שאלה שאלה שאלה

• פותח הנושא werds
  • פורסם בתאריך

werds

New member
../images/Emo41.gif שאלה שאלה שאלה../images/Emo41.gif

איך אנשים הספיקו להגיע מליארדים כבר? אני קונה כל הזמן נשק בכל התורים שלי ואני רק חצי מליארד

freesoul21

New member
כשאתה מוכר נשק, כל נשק לא משנה אם

אתה יצרת או קנית אותו ממדינות אחרות, הנשק נמכר לשוק השחור ואתה ישר מקבל את הכסף, מה קורה אחרי זה עם הנשק הזה זה כבר לא קשור אליך ואתה לא מקבל שום רווח אם השוק השחור מוכר אותו למישהו. Sell units In this screen you can sell units that your country built or bought from other countries. If you sell the weapons will go directly to the black market and you will get the money directly from the arm dealers with no connection if the units are sold or not.

LordWantkill

New member
../images/Emo41.gif תשובה ../images/Emo41.gif

ישנן שתי אפשרויות: א. מכר נשק בשוק השחור בזול וכך גרם להרבה לקנות ממנו. ב. קנה נשקים מזוייפים. קניית נשקים מזוייפים עולה מקסימום 100 אלף ומעלה את הכוח בהרבה מאוד. עדיף לקנות נשקים אורגנלים חזקים ושלא מעלים אותך למעלה מאשר לקנות נשקים מזוייפים אשר ידמו אותך כחזק אך למען האמת תישאר חלש.

KicK Ass9

New member
תשובה ושאלה

אני יודע שדירוג 1 השתמש בבאג שהיה בשוק השחור, ודירוג 2 הגיע ל-11 מיליארד בעזרת דירוג 1 - באותה שיטה. ועכשיו לשאלה: מקבלים כסף אם קונים את הנשקים שמכרת? (והנשקים האלה חייבים להיות מפיתוח אישי, במחקר ופיתוח נשקים, או שאפשר לקנות מטוס תוצרת ישראל טלמכור אותו בשוק ובכל זאת לקבל כסף?)

LordWantkill

New member
../images/Emo41.gif תשובה בשבילך ../images/Emo41.gif

בשביל למכור נשקים לשוק השחור עליך להכנס למחקר ופיתוח לעשות שיפור נשקים ולשפר נשק כלשהו. לאחר מכן אתה הולך למרקט למכירה ושם אתה מוכר ותהיה לך אפשרות למכור לשוק השחור. כשאתה מוכר לשוק השחור אתה לא מקבל כסף אך אחרי שקונים משם את מה שמכרת אתה מרוויח.

KicK Ass9

New member
התכוונתי

אם אני לא מפתח נשק לבד אלא קונה נשק (buy units) ומוכר אותו (זה גם נכנס לשוק השחור), אם יקנו אותו אני אקבל על זה כסף?

HuriCaN

New member
תשובה

אם קנית לדוגמא 20 טנקים ברמה 1 ב 10 מליון אתה תמכור אותו לשוק השחור וישר תקבל את הכסף אתה תקבל כמובן פחות כסף משהו כמו 8 מליון אך המכירה תיהיה בערך קצת יותר וכאשר יקנו אתה לאא מקבל שום כסף

LordWantkill

New member
תשובה

אתה תקבל את הכסף במקום במחיר נמוך ממה שקנית ולא יוכלו לקנות אותו ממך. זה כמו שאתה קונה נשק ומוכר במקום...מה עשית בזה? החכמה היא לשפר את הנשק ואז למכור אותו וככה יהיה לך רווח מזה!

freesoul21

New member
כשאתה משפר את הנשק, אתה צריך

להשקיע את אותה כמות כסף כמו שאם הייתה קונה אותו, אז מה הרווח כאן?

freesoul21

New member
זה לא נכון, אתה תמכור אותו בפחות

כסף ממה שהשקעתה כשפיתחת אותו.

KicK Ass9

New member
נכון, אבל

אחרי שאתה מוכר אותו לשוק, כשקונים אותו אתה מקבל על זה כסף

freesoul21

New member
אתה מקבל את הכסף ברגע שמכרת את

הנשק, אחרי זה אם מישהו קונה אותו אתה לא מקבל על זה כלום

freesoul21

New member
ת'אמת נראה לי הוא משרת רק את

המדינות עם ממשל פשיסטי,קומוניסטי,תיאוקרטי כי המדינות האלה לא יכולות לקנות נשק במרכז המסחר אלא רק בשוק שחור

werds

New member
אמממ איפה אפשר לקנות ....../images/Emo41.gif

נשקים מזויפם?

למעלה