שאלה לפורום...

../images/Emo41.gifשאלה לפורום...../images/Emo41.gif

מהי הדרך הכי מקורית\מזעזעת\מיוחדת שזרקו\נפרדו מכם
{ולהפך...} SMS? הודעה במסנג'ר? משהו יותר מעניין?

מיטללל

New member
אפעם לא סיימו איתי קשר בצורה

"מזעזעת" הצורה הכי מגעילה שאני סיימתי קשר הייתה לסנן את הבחור עד שהוא התייאש. לזכותי יאמר שזה היה ממש מזמן... והייתי אז קטנה, ולא ידעתי איך מתמודדים עם דברים כאלה.

נועם m

New member
לא ממש "מזעזע"

הוא פשוט החליט לא לענות לטלפון יותר... אני שונאת כשעושים את זה! מעדיפה שיקלל לי את האמ-אמא, אבל לפחות אני אדע בדיוק שזה נגמר, ולא אצטרך "להבין מתישהו בכוחות עצמי".

נועם m

New member
אנשים פחדנים ברובם, לדעתי ../images/Emo4.gif

הרבה יותר פשוט לא לענות לטלפונים, מאשר למצוא את המילים הנכונות כדי להגיד ש"זה לא זה".

אמממ לא זוכרת זרקו אותי ...=/

"זרקו" אותי מקשר שעדיין לא התחיל במסנג'ר, נחשב? אה והיה לי חבר "רוחני"(לא רואים לא שומעים) חודש, ואז אני סיימתי את זה בשיחת טלפון.

eithancambridge

New member
אין משהו מיוחד.

לא זרקו אותי. להפך? (ואני אכתוב מראש, שהייתי ילד בן 17) התערבתי עם חברים, שאני אצליח להשכיב מישהי מסויימת (שוב, הייתי בן 17, לא לכעוס עלי), ואחרי שהצלחתי נפרדתי ממנה בSMS.

eithancambridge

New member
../images/Emo13.gif

ברשותכם אני רוצה להודות להוריי, לחברים שלי שבלעדיהם הייתי כלום היום, לאחי, אחותי, האחיינים ואם שכחתי מישהו... עשיתי הרבה שטות בנעוריי, עד גבול כמובן.

Zoharrr

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"תודה על זה שהיית מספיק טיפשה כדי לשכב איתי" ?

Zoharrr

New member
באייסי...

אבל זה היה באשמתי כי שחתי לו אסאמאס הוא ענה לי והבנתי שזהו,הוא רצה להתקשר ואמרתי שיחסוך ממני. וזרקתי מישהו באסאמאס...

לא זרקתי/נזרקתי (מילה מגעילה ../images/Emo4.gif)

בדרך "מעניינת" במיוחד.. אבל הזכרתם לי פעם שבת דודה שלי יצאה עם מישהו (לא משהו ארוך 3-4 דייטים בלי כוונות רציניות) וכשהיא החליטה לסיים אותו (היא רצתה להפוך את הקשר לקצת יותר רציני, הבחור לא) היא שלחה לו SMS "היה כיף, רוצה לחתוך. תעשה חיים. ביי"

זכוכיות

New member
טוב...

פעם, ואני מתחננת על נפשי- אל תכעסו עלי, הייתי אדם אחר אז, אחרי פרידה קשה, מבולבלת, מתוסבכת, ומטומטמת עד אין קץ- ניהלתי שתי מערכות יחסים במקביל. בחור א' גר בצד השני של המדינה, אז נפגשתי איתו רק בסופי שבוע, בחור ב' גר במרחק נסיעה אבל עבד לא רחוק, ונפגשנו כמעט בכל יום- פרט לסופי שבוע, חוץ מאלה שסידרתי בהם ריב עם בחור א' ונשארתי בבית. שניהם אהבו אותי בטירוף, בחור ב' אהב אותי בטירוף שבטירוף... בחור א' כתב במערכת הפורומים בתפוז כשהכרתי אותו, בעיקר בפורום ספציפי שבו תיארתי מעללי (למען האמת- בפורום ההוא פשוט סיפרתי רק על בחור א', ועליו איש לא ידע..) אבל באותה התקופה הוא לא כתב שם כבר כמה חודשים אז דיי הנחתי שהוא לא קורא כלום... עד שסופ"ש נחמד אחד בעודי אצל בחור א' (ובחור ב' בטוח שאני אצל חברה מסויימת..) נכנסתי לפורום, כתבתי איפה אני וכמה כיף לי וקיבלתי ממנו תגובה. טיפשי. אחר כך רצה התכתבות קצרה במסרים שבה הוא דרש הסברים ואני סיימתי את זה... זו בעצם הדרך הכי מגעילה שבה הסתיים אצלי קשר עם בחור, אותי מעולם לא זרקו בצורה מגעילה. אגב, אני ובחור א' כבר מזמן לא. ואני ובחור ב' ידידים היום, הוא סלח ואני מאוד מאוד מאוד מעריכה אותו על זה, והוא אפילו מכיר את בן זוגי, ששמע על הסיפור ויודע איזו מפלצת החברה שלו היתה פעם, אבל הוא גם יודע איך אני היום :) ונראה לי שהם דיי מחבבים אחד את השני...

למעלה