שאלה לחברי הפורום

GGOODD

New member
../images/Emo41.gif שאלה לחברי הפורום

הפורום מעט חלש בימים האחרונים, יש לכם אולי רעיון כיצד לפלפל את העניינים ולהתחיל להריץ את העניינים?

GGOODD

New member
../images/Emo41.gif פרסום של הפורום ../images/Emo41.gif

ובכן, קיבלתי הצעה מאחד מחברי הפורום - NetGangsta שהוא הציע כיוון שיש מספר לא קטן של מקומות בארץ המתעסקים בהפקה כולל מגמות תקשורת, כדי להרחיב את ציבור גולשי הפורום אפשר לעצב מודעה כלשהי אשר תפרסם את הפורום. וחברי הפורום יוכלו להדפיס את המודעה ותלות אותה במקומות הללו... ובכן, אני חושב שזה רעיון נחמד... ועל כן עיצבתי מודעה אני מקווה שיהיה שיתוף מבחינת חברי הפורום ושתוכלו לפרסם בעזרת המודעה כמה שיותר את הפורום ככה שייכנסו לכאן עוד מספר רב של אנשים! הקישור המצורף להורדה מכיל את הקובץ... תודה מראש על שיתוף הפעולה

NetGangsta

New member
שמח לראות כי קיבלת את הרעיון

ברגע שההודעות יהיה מוכנות אשמח להדפיס ולתלות אותן. אבל מההודעות שאתלה בבית ספר לא תהיה היענות גדולה מפני שזה לקראת סוף השנה ותלמידים כבר בחופשות בגרות וכד'. אז רק בתחילת השנה זה יתחיל לעבוד. בכל מקרה, אתלה ברחובות ואמצא אולי מקומות שיש בהם ריכוז גבוה של אוכלוסיית היעד. בן.

edddie

New member
אולי אפשר לעשות פרויקט ONLINE

אנשים יצלמו כל מיני דברים ואז נשלב

GGOODD

New member
תפתח מעט את הרעיון...

ואם אנשים פה בעד הרעיון אז אפשר ללכת על זה, אבל אני לא אכריז על הפרוייקט כרשמי אם לא תהיה היענות מצד הפורום אז אחרי פיתוח הרעיון אני רוצה לראות תגובות חיוביות לפרוייקט ואז אפשא לעשות אותו

shai955

New member
חזרתי.....

קראתי את ההודע ואת השירשור ובהחלט אני יפרסם. סוף סוף יש לי אינטרנט (וגם מהיר), אבל לפני שבועיים התקלקלה לי המדפסת ולכן אני לא יכול להדפיס. אי אפשר לתקן אותה אפילו שהיא היתה רק בת שנה וחצי, הכרטיס הראשי שלה הלך. אבל לא חשוב מה שבאמת אני רוצה להגיד שאני קונה מדפסת חדשה ומתי שיהיה לי מדפסת אני ידפיס את המודעות.

mapleleaf

New member
../images/Emo62.gifבו נעשה תחרות יצירתית

בו נארגן תחרות כלשהי . רעיון אחד שעלה לי בראש זה לקחת שיר מוכר . ולהכין קליפט קצר עד 3 דקות בעבור אותו שיר (מעיין וידאו-קליפ-מיקס) חובבני , וכדאי גם מצחיק. דוגמא : לקחת את השיר של פתיחת של הסופרנוס ולהכין לזה פתיחה חדשה בככיכובכם או קחו סתם קיטעי וידאו מצחקים מסרטים אחרים וחברו את זה למנגינה. אם יש עניין אני אחשוב גם על פרס !

למעלה