שאלה ליקי!

palola

New member
../images/Emo41.gifשאלה ליקי!../images/Emo41.gif

האם הולכים לשדר גם את העונה השניה של הOC באמצע השבוע כמו את העונה הראשונה או בשידורים חוזרים אחרים? תודה
 

Aviad1987

New member
לא צריך את יקי בשביל זה ../images/Emo13.gif

ברור שזה יקרה. אבל העונה השניה של האו סי נגמרת רק באמצע אוקוטובר (עוד חודשיים בערך). עד אז..
 
נצל"ש מגרש ביתי...

הפרק האחרון יהיה שבוע הבא נכון? היום זה סתם ניראה כמו סוג של פרק אחרון כזה... זה לא נגמר עדיין נכון? ואם כבר... תרשו לי לומר שהעונה הזו הייתה ע=ל ה=פ=נ=י=ם היא לא הייתה מעניינת ולא קרה בה כלום! אבל כלום! חוץ ממע' היחסים שהתפרקה בין היילי ונייתן לא היה כלום העונה... !!
 

TheCharm

New member
כן, שבוע הבא פרק אחרון

ולפי דעתי העונה הזאת הייתה הרבה יותר טובה מהעונה הראשונה. בעונה הזאת היה קצב, ולא דיאלוגים משעממים ומייגעים. רוב הפרקים פה היו ממש טובים
 

yasminale

New member
מסכימה עם ג'וני בכל מילה

בכל זאת, בעונה 2, אנחנו כבר מכירים את הדמויות, את מה שקרה ביניהם וכל זה. העונה הראשונה הייתה יותר מדי איטית וכל דבר טחנו מיליון פרקים. יש רק לצפות, שהעונה ה-3 תהיה אפילו יותר טובה מה-2. אבל בכל זאת, זה טעם אישי.
 

Aviad1987

New member
מסכים ../images/Emo45.gif

עונה הרבה יותר טובה מהראשונה. אני מצפה לעוד שיפור בעונה השלישית
אבל יש זמן.
 
../images/Emo45.gifמסכימה

העונה התחילה טוב, ואחרי זה לדעתי ממש התדרדרה אני הייתי מורידה את הפרקים וכבר מעבירה קדימה מרוב שעמום והפרק האחרון היה ממש מפגר לדעתי ( אני כבר לא זוכרת מה קרה בו מרוב שזה היה פרק מפגר...אני פשוט זוכרת שזה היה פשוט גרוע ) לא נראה לי שאני אמשיך להוריד את העונה השלישית, התוכנית ממש התחילה לשעמם אותי.
 
למעלה