שאלון היכרות עם חברי הפורום

../images/Emo41.gif שאלון היכרות עם חברי הפורום ../images/Emo41.gif

נראה לי שאחרי שבועיים הגיע הזמן להכיר את חברי הפורום שלנו, אז מה דעתכם על שרשור הכרות של כל חברי הפורום
קוראים לי....
אני בן/ת...
אני גר/ה באיזור....
אני אוהב/ת לעשות בתור תחביב....
אני אוהבת את ד"ר פיל כי....
המשקה הכי אהוב עליי הוא....
המאכל הכי אהוב עליי הוא...
משפט אחד על עצמי...
פאדיחה שקרתה לי...

עונה../images/Emo26.gif

בת-אל
בת 18 וחצי
השפלה
לצפות בטלנובלות/להיות באינטרנט
אני אוהבת את ד"ר פיל בגלל הדרך בה הוא עוזר לאנשים, יורד לעומק העניין ולא מוותר לאיש
קולה, למרות שמנסה להפסיק..
אין לי מושג האמת
אני מתביישת
אחלה שאלון

brum

New member
תשובות

קוראים לי אוליביה (אבל זה השם שלי באינטרנט לא באמת - אני "פראנואידית" לגבי חשיפת פרטים מזהים באינטרנט). אני בת. (סתאאאם ברור לי שרצית את הגיל - 37) אני גרה באזור ראשל"צ התחביב העיקרי שלי הוא לעתה לישון (אני אמא לשלושה ילדים קטנים) וגם לראות טלויזיה (כאילו דההה) ולצ'וטט במחשב. אני אוהבת את ה ת ו כ נ י ת של ד"ר פיל (אותו לא פגשתי אישית והוא כבר נשוי...) כי למרות שמדובר בדברים ממש כבדים יש עדיין מעין קלילות שהוא מביא בהרבה חן וחוכמה ויש לו עצות ממש מבריקות שאפשר ללמוד מהן המון ורואים שזה אחד שבא מהרצון לעזור יותר מהרצון לעשות ריטינג, ממש הצפיה בתוכנית עוברת בכיף. המשקה האהוב עלי הוא דיאט פפסי (פה הפכת את השאלון למסיבה בכיתה ו') המאכל האהוב עלי הוא בליצ'נס (אבל רק את של אמא שלי ! עד היום אני לא הצלחתי לחקות את זה) משפט אחד על עצמי - אני לא יכולה לסכם את עצמי במשפט אחד (וזה המשפט שלי) פאדיחה שקרתה לי - מה זה עכשיו א"ש לילה ? למה שאני ארצה לספר על פאדיחות (שקורות אגב על בסיס יומי) תנו לי לשכוח אותן יותר טוב היי שירי שאלת ולא ענית !!! מה נהיה ? בואי בואי נראה אותך עונה...

מבטיחה לענות כשאחזור מהעבודה../images/Emo178.gif

ובנתיים תענו גם לשרשור תוכנית של אתמול- זה לא יפה להשאיר אותו יתום ובודד ככה
רמז רמז

חזרתי, נחתי ועכשיו... עונה ../images/Emo13.gif

קוראים לי.... שירי אני בן/ת...22 וחצי אני גר/ה באיזור.... השרון אני אוהב/ת לעשות בתור תחביב.... לקרוא, לשיר, להפריח בועות סבון עם ילדים (כשאני עושה בייביסיטר), להציק לחתול ולנהל פורומים
אני אוהבת את ד"ר פיל כי....הוא מעביר מסר בדרך לא שגרתית ולא בנאלית, ולדעתי הוא נכנס בהחלט לליבם של אנשים שמקשיבים לו. המשקה הכי אהוב עליי הוא....קוקה קולה, אבל אסור לי כי זה מזיק לשיניים, אז... ספרייט (פחות מזיק
). המאכל הכי אהוב עליי הוא...נאפיס עם גבינה צהובה ובולגרית. משפט אחד על עצמי...מים שקטים חודרים עמוק. פאדיחה שקרתה לי...

cool miki

New member
עכשיו אני...

קוראים לי....ימית אני בן/ת...17 וחצי אני גר/ה באיזור....מרכז אני אוהב/ת לעשות בתור תחביב...לישון, לבלות, אינטרנט, טלויזיה... אני אוהבת את ד"ר פיל כי....הוא אדם ממש חכם ויודע להקשיב, עוזר לאנשים לראות משהו מזווית שונה... המשקה הכי אהוב עליי הוא...מיץ ענבים/תפוחים/מנגו המאכל הכי אהוב עליי הוא...פלאפל! משפט אחד על עצמי...אמממ לא יודעת.. פאדיחה שקרתה לי...אמממ לא ניזכרת באחת עכשיו...

עונה

קוראים לי....שרון אני בן/ת...40 אני גר/ה באיזור....טוב באמצע אני אוהב/ת לעשות בתור תחביב....לכתוב, לשחק, לאסוף מגנטים אני אוהבת את ד"ר פיל כי...יש לו קול נעים המשקה הכי אהוב עליי הוא....קפה קר עם גלידה המאכל הכי אהוב עליי הוא...בורקס גבינה בולגרית משפט אחד על עצמי...יש בחתימה פאדיחה שקרתה לי...ריכלתי על מישהי ולא ידעתי שהיא עומדת מאחורי ושומעת.

Oomph Girl18

New member
עונה..

קוראים לי -חברים שלי קוראים לי אודרי או בובו (כי אני מתלבשת כמו אודרי הפבורן ואוהבת סרטים מצוירים אז תינוקת כמו בובו) אני בת 18 גרה בירושלים תחביב- סרטים ספרים וספורט אוהב את ד"ר פיל כי..-לא אוהבת אבל מעניין לראות תתוכניות שלו הרבה פעמים לקחתי משם עצות כדי לעזור לחברים שלי משקה אהוב-דיאט קולה וג'ין מאכל אהוב- אההה? אני לא אוכלת קשה לשפוט אני משערת שאצות יבשות או דג מאודה בגריל (תריסנית במיוחד חי חי ) משפט אחד על עצמי- LIFE IS A BITCH AND THEM YOU DIE SO QUIT COMPLAINING ALL THE TIME פדיחה שקרתה לי-הכריחו אותי לצאת לבליינד דייט והיצור היה כ"כ מגעיל שניסיתי לברוח והוא קלט אותי ביציאה ועשה לי...למה את לא רוצה לצאת איתי השקעתי לקחתי אותך לבית קפה מבוקש ואפילו קניתי לך דיאט קולה,מה עוד את צריכה כדי להכנס איתי לשק? ואני כזה...אני מצטערת אני חושבת שהטבע קורא לי ובטעות יצא לי להקיא עליו את מה שאכלתי לפני 3 דקות והוא היה בטוח שהגעלתי אותו עד נפש וזה לא..סתם האוכל עלה לי בחזרה כי התפוצצתי מקודם..P:

עונה

קוראים לי....רביד אני בן/ת...בחורה אני גר/ה באיזור....הדרום אני אוהב/ת לעשות בתור תחביב....אינטרנט, בישול, טלוויזיה, קריאה וקניות. אני אוהבת את ד"ר פיל כי....הוא מאד חכם ויש שם נושאים מרתקים המשקה הכי אהוב עליי הוא....חלב חם המאכל הכי אהוב עליי הוא...פירות ולחם משפט אחד על עצמי... פאדיחה שקרתה לי...

Mysteriousangel

New member
שאלון הזוי אבל אני אזרום ../images/Emo8.gif

אדווה
אני בת זה בטוח ...22
אני גרה באיזור עמק יזרעאל - צפון הארץ.
אני אוהבת לקרוא, לשחות, לתפור בגדים ועיצובים משל עצמי, וקניות חולה על קניות
אני נורא אוהבת את ד"ר פיל כי הוא נורא חכם ובעל ניסיון חיים רב, הוא לא תמיד היה בפסגה אבל הוא בהחלט יודע איך להישאר בה וזה בגלל היושר שבו אני אוהבת אצלו (הוא תמיד אומר את זה) זה שהוא לא לוקח שום דבר כמובן מאליו בחיים. בקיצור הוא אדם מיוחד במינו, יש לומר נדיר! (כבר אמרתי שאני רוצה בעל כזה ?! חחח כן כן !)
המשקה האהוב עלי הוא נס קפה קר או אייס קפה. אלכוהול- ערק! עם מים ונענע!!! אין על ערק
המאכל האהוב עלי הוא ארטישוק- חווולה על זה, ותפוח אדמה ועוף בתנור(של אמא)- אני יכולה לחיות על זה לנצח
במשפט אחד על עצמי..... לא מאמינה בזה. אני חושבת שאדם לא יצליח לתאר את עצמו כראוי כפי שמכריו יעידו עליו. היופי הוא איך הוא נראה בעיני המתבונן.
פדיחה ??? עזבו אותכן מפדיחות הן נחלת העבר וששם ישארו בקיצור נעים מאוד אני חדשה כאן.

למעלה