שאלה של חיים או מוות אכלתי עכשיו מילקי שהתוקף שלו פג לפני יומיים.. להתקשר לחברת קדישה???
ל לי לו ש New member 8/12/07 #1 ../images/Emo41.gif שאלה של חיים או מוות ../images/Emo88.gif../images/Emo121.gif אכלתי עכשיו מילקי שהתוקף שלו פג לפני יומיים.. להתקשר לחברת קדישה???
../images/Emo41.gif שאלה של חיים או מוות ../images/Emo88.gif../images/Emo121.gif אכלתי עכשיו מילקי שהתוקף שלו פג לפני יומיים.. להתקשר לחברת קדישה???
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 8/12/07 #2 לא. אם היה לך טעים- לבריאות!+נצל"ש!!! (כ)מה יש בתוך הבטן של אמא?
ל לי לו ש New member 8/12/07 #5 אימאאאאא!!! לא מרחמת עליה.. ומי הרשה לך לנצל"ש אותי אה? את לא רואה שמדובר פה בחיים או מוות?????????????????
אימאאאאא!!! לא מרחמת עליה.. ומי הרשה לך לנצל"ש אותי אה? את לא רואה שמדובר פה בחיים או מוות?????????????????
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 8/12/07 #6 לא מרחמת עליה?../images/Emo190.gifהתכוונת..לא מקנאה בה ?../images/Emo6.gif
ל לי לו ש New member 8/12/07 #9 אני מה-2 וחצי קילו שהיו בתוכי סבלתי../images/Emo122.gif ויש פה עדה אז 6 כאלה?!?! בהחלט אימאלההההההההההההההההה
אני מה-2 וחצי קילו שהיו בתוכי סבלתי../images/Emo122.gif ויש פה עדה אז 6 כאלה?!?! בהחלט אימאלההההההההההההההההה
Y y e t i New member 8/12/07 #12 תקיאי או תבלי בשירותים מקסימום . אין צורך להטריח את חברה קדישא סתם .