שאלה לכל חברי הפורום! כנסו

../images/Emo41.gifשאלה לכל חברי הפורום! כנסו../images/Emo26.gif

היי כולם! אני חדשה פה ורציתי להגיד שזה אחלה נושא לפורום! השאלה שלי היא:
מה דעתכם על קשר יזיזותי? הכוונה, האם הייתם מוכנים להיות בקשר כזה עם מישהו? האם אתם חושבים שהייתם נקשרים רגשית או זורמים עם זה...? (השאלה מופנית לבנים ולבנות כאחד)

יזיזים מיי אס !!

אוקיי לאט לאט.. קודם כל הייתי שם ורק פעם אחת שגרמה לי להבין שזה לא בשבילי..!! אני כנראה בת אדם עם יותר מידיי רגש ונקשרתי אליו כל כך למרות שבשלב מאוחר יותר גיליתי שזה היה רק משיכה עצבניתת ... וממש לא רגש טוב אולי גם קצת רגש בקיצור שורה תחתונה יזיזים זה לא דבר טוב בעיני כי בסוף יש מצב של 95% שזה יפגע בך אם אתה נקבה אמיתית.. :) תמיד עדיף חבר שאפשר לחרמן (או לזיין) כמה מתי ואיפה שרוצים :):):)

טינקר2ל

New member
היי גם אני חדשה פה../images/Emo13.gif

וסתם רציתי להגיד שהיו לי כבר הרבה יזיזים ולפי דעתי זה הקשר הכי טוב שיש! למרות שברוב המקרים נקשרתי רגשית....

לא משהו...../images/Emo67.gif

היו לי כמה יזיזים אבל זה סתם פוגע ומעצבן... אני אישית מעדיפה חבר - כמובן שגם עושים את זה מתוך אהבה וגם הוא יודע מה את אוהבת... דרך אגב איך אפשר להכניס את התמונה לגלריית הפורום?.?..

אחרי שתי קשרים כאלה...

אני יכול להגיד בוודאות... יזיזים זה לא בשבילי... בעצם, ממתי אני כל כך עדין בתגובות שלי... יזיזות שווה לתחת!!! ה"סטוצים" שאני עושה מדי פעם זה לא סטוץ במובן של לפגוש איזו כוסית במסיבה ולזיין אותה בשירותים או באוטו שלי או להקפיץ אותה הביתה ולעלות ל"קפה"... סטוץ בשבילי (שזה הדבר הכי קרוב ליזיזות לטעמי... סטוץ זה יזיזות שלא הצליחה...) זה לצאת עם מישהי תקופה מסויימת קצרה מחודש שבמהלכה קיימנו יחסי מין לפחות פעמיים... יותר "סטוצי" מזה אני לא עושה כי זה סתם בזבוז של אנרגיה... זה גם מוריד מהרמה של סקס... סקס צריך לבוא מרגש כלשהו, ולא מרגש של חרמנות... אם אני חרמן ואין לי בת זוג אני עושה ביד.. ככה זה... סקס זה הרבה יותר מלפרוק מתחים מיניים... לאחר כל הנאום הארוך, המתיש והמשעמם הזה אני מוכן להצהיר כי אני נגד יזיזות... וזהו...

מי אמר שמלאכים לא עושים שגיאות...

כתיב.... התכונתי שני קשרים כאלה כמובן...

למעלה