שאלון התפקדות!

hila3000

New member
../images/Emo41.gifשאלון התפקדות!../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

ממ אף פעם לא כתבתי שאלון התפקדות, אז אני לא זוכרת מה כותבים בו ממש.. אז..אממ.. אני אאלתר
שם:
תאריך לידה (או במילים אחרות-מתי יומולדת?)
מיקום בארץ:
השיר של קין ששמעתם הכי הרבה החודש:
השיר לא של קין ששמעתם הכי הרבה החודש:
באיזה גיל התחלתם לאהוב את קין, ומתי? (איך "גיליתם" אותם?):
המלצת החודש-ספר/סרט/דיסק שאתם ממליצים עליו:
ברכה כלשהי ליום כיפור ולשנה החדשה שהתחילה: זהו

WhiteShadows

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שם:ליאור גיל:15 תאריך לידה (או במילים אחרות-מתי יומולדת?) ב-1 ביולי מיקום בארץ: רעננה השיר של קין ששמעתם הכי הרבה החודש: המ למען האמת לא שמעתי כמעט קין החודש (תהרגו אותיOO) אבל Allemande השיר לא של קין ששמעתם הכי הרבה החודש: Special needs-Placebo באיזה גיל התחלתם לאהוב את קין, ומתי? (איך "גיליתם" אותם?): המ השנה בערך....גיליתי את SOWK כשהוא יצא אבל לא ממש ידעתי מי עומד מאחוריו והשנה כמה חודשים לפני האלבום השני התחלתי להתעמק בהם יותר המלצת החודש-ספר/סרט/דיסק שאתם ממליצים עליו: MEDS-Placebo ברכה כלשהי ליום כיפור ולשנה החדשה שהתחילה: גמר חתימה טובה ונצלו טוב את השנה :)

את אוהבת את allemande?

מעולם לא חיבבתי אוות במיוחד וזה הפתיע אותי שכולם אוהבים אותו כפי שהתגלה בEP

WhiteShadows

New member
המ בהתחלה חשבתי שזה שיר מוזר

אבל עכשיו אני דווקא דיי מחבבת אותו
למען האמת שמעתי אותו הרבה בגלל שאני מנסה לנגן אותו על הפסנתר משמיעה, בנתיים אני מתקדמת יפה

hila3000

New member
../images/Emo79.gif

שם: הילה
תאריך לידה (או במילים אחרות-מתי יומולדת?): 3 לאפריל
מיקום בארץ: ב"ש/צריפין
השיר של קין ששמעתם הכי הרבה החודש: Leaving So Soon
השיר לא של קין ששמעתם הכי הרבה החודש: ממ היו מלא.. למשל - גלעד שגב - נצמד ללב
באיזה גיל התחלתם לאהוב את קין, ומתי? (איך "גיליתם" אותם?): לא זוכרת באיזה גיל זה היה, אבל כשהם הוציאו את SOWK.
המלצת החודש-ספר/סרט/דיסק שאתם ממליצים עליו: ספר - הנעלמים/הרלן קובן. ספר מצוין. דיסק - גלעד שגב - האהבה נשארת. סרט - מישהו לרוץ איתו. למרות שלא ראיתי אותו. אבל אמור להיות סרט מצוין
ברכה כלשהי ליום כיפור ולשנה החדשה שהתחילה: למי שצם - שיהיה צום בעל משמעות. למי שלא צם - ממ..יום טוב שיהיה לכם. לשנה החדשה - שתהיה שנה טובה יותר מקודמתה, עם שאיפות והגשמה עצמית.

מי יישמע באיזה גיל ../images/Emo3.gif

כאילו שהם קיימים משנת 46
כמה מהספרים שקנית כבר קראת?

hila3000

New member
2 ../images/Emo9.gif

ומכרתי כמה ספרים ככה שההוצאות שלי מתכסות!

hila3000

New member
ותגיבי למייל ששלחתי לך!

שלחתי לאותה כתובת של המסנג'ר שלך..

להלהלה ../images/Emo13.gif תודה הילה ../images/Emo13.gif

שם: גיתית גיל: 19
תאריך לידה: כ"ה אלול התשמ"ז
או 19 בספטמבר =] מיקום בארץ: לונדון
אבל נתניה ^_^ השיר של קין ששמעתם הכי הרבה החודש:באד דרים, בגלל שכולם שומעים אותו בדירה
השיר לא של קין ששמעתם הכי הרבה החודש: איזה שיר אחד עם גלגולים של דין דין אביב, האמ, בגלל שכולם שומעים אותו בדירה. באיזה גיל התחלתם לאהוב את קין, ומתי? (איך "גיליתם" אותם?):ממש בהתחלה, שמעתי את SOWK וישר רצתי להוריד את השירים
(אחרי גם קניתי את הדיסק כמובן!) המלצת החודש-ספר/סרט/דיסק שאתם ממליצים עליו: חחח אני לא אמליץ לך על ספרים אני יודעת שזה מסוכן הילה!!! ברכה כלשהי ליום כיפור ולשנה החדשה שהתחילה:סליחה אם פגעתי/הייתי חברת פורום רעה/ מנהלת רעה/ בנאדם רע. שיהיה לנו טוב וקין יבואו לארץ, ויוציאו עוד מלא דיסקים ויהיו מוכרים וכאלה!

אני../images/Emo9.gif

שם: קארין
או קערין, לפי גתית [
]
גיל: 15. תאריך לידה (או במילים אחרות-מתי יומולדת?) 05.07.91, כ"ד בתמוז [אין לי מושג השנה
], ביום שישי ב10 בלילה
[*נסחפתתתתת שכמותי:$*] מיקום בארץ: עפולה
השיר של קין ששמעתם הכי הרבה החודש: Leaving so soon? השיר לא של קין ששמעתם הכי הרבה החודש: ואי יש מלא!נראה לי שזה כל שיר אפשרי של Lifehouse.. באיזה גיל התחלתם לאהוב את קין, ומתי? (איך "גיליתם" אותם?): אממ 14? גיליתי אותם דרך גלגל"צ!! שמעתי את השיר SOWK ואת EC [אז לא קישרתי ביניהם
] והתאהבתי!! עכשיו באותה תקופה אמא שלי ניתקה את האינטרנט
אז לא יכולתי להוריד, אבל כשחזר הורדתי כל שיר אפשרי ואפילו קניתי את הדיסק ה2
[*חפירה ארכיאולוגית*] המלצת החודש-ספר/סרט/דיסק שאתם ממליצים עליו: נממ אין
ברכה כלשהי ליום כיפור ולשנה החדשה שהתחילה: שיהיה לכולם שנה של אושר וברכה!
צום קל וגמר חתימה טובה!!

למעלה