שאלה למי שיודע לענות לי, ולארינה

שלגיה-

New member
../images/Emo41.gifשאלה למי שיודע לענות לי, ולארינה

לפני מספר שנים הייתי אצל פותחת בקלפים, היא חזתה לי כמה ארועים לא נעימים, שלא הייתי רוצה שיקרו. האם יש אפשרות לשנות את זה? או שזהו הגורל, וצריך להשלים עם גורלי? אם זה ניתן לשינוי, אז איך משנים? אשמח לקבל תגובות ותשובות להרהוריי....תודה!

visitor

New member
לפי דעתי

את יכולה לשנות את זה!!!!! האישה אמרה לך מה צפוי לך את יכולה לקבל את זה ואת יכולה לשנות. למשל: היא אמרה לך שיהיה לך קשה בעבודה , זה צד אחד, את יכולה לגרום לכך שיהיה לך טוב. דודה שלי כשהלכה לשיעור מדטציה אמרו לך שיש כמה אפשרויות המגדת רואה רק דבר אחד. גם אני הייתי את פותחת בקלפים והיא אמרה אמרה כמה דברים לא טובים אבל אני אנסה להפוך את זה למשהו טוב. עוד דבר אל תקחי את הדברים שלה קשה מידי , עם היית הולכת למישהי אחרת היא אולי הייתה אומרת לך משהו אחר...יש הרבה אנשים שקוראים בקלפים והם לא אומרים את האמת. אני מקווה שעזרתי....

שלגיה-

New member
מדובר בארועים שלא תמיד תלויים בי, .

דבר שני, לפי מה שאני מבינה, הפותחת בקלפים רואה את העתיד שלי, אם אני משנה אותו, אז בעצם מה שהיא ראתה כבר לא יקרה... יש פה איזשהו ניגוד שלא בדיוק מובן לי....

shul

New member
היי שילגיה

קראתי את מה שכתבת ורציתי להוסיף על הדברים שנאמרו כאן, כשהלכת לקוראת בקלפים, היא פרסה בפנייך תמונה כלשהי, המצבים שתוארו בפנייך למעשה מציגים בפנייך אפשרות שדברים אלו יקרו אם תחליטי להישאר "קורבן" של הנסיבות, לדעתי אין צורך להילחץ, אלא לקחת את מה שנאמר לך למקום אחר לגמרי, לנסות ללמוד ממנו משהו, אם תחליטי לא לעשות דבר ולהמתין לדברים על מנת לבדוק אם אכן היא צדקה, יכול להיות שזה יתממש ויכול להיות שלא, אבל אם תחליטי שאת מנסה ללמוד מהדברים שנאמרו לך משהו, אם תחליטי שאת בוחרת לנקוט בצעד כלשהו על מנת לשנות את "הגזירה" אזי בטוח יהיה לך טוב יותר, תשתמשי במתנה שקיבלת והתחילי לעשות ולא לבחור להיות קורבן, בהמון אור ואהבה, ובהצלחה

יאיר**

New member
שנוי גורל../images/Emo39.gif

את צריכה להתייחס לקלפי הייעוץ בפריסה. אם אינך זוכרת מה הם היו - תבקשי פריסה נוספת, ואז תתיחסי אליהם.

ארינה

New member
היי שילגיה

כל דבר שאומרים המיסטיקנים הם בגדר אפשרות. לך ניתנת זכות הבחירה לעשות אם הדבר כך או אחרת. ישנם דברים שניתן לשנות ונכון שישנם דברים שלא. בכל מקרה הדברים שאותה מיסטיקנית אמרה לך הם היו נכונים לאותו זמן, הדברים בעולם משתנים והכל תלוי בגרמי שמיים. היום אם תשאלי את השאלה יכולה לצאת לך תשובה שונה כי זה תלוי בהמון גורמים.

הגורל יהיה או לא

נאמר=הכל צפוי והרשות נתונה כלומר כך יהיה אלא אם כן נעשה משהוא בנידון יש דברים שאינם ניתנים לשינוי כמו יום הדין (יום מותינו) אבל רובם של הדברים תלויים בהתנהגותינו הצפויה - לכן על ידי שינוי דפוסי החשיבה וההתנהגות ישונה העתיד (ולא על ידי בריחה ) אני עצמי לא בעד שינויים כאלה מכיוון שאז אני אינני אני (אז מי אני בכלל) אלא להשתמש בידיעה ולהקל בפתרון.

למעלה