שאלון היכרות קצר ^^;

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif שאלון היכרות קצר ^^;

כדי להכיר טוב יותר את מי שנמצא פה, אז הנה שאלון היכרות קצר <: שם: גיל: עיר בארץ: מסנג'ר: (אם יש) באיזה פרק אתם בבליץ' באנימה: אם אתם רואים אותה, אז מה דעתכם עליה ? באיזה פרק אתם בבליץ' במנגה: אם אתם קוראים אותה, אז מה דעתכם עליה? האם הייתם רוצים לקיים מפגש פורום ? אילו דברים הייתם רוצים שיהיה בפורום ?

JeeChan

New member
עונה ^^;

שם: אור ^^ גיל: 20 ועוד מעט 21 ^^ עיר בארץ: רחובות <: מסנג'ר: [email protected], אבל לא מתחבר יותר ממש למסן. באיזה פרק אתם בבליץ' באנימה: 154 ^^ אם אתם רואים אותה, אז מה דעתכם עליה ? היא כל כך טובה ;; אני אוהב את בליץ' ;; סאגת האקו מונדו כל כך נפלאה, במנגה שנאתי אותה ופה היא מעולה ^_^ באיזה פרק אתם בבליץ' במנגה: 304 (זה האחרון שיצא לא XD ?) אם אתם קוראים אותה, אז מה דעתכם עליה? המנגה חביבה והשתפרה דיי הרבה לאחרונה <: אבל עדיין האנימה טובה יותר לדעתי <: האם הייתם רוצים לקיים מפגש פורום ? אם תהיה הענות, אז אשמח :) אילו דברים הייתם רוצים שיהיה בפורום ? מנהל פעיל XD ? אני רוצה לנסות להחזיר את הפינות ^^; אני יודע שאמרתי את זה כבר כמה פעמים אבל אנסה הפעם לבצע את זה <:

c881

New member
תגובה

שם: קובי גיל: 29 עיר בארץ: קרית שמונה ו/או/ ת"א מסנג'ר: (אם יש) [email protected] באיזה פרק אתם בבליץ' באנימה: 154 אם אתם רואים אותה, אז מה דעתכם עליה ? אני מוריד כל פרק, אני ממש חייב לענות? באיזה פרק אתם בבליץ' במנגה: 305, יורד כרגע אם אתם קוראים אותה, אז מה דעתכם עליה? אני מוריד כל פרק, אני ממש חייב לענות? האם הייתם רוצים לקיים מפגש פורום ? סוף שבוע אפשר אילו דברים הייתם רוצים שיהיה בפורום ?

Guid

New member
עונה~

/tapuzforum/images/emo42.gifשם: עידן. /tapuzforum/images/emo42.gifגיל: 20 וחצי. /tapuzforum/images/emo42.gifעיר בארץ: מושב לד יבנה/רחובות. /tapuzforum/images/emo42.gifרואה את האנימה. אני בפרק 151... /tapuzforum/images/emo42.gifהאנימה פשוט יפה! כיף לראות. /tapuzforum/images/emo42.gifקורא את המנגה, אבל הפסקתי והאנימה עקפה אותי בחצי פרק בערך... /tapuzforum/images/emo42.gifהמנגה טובה!! יותר מנארוטו! רק שזה בשחור לבן, לא זז וחסר מוזיקה... אבל לדעתי זה הבליץ` האמיתי. /tapuzforum/images/emo42.gifמפגש פורום? תעשו אם אתם רוצים, אני בספק אם אני אוכל להגיע. /tapuzforum/images/emo42.gifמה אתם רוצים שיהיה בפורום? אהה.. אנשים? /tapuzforum/images/emo6.gif ברצינות. זה חסר. יום טוב לכולם, ושנה אזרחית טובה~! D:

יאאא ביייבה!

שם: טולי גיל: שבוע הבא 17!!!!! עיר בארץ: פרדס-חנה כרכור מסנג'ר: [email protected] באיזה פרק אתם בבליץ' באנימה:154 אם אתם רואים אותה, אז מה דעתכם עליה ? בת פרוצה! האנימה האהובה עליי, כל-כך משעשעת באיזה פרק אתם בבליץ' במנגה: עדיין לא קראתי את המנגה(בושה) אם אתם קוראים אותה, אז מה דעתכם עליה? האם הייתם רוצים לקיים מפגש פורום ? כה, למה לא אילו דברים הייתם רוצים שיהיה בפורום ? חיים?

Pandora4411

New member
עונה ^^

שם: עדינה גיל: 18 וחצי מסנג'ר:[email protected] (אבל שלחו מסר או משהו לפני) באיזה פרק אתם בבליץ' באנימה: האחרון שיצא. אם אתם רואים אותה, אז מה דעתכם עליה ? האנימה הכי טובה שראיתי/ אני רואה. (למרות שהמינימליזם ברקעים ובעיצוב (לעומת נארוטו, למשל) קצת מציקים בזמן האחרון.) באיזה פרק אתם בבליץ' במנגה: האחרון שיצא (305, לא?). אם אתם קוראים אותה, אז מה דעתכם עליה? מצוינת. o_O האם הייתם רוצים לקיים מפגש פורום ? הסיכוי שאבוא הוא קטן מאוד, אבל תהנו ^_^ אילו דברים הייתם רוצים שיהיה בפורום ? ארמ, לאדעת.

Aneduune

New member
מיאו.

שם: ג'ואנה. ס: גיל: ב-13.2 16. עיר בארץ: חח. בת חפר. מסנג'ר: (אם יש) [email protected] באיזה פרק אתם בבליץ' באנימה: 152 אם אתם רואים אותה, אז מה דעתכם עליה? 3> באיזה פרק אתם בבליץ' במנגה: לא קוראת. ס: אם אתם קוראים אותה, אז מה דעתכם עליה? לא קוראת. אני מניחה שטובה. D: האם הייתם רוצים לקיים מפגש פורום? למה לא~ אילו דברים הייתם רוצים שיהיה בפורום? אל תשאלו אותי דברים כאלה, אני כ"כ לא יצירתית. XD ואני גם מבקרת כאן פעם בשנתיים אז בכלל.

ShimiChan

New member
מנסה שוב לענות.

שם:שמעון\שימי גיל:17[מרגיש זקן X_X] עיר בארץ:דימונה מסנג'ר:[email protected] פרק באנימה:האחרון שיצא[135 אני חושב] פרק במנגה:האחרון שיצא האנימה טובה בתכלס, פשוט כמה פרקים\סאגות שממש אבל ממש גרועות. המנגה חולנית מדי בזמן האחרון "עכשיו אתה תרגיש את זה במשך 1000 שנים, בוהאהאהאא" מפגש פורום:סבבה רצח, למה לא?
הדברים שהייתי רוצה בפורום:שאלונים, דיונים...חיים...

השמלאני

New member
אני עונה ובגלל זה זה מגניב

שם:שחר לאונרדו גולדפינגר (אבל בימים אלה כולם קוראים לי גולדפינגר) גיל:19 שזה 342 לחלק ל18 עיר בארץ:רחובות הבנויה מסנג'ר: (אם יש)[email protected] באיזה פרק אתם בבליץ' באנימה:לא זוכר איפה שהוא באמצע הפילרים אם אתם רואים אותה, אז מה דעתכם עליה ? היא מגניבה אבל לא מספיק חידשה לי בשביל להמשיך באיזה פרק אתם בבליץ' במנגה:איפהשהו בתחילת הואקו מונדו אם אתם קוראים אותה, אז מה דעתכם עליה?כנ"ל כמו האנימה" האם הייתם רוצים לקיים מפגש פורום ? כה זה יכול להיות מגניב רק חייב להיות החודש אילו דברים הייתם רוצים שיהיה בפורום ? אותי :)

למעלה