שאלה

1sarah1

New member
../images/Emo41.gifשאלה

שלום, רציתי לשאול אם אפשר להתחיל ללמוד התעמלות קרקע בגיל 13? ואם כן, זה בסדר שהגובה שלי הוא בערך מטר שבעים ומשהו...

בהחלט

חוגי התעמלות עממיים ניתן להתחיל בכל גיל ובכל מבנה גוף. שיהיה לך בהצלחה!

1sarah1

New member
../images/Emo41.gif,תודה רבה אבל...

את חושבת שיש עוד בנות בגיל שלי שמתחילות?

כן יש

בכל מקרה, התעמלות זה ספורט אישי, את כל התרגילים את עושה עם עצמך ולא בקבוצה ולכן זה לא כ"כ משנה. אם לא יהיו עוד בנות בגילך ותרגישי לא בנוח את יכולה להביא חברות וכך יהיה יותר נחמד. אבל מניסיון אני אומרת לך שתמיד יש עוד כמה בנות כמוך שרוצות להתעמל ונמצאות במצב שלך. סה"כ גיל 13 זה לא גיל מבוגר בכלל...

אמא לה3

New member
אצלי התחילה השנה להתעמל

נערה מקסימה בת 15, היא מאוד גבוהה ((יותר ממך), וגם מבנה גופה לא אידיאלי, אבל היא מלאת מוטיבציה ורצון להצליח. היא התחילה מכלום, אבל ממש כלום לאט לאט, היא למדה גילגולים לפנים ולאחור, עמידות ידיים, גלגלונים, אפילו ירידה לגשר לבד היא הצליחה באימון האחרון... כל השג, הוא שלה בלבד, המון רצון להצליח והמון עבודה קשה. מבחינת גילה היא עובדת עם בנות שכבר עושות פליק פלקים וסלטות, היא רוצה גם... אני מאמינה שהיא גם תצליח. מאחלת הצלחה גם לך

באמת?

אני בת 15 ולא עם מבנה הגוף האידיאלי, ולמרות שאני מאוד רוצה להתעמל הנחתי שאני לא יכולה. איפה את מאמנת (אם מותר לשאול בכלל)?

גם אצלי

עשיתי לא מזמן החלפה של מאמנת מסוימת, והייתה שם בחוג נערה בת 17 עם מבנה גוף לא קטן שרק התחילה להתעמל. היא עובדת יפה מאוד וגם נהנית. אני חושבת שאפילו יש יתרון לבנות בוגרות, יש להן יותר שכל וניסיון והן מסוגלות להבין יותר מהר את המיומנויות המסובכות של ההתעמלות.

שרוצ

New member
ברור שאפשר !!

אני התחלתי בגיל 12 ועליתי רמה תוך שנה .. אם רוצים אז למה לא ?!

למעלה