שאלה

slide2129

New member
../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo41.gif

בעבר פניתם לנציג תלונות הציבור בקשר לזינה. רציתי לדעת איך ניתן לפנות אליו והאם לדעתכם הוא יוכל לעזור בדילמה הבאה: אני לא יודע כמה ממכם מכירים את הסדרה "זינוק לאתמול" ( Quantum Leap), אך החל מיום שלישי הקרוב ערוץ 10 משדר תוכנית אחרת במקומה. הערוץ טוען שהוא רכש רק 53 פרקים, יעני את שלושת העונות הראשונות, בעוד שלסידרה יש 5 עונות. אי אפשר להקים עצומה, שבה נבקש מהערוץ לשדר גם את שתי העונות האחרונות? לנו הצופים לא מגיע הזכות לראות את הסוף של הסידרה? לא להזכיר, שהערוץ מוריד את הסידרה בשיא המתח שלה. אז מה אתם אומרים? יש טעם לפנות לנציג תלונות הציבור? הרי הערוץ הוא זה שהביא לנו את הסידרה, וזכותינו לראות מה יקרה בסוף. הרי מדובר רק בשתי עונות אחרונות, לא יותר.

avice9

New member
לדעתי, שווה לך לנסות....

עובדה שאת זינה הם החליטו להחזיר (נראה אם הם יעשו את זה.....), ואפשר לפנות לנציב תלונות הציבור כך: בחיפוש האתרים תרשום "ערוץ 10" או פשוט 10, ותיכנס לאתר, שם יש מקום שרשום "תלונות הציבור" אני שלחתי לשם לא מזמן הודעה בקשר לזינה, ומישהו ממש התייחס!!ושלחו לי מכתב בחזרה, שמחזירים את הסדרה בספטמבר, ושהם מצטערים עם אי הנוחות! תנסה......ובהצלחה!!!

shiri_b

New member
כן, גם לי הם שלחו.....

זה לא אומר שהם ממש היתייחסו... הם שלחו את אותו מכתב לכולם.... אני חושבת שנוכל לדעת אם הם התייחסו רק בספמבר.

LLRO

New member
למען האמת

אני חוששת שאחרי כל ההבטחות שלהם יש סיכוי שהם לא יחזירו את זינה. לפי דעתי יש אפשרות סבירה מאוד שהם שוב ימשכו אותנו עם זה. אם הם בכלל ישרדו עד בספמטבר... הם שולחים לנו תשובות כדי שנירגע ונפסיק להציק להם. אני מקווה מאוד שאני טועה כי אם הם באמת לא יחזירו אותה...
זה מה שיקרה להם

canimal

New member
יש מין מסורת לא כתובה של זינוק לאתמ

ול.. שאף אחד אף פעם לא זוכה לראות את הסוף שלה.

אני דווקא ראיתי

מקלטות שקיבלתי מידידה טובה שלי (*שיעול*שיעול*). לפי מה ששמעתי, שמים איזה סדרה במקום "זינוק לאתמול", וכשהיא תגמר, יחזירו את "זינוק לאתמול" מאיפה שהפסיקו.

canimal

New member
שברת את המסורת! התחלת את השלב

הראשון של האפוקוליפסה! were all doomed.

slide2129

New member
לאלעד ../images/Emo103.gif

עשית לי את היום!!!! מאיפה שמעת שיחזירו את "זינוק לאתמול"? ואו זה יהיה גדול. פשוט אף פעם לא ראיתי את העונות הרביעית והחמישית. תמיד הפרק האחרון שראיתי היה הפרק שישודר ביום שני (בית משוגעים), ואיך שהפרק נגמר.....חייב לראות את ההמשך. במיוחד אחרי שסיפרו לי שהעונה החמישית ממש מוצלחת. אתה חושב שיש סיכוי, שאם ערוץ 10 לא יחזיר את הסידרה, תוכל להשאיל לי את הקלטות של עונות 4ו 5? (כמו שאמרתי, אני חייב לראות אותם, ואם ערוץ 10 לא יחזיר את הסידרה, אין שום סיכוי שבעולם שאוכל לראות את העונות האלה. ובקשר לזינה: האם היא תחזור בספטמבר או באוקטבר? אני שואל מפני שההשקה מחדש של הערוץ תיהיה רק באוקטובר. בכל אופן תודה מראש (יש תיקווה
ועוד דבר, תודה לכל אלה שהגיבו והתייחסו לשאלתי

למעלה