שאלה קטנטנה

jowi

New member
../images/Emo41.gif שאלה קטנטנה ../images/Emo41.gif

אוקי, בקשה קטנה לפני השאלה: אתם יכולים לרשום לי את כל השירים של השוטים שהם לא בדיסקים? ולשאלה: תגידו, איך אני יכולה להשיג הקלטה של כל השירים שלא בדיסקים? שני מקסיקניפ, ג'נריישן...כל אלה...יש הקלטות בכל הקאזה למיניהם? והאם אפשר להשיג ת'הלקטות האלה באופן חוקי תודההההה...

פ ו ס ט י

New member
מה שאני זוכרת

ג'נריישן ג'ה איז וואן [יש בדיסק של מוש..] שתי מקסיקנים הבובה זהבה [משו כזה..] אמממ לא זכור לי עוד

זה מה יש

נראה לי ואני לא יודעת לפי החוק... אבל אני מרשה לעצמי לצרוב שירים שהורדתי שאין אותם בדיסקים... ואני מהשומרים תהני:)

21עופרי

New member
תכנסי לאתר של נאור

חוץ מזה את יודעת כל הביצועים המיוחדים שלהם זה לא משהו שמוכרים אותו אלה מין מחווה לזמר\ת או במקרה של ג'נרשיין לשלום אז לא נראה לי שזה משהו שמוכרים בחנוית מסכנה מתבקשת שזה בסדר להוריד מהאינטרנט ולצרוב על דיסק (כל עוד את עושה את זה לשימוש אצמי זה די חוקי) :)

nawa

New member
../images/Emo41.gif תשובה קטנטנה ../images/Emo41.gif

ג'נריישן - ביצוע עם להקת דאם בועידת השלום בז'נבה - ניתן להוריד כאן אגדת עם מקסיקנית - ניתן להוריד בקאזה/אימיול וכו' הבובה זהבה - ניתן להוריד בקאזה/אימיול וכו' ג'ה איז וואן - בשיתוף עם מוש בן ארי , נמצא בדיסק עד אליי של מוש בן ארי זה קורה - מחווה לאריק לביא ז"ל, כרגע לא ניתן להורדה

starguiding

New member
לגבי אגדת עם מקסיקנית...

למה באמת שינו את השם לשני מקסיקנים? לא מאמינה שזה הטריד אותי אבל כן... המקור של מאיר אריאל זה אגדת עם מקסיקנית. educating the masses...

למעלה