקפליי ואולי גם עד אז אנשים פה יכירו יותר טוב אחד את השני. אני אשמח אם תגיבו ותשתפו אותנו במה שאתם חושבים.

Miss Kitty

New member
מממ..

אישית, הייתי מעדיפה לחכות לפסח.. בעיקר כי אני לא יכולה לבוא ביום ראשון.

loner in love

New member
איי דונט נואו

מבחינתי לא משנה כי אני בשניהם אבל בעיקרון לא נראה לי שלאנשים שלא אוהבים באסטד לא אכפת להסתובב עם אנשים שכן אוהבים באסטד וכנ"ל לגבי מקפליי סה"כ כולנו בני אדם

may90

New member
../images/Emo45.gif

יפה אמרת! (למרות שאני לא באה לשניהם
)

just jenny

New member
למע את לא באה??../images/Emo2.gif

ושעחר (חעחע מעניין מי הציע את הרעיון
) לדעתי יהיה כף אם שני הפורומים יפגשו יום ראשון.. אני בעד

may90

New member
אין לי שמץ למה אני לא באה

אני בד"כ מרגישה תקועה בין אנשים שמעולם לא פגשתי

ZoEy 101

New member
הממ..../images/Emo3.gif

2. לחכות עם המפגש עד פסח, שיהיה מפגש רק לפורום מקפליי ואולי גם עד אז אנשים פה יכירו יותר טוב אחד את השני.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo174.gifמממ...

אני מעדיפה שזה יהיה של שניהם, לא שזה ממש קריטי עבורי. אבל בא לי לפגוש את הבנות משני הפורומים וממש אין לי סבלנות עד פסח [שבו אני אהיה עמוסה בגלל הלימודים
]. בקיצור מי שרוצה שתבוא וזהו

DesertRose7

New member
בדיוק מה שרציתי להגיד..

כי אני רואה שזה דיי מתחלק.. וג'ני.. מי הציע את הרעיון?! זה לא היה ברור מדי שזה יהיה ככה?! קיצר... מי שיכולה שתבוא.. אני יודעת שאני אהיה שם מ11 ואשמח לראות כל אחת ממכן!! אז יום ראשון ה-27/3 בשעה 11 בגלל של עזריאלי!!

just jenny

New member
לי לא היה ברור../images/Emo2.gif

חעחע אבל אני בין המציעות
אל תגידי שלא!

M c F l y

New member
אפצ'י

א. לא אכפת לי להסתובב עם באסטד כי גם שם יש אנשים נחמדים :) ב. אני ממילא לא אוכל לבוא כי הייתי בעזריאלי היום. אם זה היה היום בין השעות 12-6 הייתי באה!!!!!!. בפסח ישמצב שאני אבוא.

למעלה