שאלה על מגנטים

limich

New member
../images/Emo41.gif שאלה על מגנטים

שלום לכולם, אני קוראת סמויה מיומו הראשון של הפורום ועכשיו יש לי גם שאלה אני מעונינת לעשות לילדים בגן של בני סדנת יצירה בה יכינו משהו ליום המשפחה חיפשתי פה והחלטתי ללכת על מסגרת לתמונה, ואני רוצה שזו תהיה מסגרת למקרר אני מעונינת שכל המסגרת תהיה מהמגנט של הפרסומות, איפה אני קונה את המשטחים של המגנט? האם זה חומר יקר? והאם ניתן לקנות אותם כבר חתוכים למסגרת? תודה לימור

naama1989

New member
מספיק לך ארבעה ריבועים קטנים למסגרת

אחד בכל פינה
חבל על הכסף וגם על המאמץ של ההדבקה. עם ארבעה ריבועים קטנים בכל פינה זה מחזיק נהדר על המקרר. אני חושבת שאפשר לקנות בכל חנויות היצירה מין "סליל" של מגנט [חוט ארוךךך מגולגל וצר] אבל הכי שימושי זה למחזר מכל המגנטים של הפרסומות שתלויים על המקרר [לאסוף את כולם ולגזור לריבועים ולהדביק עם דבק פלסטי/מגע/דבק אחר]. בהצלחה.

מגנטים

ניתן לרכוש משטחי מגנט בחנות בשם "מגנטים" ברח' שינקין בת"א. זה מגיע ב- 3 גדלים. גודל A4 ועוד שני גדלים נוספים (לא זוכרת אותם כרגע).זה לא זול ואם את צריכה כמות אולי כדאי באמת להשתמש במגנט רק ב- 4 פינות המסגרת..

ורדה 1

New member
לא להשתמש בפרסומות! לא בגלל שאני שומרת המוסר של הפורום../images/Emo8.gif, אלא בגלל שהם לא מספיק חזקים להחזיק משהו ששוקל יותר מנייר. בחנויות כפר השעשועים או הכל בדולר יש חבילות של כ-50 מגנטים באורך של כ-8 ס"מ והם מאוד חזקים. בכפר השעשועים יש גם לקנות גליל שאינני זוכרת את אורכו והוא מגיע עם מדבקה בצד אחד כך שזה חוסך את הבלגן של הדבק. הוא עולה כ-10-12 ש"ח.

limich

New member
הי ורדה

קראתי את הרעיון שלך למסגרת אבל, אצלך בעצם מדביקים תמונה על הנייר לא חותכים פתח ואז זה מתאים לתמונה אחת אני חשבתי על מסגרת שכולה מגנט ושאפשר להחליף את התמונה מאחור, וזה סוג של מסגרת עמידה יותר אם אני עושה מסגרת מקרטון ומדביקה מגנט בכמה מקומות יש סיכוי שהתמונה תחליק מטה יש לך רעיון? תודה לימור

ורדה 1

New member
אוקיי, עכשיו הבנתי אם ככה, את באמת צריכה לקנות משטחים. אני לא יודעת איפה קונים אותם, אבל אני מניחה שבדרום תל-אביב יש מקומות טובים וזולים. מצד שני, מה דעתך לעשות את המסגרת מקרטון (נותן יותר אפשרויות לקישוט) ולהדביק את המגנט לכל אורך ההמסגרת מכל ארבעת הצדדים? אני חושבת שבכל מקרה הפסים שדיברתי עליהם יותר חזקים מהמשטחים.

limich

New member
גם אני חושבת על אופציות

ובנתיים לא מצאתי את המשטחים, אז חשבתי על מסגרת ממפל או סול - כמו שאפרתינה הציעה - אבל עדיין יש בעיה עם פותחים חלון עדיין התמונה יכולה להשמט מטה לכיוון המגנט אלא אם המגנט מודבק ממש מסביב למסגרת מה שאני חשבתי זה לסמן את מקום התמונה ובפינות לחתוך 4 פתחים באלכסון וכך יוכלו להשחיל לשם את פינות התמונה וגם ניתן יהיה להחליף את התמונות. ועוד שאלה מה עדיף מבין החומרים, אני נוטה לכיוון הסול או המפל? ותודה לכולן

אפשר לעשות מסגרת כפולה

משטח אחד שלם ועליו משטח נוסף שבאמצעו מחוררים את המקום לתמונה. במשטח השני, זה עם החור, לא לחתוך בדיוק בגודל התמונה, אלא קטן יותר ממנה, ע"מ שהתמונה לא תיפול. כשמצמידים משטח אחד לשני - להדביק רק ב-3 צדדים כשמשאירים חלק אחד פתוח שלתוכו אפשר להשחיל את התמונה (ואם יש צורך גם להחליף אותה אח"כ). לגבי החומרים - הסול רך יותר וניתן לרכוש צורות מוכנות ממנו כדי לאפשר לילדים להדביק. אולי אפשר לשלב את שני החומרים - התמיכה האחורית ממפל והמסגרת מסול? הכל תלוי בתקציב ובהשקעה בזמן העבודה

limich

New member
עידכון

הגננת הפנתה אותי לחנות לחומרי יצירה שעובדת עם גני ילדים, דיברתי איתם היום, יש להם את משטחי המגנט בגודל A4 כך שמכל דף ניתן להוציא 2 מסגרות ועוד נכין מגנטים קטנים מהשארית הפנימית אחרי שנעשה את הסדנא אשלח תמונות תודה על הרעיונות הנפלאים וסופשבוע נעים לימור

אילנית03

New member
הבעיה עם הגליל מגנט שהדבק

חלש מאוד וצריך לשים דבקU או דבק מגע כדי שזה יחזיק

למעלה