שאלון הכרות

• פותח הנושא Torn
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
../images/Emo41.gifשאלון הכרות../images/Emo41.gif

שם: כינויים: כינוי ברשת: תאריך לידה: מין: גייבייסטרייט: כיתה: בית: איפה עוד גרת: מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: צבע שיער: אורך שיער: שפות דיבור: מצליחה בביצפר: תחביבים: מוזיקה: מקום לידה: תכונה טובה: תכונה רעה: חולשה: אובססיה: פאדיחה: כאב: טראומה: פחד: משאלה: זיכרון רע: זיכרון טוב: בן אדם של לילה או יום: רגישה לדיגדוגים? יש לך גשר? יש לך משקפיים עדשות? מה תרצה להיות כשתגדל? צבע אהוב: צבע שנוא: זיכרון הילדות הכי חזק שלי: אני לעולם לא רוצה לשמוע שוב את: קמע: היום הכי גרוע בחיים שלי: היום הכי טוב בחיים שלי: הדבר הכי חשוב לי בחיים: חבר חג אהוב: אוכל מועדף: אוכל שנוא: שתייה מועדפת: שתייה שנואה: קינוח מועדף: עוגה מועדפת: חיה מועדפת: חיית מחמד: אוהב/ת ספורט? ספורט מועדף: קבוצת ספורט: ספורטאי אהוב: איפור: מכונית: טעם גלידה: מגזין: חודש אהוב: חודש שנוא: מספר מזל: ותרנית או עקשנית? עונה אהובה: מילה אהובה: נעליים: בשר: תוספת לפיצה: ארץ אהובה: ריח אהוב: ריח שנוא: עיר אהובה: מקום אהוב: ספר מועדף: סרט דיסני מועדף: סרט מועדף: דיסק אהוב: שחקן מועדף: שחקנית מועדפת: זמר או להקה מעודפים: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מקום מועדף בעולם: הדבר הכי נועז שעשיתי: הדבר הכי טיפשי שעשית: פריט לבוש מועדף: ההמצאה של כל הזמנים: האם אי פעם השתמשת בסמים? האם נזרקת אי פעם ע"י מישו? האם בגדו בך? האם היית מאוהב? האם ראית את הבית הלבן? האם עישנת? האם שתית אלכוהול? האם עישנת מריחאונה? האם שיחקת מונופול? האם ראית את "טיטאניק"? האם התנשקת צרפתית? האם קיימת יחסי מין? האם התנשקת עם מישו מאותו המין שלך? האם עשית דיאטה? האם אי פעם עשית אמבטיית קצף? האם טסת? האם שטת? האם נסעת ברכבת? האם עברת תאונת דרכים? האם שיחקת בברביות? האם פגשת פעם סלבריטי? האם שברת פעם עצם? האם יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו זמן? האם שברת למישו תלב? האם שברו לך את הלב? האם נפלת מכיסא? האם עברת על החוק? האם נרדמת בשיעור? האם שיקרת? האם הלכת מכות? האם שנאת את עצמך? האם את מאמינה בגורל? האם את מאמינה באלוהים? מעדיפה גלידה בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? בליינד דייט- בעד או נגד? ג´ינס או סתם מכנס? בזבזנית או חסכנית? מלפפפון או עגבנייה? חום או קור? לישון או לקום? חוף או הרים? פנקייק עם סירופ מייפל או שוקולד? א תות או בננה? פוף או כורסה? שיר שגורם לי לצחוק: שיר שגורם לי לבכות: השיר של כל הזמנים: שיר שאתה רוצה שישמיעו בהלוויה שלך: שיר שאתה רוצה שישמיעו בחתונה שלך: בובת פרווה מועדפת: איך היית מתאר את עצמך? שמות החברים הכי טובים שלך: מהן התכונות הכי טובות שאתה מעריך בחבר הכי טוב שלך? מתי התחברת לראשונה לרשת? לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם לך? מה מידת החזייה שלך? אהבה ממבט ראשון מאמינה? כשימשו מאוהב בך ואתה לא איך זה משפיע עליך? מה הדבר הכי מושך בבני המין השני? כמה אחים יש לך? אם אחיך לא היו קרובי משפחתך היית מתחבר אליהם? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? אתה יודע לנגן בכלי כלשהו? את מי היית לוקח לאי בודד? מהו הדבר שבחיים לא היית שוכח בבית? אם היית חיה כלשהי מה היית רוצה להיות? בוקר, ערב או צהריים? מה הדבר שהיית רוצה לקבל? הפרח המועדף עליי? אם היו נולדים לך בן ובת איך היית קורא להם? אם היית מוצא להורג איזה סעודה אחרונה היית מבקש? מהו החפץ הכי חשוב לך? עשית פעם ונדליזם מסוג כשלהו? מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו שאתה אוהב אותו? מה אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ברגע זה ממש איפה אתה רוצה להיות? אם היית יכול לראות חיה שנכחדה איזו חיה היית בוחר? התאהבת פעם במישו דרך הצ´אט, או כל דרך התכתבות וירטואלית אחרת? אתה והאדם היקר לך ביותר עומדים למות, ולאחד מכם מותר לחיות, היית נותן לחברך להקריב את חייו למענך?

Torn

New member
אני ../images/Emo3.gif

שם: צחי כינויים: צחוש, צחצח צחון וכו'... כינוי ברשת: Torn תאריך לידה: 3.11.1985 מין: אשכיסט . גייבייסטרייט: סטרייט. כיתה: בשלבי סיום של י"ב|:. בית: כפר סבא? איפה עוד גרת: תל אביב. מזל: עקרב. מידת נעליים: 44 גובה: 1.72 מוצא: עירקי/מרוקאי צבע שיער: שחור אורך שיער: קצר שפות דיבור: עברית/אנגלית. מצליחה בביצפר: בחלומות תחביבים: מחשבים, מכוניות, לנסוע לים בלילה . מוזיקה: פרפקט סרקל אוונסנס טורי אמוס. מקום לידה: ישראל. תכונה טובה: רגיש, מצחיק, חברותי וכו'. תכונה רעה: רגיש יותר מדי;[ ועצלן. חולשה: *מידע מסווג* אובססיה: *מידע מסווג* פאדיחה: נקעתי את הרגל במסע על הרי יהודיה בצפון כאב: שסבא שלי נפטר. טראומה: ששוטרים תפסו אותי נוהג בלי רישיון|:. פחד: שמישהו שאני אוהב ימות או יגסוס . משאלה: להיות מאוהב לנצח. זיכרון רע: שסבא שלי נפטר ביומלדת שלי|: זיכרון טוב: שעברתי טסט בן אדם של לילה או יום: לילה. רגישה לדיגדוגים? לא ממש יש לך גשר? לא יש לך משקפיים עדשות? לא מה תרצה להיות כשתגדל? רחב צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ורוד|: זיכרון הילדות הכי חזק שלי: אנערף . אני לעולם לא רוצה לשמוע שוב את: ב..ל מזיין לי בשכל |: קמע: אין . היום הכי גרוע בחיים שלי: שסבא שלי נפטר ביומלדת שלי. היום הכי טוב בחיים שלי: היום שהכרתי את החברה הראשונה שלי, ועוד יום שהיה ממש לאחרונה *מידע מסווג* הדבר הכי חשוב לי בחיים: *מידע מסווג* חבר: קקדילה? חג אהוב: פסח! אוכל מועדף: שניצל אוכל שנוא: קישואים :S שתייה מועדפת: קולה שתייה שנואה: פאנטה אקזוטי! בטירוף של אימא שלהם. קינוח מועדף: סופלה אגוזים ברוטב שמנת אנערף עוגה מועדפת: שוקלד חיה מועדפת: כלבים חיית מחמד: סער כלבי הצנוע והתמים אוהב/ת ספורט? כן ספורט מועדף: כדורסל קבוצת ספורט: מכבי תל אביב ספורטאי אהוב: אנערף איפור: ברור מכונית: אין כמו המזדה של אבא . טעם גלידה: מקופלת, וניל עוגיות! מגזין: קקדילה טיים. חודש אהוב: אפריל חודש שנוא: ספטמבר מספר מזל: 45668523 ותרנית או עקשנית? עקשן עונה אהובה: חורף ;[ מילה אהובה: *מידע מסווג* נעליים: טימברלנד, נייק. בשר: בשר סוס;[ אני צמחוני טוב נו אמממ מה אמורה להיות השאלה? תוספת לפיצה: אה שאלות מידיות כאלה, הבנתי ארץ אהובה: עירק, אין כמו בבית. ריח אהוב: של בהמות משא. ריח שנוא: של בהמות רגילות. עיר אהובה: נו דיייייייייי עם השאלון הזה;[ מקום אהוב: *מידע מסווג* ספר מועדף: אנטיגונה סרט דיסני מועדף: מלך האריות. סרט מועדף: אין משהו ספיצפי, אני אוהב הרבה סרטים! דיסק אהוב: A Perfect Circle - Mer De Noms שחקן מועדף: מה קוראים אותו בוזגלו שחקנית מועדפת: מה קוראים אותה שיפרה . זמר או להקה מעודפים: לא עניתי על זה כבר? מקצוע אהוב: פרקי מכונות בעצם אוטמציה. מקצוע שנוא: בקרה;[ מקום מועדף בעולם: בגדד, אמרתי כבר שאין כמו בבית? הדבר הכי נועז שעשיתי: הדבר הכי טיפשי שעשית: לנסוע בלי רישיון, למרות שזה היה במגרש חנייה;[ אבל ברגע שתופסים אותך זה טיפשי. פריט לבוש מועדף: חליפות של דוסים . ההמצאה של כל הזמנים: מחשבון האם אי פעם השתמשת בסמים? לא האם נזרקת אי פעם ע"י מישו? לא האם בגדו בך? כן האם היית מאוהב? כן האם ראית את הבית הלבן? בטלויזיה האם עישנת? נסיתי פיכסה האם שתית אלכוהול? כן האם עישנת מריחאונה? לא האם שיחקת מונופול? כן האם ראית את "טיטאניק"? כן האם התנשקת צרפתית? כן האם התנשקת עם מישו מאותו המין שלך? בטח האם עשית דיאטה? כן:S האם אי פעם עשית אמבטיית קצף? כן האם טסת ?כן האם שטת? כן האם נסעת ברכבת? כן האם עברת תאונת דרכים? כן, לא רצינית אבל ולא אני נסעתי האם שיחקת בברביות? לא האם פגשת פעם סלבריטי? אנערף האם שברת פעם עצם? כן האם יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו זמן? לא|: האם שברת למישו תלב? לא שאני יודע האם שברו לך את הלב? כן האם נפלת מכיסא? כן האם עברת על החוק? כן האם נרדמת בשיעור? כן האם שיקרת? כן האם הלכת מכות? בכיתה ז', אבל אבל זה לא היה רציני ;[ האם שנאת את עצמך? כן האם את מאמינה בגורל? כן האם את מאמינה באלוהים? כן מעדיפה גלידה בכוס או בוופל? וופל שקיעה או זריחה? זריחה, יותר רומנטי בליינד דייט- בעד או נגד? אמממממממממממ אממממממממממממממ תלוי! ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס! בזבזנית או חסכנית? בזבזן מלפפפון או עגבנייה? אפרסק חום או קור? קור!!! לישון או לקום? לישון... מי הפוסטמה שירשום לקום הא? חוף או הרים? חוף! פנקייק עם סירופ מייפל או שוקולד? שוקלד תות או בננה? בננה פוף או כורסה? כורסה! שיר שגורם לי לצחוק: Metallica - So What. שיר שגורם לי לבכות:A Perfect Circle - 3 Libras השיר של כל הזמנים: A Perfect Circle - Orestes שיר שאתה רוצה שישמיעו בהלוויה שלך: ממתי שמים שירים בהלוויות של יהודים הא יא בהמות? שיר שאתה רוצה שישמיעו בחתונה שלך: Nsync-Falling *חיוך רחב מאוד מאוד* בובת פרווה מועדפת: מה עשיתם אותי;[? איך היית מתאר את עצמך? אני נותן לכם את הכבוד! שמות החברים הכי טובים שלך: מזה יעזור לכם הא? לא רוצה להגיד מהן התכונות הכי טובות שאתה מעריך בחבר הכי טוב שלך? לא יודע|: מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ח' לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם לך? ynet אגף "רכב" מה מידת החזייה שלך? מזה השאלון הנשי הזה;[ אהבה ממבט ראשון מאמינה? לא. כשימשו מאוהב בך ואתה לא איך זה משפיע עליך? ביאוס טוטאלי. מה הדבר הכי מושך בבני המין השני? המראה הכללי של הפנים. כמה אחים יש לך? 2 אם אחיך לא היו קרובי משפחתך היית מתחבר אליהם? ברור מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פיפי ;[ מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? טלפון אתה יודע לנגן בכלי כלשהו? יש לי שמיעה אבסלוטית בלנגן על העצבים של ב..ל את מי היית לוקח לאי בודד? מהו הדבר שבחיים לא היית שוכח בבית? תלוי לאן אני הולך. אם היית חיה כלשהי מה היית רוצה להיות? בהמת צאן;[ בוקר, ערב או צהריים? ערב! מה הדבר שהיית רוצה לקבל? *מידע מסווג* הפרח המועדף עליי? עשבים אם היו נולדים לך בן ובת איך היית קורא להם? בוזגלו ושיפרה! אם היית מוצא להורג איזה סעודה אחרונה היית מבקש? מהו החפץ הכי חשוב לך? פלאפוני היקר מכל . עשית פעם ונדליזם מסוג כשלהו? לא|: מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני כמה ימים נתתי למישהו קשיש את המקום שלי באוטבוס! אה וגם עזרתי לזקנה לחצות את הכביש לפני שבועיים בערך, והיו עוד הרבה אני איש צדיק... צחי= "צדק, חוכמה יושר" אה ואני גם מאוד מאוד צנוע באימא שלי נשבר לי מהשאלון הזה;[ *בוכה* הו עוד כמה שאלות ונגמר! ברוך השם ישתבח שמו אמן אמן אמן!!!! מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו שאתה אוהב אותו? היום מה אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? בוזגלו ברגע זה ממש איפה אתה רוצה להיות? *מידע מסווג* אם היית יכול לראות חיה שנכחדה איזו חיה היית בוחר? מעניין לי את התחת. התאהבת פעם במישו דרך הצ´אט, או כל דרך התכתבות וירטואלית אחרת? לא התאהבות אמיתית, אי אפשר להתאהב באמת לפני שנפגשים. אתה והאדם היקר לך ביותר עומדים למות, ולאחד מכם מותר לחיות, היית נותן לחברך להקריב את חייו למענך? נו פאקינג וואי.

michalas

New member
חחחחחחח.....

לקח לך קצת זמן לשים לב שרוב השאלון מנוסח בלשון נקבה הא? חחחח.... ראוי לציין שקראתי הכל
ונהניתי!

michalas

New member
רק כי אין לי משהו יותר טוב לעשות...

שם: מיכל כינויים: מיכ, מיכי, מיכו, מייקל,.. וכו'.. כינוי ברשת: ~~josie~~ (בתפוז זה מלפני מלא זמן, והוא מכוער) תאריך לידה: 17 ליולי 87 מין: בת גייבייסטרייט: סטרייטטט כיתה: י"א 6 (זונות) בית: ממ... כאילו, איפה אני גרה? מושב נהורה איפה עוד גרת: בבטן של אמא...? מזל: סרטן מידת נעליים: 39 גובה: 1.62 מוצא: צברית!!! צבע שיער: חום כהה (אה, ופסים בלונדיניים, טבעי, באמא שלי! חח..) אורך שיער: אהה...ארוך... שפות דיבור: ערבית ואנגלית מצליחה בביצפר: פחח..לא תחביבים: לצייר, לשיר, אייסיקיו (זה כבר בגדר אובססיה) מוזיקה: היהודים, בלינק 182, הביטלס, קאונטינג קרואוז, נטלי אוף קורס, רוק מיוזיק בעיקר, אה, ושאקירה מקום לידה: בי"ח ברזילי-אשקלון תכונה טובה: תכונה רעה: חולשה: אובססיה: אייסיקיו (כבר אמרתי) ומוזיקה פאדיחה: אני מדחיקה אותם מהזכרון ככה שאני לא זוכרת כרגע כאב: מחזור? טראומה: פחד: למות משאלה: אם מספרים הן לא מתגשמות...רייט? זיכרון רע: זיכרון טוב: בן אדם של לילה או יום: לילההההההה רגישה לדיגדוגים? מאוד! יש לך גשר? לא יש לך משקפיים עדשות? both מה תרצה להיות כשתגדל? זמרת רוק... זה לא אומר שאני אהיה :\ צבע אהוב: שחור... ואנלא בלאקרית או משו, צבע שמתאים להכל צבע שנוא: ורוד וירוק זיכרון הילדות הכי חזק שלי: לא זוכרת... אני לעולם לא רוצה לשמוע שוב את: קמע: היום הכי גרוע בחיים שלי: 28.2.2002 היום הכי טוב בחיים שלי: הדבר הכי חשוב לי בחיים: אמא ואחותי חבר: חג אהוב: פורים אוכל מועדף: אוכל שנוא: שתייה מועדפת: קולה שתייה שנואה: וודקה (לקחים...לקחים...חח) קינוח מועדף: תותים כמו שאמא עושה, נראה לי בסוכר...גרר...ייאמי עוגה מועדפת: לא סובלת עוגות חיה מועדפת: חתוליםםםםםםםםם חיית מחמד: חתוליםםםםםםםםם אוהב/ת ספורט? לא!! נכשל בתעודה...חח ספורט מועדף: לישון קבוצת ספורט: הפועל בני לכיש (לומשנה שכבר שתי עונות בערך לא הלכתי לראות אף משחק...חח) ספורטאי אהוב: דייויד בקהאם, לייק דההה... איפור: לעתים רחוקות מאוד... שחור בעיניים וזהו מכונית: פג'ו 206 cc טעם גלידה: מסטיקקק עם חתיכות מסטיק! (בגביע אוף קורס) מגזין: חודש אהוב: יולי-חופש, יומולדת חודש שנוא: דצמבר- חורף בעעע, ושיא הלימודים מספר מזל: אין... ותרנית או עקשנית? תלוי במה מדובר.. עונה אהובה: אביב מילה אהובה: נעליים: אולסטאר בשר: מממ...על האש תוספת לפיצה: זיתים ארץ אהובה: ישראל ריח אהוב: של אחותי ריח שנוא: ריח של זיעה+וודקה על הבוקר בכיתה עיר אהובה: שיקגו מקום אהוב: הבית שלי, החדר שלי ספר מועדף: הממ...התפסן בשדה השיפון, הארי פוטר, יש עוד כמה...מי זוכר?! סרט דיסני מועדף: במבי!!! סרט מועדף: פורסט גאמפ דיסק אהוב: יש מלא... שחקן מועדף: יו גראנט, טום האנקס שחקנית מועדפת: זמר או להקה מעודפים: ע"ע "מוזיקה" מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: היסטוריה מקום מועדף בעולם: שיקגו הדבר הכי נועז שעשיתי: לא נועזת שכמותי :\ הדבר הכי טיפשי שעשית: הממ... פריט לבוש מועדף: ג'ינס ההמצאה של כל הזמנים: המין הגברי האם אי פעם השתמשת בסמים? לא!!! האם נזרקת אי פעם ע"י מישו? לא האם בגדו בך? לא האם היית מאוהב? כן האם ראית את הבית הלבן? לא האם עישנת? כן האם שתית אלכוהול? כן האם עישנת מריחאונה? לא האם שיחקת מונופול? כן האם ראית את "טיטאניק"? כן האם התנשקת צרפתית? כן האם קיימת יחסי מין? לא האם התנשקת עם מישו מאותו המין שלך? לא האם עשית דיאטה? כן האם אי פעם עשית אמבטיית קצף? כן (דווקא לא מזמן...בחופשה בצפון..חח) האם טסת? כן האם שטת? כן האם נסעת ברכבת? כן האם עברת תאונת דרכים? כן האם שיחקת בברביות? כן האם פגשת פעם סלבריטי? כן האם שברת פעם עצם? לא האם יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו זמן? לא האם שברת למישו תלב? כן האם שברו לך את הלב? כן האם נפלת מכיסא? כן האם עברת על החוק? כן.. האם נרדמת בשיעור? כן!!! האם שיקרת? כן האם הלכת מכות? כן האם שנאת את עצמך? כן האם את מאמינה בגורל? לא האם את מאמינה באלוהים? לוידעת מעדיפה גלידה בכוס או בוופל? באפלה! חח שקיעה או זריחה? שקיעה, זריחה כואבת בעיניים בליינד דייט- בעד או נגד? נגד ג´ינס או סתם מכנס? לדעתי ג'ינס וסתם מכנס זה באותה הגדרה אבל שיהיה... ג'ינס בזבזנית או חסכנית? באמצע מלפפפון או עגבנייה? עגבניה חום או קור? חום לישון או לקום? לישוןןןןן חוף או הרים? חוף פנקייק עם סירופ מייפל או שוקולד? שוקולד תות או בננה? תות פוף או כורסה? פוףףף שיר שגורם לי לצחוק: i know a guy- blink 182 שיר שגורם לי לבכות: "תענה לי" "father" שניהם של היהודים השיר של כל הזמנים: שונאת תשאלה הזאת... שיר שאתה רוצה שישמיעו בהלוויה שלך: adams song- blink 182 שיר שאתה רוצה שישמיעו בחתונה שלך: אין לי פאקינג מושג בובת פרווה מועדפת: קוף שהיה לי כשהייתי קטנה איך היית מתאר את עצמך? בקצרה שמות החברים הכי טובים שלך: ניצן גל יערה טל דניאל מור דן מהן התכונות הכי טובות שאתה מעריך בחבר הכי טוב שלך? מתי התחברת לראשונה לרשת? בכיתה ד' או ה'... לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם לך? כלמיני... כל מה שבמועדפים מה מידת החזייה שלך? האמת שאין לי מושג... אהבה ממבט ראשון מאמינה? ממ...לא, צריך להכיר תבנאדם בשביל להתאהב כשימשו מאוהב בך ואתה לא איך זה משפיע עליך? מרגישה לא נוח לידו.. מה הדבר הכי מושך בבני המין השני? עיניים, חיוך כמה אחים יש לך? 3 אם אחיך לא היו קרובי משפחתך היית מתחבר אליהם? לאחותי כן, לשני האחים לא מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פיפי מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? קוראת אתה יודע לנגן בכלי כלשהו? קצת על גיטרה... את מי היית לוקח לאי בודד? מהו הדבר שבחיים לא היית שוכח בבית? אין דבר כזה, תמיד אני שוכחת משהו אם היית חיה כלשהי מה היית רוצה להיות? חתולללללל בוקר, ערב או צהריים? ערב מה הדבר שהיית רוצה לקבל? הפרח המועדף עליי? אם היו נולדים לך בן ובת איך היית קורא להם? אם היית מוצא להורג איזה סעודה אחרונה היית מבקש? מהו החפץ הכי חשוב לך? הדיסקים שלי עשית פעם ונדליזם מסוג כשלהו? ברור, באוטובוס של המועצה כשחוזרים מבצפר ומשעמם...מוציאים את המילוי הצהוב אפילו בלי לשים לב...חח מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? מזמן... מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו שאתה אוהב אותו? היום, לאחותי מה אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ברגע זה ממש איפה אתה רוצה להיות? לא אכפת לי איפה, העיקר רחוק מאודדדד אם היית יכול לראות חיה שנכחדה איזו חיה היית בוחר? חח...וואט!? התאהבת פעם במישו דרך הצ´אט, או כל דרך התכתבות וירטואלית אחרת? אמממ... כן, אבל אם לא הייתי נפגשת איתו גם, זה לא היה קורה. אתה והאדם היקר לך ביותר עומדים למות, ולאחד מכם מותר לחיות, היית נותן לחברך להקריב את חייו למענך? לא

Lotzifer

New member
מיין!!!

בלה בלה בלה שם: שלומית כינויים: שלומצ, שלומיצי, שלומציון ובלה. כינוי ברשת: lotzifer, rokstar תאריך לידה: 6.8.89 מין: נקבה גייבייסטרייט: אמממ..... שאלה קשה..... כיתה: ט בית: סעד איפה עוד גרת: טורונטו, קנדה מזל: אריה! שולת! מידת נעליים: 41-2 (אל תשאלו) גובה: בסביבות 1.70, הרבה זמן לא נמדדתי.... מוצא: חצי צרפתי, רבע פולני ורבע גרמני צבע שיער: חום אורך שיער: אמצע הגב בערך.... שפות דיבור: עיברית מצליחה בביצפר: במה שחשוב ומענין אני מצליחה..... תחביבים: מוזיקה (לשמוע ולעשות), מחשב, לציר ובלה. מוזיקה: בעיקר רוק.... אלאניס מוריסט, גו גו דולז, קולדפלי..... מקום לידה: בי"ח?! אשקלון.... אבל גרתי בסעד תכונה טובה: כנות (?!) תכונה רעה: לחוצה חולשה: לא יודעת..... אובססיה: חתולים, גיטרות, אחיינים שלי ואלאניס פאדיחה: יש יותר מידי.... כאב: בלה. טראומה: קילפתי תפוחים במטבח של הקיבוץ בשביל חרוסת וקילפתי גם את האצבע שלי, ומאז אני לא אוכלת חרוסת. פחד: בלה משאלה: לעוף מכאן זיכרון רע: כל הבי"ס היסודי זיכרון טוב: בלה..... בן אדם של לילה או יום: שניהם.... רגישה לדיגדוגים? לא, אבל שונאת יש לך גשר? לא יש לך משקפיים עדשות? לא מה תרצה להיות כשתגדל? לא יודעת צבע אהוב: שחור צבע שנוא: צהוב זיכרון הילדות הכי חזק שלי: שגרתי בקנדה.... אני לעולם לא רוצה לשמוע שוב את: לא יודעת.... קמע: אין היום הכי גרוע בחיים שלי: בלה... היום הכי טוב בחיים שלי: בלה.... הדבר הכי חשוב לי בחיים: יש הרבה.... חבר: אין חג אהוב: חנוכה אוכל מועדף: אממממ... ירקות מוקפצים אוכל שנוא: בשר שתייה מועדפת: מים וספרייט שתייה שנואה: תה קינוח מועדף: גלידת סורבה עוגה מועדפת: חומיות חיה מועדפת: חתול חיית מחמד: אין אוהב/ת ספורט? לא ספורט מועדף: שחיה קבוצת ספורט: אין ספורטאי אהוב: אין איפור: אולי קצת שחור בעיניים, לא יותר..... מכונית: אין טעם גלידה: לימון מגזין: אין חודש אהוב: בלה חודש שנוא: יולי-אוגוסט (למרות שהממולדת באוגוסט...) מספר מזל: 2 ותרנית או עקשנית? עקשנית. מאוד עונה אהובה: חורף מילה אהובה: בלה, מיאו נעליים: אין בשר: אני צימחונית!!!!!! תוספת לפיצה: זיתים ופטריות, ביחד ארץ אהובה: אממממ.... פעם זה היה ניוזילנד.... לא יודעת מה היום.... ריח אהוב: אין ריח שנוא: חרא של פרות עיר אהובה: אין מקום אהוב: החדר שלי ספר מועדף: 1984 סרט דיסני מועדף: אין סרט מועדף: דוגמא (אלאניס אלוהים, מה עוד אפשר לבקש?!) דיסק אהוב: supposed former infatuation junkie של אלאניס שחקן מועדף: אין שחקנית מועדפת: אין זמר או להקה מעודפים: אלאניס מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: ביולוגיה מקום מועדף בעולם: לא יודעת..... הדבר הכי נועז שעשיתי: בלה... הדבר הכי טיפשי שעשית: בלה... פריט לבוש מועדף: פיג'מה ההמצאה של כל הזמנים: מחשב האם אי פעם השתמשת בסמים? לא האם נזרקת אי פעם ע"י מישו? לא האם בגדו בך? בערך.... האם היית מאוהב? כן, נראה לי.... האם ראית את הבית הלבן? כן האם עישנת? כן האם שתית אלכוהול? כן האם עישנת מריחאונה? לא האם שיחקת מונופול? כן האם ראית את "טיטאניק"? כן, לצערי האם התנשקת צרפתית? לא האם קיימת יחסי מין? לא האם התנשקת עם מישו מאותו המין שלך? לא (אלוהים, לא עשיתי כלום!) האם עשית דיאטה? לא האם אי פעם עשית אמבטיית קצף? כן האם טסת? כן האם שטת? כן האם נסעת ברכבת? כן האם עברת תאונת דרכים? לא האם שיחקת בברביות? כן האם פגשת פעם סלבריטי? כן האם שברת פעם עצם? לא האם יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו זמן? לא האם שברת למישו תלב? לא האם שברו לך את הלב? לא האם נפלת מכיסא? כן האם עברת על החוק? כן האם נרדמת בשיעור? כמעט האם שיקרת? כן האם הלכת מכות? כן האם שנאת את עצמך? כן האם את מאמינה בגורל? קצת האם את מאמינה באלוהים? כן מעדיפה גלידה בכוס או בוופל? בוופל שקיעה או זריחה? זריחה בליינד דייט- בעד או נגד? אין לי דעה בנושא ג´ינס או סתם מכנס? דגמח בזבזנית או חסכנית? משו באמצע מלפפפון או עגבנייה? עגבניה חום או קור? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים פנקייק עם סירופ מייפל או שוקולד? שונאת פנקייק תות או בננה? תות פוף או כורסה? פופ שיר שגורם לי לצחוק: צ'יקי גירל שיר שגורם לי לבכות: יור האוס השיר של כל הזמנים: ג'וינינג יו שיר שאתה רוצה שישמיעו בהלוויה שלך: אמממ.... בלה שיר שאתה רוצה שישמיעו בחתונה שלך: סו פיור בובת פרווה מועדפת: בלה איך היית מתאר את עצמך? בלה שמות החברים הכי טובים שלך: לא מפרסמת שמות. מהן התכונות הכי טובות שאתה מעריך בחבר הכי טוב שלך? כנות, יכולת להקשיב מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת..... לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם לך? הייד פארק, תפוז מה מידת החזייה שלך? כן בטח, עוד שניה אהבה ממבט ראשון מאמינה? לא כשימשו מאוהב בך ואתה לא איך זה משפיע עליך? לא יודעת מה הדבר הכי מושך בבני המין השני? אין כמה אחים יש לך? 5 (ביג משפוחה) אם אחיך לא היו קרובי משפחתך היית מתחבר אליהם? לא מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? צועקת לאבא שלי שהתעוררתי, והוא לא צריך להמשיך לקרוא לי (אל תשאלו) מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מצחצחת שיניים אתה יודע לנגן בכלי כלשהו? כן, גיטרה את מי היית לוקח לאי בודד? אלאניס מהו הדבר שבחיים לא היית שוכח בבית? אממממ.... בלה אם היית חיה כלשהי מה היית רוצה להיות? אריה בוקר, ערב או צהריים? ערב מה הדבר שהיית רוצה לקבל? את הדיסק החדש של אלאניס הפרח המועדף עליי? אין, לא אוהבת פרחים אם היו נולדים לך בן ובת איך היית קורא להם? לא יודעת אם היית מוצא להורג איזה סעודה אחרונה היית מבקש? בלה. מהו החפץ הכי חשוב לך? הדיסקים שלי עשית פעם ונדליזם מסוג כשלהו? אממממ.... מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו שאתה אוהב אותו? אני כל הזמן אומרת לאחיינים שלי מה אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא רוצה שיכתבו כלום ברגע זה ממש איפה אתה רוצה להיות? לא יודעת אם היית יכול לראות חיה שנכחדה איזו חיה היית בוחר? לא יודעת התאהבת פעם במישו דרך הצ´אט, או כל דרך התכתבות וירטואלית אחרת? לא אתה והאדם היקר לך ביותר עומדים למות, ולאחד מכם מותר לחיות, היית נותן לחברך להקריב את חייו למענך? כן

michalas

New member
ג'יזס ילדה.....

את בכיתה ט', וכבר הספקת לעשן ולשתות??

Lotzifer

New member
פעם אחת, שתים.....

ולא רציני.... את יודעת נרגילה וכאלה..... אבל כבר לא! זה כ"כ לא בריא! אני יודעת איזה ג'יפה שמים שם! ולשתות.... אני צרפתיה..... אז מידי פעם טועמים אלכוהול, לא רציני..... אבל יין אני שותה די הרבה......

jt7785

New member
למה לא.. (כי זה ארוך מידי...)

שם: דורון שגיא כינויים: דורי, שאר הכינויים כבר לא ממש בשימוש כינוי ברשת: לרוב JT או Chaos וכל מניי תוספות למיניהן. באיי סי למשל זה The Whistler אבל זה מתקשר לג'יי טי תאריך לידה: 7.7.85 פה זה בין המקומות היחידים שאני מרגיש בהם גדול מין: למה לא גייבייסטרייט: אני חובב נשים כיתה: חחח... אבל הכי אהבתי את כיתה א' בית: כפר סבא (וואי כמו צחי... איזה קטע זה היה כשראיתי אותך אז בנטליפנס וממש במקרה גם היית מכפר סבא) איפה עוד גרת: בבטן של אמא שלי מזל: סרטן (יש באמת מישהו שמאמין בשטויות האלה) מידת נעליים: 44 גובה: 1.74 . בערך מוצא: אממ, חצי תורכי, חצי פולני. יותר מזדהה עם הפולניות, יותר גוון של תורכי. שילוב מנצח צבע שיער: שחור אורך שיער: קצוץ שפות דיבור: עברית (רהוטה, כך לפחות אני משתדל), אנגלית (כנ"ל), וקצת משאר השפות - ערבית, צרפתית וספרדית מצליח בביצפר: אה? מה זה ביצפר תזכירו לי? תחביבים: מחשבים, ספורט (לא משנה איזה) מוזיקה: אממ, בזמן האחרון ישראלי מקום לידה: כפר סבא כבוד תכונה טובה: לפני שנולדתי, היתה לי שיחה קטנה עם אלוהים תכונה רעה: יש מצב שאני קצת בישן, ומתרגש כשלא צריך חולשה: אממ לא ממש אובססיה: כוכב נולד... פאדיחה: וואלה.. לא נראה לי שקרתה לי כאב: אממ... לא יודע טראומה: כנ"ל (כולל ה"אממ") פחד: לא מפחד משאלה: להיות מפורסם (באמת...) זיכרון רע: כששמרתי באמצע הילה בטירונות, וירד גשם בפעם הראשונה... הפעם הראשונה שהשביזות נחתה עליי...) זיכרון טוב: יותר מידי בן אדם של לילה או יום: לא יודע... אני אוהב להנות בעיקר מהיום, אבל אני לא ממש ישן הרבה, פשוט לא צריך את זה. רגיש לדיגדוגים? ממש לא, להיפך, זה אחד הדברים שאני יותר אוהב שעושים לי יש לך גשר? יש לי מאחורה מעין פלטה כזאת. לא רואים את זה יש לך משקפיים עדשות? ממש לא. תמיד אמרתי שיש לי עיני נץ. איזה קטע שאני עכשיו בתצפיות וקוראים ליחידה שלי נץ מה תרצה להיות כשתגדל? מפורסם - או זמר, או שחקן, משהו כזה צבע אהוב: שחור צבע שנוא: אין ממש כזה דבר זיכרון הילדות הכי חזק שלי: לא יודע. אני לעולם לא רוצה לשמוע שוב את: מה זה השאלות האלה... איזה שאלון מונפץ קמע: ראה תשובה מעל היום הכי גרוע בחיים שלי: 7.12.03 היום הכי טוב בחיים שלי: 7.12.06 (עד מתי????????) הדבר הכי חשוב לי בחיים: המשפחה שלי חברה : אין. חייב להשיג אחת כזאת חג אהוב: פסח. חג נחמד, ארוך ויש שני ערבי חג אוכל מועדף: אני ממש אוהב הרבה דברים, באמת שאני אנין טעם אוכל שנוא: ראה תשובה קודמת שתייה מועדפת: קולה שתייה שנואה: סודה... יאק קינוח מועדף: אממ... אין כמו עוגת השוקולד של דיקסי. בעצם יש - המוס שוקולד של זוזוברה עוגה מועדפת: תנחשו (רמז... תשובה קודמת דהההה) חיה מועדפת: כלבבבבבבבבבבבבבבבבב. נקודה חיית מחמד: כלבבבבבבבבבבבבבבבבב.שתי נקודות? אוהב/ת ספורט? מאוד מאוד מאוד מאוד ספורט מועדף: אמממ, נגיד שטניס קבוצת ספורט: מכבי ת"א בכדורסל! ספורטאי אהוב: עזבו נו זה לא באמת מעניין איפור: שמעתי כבר על האיפור הזה לגברים... אז זהו, שלא מכונית: יש לי... פיג'ו 106 קיד. לא נוסע עליה אבל, נוסע על הפורד של אבא. אוטו כיפיייייי טעם גלידה: ריבת חלב מגזין: בלייזר. "המגזין של הצבא". בחיי. כולם בצבא קוראים אותו חודש אהוב: יולי חודש שנוא: דצמבר מספר מזל: 7 ותרן או עקשן? עקשן, אבל רק בויכוחים וכאלה. על דברים אני מותר עונה אהובה: אביב \ קיץ. כאילו, אביב הכי נחמד, אבל זו לא ממש עונה :| מילה אהובה: קיצר, בסדר נעליים: נעלי צבא :| מה לעשות :| בשר: פילה תוספת לפיצה: בצל ארץ אהובה: הולנד ריח אהוב: נודים של עצמי ריח שנוא: נודים של אחרים (שתי התשובות האחרונות היו סתם, לשעשוע, זה לא ממש מדויק) עיר אהובה: ת"א מקום אהוב: בית ספר מועדף: הנסיך הקטן סרט דיסני מועדף: וואלה. שאלה יפה סרט מועדף: אממ... אני שונא כאלה שאלות. דיסק אהוב: די נו מתחיל להמאס לי שחקן מועדף: ג'וני דפ. נקודה שחקנית מועדפת: אין ממש. אז נבחר מישהי כוסית באקראי. ג'ניפר אניסטון זמר או להקה מעודפים: Jethro Tull, היהודים ועוד מלאאאא מקצוע אהוב: די להזכיר לי את ביצפר מקצוע שנוא: סיימתי מזמן מקום מועדף בעולם: אין כמו הבית... (זה בגלל הצבא) הדבר הכי נועז שעשיתי: לא חושב שאני כזה נועז הדבר הכי טיפשי שעשית: לא קורה כמעט, אם בכלל פריט לבוש מועדף: אין ספציפי ההמצאה של כל הזמנים: מטוס. וואו. האם אי פעם השתמשת בסמים? בדר"כ אני לא כנה בשאלה הזאת, אבל הפעם נהיה כנים. לא

jt7785

New member
אבל לא משנה, בכל זאת (חלק שני)

האם נזרקת אי פעם ע"י מישו? אפשר להגיד את זה האם בגדו בך? מה פתאום האם היית מאוהב? אפשר להגיד את זה האם ראית את הבית הלבן? מה פתאום האם עישנת? חייבים לנסות לא? האם שתית אלכוהול? לא פעם ולא פעמיים. בעעע האם עישנת מריחאונה? תאמינו או לא, אבל לא האם שיחקת מונופול? נו מה זה, באמת שהשאלות מדרדרות האם ראית את "טיטאניק"? זה כבר ממש חמור. כן :| האם התנשקת צרפתית? נו באמת האם קיימת יחסי מין? לא ריתם איך אני נראה? האם התנשקת עם מישו מאותו המין שלך? לאאא האם עשית דיאטה? בטח, רק אני האם אי פעם עשית אמבטיית קצף? ברור שכן. אבל באמת, מי לעזאזל חיבר את השאלון הזה?! האם טסת? כן. זה כזה משנה? כאילו, יש פואנטה בשאלה? האם שטת? וואלה... גם את זה עשיתי... ממש איש אשכולות האם נסעת ברכבת? נו באמת. אז איך אני אגיע לצבא? האם עברת תאונת דרכים? לא. שישאר ככה טפו טפו טפו האם שיחקת בברביות? השאלון הזה הוא לבנות אה? האם פגשת פעם סלבריטי? המון פעמים... מה זה הייתי בעיר הגדולה יותר מידי זמן האם שברת פעם עצם? לא. איזה מלך אני האם יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו זמן? לאאאאא. אני בן אדם נחמד ונאמן האם שברת למישו תלב? סביר להניח, מקווה שלא האם שברו לך את הלב? זוכרים את השאלה על זכרון כואב או משהו כזה? עכשיו נזכרתי במשהו האם נפלת מכיסא? וואי יש מצב. נו מה נסגר? האם עברת על החוק? אממ, לא נראה לי. אני ילד טוב האם נרדמת בשיעור? לא. כבר אמרתי שאני לא צריך הרבה שעות שינה נכון? האם שיקרת? לצערי האם הלכת מכות? כן האם שנאת את עצמך? לא ממש, אבל יש דברים שהייתי משפר האם אתה מאמין בגורל? קצת האם אתה מאמין באלוהים? קצת מעדיפה גלידה בכוס או בוופל? וופל. אבל בבית בכוס שקיעה או זריחה? שקיעה בליינד דייט- בעד או נגד? בעד ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס בזבזנית או חסכנית? חסכן מלפפפון או עגבנייה? תלוי במצב רוח חום או קור? חום לישון או לקום? תראו, אני לא אוהב לישון הרבה, אבל לקום זה אף פעם לא נחמד... וכשהולכים לישון אין תחושה נעימה יותר חוף או הרים? הרים פנקייק עם סירופ מייפל או שוקולד? מייפל. שאלה יפה תות או בננה? תות ובננה. למה לא? פוף או כורסה? כורסה. מה אני נראה לכם, אני כבר זקן שיר שגורם לי לצחוק: You Don't Love Me Anymore של ווירד אל שיר שגורם לי לבכות: אל תצחקו. בבקשה. "מה אברך" השיר של כל הזמנים: תכלס? סטיירווי של זפלין שיר שאתה רוצה שישמיעו בהלוויה שלך: ממש לא חושב על זה שיר שאתה רוצה שישמיעו בחתונה שלך: ועל זה אני ממש עוד לא חושב בובת פרווה מועדפת: כן, זה שאלון לבנות איך היית מתאר את עצמך? אם אני אגיד מושלם זה יהיה פרדוקס נכון? סתם סתם. לא יודע, איש שקל מאוד לחבב אותו שמות החברים הכי טובים שלך: טל (שניים כאלה), יריב, בובי, נמרוד, אמיר (שניים כאלה) ,ארז מהן התכונות הכי טובות שאתה מעריך בחבר הכי טוב שלך? שאני יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות, שתמיד ירצה לבלות איתי מתי התחברת לראשונה לרשת? מישהו זוכר את זה בכלל? זה היה ממש מזמן לאילו אתרים אתה גולש כשמשעמם לך? עזבו מה מידת החזייה שלך? טוב, חבר'ה, תנו לי לחדש לכם משהו, זה שאלון לבנות.או לאנשים ממש שמנים אהבה ממבט ראשון מאמינה? זה מאמין - לא מאמינה, וכן תודה רבה כשימשו מאוהב בך ואתה לא איך זה משפיע עליך? וואלה. לא משפיע מה הדבר הכי מושך בבני המין השני? אממ, ברור שזה כל החבילה, אבל אני ממש אוהב בנות שיודעות לשיר יפה כמה אחים יש לך? 2 אם אחיך לא היו קרובי משפחתך היית מתחבר אליהם? מאוד מאוד מאוד. האנשים שאני הכי אוהב בעולם מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? עולה על מדים :| קיצר, מצחצח שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? יורד ממדים :| קיצר, מצחצח שיניים (לא , אין לכם דה ז'ה וו... אני משתמש בסגנון בדיחה הזה הרבה אה?) אתה יודע לנגן בכלי כלשהו? חחח. כמעט בכל כלי נגינה שיש את מי היית לוקח לאי בודד? זה תלוי. אם הייתי צריך להתחיל עכשיו סיויליזציה חדשה, אז מן הסתם איזו כוסית. ככה סתם לחופשה, את אח שלי.בחיים לא ישעמם איתו מהו הדבר שבחיים לא היית שוכח בבית? את עצמי אם היית חיה כלשהי מה היית רוצה להיות? לא כזה משנה בוקר, ערב או צהריים? צהריים מה הדבר שהיית רוצה לקבל? איידס. נו, מה אני אעשה, זה דורש תשובה צינית הפרח המועדף עליי? "וואלה אם העולם הזה היה גינה ענקית, את היית הפרח הכי יפה" אם היו נולדים לך בן ובת איך היית קורא להם? נתייעץ עם אישתי אם היית מוצא להורג איזה סעודה אחרונה היית מבקש? זה קל. ארוחה במסעדת גארנייה בפריז מהו החפץ הכי חשוב לך? אין כזה עשית פעם ונדליזם מסוג כשלהו? אני מניח מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו שאתה אוהב אותו? לא הרבה זמן. אני בן אדם מאוד אוהב מה אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה זה השאות המשביזות האלה ברגע זה ממש איפה אתה רוצה להיות? איפה שאני עכשיו אם היית יכול לראות חיה שנכחדה איזו חיה היית בוחר? רואים שזה כבר השאלות האחרונות התאהבת פעם במישו דרך הצ´אט, או כל דרך התכתבות וירטואלית אחרת? כן. רציני. אתה והאדם היקר לך ביותר עומדים למות, ולאחד מכם מותר לחיות, היית נותן לחברך להקריב את חייו למענך? וואלה, שאלה קשה. אני מניח שהייתי מקריב את חיי, ואז לא יודע מה היה קורה. מישהו בסוף היה מוותר זהו, עשיתי את השאלון בנות הזה היה נחמד מקווה שגם לכם היה כשקראתם אותו (אשכרה קראתם הכל?!)

Lotzifer

New member
אני מאמינה במזלות....

או אסטרולוגיה.... ואטאבר.... זה תמיד יוצא נכון לגבי.... ולגבי כל האריות....

למעלה