שאלה שחורה

../images/Emo41.gif שאלה שחורה ../images/Emo41.gif

שיתוף הפעולה בין פורום הומור שחור לפורום שאלה קטנה ממשיך. להלן שרשור מתוך פורום שאלה קטנה. כל שעליכם לעשות הוא להציע הצעות שחורות, מצחיקות ושחורות... והפעם...: היכן ניתן למצוא סבונים מחומרים טבעיים ?
תזכורת : יש להגיב בשרשור זה בלבד. אין להעלות הודעות טרוליזציה בפורום שאלה קטנה.
הערה חשובה - התמונה הינה חצי תמונה זוועה, אך בכל זאת עומדת בתקנון הפורום. כאמור, אין לפרסם תמונות זוועה מפיגועים ושל בני אדם. התמונה הנ"ל היא בגבול העם הטוב.

plane crazy

New member
רק אצלי בבית!

סבא שלי הביא לי. חבר שלו זה הסבון הראשון שהפיקו איי פעם מבן אדם, אז יש לו פרוטקציות.

עדיף מלהיות עם אישתי ../images/Emo3.gif ככה לפחות זה נשאר במשפחה ... וחוצמזה מה כבר יש לעשות עם סבתא אם היא בחיים ?? ככה היא סתם עלוקה .. אבל כשהיא בצורת סבון לפחות היא שימושית ....... ../images/Emo3.gif

הייתי מספר אבל אסור לפרסם בפורום .. יש חוקים נגד זה בתפוז .. לא ?? אבל בכל אופן .. יש להם אחלה שמפו "דודה פולניה" לכאלו עם שיער בעייתי ויש להם גם מסרקי סבא ועוד ועוד .. רק לקחת מהמדף ולשלם בקופה ... ../images/Emo3.gif

The Guardian17

New member
תספר במסר

אם אתה לא בטוח. ותפסיק כבר עם ההצעות המגונות האלה שאתה מצרף לי במסרים... בסדר, חלאס. לא בקטע של 100+ ק"ג.

אנ'לא שולחתי לך מסרים .. יש לך ערס אחר בתפוז שעושה לך "טוב" חוץ ממני ??? שאני אתחיל לדאוג ?\להבליג ?\לשבת בחושך בלי מנורה כי אתה לא בא להחליף לי ...

שומדבר לא רע בזה .. אבל בגלל שגם ת'הוא הוציאו מהארון זה נראה מתאים לכתוב את שמו ככה כי שיחררו אותו לחופשי קרי נתנו לו דרור .. יש מבין ??

איכס ../images/Emo5.gif../images/Emo163.gif

בדיחות פולנים
לא למדת מהמשפחה שלך שבדיחות פולנים זה דבר שלא מספרים כשאתה מחוץ לארוחות משפחתיות?! טירון.

לצערי אין לי פולנים בארוחה בשביל לספר להם .. אפשר להגיד שאני הכבשה הלבנה של המשפחה ../images/Emo3.gif כל השאר יצאו סתם ערסים ורק אני יצאתי פולני שכזה ... ../images/Emo3.gif

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo163.gif

אני לא יודעת אם זה יותר עצוב ממצחיק או מצחיק מעצוב.

למעלה