שאלון היכרות

Golden apple

New member
../images/Emo41.gif שאלון היכרות../images/Emo41.gif

יאללה מוכנים
קדימה לא להתעצל
1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי) 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישהו\מישהי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20 שנה? 103.מה הפנטזיה שלך? 104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

מסתבר שאני הראשונה

1. שם:יעל (כאילו דה..
) 2. גיל:21 3. תאריך לידה:4/4/82 4. כינוי:אני חייבת? טוב נו...yaeli היחידה 5. תכונה טובה:טוב לב 6. תכונה רעה:טובה מידי 7. חולשה:תינוקות ובמבה 8. אובססיות:קסיסת ציפורניים 9. פאדיחה:היו הרבה 10. כאב: 11. משאלה:יש הרבה 12. זיכרון רע:לא זוכרת כרגע 13. זיכרון טוב:הצבא 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:
15. געגוע:צבא 16. פחד:במצב שלנו בארץ..
פיגועים
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שהיה פיגוע 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך:לא אוהבת שום חג 20. אוכל מועדף:מממ...במבה..אורז,מה עוד..
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:ירקות מבושלים ודגים
22. שתיה מועדפת:דיאט קולה,קפה 23. קינוח מועדף:סופלה שוקולד 24. ממתק מועדף:במבה אלא מה 25. עוגה מועדפת:עוגות של אמא 26. צבע מועדף:כחול 27. חיה מועדפת:דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף:הליכה..נחשב?
30. מספר מזל:אין 31. ספר:כל ספר של שרה אנג'ל 32. סרט דיסני מועדף:מי רואה סירטי דיסני? 33. סרט: 34. שחקנ\ית:ג'וליה רוברטס 35. זמר\ ת: ריטה אלא מה
36. סדרה מעודפת:מי רואה טלויזיה בכלל
37. מקצוע אהוב:מה שאני כרגע לומדת 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה..בעעע
39. מקום בעולם: ישראל..מה לעשות 40. המעשה הכי נועז שעשית:
41. המעשה הכי טיפשי שעשית:היו הרבה 42. פריט לבוש מועדף:סתם מכנס וחולצה 43. ההמצאה של כל הזמנים:מזגן ומחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:ברור שחורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא יודעת
47. גלידה- בכוס או בוופל?לא משנה 48. שקיעה או זריחה?שניהם 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד
50. ג'ינס או סתם מכנס?סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?וואי..בזבזנית אבל בתקופה האחרונה משתדלת לחסוך 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?ברור שקור 54. לישון או לקום?תלוי.. 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?איכססס
מי אוכל קרמבו? 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים:של אוונסנס 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:יש זמן... 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:כבר רוצים להרוג אותי?
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?לא יכולה לתאר את עצמי 67. שמות החברים הכי טובים שלך:במקרה לחברה הכי טובה שלי גם קוראים יעל 68. הגלידה הכי טעימה?שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? בזה שהיא חברה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?סתם כל מיני 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?הרבה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי)איזה סיפור? לא הייתה לי ברירה ותפוז בחר בשבילי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?מתסבר שכן 75. באיזה פורומים אתה?כמו 72..הרבה 76. כשמישהו\מישהי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא..כי אנחנו לא חברים..לא סיבה מספיק טובה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מצחצחת שיניים ופיפי
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?במחשב 83. מה התחביבים שלך?מוזיקה..ובלה בלה בלה בלה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את עצמי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?כסף, את עצמי, ובגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?תלוי 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? רשיון 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הרבה... 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני הרבה זמן
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?כנראה אם אני לא זוכרת גם לפני הרבה זמן
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?הייתה פה והלכה
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?בחו"ל עם עצמי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?למה להחזיר את הגלגל אחורה? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?לא בארץ 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20 שנה?למה לחשוב עוד 20 שנה? במצב שלנו צריך לחשוב מעכשיו לעכשיו 103.מה הפנטזיה שלך?הרבה... 104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא

The Juck

New member
חחחחחח יקיר...

רוב השאלון קשור לאוכל... חחחחחחחחחח מעניין למה....

לא מבטיחה לענות על הכול

שם: טלי גיל: 29 תאריך לידה: 17.9.74 כינוי: טלטלונת המקורית תכונה טובה :אכפתיות תכונה רעה :ביישנות חולשה: לבעלי חיים אובססיביות: ספורט לעולם לא רוצה לשמוע שוב את: נראת רזה מידי החג האהוב :יום כיפור שתיה מועדפת: דיאט קולה חיה מועדפת: חתול חיית מחמד: 4 חתולים חמודים ספר: יש הרבה סרט דיסני מועדף: מלך האריות סרט: שתיקת הכבשים מקום בעולם: ונציה עונה: חורף לא מאמינה בגורל לא מאמינה באלוהים גלידה בכוס מכנס גינס בזבזן חסכן: חסכנית קור חום: קור עגבניה מלפפון: עגבניה לישון או לקום: לישון הרים או חוף: הרים קרבו וניל או שוקו : ויניל תות או בננה: בננה חולצה מכופתרת או רגילה :רגילה שיר שגורם לי לצחוק :שמתי לי פודרה שיר שגורם לבכות :לבכות לך מתי התחברת לראשונה לרשת: לפני שנתיים פורומים באופן קבוע :דיאטות והשמנה הפרעות אכילה ריטה שוקולד חתולים ארובי חדר כושר.... לגור במקום אחר: אוטרליה למוות למעני: לא לא לא

בייביUE

New member
טלי טלי טלי

חיפשתי באטלס ואפילו במפות באינטרנט את אוטרליה ולא מצאתי..... איפה זה
סתם אני צוחק עוד מעט גם אני אענה על השאלון, ונראה לי שמרוב שאלות שם גם לי יהיו טעויות, אז ככה שניתן יהיה לצחוק חופשי

The Juck

New member
תורי..לקרוא כי אני משקיע!../images/Emo41.gif

1. שם: צחר כהן 2. גיל:14 3. תאריך לידה:31.8.03 4. כינוי:דגי 5. תכונה טובה: מקשיב לאנשים 6. תכונה רעה: רגיש 7. חולשה: לרקדנים..חחחח לא- לעיניים ולריטה 8. אובססיות: ממממ..אין 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: שיקרה למשפחה/ חברים/לכלבה שלי משהו 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: גולה שתמיד איתי בתיק של הבית ספר 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: ספגטי 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: סושי 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: פאי תפוחים של מקדונלדס 24. ממתק מועדף: גומי 25. עוגה מועדפת: דבש 26. צבע מועדף: ירוק 27. חיה מועדפת: ציפור, כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה 29. ספורט מועדף: טניס 30. מספר מזל: 8 31. ספר: הבור 32. סרט דיסני מועדף: שרק 33. סרט: ג'יפרס קריפרס/הצלצול/האחרים 34. שחקנ\ית:ג'וליה רוברט 35. זמר\ ת: ריטה כמובן, אחינועם ניני, ארכדי דוכין, מת'יו בלאמי (מיוז) 36. סדרה מעודפת: החיים זה לא הכל 37. מקצוע אהוב: מתמטיקה 38. מקצוע שנוא: תנ"ך 39. מקום בעולם:פרו 40. המעשה הכי נועז שעשית: חחחחח יש הרבה..אין הכי נועז 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אמרתי בטעות למורה לספרות: "יוווו איך אני שונא אותך" 42. פריט לבוש מועדף:שרשראות, צמידים, ג'ינסים 43. ההמצאה של כל הזמנים:ממממ...מתנות לריטה..חחחחח 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: ה-כ-ל! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? וחצי 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?וחצי X 2000 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזן 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? שתיהם 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: "את מטומטמת" 60. שיר שגורם לך לבכות: "לבכות" ו- "חברה" 61. השיר של כל הזמנים: "חברה" 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: חחחח "חברה" 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: "מתחת לשמים" ו..."חברה" 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: "עד שתעזוב" 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: מממ..לא עולה לי בראש 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אני אחלה בהתנהגות.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: דניאל, שגיא, משה חגי ועליה 68. הגלידה הכי טעימה? עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמון, יושר, ואהבה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 4-5 שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? מחפש אתרים מעניינים... 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? ריטה, ריטה ורמי ומיוז 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי) The Juckחברים שלי קוראים לי ככה, ו""Dead Star השיר הכי אהוב עלי של מיוז 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? ריטה, ריטה ורמי ומיוז 76. כשמישהו\מישהי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מרגיש רע עם זה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים וכפות ידיים 78. יש לך חבר\ה? כרגע לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן, אחותי...חכמה מאוד, ישרה, יודעת לתת אהבה אמיתית 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצח שיניים
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? אומר לילה טוב לכולם בICQ 83. מה התחביבים שלך? טלויזיה, מחשב, חברים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? ידידה שלי והמחשב 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מצלמה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר (חוץ מהקטע שהולכים לבית ספר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? פוסטר ענק של ריטה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? שניצל עם ספגטי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מצלמה, האלבומים, החומר והקלטות על ריטה ומחשב 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? רגישות יתר 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? התנדבתי בגן חיות/ פעילות בבית אבול לפני שנה בערך, והתרמות ותרומות 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני חודש בערך..נתתי 30 ש"ח לאדם מבוגר שרצה לקנות אוכל 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? ביום האהבה האחרון 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?ה צחר כהן נולד- נפטר... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? חברים בניצנים..חחחחח 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? מממ לא יודע 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פרו, ארה"ב 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? שבוע שעבר..סיפור ארוך 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? ידידה שאני אוהב 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20 שנה? נשוי, ילדים 103.מה הפנטזיה שלך? ללות יום שלם עם ריטה בדיבורים 104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? "למות למות עליך" שורה שאף פעם לא הסכמתי איתה....

אוי מי גאדדדדדדדדדדד

אני יספר פשוט קצת על עצמי מי נאם אז דיויד כהן ואני חולה על הקול של סלין דיון ושל ריטה + הקולות של המזרות הנערצות עלי (כריסטינה אגילרה ואנסטסיה) אני בן 14 ושונא את החיים ומקווה למות בהקדם האפשרי מממ.. וזהו עוד משהו

The Juck

New member
וואלהההההה?!!!!1

אני גם מת על סליון דיוןןן היא מדהימהההה יש לי 5 דיסקים שלה..והופעה..מדהימההההה

MM22

New member
אתם מוזמנים להצטרף לפורום סלין דיון

אם במקרה עוד לא שמעתם עליו .

avni avril girl

New member
יאללה בלאגן

1. שם: אורטל שינקמין 2. גיל: 13 3. תאריך לידה:24.6 4. כינוי: טוטאל/אורל/אוטל/סיליט/סנובה/הסולנית שלנו/תום אבני 5. תכונה טובה: משקיעה בדברים שצריך ושאני אוהבת 6. תכונה רעה: לא משקיעה כשלא צריך וכשאני לא אוהבת 7. חולשה: שאני לא אתחיל אפילו 8. אובססיות: תום אבני תום אבני ותום אבני ו... הזכרתי תום אבני? 9. פאדיחה: כל יום שביליתי באולפני הרצליה הוא פאדיחה בפני עצמו. 10. כאב: דלקת ברכיים שלא עוזבת אותי :( 11. משאלה: שמדינת ישראל תהיה מדינה נורמלית... 12. זיכרון רע: נתקעתי עם הרכה על שפיץ של מיטה 13. זיכרון טוב: ה וה21.720.4השנה... היום הכי עמוס אבל הכי יפה שלי 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ארון הגרברים במטבח 15. געגוע: לא עולה לי כרגע משהו 16. פחד: ג'וקים וחייס למינינהם 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ילדה אחת 18. קמיע [אם יש]: קשית שהבנאדם הכי מיוחד בעולם שתה ממנה 19. החג האהוב עליך: פורים - בגלל ההופעה בעדלאידע שזה האירוע הכי כיפי שיש 20. אוכל מועדף: פיצה, פשטידת פיצפוצים ושוקולד 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אין משהו מיוחד 22. שתיה מועדפת: קולה ופאנטה שוקטה 23. קינוח מועדף: מלבי 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: ריבת חלב 26. צבע מועדף: סגול וורוד 27. חיה מועדפת: דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: קפיצות ואירובי 30. מספר מזל: לא ידוע 31. ספר: הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: דרדוויל וטיטאניק 34. שחקנ\ית: תום אבני, בן אפלק וג'וני דפ (באותה נשימה) 35. זמר\ ת: ריטה, שירי ונינט 36. סדרה מעודפת: חברים 37. מקצוע אהוב: אין כזה דבר 38. מקצוע שנוא: חנ"ג במיוחד 39. מקום בעולם: אילת 40. המעשה הכי נועז שעשית: פירסינג בטבור 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לתת לבנאדם לקרוא משהו שהוא לא מבין 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס אחד מקסטרו ואחד מפוקסם שלא יורדים ממני 43. ההמצאה של כל הזמנים: ערוץ הילדים :) 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: כולן 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? אני חילונית אבל ... בערך... לאדעת 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? מה שבא ברוך הבא 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? לא משנה, העיקר שאני לבושה בהתאם 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בנה רולזזזזזז 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: "בקרוב אצלכם" של לולה 60. שיר שגורם לך לבכות: taking over me - evanescence 61. השיר של כל הזמנים: I will always love you -whitney 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: taking over me - evanescence 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: I will always love you -whitney 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שלא נדע מצרות S: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: why - avril lavigne 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? עיניים תכלת שיער חום עם בלונד, גבוהה רזה... כמו שצריך 67. שמות החברים הכי טובים שלך: נטע מורן ליאת ירדן שני ולדה עומרי רביב 68. הגלידה הכי טעימה? בננה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מצחיקה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 21 לאפריל 2002 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? מה שבא 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אבריל, על הבמה, ריטה, אבניבוי, האתר המושלם, הפיג'מות ועוד 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי) בכל מקום כינוי אחר, לכל כינוי יש משמעות. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? אבריל, ריטה, תום אבני, שונאי תום, אבניבוי, האתר המושלם, על הבמה, הפיג'מות ועוד... 76. כשמישהו\מישהי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני אגרום לו לאהוב אותי ויהי מה... וזה עובד 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? העיניים (הצבע, המבט) 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן, כי הם פשוט אנשים מושלמים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתמתחת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?חושבת על היום שעבר עלי... מה עשיתי איך היה 83. מה התחביבים שלך? לרקוד, לשיר, לשחק ואין כמו להיות על במה. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את תום 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, בגדים, שמפו מרכך ועפרון לעיניים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין... 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לאדעת! אולי את אבריל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחת ערב ללא ספק 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? עם מנחי ערוץ הילדים וכל הצוות (אפילו קופי ופרומטר מוזמנים!) 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? פלאפון 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? הייתי מורידה כמה סנטימטרים 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בגלגול הקודם? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני כמה ימים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? רקדה כל הדרך על הקבר, סתם. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? באולפני הרצליה עם תום ומאיה... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לאדעת אני די מרוצה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? שומקום חוץ מישראל 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? אתמול 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? תום 102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20 שנה? בבית מפואר באילת עם בעלי האהוב 103.מה הפנטזיה שלך? להיות מפורסמת... 104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שום פנים ואפן! אני אמות למענו.

שלי...

. שם:אלינור 2. גיל:15(כמעט 16!!) 3. תאריך לידה:18.01.88 4. כינוי:ורדה(רזיאל ז'קונט...) 5. תכונה טובה:קלילות 6. תכונה רעה:התרחקות 7. חולשה:איזור הברכיים...לא לגעת בי שם! 8. אובססיות:מוזיקה 9. פאדיחה:לא נזכרת במשהו... 10. כאב:ראש! כל היום מהבוקר.. 11. משאלה:שיהיה רק טוב 12. זיכרון רע:אמא ואבא רבים, לא כיף 13. זיכרון טוב:כתה ו'! 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שוב אמא ואבא רבים.. 15. געגוע:ילדות, רק שהפעם לא תהיה עשוקה 16. פחד:לאבד את מה שיש לי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את גידי גוב 18. קמיע [אם יש]: בוקסר המזל שלי 19. החג האהוב עליך:לא אוהבת חגים 20. אוכל מועדף:אוכל של סבתא 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:גויאבה 22. שתיה מועדפת:מים 23. קינוח מועדף:שוקולד עם עוגיות 24. ממתק מועדף:סוכריות קופצות!!!(עם קולה זה הכי טעים) 25. עוגה מועדפת:עם הרבה קצפת והרבה קלוריות 26. צבע מועדף:שחורררררר 27. חיה מועדפת:הארנבת שלי - בז'ז'ניה הכוסית.. 28. חיית מחמד [אם יש]:בז'ז'ניה 29. ספורט מועדף:אכילה 30. מספר מזל:0 31. ספר:אניהו - אדגר קרת 32. סרט דיסני מועדף:היפה והחיה 33. סרט:נערה בהפרעה 34. שחקנ\ית:ג'וליה רוברטס 35. זמר\ ת:ריטה!! 36. סדרה מעודפת:בית חולים לחיות - התמכרות 37. מקצוע אהוב:שינה 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה!!!!!!!! 39. מקום בעולם:אוסטרליה here i come!! 40. המעשה הכי נועז שעשית:אני לא נועזת...אולי להתנשק עם מישהו שרק פגשתי..זה הכל 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:לא להשקיע בלימודים!!! 42. פריט לבוש מועדף:שחור שחור ושוב שחור(לא משנה מה) 43. ההמצאה של כל הזמנים:שוקולד וניטים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף! כאן ועכשיו! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? אולי... 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? יתברך שמו, בטח שכן! 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל.. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה ובענק 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד!! מחוץ לחוק! 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית אבל אם היה לי כסף אז בזבזנית.. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישוןןןןןןןןן 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות לוקח בגדול 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רק חזיה 59. שיר שגורם לך לצחוק: רונן המטומטם - של אסי וגורי 60. שיר שגורם לך לבכות:וואלה לא יודעת.. 61. השיר של כל הזמנים:היהודים - אלה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אני לא אוהבת..משום מה אני לא מצליחה לייצר בי את הרגש הזה.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:היפה והחיה של סלין דיון 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: shai-if i ever fall inlove 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:כל השירים של היהודים.. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? קופצנית...מחייכת.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:מיטל... 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב!! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, פתיחות.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כתה ד' אולי.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? וואלה.. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? ילדיפ להורים פרודים - הפורום!! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?(במידה ויש כינוי) אלינורוש...מה לא מובן? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי... 75. באיזה פורומים אתה? ילדים להורים פרודים רולז!! 76. כשמישהו\מישהי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מדכא אותי...חבל לי עליו ועליי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? תחת ומבט 78. יש לך חבר\ה? לא...אני פשוט לא מסוגלת לאהוב זה מפחיד! 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות ואח 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לאאא...איכסה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פיפי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? פיפי 83. מה התחביבים שלך? לישון...ומוזיקה..גיטרה.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? דילדו 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? כסף ותחתונים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? משהו שישן הרבה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את היכולת לאהוב 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] כל הארוחות שביניהן 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אוכל של סבתא 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודעת.. 92. אם יכולת לשנות משהו בך, מה היית משנה? את המראה...את הרגשות.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא יודעת לא מזמן 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא מזמן כל כך 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? בכתה ז' ואני מתחרטת על זה כל כך! 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אל תבכו עליי, החיוך יישאר לנצח 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם סבתא שלי בכל מקום 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את הרגע שבו נולדתי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אוסטרליה 100.מתי הפעם האחרונה שהרגשת שלם עם עצמך לגמרי? אף פעם בחיי 101.מי הבנאדם הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים את המילה- אהבה? סבתא
102.איפה את\ה רואה את עצמך בעוד 20 שנה? בקבר 103.מה הפנטזיה שלך? אמבטיה של שוקולד 104 את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שימות כן, למעני לא

למעלה