שאלה שאלתית - דמויות משנה

afterglow1

New member
../images/Emo41.gif שאלה שאלתית - דמויות משנה ../images/Emo41.gif

תארו לכם שהייתה אפשרות לעשות מעין ספין אוף על החיים הפרטיים של אחת הדמויות בסדרה... מעבר לזה שהיינו רוצים לראות עוד מהחיים של מייקל-דוויט-ג'ים-ופאם שהם הברורים והמובנים מאליהם... האם יש דמות משנית שמסקרנת אתכם ושהייתם רוצים שהמצלמות יעקבו אחריה מעבר לשעות העבודה?
שבוע טוב והמשך יום נעים

RYaniv

New member
טובי

כי קשה לי להאמין שבאמת יש לו חיים פרטיים.

afterglow1

New member
../images/Emo6.gif

אבל יש לו חברה שהוא הכיר בחדר כושר (למרות שקווין גיחך כאילו מדובר בנערת ליווי)!

RYaniv

New member
יש לו גם בת מנישואין קודמים

אבל זה עדיין נשמע כמו המצאה שלו.

afterglow1

New member
אז אתה בעצם אומר ש...

הבת שהוא הביא לעבודה היא בעצם שחקנית בתשלום או ילדה שהוא חטף?

mikmik000

New member
רעיון מצויין לשרשור :)

ללא ספק קריד. לפי מה שהוא מספר כל הזמן, יש לו את החיים הכי מטורפים בעולם XD הייתי רוצה לראות מה מהשקרים שהוא מספר נכון באמת.
חוץ מזה שגם בכלליות הוא משעשע מספיק בשביל שיתמקד בו ספין אוף שלם. חח ואם לא קריד, אז קלי. גם היא מצחיקה ומוזרה מספיק בשביל להחזיק ספין-אוף משל עצמה.

dan the man

New member
גם אני חושב

שקריד.. ובכלל נזכרתי עכשיו בקטע מהדיוידי של הפרקים שהורדו בעריכה לא יודע איך לסמן את זה אבל אולי לא כולם רוצים לקרוא מראים איזה קטע שדוויט בא למייקל ואומר לו שקריד יושן במשרד ואז ישר יש קטע שקריד אומר שהוא יושן 4 ימים במשרד מתחת לשולחן שלו (תוך כדי שהוא דמבר מראים קטע שלו הולך לישון במשרד חח) לא יודע איך לסמן את זה אבל אולי לא כולם רוצים לקרוא

afterglow1

New member
לא נראה לי שזה ספוילר

זה משהו שקרה בעונות ששודרו וחוצמזה שהסצינה נחתכה בעריכה והיא גם לא מגלה משהו משמעותי בעלילה

dan the man

New member
גם ככה זה

שלח לי את ההודעה בצורה דפוקה..תפוז מתחילים להגזים עם כל הבאגים האלה..

mikmik000

New member
חחחח כן, זה קטע ענק ../images/Emo6.gif

ולא חייבים כעקרון לסמן את הקטעים המחוקים כספויילר, אבל אם אתה רוצה בשביל לא להרוס למישהו שעוד לא ראה אותם, זה טוב לסמן בכל מקרה.

XxShai10xX

New member
איך לא..

דווייט.. אבל אז זה יגרום לו לעזוב את הסדרה, אז אין סיכוי P: למי שלא יודע, כבר מדברים על ספין אוף, אבל הוא יהיה על סניף אחר של DM, ואף דמות לא תעבור לשם(ייתכן שזה יהיה סניף איתיקה של קארן).

afterglow1

New member
מה באמת? נשמע נחמד...

העיקר שיהיה מצחיק כמו המקורי... בכל אופן רק דוויט? מה, סטנלי לא מספיק מרתק?

yaeloola1

New member
אני חושבת

שראיין יהיה מעניין , היחסים שלו עם קלי ... לאן הם יוצאים אחרי העבודה ? הביה"ס שלו לעסקים , יש מה לעשות איתו ...
וראיין גם חמוד

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif יש דיבורים על ספין אוף..

אבל שום דבר עוד לא בטוח. אם כן יעשו כבר, אני מקווה שזה יהיה מצחיק כמו המקור, ושהשחקנים מהמקור יקפצו מידי פעם להופעות אורח. :]

DearPrudence

New member
שאלה מעולה.. וקשה../images/Emo41.gif

לפעמים הדמויות המשניות במשרד יותר מעולות מהראשיות.. קריד כמובן, סטנלי, טובי וקווין!

afterglow1

New member
../images/Emo9.gif הבחירה שלי:

שמתם לב שאוסקר לא נוכח פה?
אוקיי אז יש 3 דמויות: קריד: הבנאדם הזוי, ללא ספק. יש לנו הרבה פערים להשלים כדי להבין את המהות שלו
ראיין: כי מעניין אותי לראות מי מתקשר אליו בזמנו הפנוי (מייקל, קלי, אמא שלו) ורמת הזעזוע שלו כשיגלה שקלי בנתה לו מקדש בבית שלה. אנדי: מוזר לי שאף אחד לא רוצה ספין אוף על אנדי! זו דמות גאונית של קרצייה חסרת מודעות עצמית!

Regevmm

New member
קריד, ללא ספק.

אני מצטרף לאלו שאמרו קריד, הבן אדם הזה הוא פוטנציאל אדיר ל........ ספין אוף על רוצחים סדרתיים (באחד מהפרקים הוא דיבר על עריפת ראשים או משהו בסגנון ...). עוד מישהו לספין אוף זה החבר של מייקל (זה שהשאיר לו "חבילה" במשרד), כל הסדרה תהיה באיזור של מועדוני חשפנות וכדו'
.

F r e c k l e s

New member
טובי קריד ואנדי ! אני מתה על אנדי!

טובי זו הדמות המשנית האהובה עלי והשנאה של מייקל לטובי זה הדבר שהכי מצחיק אותי בסדרה הזאת.. אחרי קטעי ה THATS WHAT SHE SAID

למעלה