שאלון חופר לצורך התעוררות קלה?

Shemesh161

New member
../images/Emo41.gifשאלון חופר לצורך התעוררות קלה?../images/Emo41.gif

אללה, שאלון חפירות - מה זה השאננות הזאת? :) והשאלון... מאוד (!) חופר.
. זה או זה: 1.חצאית או מיכנס? 2.ג`ינס או תרנינג? 3.רוק או מטאל? 4.רנדי אורטן או וין דיזל ? אוהבת: 5.לישון? 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת? 7.לצייר? 8.אלכוהול ? 9.סמים? 10.סיגריות? 11.אמינם ? 12.בצפר? 13.אהבה ממבט ראשון? שם: איפה את\ה גר\ה: בצפר: בת כמה את\ה: מין: יש חבר\ה? רוצה לעשות ניתוח פלסטי? מה היית משנה בך? הולכת לקוסמטיקאית? גולש\ת? מה התחביבים שלך? מה צבע השיער? מה הצבע עינים? סגנון לבוש: איך את\ה מתאפר\ת? מה יש לך בקלמר? פרצוף אהוב בפורום: הציון הכי נמוך שלך:0 הכי גבוה:100 את\ה יפה לדעתך? מרגיש שמישו אוהב אותך? דמי כיס את\ה מקבל\ת? השעו אותך פעם? רצו להעיף אותך מהבצפר? עשית פעם פן? בושם:מלא חורף או קיץ? מה אוהב\ת לאכול? מה אוהב\ת לשתות?מים- מעשנן\ת? מה את\ה לובש עכשיו? מה עשית אתמול? מה אתה עושה עכשיו? צבע תחתונים:אדום וורוד חזייה:יש מידת חזייה: מקצוע אהוב? חיה אהובה? שונא\ת את עצמך? עדה? מוזיקה שאת\ה אוהב\ת? יש לך בלוג? אתה חושב שאתה טיפש? אתה חושב שאתה חכם? האם אתה שפוי בנפשך? כמה אחים יש לך? זהותך המינית? איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו? יש לך פירסינג? יש לך קעקוע? מהו הגובה שלך? מה מידת הנעליים שלך? בן\ת כמה אתה נראה? יש לך עבר פלילי? איזה שפות את\ה מדבר? מספר מזל? יש לך חיות? אתה רגיש לדיגדוגים? מה המילה האהובה עליך? מה אתה הכי שונא? כן ולא עשית פן פעם: את\ה רוצה לגור במקום אחר : את חושבת להתאבד : את\ה רוצה פירסינג : אוהבת רכבות הרים : בכית על בת : בכית על בן : עישנת? שתית אלכוהול ? ניסית דיאטה ? פגשת סלבריטי ? התגעגעת למישהו ? שיקרת : נעצרת : אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת : הופעת בציבור בפיג`מה ? בכית בסרט ? היית על במה ? חשבת שאת הולכת למות ? נכשלת במקצוע ? הורידו אותך כיתה ? הקפיצו אותך כיתה ? רצית להיות המין השני ולמה? נשבר לך הלב : שברת לבבות : נישקת בנות : נישקת בנים : התחרטת על דברים שעשית : נשארת ערה כל הלילה : התנשקת צרפתית: עשית או עשו לך איקי: ניתקת למישו טלפון בפרצוף: כה ניתקו לך: כה ברחת פעם מהבית: היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד: היו איתך: תקפו אותך מינית פעם: גנבת פעם: אמרו לך שאת יפה פעם: רבת עם ההורים שלך: ביקרת אצל פסיכולוג: היית במועדונים: צרחת פעם מפחד: הלכת מכות: עשית דיאטה פעם: עישנת סמים פעם: שחית פעם בעירום: השתזפת פעם: עשית איפור מקצועי: עשית קעקוע חינה: הורדת שיערות ברגליים: הסתגרת בחדר: אוהב לחייך? אוהב לאכול? אוהב לישון? אתה מצחיק? התאשפזת פעם? ניסית להתאבד? קיבלת מכתב כשלא עשית כלום?: הכנת שיעורים היום? אתה ביישן? ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך? אתה מרגיש יפה: היית מאוהב פעם: זה או זה טלוויזיה או טלפון? טלפון או מחשב? מחשב או מיטה? מיטה או ספה? מיקרופון או מצלמה? מצלמה דיגיטאלית או רגילה? טלפון או פלאפון? אקסייט או פורום אחר? אייסיקיו או מסנג`ר? (לבנות>) חבר או ידיד? (לבנים>) חברה או ידידה? הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי? הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב? שאלה או תשובה? מוזיקה או שקט? (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון? (מוזיקה>)עברית או אנגלית? בצפר או חופש? שרשרת או צמיד? צמיד או טבעת? יופי או אופי? אהבה או כסף? נשיקה או חיבוק? ג`ינס או טרנינג? להיות אורח או עם שם משתמש? תגובה מהירה או הוסף תגובה? לילה או יום? מסיבה או סתם יציאה? נישואין או גירושין? סרט או תכנית? מכנס או חצאית? חולצה או סווצ`ר? חורף או קיץ? שמש או גשם? ים או בריכה? חוף או הרים? תיכון או יסודי? כפכף או נעל? סתיו או אביב? בשר או חלב? לישון או לקום? תל אביב או חיפה? מה השעה עכשיו? כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?: צבע תחתונים עכשיו: ממה אתם מפחדים ? אתם אוהבים מסיבות הפתעה ? כמה ילדים אתם רוצים ? 2 מהי מכונית חלומותיכם ? אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון ? איזה ספורט אתם הכי אוהבים ? מה אתם הכי אוהבים ללבוש ? דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם: פלאפון מים כסף יש לך חדר יפה:כה תכונה טובה אצלי: תכונה רעה אצלי: יש לך חדר משלך? יש בו טלוויזיה? יש בו מחשב? יש בו טלפון? יש לך פלאפון? מה היה השיעור הראשון שלך היום? מה אתה עושה בשיעורים? באיזה שמפו אתה משתמש: באיזה מרכך אתה משתמש: איזה קפה אתה שותה: מה הדבר האחרון שקנית: איזה יום היה היום הכי מאושר שלך: ב24 שעות האחרונות קנית משו: קנו לך משו: נישקת מישו: נישקו אותך: חיבקת מישו: היה לך משעמם: הלכת לקניון: בכית: הרגשת טיפשה: צחקת: הצחקת מישו: הצחיקו אותך: שמחת: היית עצובה: ראית טלוויזיה: דיברת בטלפון: היית במחשב: יצאת לאנשהו: נפגשת עם מישו: מי הכי הפריע לך: סקס לפני החתונה או אחרי: עשית סקס: עשית סקס יבש: היית במועדונים: היית במסיבות: השתכרת פעם: עשית אמבטיית קצף: הלכת לבריכה: רכבת על אופניים: הלכת לים: שנאת את עצמך: מאכלים אהובים: משקה אהוב: ספר שקראת לאחרונה: עיתון שקראת לאחרונה: עישנת סמים פעם: שחית פעם בעירום: אנג'וי

IamAR

New member
יאללה

זה או זה: 1.חצאית או מיכנס? חצאית 2.ג`ינס או תרנינג? ג'ינס 3.רוק או מטאל? רוק 4.רנדי אורטן או וין דיזל ? לא מכירה אוהבת: 5.לישון? בהחלטטטט 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת? 1 בצהריים 7.לצייר? בטירוף ----------------------> 8.אלכוהול ? בהחלט 9.סמים? לא טוב 10.סיגריות? זה מרגיע לפעמים, אבל עושה לי רע שאני תלויה במשהו, חוצמזה יש לי אסטמה 11.אמינם ? חחח אמינם? יענו הראפר? שאלה לא קשורה, אבל פעם ממש אהבתי אותו, אני עדיין חושבת שהוא גאון 12.בצפר? נופ 13.אהבה ממבט ראשון? חח ממש לא שם: לנה איפה את\ה גר\ה: רעננה בצפר: אורט שפירא בת כמה את\ה: 16 באוגוסט מין: נקבה יש חבר\ה? נופ רוצה לעשות ניתוח פלסטי? ממש לא מה היית משנה בך? את ההתמסרות המהירה לאנשים שרק הכרתי, ואת האימפולסיביות, אה וגם אני קולנית מידי הולכת לקוסמטיקאית? נופ גולש\ת? גם לא מה התחביבים שלך? לחפור לאנשים על שלום עולמי ולצייר מה צבע השיער? אדום מה הצבע עינים? חום סקסי =P סגנון לבוש: אין לי, אני מתלבשת לפי המצב רוח איך את\ה מתאפר\ת? בדרך כלל רק מסקרה מה יש לך בקלמר? אני שונאת קלמרים, אין לי כאלה מאז כיתה ה' פרצוף אהוב בפורום: רוברט פלאנט הציון הכי נמוך שלך: 18 הכי גבוה: 100 את\ה יפה לדעתך? אני לא אגיד שאני יפה, אבל אני אוהבת את איך שאני ניראת, ולמי שיש בעיה עם זה מוזמן למצוץ לי מרגיש שמישו אוהב אותך? יש רגעים שאני מרגישה לבד, אבל אז אני קולטת שסובבים אותי אנשים מדהימים דמי כיס את\ה מקבל\ת? לא השעו אותך פעם? לשעתיים כי באתי בלי תלבושת רצו להעיף אותך מהבצפר? לא עשית פעם פן? אין לי צורך בפן, השיער שלי חלק טילים, חוץ מזה שהאורך שלו הוא בערך 5 ס"מ בושם: לפי מצברוח חורף או קיץ? קיץ בחורף וחורף בקיץ מה אוהב\ת לאכול? הכל מה אוהב\ת לשתות? בירה מעשנן\ת? לעיטים רחוקות במיקרים מיוחדים מה את\ה לובש עכשיו? גופיה לבנה וג'ינס קרוע מה עשית אתמול? סיימתי כיתה י' מה אתה עושה עכשיו? לומדת ללשון צבע תחתונים:שחור חזייה: לבנה מידת חזייה: 80 D מקצוע אהוב? עיצוב גרפי חיה אהובה? אני לא נמשכת לחיות שונא\ת את עצמך? ממש לא עדה? רוסיה מוזיקה שאת\ה אוהב\ת? רוק, סקס פיסטולס, בוב מארלי, רוק ישראלי וכמה להקות רוסיות יש לך בלוג? http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=275855 אתה חושב שאתה טיפש? לא אתה חושב שאתה חכם? לא האם אתה שפוי בנפשך?ממש לא כמה אחים יש לך? אחת זהותך המינית? סטרייט איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו? קצר יחסית, פרוע כזה, צבע אדום בוהק יש לך פירסינג? לא יש לך קעקוע? גם לא מהו הגובה שלך? 170 מה מידת הנעליים שלך? 38 בן\ת כמה אתה נראה? תמיד אומרים לי שאני ניראת 18 לפחות יש לך עבר פלילי? לא רציני איזה שפות את\ה מדבר? רוסית עברית אנגלית מספר מזל? 22 (אני מושפעת) יש לך חיות? כן, שרקן של אחותי הקטנה אתה רגיש לדיגדוגים? בהחלט מה המילה האהובה עליך? סקס מה אתה הכי שונא? אנשים שיטחיים כן ולא את\ה רוצה לגור במקום אחר : אוסטרליה אולי (אני שוב מושפעת) את חושבת להתאבד : אני אוהבת לחיות את\ה רוצה פירסינג : כן, אני אשמח אוהבת רכבות הרים : בהחלט בכית על בת : לא זוכרת.... אה כן, אבל זה לא היה רציני, סתם הייתי ילדה טיפשה בכית על בן : אפילו פעמיים, עם בנים שונים, בסיטואציות כל כך שונות עישנת? כן שתית אלכוהול ? כן ניסית דיאטה ? אני בחורה פגשת סלבריטי ? חח כן, היה משעשע התגעגעת למישהו ? אני כל הזמן מתגעגעת, אני מתחברת לאנשים ממש מהר ואז קשה לי לאבד אותם שיקרת : תראו לי אחד שלא נעצרת : כמעט אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת : כןןןן אני בן אדם אוהב. אם הכוונה לבן , אז גם, אבל היה רק אחד כזה. הופעת בציבור בפיג`מה ? בפירימון ביסודי בכית בסרט ? לא היית על במה ? כע כשהייתי קטנה הופעתי מלא חשבת שאת הולכת למות ? אני חולת אסטמה אז זה קורה לי מידי פעם נכשלת במקצוע ? יאפ הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ולמה? ממש לא, לא בכוונות שלי לבנות את החיים סביב האגו נשבר לך הלב : לא, רק נסדק, אבל הוא כבר החלים שברת לבבות : עדיף שתשאלו אותם נישקת בנות : כן נישקת בנים : כן התחרטת על דברים שעשית : בטח נשארת ערה כל הלילה : בהחלט התנשקת צרפתית: בהחלט עשית או עשו לך איקי: אוי איקי זה אחד הדברים המהנים ניתקת למישו טלפון בפרצוף: בהחלט ניתקו לך: כה ברחת פעם מהבית: לא היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד: כן היו איתך: בטח תקפו אותך מינית פעם: כו... כמה פעמים למען האמת, חוץ מאותה פעם שהייתי בת 7, כולם היו דיי באשמתי גנבת פעם: כן אמרו לך שאת יפה פעם: למה זה לא נכון? =P רבת עם ההורים שלך: חח לא, אני מיוחדת, ברור שרבתי ביקרת אצל פסיכולוג: לא, אבל הגיע הזמן היית במועדונים: אני מעדיפה הופעות צרחת פעם מפחד: חח כע הלכת מכות: פעם בשנה אני הולכת מכות עם איזה ערס, זה משחרר עישנת סמים פעם: ניסיתי.. לא שווה את זה שחית פעם בעירום: נופ, אבל חייבים לנסות השתזפת פעם: בטח עשית איפור מקצועי: לא עשית קעקוע חינה: יאפ הורדת שיערות ברגליים: יאפ הסתגרת בחדר: יאפ אוהב לחייך? מאדדד אוהב לאכול? גםםם אוהב לישון? בהחלט אתה מצחיק? יש לי יציאות מידי פעם התאשפזת פעם? כן ניסית להתאבד? לא קיבלת מכתב כשלא עשית כלום? כן, קיבלתי מכתב כשלא עשיתי את המבחן הכנת שיעורים היום? לא היו שיעורים היום אתה ביישן? ביישנות זה חרא תכונה, היא דופקת לך את החיים אתה מרגיש יפה: כן היית מאוהב פעם: כן, פעם מה השעה עכשיו? 4:59 כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?: בחיים לא עשיתי לעצמי ביד ממה אתם מפחדים ? מציוני בגרות אתם אוהבים מסיבות הפתעה ? בטח כמה ילדים אתם רוצים ? חח מי רוצה ילדים?? מהי מכונית חלומותיכם ? אני לא מבינה במכוניות איזה ספורט אתם הכי אוהבים ? כדורעף דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם: בגדים יש לך חדר יפה: כעעע יש לך חדר משלך? בהחלט יש בו טלוויזיה? בהחלט יש בו מחשב? בהחלט יש בו טלפון? בהחלט יש לך פלאפון? בהחלט מה היה השיעור הראשון שלך היום? הייתה לי בגרות היום מה אתה עושה בשיעורים? סקס באיזה שמפו אתה משתמש: של דאוו איזה קפה אתה שותה: ארומה מה הדבר האחרון שקנית: נסטי איזה יום היה היום הכי מאושר שלך: לפני שנה בדיוק ב24 שעות האחרונות קנית משו: נסטי קנו לך משו: לא נישקת מישו: הרבה אנשים נישקו אותך: גם חיבקת מישו: את עינתי היה לך משעמם: קצת הלכת לקניון: לא בכית: כבר מזמן לא בכיתי כשחושבים על זה הרגשת טיפשה: חח כשאנשים גורמים לי לחשוב שאני טיפשה אז כן צחקת: לצחוק זה סקסי הצחקת מישו: אולי, לא זוכרת הצחיקו אותך: בהחלט שמחת: כן =] היית עצובה: לא ממש עצובה, יותר נכון מאוכזבת קצת ראית טלוויזיה: לא דיברת בטלפון: כן היית במחשב: לא, אני עונה על השאלון הזה בטלפטיה יצאת לאנשהו: נסעתי נפגשת עם מישו: כן מי הכי הפריע לך: משו מסויים שלא בא לי לדבר עליו סקס לפני החתונה או אחרי: לפני עשית סקס: לא עשית סקס יבש: כן היית במועדונים: לא היית במסיבות: כן השתכרת פעם: כן עשית אמבטיית קצף: חח כן הלכת לבריכה: יאפ רכבת על אופניים: כן הלכת לים: אני מתה על ים שנאת את עצמך: כן מאכלים אהובים: גבינה צהובה ספר שקראת לאחרונה: 1984 עיתון שקראת לאחרונה: קול רענן

JumpInTheFire

New member
אענה עד שימאס לי... ../images/Emo122.gif

זה או זה: 1.חצאית או מיכנס? חצאית 2.ג`ינס או תרנינג? ג'ינס 3.רוק או מטאל? וואו... שאלה קשה... נמנעת 4.רנדי אורטן או וין דיזל ? ? אוהבת: 5.לישון? כן 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת? אנערף... 7.לצייר? כן 8.אלכוהול ? לא ממש... 9.סמים? לא 10.סיגריות? לא 11.אמינם ? לא 12.בצפר? חצי חצי 13.אהבה ממבט ראשון? אם אני מאמינה בזה? לא ממש שם: שיר איפה את\ה גר\ה: כפר סבא בצפר: הראל בת כמה את\ה: 16 מין: נקבה יש חבר\ה? לא רוצה לעשות ניתוח פלסטי? לא מה היית משנה בך? כל מיני דברים... הולכת לקוסמטיקאית? כן גולש\ת? באינטרנט
מה התחביבים שלך? לשמוע מוסיקה, להיות עם חברים... מה צבע השיער? חום מה הצבע עינים? חום סגנון לבוש: רגיל? איך את\ה מתאפר\ת? מאוד בסיסי... מה יש לך בקלמר? דברים רגילים שיש בקלמר.... פרצוף אהוב בפורום: ?!?! הציון הכי נמוך שלך: 17 הכי גבוה: לא זוכרת, יורת ממאה את\ה יפה לדעתך? לא ממש... בסדר כזה מרגיש שמישו אוהב אותך? כן. משפחה, חברים דמי כיס את\ה מקבל\ת? כן השעו אותך פעם? כן רצו להעיף אותך מהבצפר? לא עשית פעם פן? כן בושם: אמור אמור, היפנוטיק חורף או קיץ? חורף מה אוהב\ת לאכול? כל מה שיש בסבארו
מה אוהב\ת לשתות? מיץ תפוחים, מים מעשנן\ת? לא מה את\ה לובש עכשיו? חולצה ומכנסיים מה עשית אתמול? סיימתי ללמוד, שופינג, חתונה של דודה שלי מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה... צבע תחתונים: - חזייה: מה איתה? מידת חזייה: - מקצוע אהוב? מתמטיקה חיה אהובה? כלב שונא\ת את עצמך? לא עדה? תימניה ומרוקאית מוזיקה שאת\ה אוהב\ת? מטאל, רוק, מוסיקה קלאסית לפעמים יש לך בלוג? לא אתה חושב שאתה טיפש? לא באופן מיוחד אתה חושב שאתה חכם? לא באופן מיוחד האם אתה שפוי בנפשך? כן כמה אחים יש לך? שלושה זהותך המינית? איזה שאלון מטומטם... -_- איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו? מתולתל, צבע חום יש לך פירסינג? לא יש לך קעקוע? לא מהו הגובה שלך? 1.60 ומשהו מה מידת הנעליים שלך? 39/40 בן\ת כמה אתה נראה? לא יודעת יש לך עבר פלילי? לא איזה שפות את\ה מדבר? עברית, קצת אנגלית מספר מזל? אין יש לך חיות? כן אתה רגיש לדיגדוגים? מאוד >< מה המילה האהובה עליך? ? מה אתה הכי שונא? כל מיני דברים... כן ולא עשית פן פעם: כן את\ה רוצה לגור במקום אחר : כן את חושבת להתאבד : לא את\ה רוצה פירסינג : כן אוהבת רכבות הרים : כן בכית על בת : כן בכית על בן : כן עישנת? כן שתית אלכוהול ? כן ניסית דיאטה ? כן פגשת סלבריטי ? לא התגעגעת למישהו ? כן שיקרת : כן נעצרת : לא אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג`מה ? לא בכית בסרט ? לא היית על במה ? כן חשבת שאת הולכת למות ? לא נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ולמה? לא O_0 נשבר לך הלב : סוג של... שברת לבבות : לא שידוע לי נישקת בנות : לא נישקת בנים : כן התחרטת על דברים שעשית : אני מניחה... נשארת ערה כל הלילה : כן התנשקת צרפתית: כן עשית או עשו לך איקי: לא ניתקת למישו טלפון בפרצוף: לא נראה לי... ניתקו לך: לא זוכרת, נו מה... ברחת פעם מהבית: לא היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד: לא היו איתך: לא תקפו אותך מינית פעם: - גנבת פעם: לא אמרו לך שאת יפה פעם: כן רבת עם ההורים שלך: כן ביקרת אצל פסיכולוג: כן היית במועדונים: לא צרחת פעם מפחד: לא הלכת מכות: לא בזמן האחרון לפחות... אני מניחה שכן עשית דיאטה פעם: כם עישנת סמים פעם: לא שחית פעם בעירום: לא השתזפת פעם: כן עשית איפור מקצועי: לא עשית קעקוע חינה: לא זוכרת, לא נראה לי הורדת שיערות ברגליים: כן....................................... הסתגרת בחדר: הא? אוהב לחייך? מאוד
אוהב לאכול? כן אוהב לישון? כן אתה מצחיק? מה יהיה?.... התאשפזת פעם? כן ניסית להתאבד? לא קיבלת מכתב כשלא עשית כלום?: לא זוכרת הכנת שיעורים היום? אין צורך אתה ביישן? לא משש ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך? אתה מרגיש יפה: לא ממש היית מאוהב פעם: כן זה או זה טלוויזיה או טלפון? טלויזיה טלפון או מחשב? מחשב מחשב או מיטה? מיטה בשביל לישון מיטה או ספה? מיטה מיקרופון או מצלמה? ???????????????????????????? מצלמה דיגיטאלית או רגילה? דיגיטלית טלפון או פלאפון? פלאפון אקסייט או פורום אחר? ? אייסיקיו או מסנג`ר? מסנג'ר (לבנות>) חבר או ידיד? ? (לבנים>) חברה או ידידה? הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי? חבר אמיתי O_0 הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב? לא יודעת... שאלה או תשובה? ?! מוזיקה או שקט? מוסיקה (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון? אף אחד (מוזיקה>)עברית או אנגלית? אנגלית בצפר או חופש? חופש שרשרת או צמיד? שרשרת צמיד או טבעת? צמיד יופי או אופי? בלה בלה בלה אהבה או כסף? בלה בלה בלה בלה נשיקה או חיבוק? חיבוק ג`ינס או טרנינג? ג'ינס להיות אורח או עם שם משתמש? משנה באמת? תגובה מהירה או הוסף תגובה? מהירה לילה או יום? גם וגם מסיבה או סתם יציאה? סתם יציאה נישואין או גירושין? נישואין... סרט או תכנית? גם וגם מכנס או חצאית? חצאית חולצה או סווצ`ר? תלוי במזג האויר חורף או קיץ? חורף שמש או גשם? שמש (פיצול אישיות) ים או בריכה? ים חוף או הרים? הרים תיכון או יסודי? תיכון כפכף או נעל? נעל סתיו או אביב? אביב בשר או חלב? חלב לישון או לקום? לישון תל אביב או חיפה? תל אביב מה השעה עכשיו? 5:20 כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?: ?! צבע תחתונים עכשיו: - ממה אתם מפחדים ? ה' אתם אוהבים מסיבות הפתעה? לא אוהבת ולא שונאת, זה נחמד כמה ילדים אתם רוצים ? מה שה' ייתן מהי מכונית חלומותיכם ? אין כזו אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון ? לא איזה ספורט אתם הכי אוהבים ? שחיה מה אתם הכי אוהבים ללבוש ? ג'ינס וT שירט דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם: דאודורנט יש לך חדר יפה: לא ממש.. רגיל תכונה טובה אצלי: - תכונה רעה אצלי: - יש לך חדר משלך? כן יש בו טלוויזיה? לא יש בו מחשב? לא יש בו טלפון? לא יש לך פלאפון? כן מה היה השיעור הראשון שלך היום? לא היה מה אתה עושה בשיעורים? לא צריהכ לחשוב על זה יותר באיזה שמפו אתה משתמש: לא זוכרת באיזה מרכך אתה משתמש: כנ"ל איזה קפה אתה שותה: אם כבר, נס קפה מה הדבר האחרון שקנית: בגדים איזה יום היה היום הכי מאושר שלך: לא יכולה להצביע על אחד ספציפי ב24 שעות האחרונות קנית משו: כן קנו לך משו: כן (די אותו דבר) נישקת מישו: את כל הדודות בחתונה
נישקו אותך: כנ"ל חיבקת מישו: כן היה לך משעמם: כן הלכת לקניון: כן בכית: לא הרגשת טיפשה: תמיד
צחקת: כן הצחקת מישו: לא זוכרת הצחיקו אותך: כן שמחת: כן היית עצובה: לא ראית טלוויזיה: כן דיברת בטלפון: כן היית במחשב: עכשיו? O_0 יצאת לאנשהו: כן נפגשת עם מישו: כן מי הכי הפריע לך: אחי סקס לפני החתונה או אחרי: - עשית סקס: - עשית סקס יבש: - היית במועדונים: לא היית במסיבות: יום הולדת וכאלה... לא טראנס או משהו השתכרת פעם: לא עשית אמבטיית קצף: ב24 שעות האחרונות? לא. בכללי כן הלכת לבריכה: כנ"ל רכבת על אופניים: כנ"ל הלכת לים: כנ"ל שנאת את עצמך: לא מאכלים אהובים: בלה בלה משקה אהוב: בלה ספר שקראת לאחרונה: לא זוכרת עיתון שקראת לאחרונה: ידיעות אחרונוץ עישנת סמים פעם: לא שחית פעם בעירום: לא סיימתי הכל
איזה שאלון מטומטם

Shemesh161

New member
עד שימאס ../images/Emo122.gif

בפעם הראשונה נשברתי מהר XD. זה או זה: 1.חצאית או מיכנס? מכנס נראה לי. 2.ג`ינס או תרנינג? אה... מה שנח. 3.רוק או מטאל? עמ. גם וגם. 4.רנדי אורטן או וין דיזל ? אעמ.. לא משנה. אוהבת: 5.לישון? כן. 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת? חופש קודם יצא שהלכתי לישון באיזה תשע בבוקר וקמתי בשש בערב. 7.לצייר? לא ממש, תלוי מה. 8.אלכוהול ? לא. 9.סמים? לא. 10.סיגריות? כנ"ל. 11.אמינם ? כןןן. במידה והכוונה היא לסוכריות M&M
12.בצפר? לא ממש. 13.אהבה ממבט ראשון? . שם: אור\שמש. איפה את\ה גר\ה: ב"ש. בצפר: בת כמה את\ה: עוד פחות מחודש 16. מין: נקבה. יש חבר\ה? לא. רוצה לעשות ניתוח פלסטי? ח לא. מה היית משנה בך? the list is long :p. הולכת לקוסמטיקאית? כשבא לי בעיקר. גולש\ת? באינטרטנט
. מה התחביבים שלך? תופים, מוזיקה באופן כללי, קריאה. מה צבע השיער? חום וג'ינג'י-אדמדם. מה הצבע עינים? חום. סגנון לבוש: נח. איך את\ה מתאפר\ת? מה יש לך בקלמר? טושים [מה הבגרויות גורמות לי לסחוב ><] ועט. פרצוף אהוב בפורום: אעא? הציון הכי נמוך שלך: עממ.. 56. הכי גבוה: השנה היה בלשון, 95. את\ה יפה לדעתך? היופי הוא בעיני המתבונן. מרגיש שמישו אוהב אותך? כן. דמי כיס את\ה מקבל\ת? כע השעו אותך פעם? לא. רצו להעיף אותך מהבצפר? חח רק אותי. עשית פעם פן? לא, יש לי שער חלק ממש. בושם: ראלף לורן אונלי. P: חורף או קיץ? חורף3>. מה אוהב\ת לאכול? אוכל של אימא. מה אוהב\ת לשתות? מים, דיאט קולה. מעשנן\ת? לא. מה את\ה לובש עכשיו? מכנס וחולצה? מה עשית אתמול? עמ.. לא זכור לי כ"כ. מה אתה עושה עכשיו? עונה על חפירות ><. צבע תחתונים: חזייה: יש, תודה על הבדיקה :). מידת חזייה: מקצוע אהוב? אומנות. חיה אהובה? חמוסיייייים. שונא\ת את עצמך? לא,לא ממש. עדה? אוהו, מסובך מדיי ><. מסתכם בפולניה טיפוסית תמיד
. מוזיקה שאת\ה אוהב\ת? כל מיני, מסתכם במטאל, שנות ה60-80 וקצת גראנג'. יש לך בלוג? נופ. אתה חושב שאתה טיפש? לא ממש. אתה חושב שאתה חכם? באמצע. לא חכמה,לא טיפשה. האם אתה שפוי בנפשך? כן. כמה אחים יש לך? 1 זהותך המינית? סטרייטית. איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו? חלק, צבעים חום ואדמדם יש לך פירסינג? נופ. יש לך קעקוע? נופ. מהו הגובה שלך? 1.69 ככה. מה מידת הנעליים שלך? 38. בן\ת כמה אתה נראה? 16 אוטוטו. יש לך עבר פלילי? פח. איזה שפות את\ה מדבר? ספרדית, אנגלית, עברית, קצת צרפתית. מספר מזל? לא מאמינה בזה. יש לך חיות? אכן. שוקולית-כלבה, קוז'ה-חמוס. אתה רגיש לדיגדוגים? סוג של. מה המילה האהובה עליך? מה אתה הכי שונא? כן ולא עשית פן פעם: לא צריכה. את\ה רוצה לגור במקום אחר : לא כרגע. את חושבת להתאבד : לא. את\ה רוצה פירסינג : כןןן. אוהבת רכבות הרים : לא. בכית על בת : כן. בכית על בן : כן. עישנת? כן. שתית אלכוהול ? קצת ><. ניסית דיאטה ? כן. פגשת סלבריטי ? פחח כן. התגעגעת למישהו ? הו,כן. שיקרת : כן. נעצרת : לא. אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת : כן,כמובן. הופעת בציבור בפיג`מה ? חח לא. בכית בסרט ? כן.. חח. היית על במה ? כן. חשבת שאת הולכת למות ? קרה. נכשלת במקצוע ? יאפ. הורידו אותך כיתה ? לא. הקפיצו אותך כיתה ? לא. רצית להיות המין השני ולמה? לא חושבת. נשבר לך הלב : כן...קורה. שברת לבבות : לא חושבת. נישקת בנות : לא. נישקת בנים : כן. התחרטת על דברים שעשית : סביר להניח.. נשארת ערה כל הלילה : כן. התנשקת צרפתית: כן. עשית או עשו לך איקי: ח כן. ניתקת למישו טלפון בפרצוף: כן. ניתקו לך: כן, סביר להניח שקרה. ברחת פעם מהבית: נופ. היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד: חחחחח לא. היו איתך: לא. תקפו אותך מינית פעם: גנבת פעם: לא. אמרו לך שאת יפה פעם: כן. רבת עם ההורים שלך: כן. ביקרת אצל פסיכולוג: כן. היית במועדונים: נופ. צרחת פעם מפחד: הגיוני... הלכת מכות: חח לא. עשית דיאטה פעם: כן. עישנת סמים פעם: לא. שחית פעם בעירום: לא. השתזפת פעם: לא ><. עשית איפור מקצועי: לא חושבת. עשית קעקוע חינה: כן. הורדת שיערות ברגליים: חח אז לא. הסתגרת בחדר: קורה. אוהב לחייך? כן. אוהב לאכול? תלוי מה. אוהב לישון? תלוי מתי. אתה מצחיק? קצת?. התאשפזת פעם? לא. ניסית להתאבד? קיבלת מכתב כשלא עשית כלום?: ח כן. מהמורה הזונה לאנגלית. הכנת שיעורים היום? אני על סף בכי. אתה ביישן? כן, תלוי עם מי. ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך?

Shemesh161

New member
המשךשך.

אתה מרגיש יפה: לא ככ. היית מאוהב פעם: כן. זה או זה טלוויזיה או טלפון? טלוויזיה. טלפון או מחשב? מחשב. מחשב או מיטה? מחשב. מיטה או ספה? מיטה. מיקרופון או מצלמה? מצלמה. מצלמה דיגיטאלית או רגילה? שתיהן, מה זה השאלה הזאת :| טלפון או פלאפון? פלאפון. אקסייט או פורום אחר? אייסיקיו או מסנג`ר? מסנג'ר. (לבנות>) חבר או ידיד? (לבנים>) חברה או ידידה? הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי? חבר אחד. הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב? אחד. שאלה או תשובה? מוזיקה או שקט? תלוי. (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון? (מוזיקה>)עברית או אנגלית? אנגלית. בצפר או חופש? גם וגם. שרשרת או צמיד? צמידים. צמיד או טבעת? צמידים. יופי או אופי? אהבה או כסף? נשיקה או חיבוק? גם וגם. ג`ינס או טרנינג? להיות אורח או עם שם משתמש? !? תגובה מהירה או הוסף תגובה? לילה או יום? אמצע. מסיבה או סתם יציאה? סתם יציאה אם בכלל. נישואין או גירושין? סרט או תכנית? תכנית. מכנס או חצאית? מכנס. חולצה או סווצ`ר? חולצה. חורף או קיץ? כבר עניתי על כזה...): שמש או גשם? גם וגם3>. ים או בריכה? איכ על שניהם,אבל..אם כבר.. ים. חוף או הרים? תלוי. תיכון או יסודי? יסודי יותר קל..אבל תיכון. כפכף או נעל? נעל. סתיו או אביב? אביבבבבבב. בשר או חלב? אעמ. נראה לי חלב. לישון או לקום? לישון ואז לקום. תל אביב או חיפה? שתיהן לא סימפטיות. מה השעה עכשיו? 20:12 כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?: צבע תחתונים עכשיו: ממה אתם מפחדים ? אתם אוהבים מסיבות הפתעה ? זה חביב. כמה ילדים אתם רוצים ? 2 מהי מכונית חלומותיכם ? חיפושית 3>. אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון ? לא דעת. איזה ספורט אתם הכי אוהבים ? התבטלות?
מה אתם הכי אוהבים ללבוש ? חולצה נוחה וכנ"ל לגבי מכנס. דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם: פלאפון, כסף, מפתחות, סווטצ'ר (כן,גם בקיץ><). יש לך חדר יפה: הוא חביב. תכונה טובה אצלי: תכונה רעה אצלי: יש לך חדר משלך? כן. יש בו טלוויזיה? כן. יש בו מחשב? כן. יש בו טלפון? כבר לא. יש לך פלאפון? ח כן. מה היה השיעור הראשון שלך היום? לא היה. מה אתה עושה בשיעורים? משחקת כדורגל. חח,מה כבר אפשר לעשות. באיזה שמפו אתה משתמש: פינוק. באיזה מרכך אתה משתמש: כנ"ל. איזה קפה אתה שותה: שוקו, קפה מסוג חדש
. מה הדבר האחרון שקנית: כל מיני חרוזיםXD. איזה יום היה היום הכי מאושר שלך: ב24 שעות האחרונות קנית משו: עמ. כן. קנו לך משו: לא. נישקת מישו: לא. נישקו אותך: לא. חיבקת מישו: כן. היה לך משעמם: לא ממש. הלכת לקניון: הייתי קרובה אליו. בכית: כן... הרגשת טיפשה: ח כן. צחקת: כן. הצחקת מישו: אולי?. הצחיקו אותך: כן. שמחת: גם. היית עצובה: גם!#@ חפירה
. ראית טלוויזיה: לא יצא לי בכלל לראות טלוויזיה היום. דיברת בטלפון: כע. היית במחשב: כע,עכשיו?. יצאת לאנשהו: כן. נפגשת עם מישו: כן. מי הכי הפריע לך: סקס לפני החתונה או אחרי: לא ממש משנה לי, כל אחד ומה שנח לו. עשית סקס: עשית סקס יבש: היית במועדונים: לא. היית במסיבות:לא. השתכרת פעם: לא. עשית אמבטיית קצף: כן, אבל לא ב24 שעות האחרונות. הלכת לבריכה: לא. רכבת על אופניים: לא. הלכת לים: לא. שנאת את עצמך: מאכלים אהובים: חוזר על עצמו!@ משקה אהוב: כנ"ל. ספר שקראת לאחרונה: ספר טיפולי כלשהו. עיתון שקראת לאחרונה: מעריב, את הכותרת. עישנת סמים פעם: לא. שחית פעם בעירום: לא. פיניטו לה קומדייה

FunkyMonk

New member
אנחנו רשמית

פורום של ילדות בנות 12. מה זה הדבר הארוך הזה???

MilkShack

New member
אתה טוען שלילדות בנות 12 יש רק חברים פדופילים

?? P= (זה קצת מתוחכם)

התחלתי לענות, נשברתי באמצע ../images/Emo122.gif

חשבתי שיהיה נחמד לענות על זה, אבל בשלב מסוים שמתי לב שזה לא הולך להיגמר :/ ואני מתה מעייפות, ככה שאין לי כוח לשאלון החופר הזה. [אויש, אני נשמעת קוטרית ברמות על] קיצר יענה על זה מחר. לילה טוב

M e n s R e a

New member
וואי, זה באמת ארוך

חשבתי לענות, אבל אני צריך להיות היום בעבודה ב-11 בלילה...סתם, אענה מחר, כשאוכל לשבת על זה ברצינות ולהקדיש את הזמן.

MilkShack

New member
אני מוכן לענות על שאלה אחת:

רוק או מטאל: רוק רוק רוקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!111111111111

נגמר לי הכח מתישהו באמצע

זה או זה: 1.חצאית או מיכנס? מכנס 2.ג`ינס או תרנינג? ג'ינס 3.רוק או מטאל? מטאל 4.רנדי אורטן או וין דיזל ? לא מכיר אוהבת (אני לא נקבה, לא עונה): 5.לישון? 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת? 7.לצייר? 8.אלכוהול ? 9.סמים? 10.סיגריות? 11.אמינם ? 12.בצפר? 13.אהבה ממבט ראשון? שם: איפה את\ה גר\ה: אחר בצפר: מכללת מקיף ה' בת כמה את\ה: 18 מין: זכר יש חבר\ה? לא רוצה לעשות ניתוח פלסטי? לא מה היית משנה בך? לא הולכת לקוסמטיקאית? לא גולש\ת? לא מה התחביבים שלך? לא מה צבע השיער? גוונים
מה הצבע עינים? חום סגנון לבוש: ערסי איך את\ה מתאפר\ת? שם טיפה קורפס פיינט בקטנה ככה על כל הפנים בשכבה עבה מה יש לך בקלמר? לא זוכר פרצוף אהוב בפורום: טל הציון הכי נמוך שלך: לא זוכר הכי גבוה:100 לא זוכר את\ה יפה לדעתך? לא מרגיש שמישו אוהב אותך? לא דמי כיס את\ה מקבל\ת? לא השעו אותך פעם? לא רצו להעיף אותך מהבצפר? לא עשית פעם פן? לא בושם: מה? חורף או קיץ? שניהם מה אוהב\ת לאכול? הכל מה אוהב\ת לשתות?הכל מעשנן\ת? לא מה את\ה לובש עכשיו? בגדים מה עשית אתמול? ישנתי מה אתה עושה עכשיו? זה לא ברור? צבע תחתונים: שחור מבריק חזייה: אני נראה סיסי?
מידת חזייה: אני נראה סיסי?
מקצוע אהוב? חיה אהובה? שונא\ת את עצמך? עדה? מוזיקה שאת\ה אוהב\ת? יש לך בלוג? אתה חושב שאתה טיפש? אתה חושב שאתה חכם? האם אתה שפוי בנפשך? כמה אחים יש לך? זהותך המינית? איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו? יש לך פירסינג? יש לך קעקוע? מהו הגובה שלך? מה מידת הנעליים שלך? בן\ת כמה אתה נראה? יש לך עבר פלילי? איזה שפות את\ה מדבר? מספר מזל? יש לך חיות? אתה רגיש לדיגדוגים? מה המילה האהובה עליך? מה אתה הכי שונא? כן ולא עשית פן פעם: את\ה רוצה לגור במקום אחר : את חושבת להתאבד : את\ה רוצה פירסינג : אוהבת רכבות הרים : בכית על בת : בכית על בן : עישנת? שתית אלכוהול ? ניסית דיאטה ? פגשת סלבריטי ? התגעגעת למישהו ? שיקרת : נעצרת : אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת : הופעת בציבור בפיג`מה ? בכית בסרט ? היית על במה ? חשבת שאת הולכת למות ? נכשלת במקצוע ? הורידו אותך כיתה ? הקפיצו אותך כיתה ? רצית להיות המין השני ולמה? נשבר לך הלב : שברת לבבות : נישקת בנות : נישקת בנים : התחרטת על דברים שעשית : נשארת ערה כל הלילה : התנשקת צרפתית: עשית או עשו לך איקי: ניתקת למישו טלפון בפרצוף: כה ניתקו לך: כה ברחת פעם מהבית: היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד: היו איתך: תקפו אותך מינית פעם: גנבת פעם: אמרו לך שאת יפה פעם: רבת עם ההורים שלך: ביקרת אצל פסיכולוג: היית במועדונים: צרחת פעם מפחד: הלכת מכות: עשית דיאטה פעם: עישנת סמים פעם: שחית פעם בעירום: השתזפת פעם: עשית איפור מקצועי: עשית קעקוע חינה: הורדת שיערות ברגליים: הסתגרת בחדר: אוהב לחייך? אוהב לאכול? אוהב לישון? אתה מצחיק? התאשפזת פעם? ניסית להתאבד? קיבלת מכתב כשלא עשית כלום?: הכנת שיעורים היום? אתה ביישן? ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך? אתה מרגיש יפה: היית מאוהב פעם: זה או זה טלוויזיה או טלפון? טלפון או מחשב? מחשב או מיטה? מיטה או ספה? מיקרופון או מצלמה? מצלמה דיגיטאלית או רגילה? טלפון או פלאפון? אקסייט או פורום אחר? אייסיקיו או מסנג`ר? (לבנות>) חבר או ידיד? (לבנים>) חברה או ידידה? הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי? הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב? שאלה או תשובה? מוזיקה או שקט? (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון? (מוזיקה>)עברית או אנגלית? בצפר או חופש? שרשרת או צמיד? צמיד או טבעת? יופי או אופי? אהבה או כסף? נשיקה או חיבוק? ג`ינס או טרנינג? להיות אורח או עם שם משתמש? תגובה מהירה או הוסף תגובה? לילה או יום? מסיבה או סתם יציאה? נישואין או גירושין? סרט או תכנית? מכנס או חצאית? חולצה או סווצ`ר? חורף או קיץ? שמש או גשם? ים או בריכה? חוף או הרים? תיכון או יסודי? כפכף או נעל? סתיו או אביב? בשר או חלב? לישון או לקום? תל אביב או חיפה? מה השעה עכשיו? כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?: צבע תחתונים עכשיו: ממה אתם מפחדים ? אתם אוהבים מסיבות הפתעה ? כמה ילדים אתם רוצים ? 2 מהי מכונית חלומותיכם ? אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון ? איזה ספורט אתם הכי אוהבים ? מה אתם הכי אוהבים ללבוש ? דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם: פלאפון מים כסף יש לך חדר יפה:כה תכונה טובה אצלי: תכונה רעה אצלי: יש לך חדר משלך? יש בו טלוויזיה? יש בו מחשב? יש בו טלפון? יש לך פלאפון? מה היה השיעור הראשון שלך היום? מה אתה עושה בשיעורים? באיזה שמפו אתה משתמש: באיזה מרכך אתה משתמש: איזה קפה אתה שותה: מה הדבר האחרון שקנית: איזה יום היה היום הכי מאושר שלך: ב24 שעות האחרונות קנית משו: קנו לך משו: נישקת מישו: נישקו אותך: חיבקת מישו: היה לך משעמם: הלכת לקניון: בכית: הרגשת טיפשה: צחקת: הצחקת מישו: הצחיקו אותך: שמחת: היית עצובה: ראית טלוויזיה: דיברת בטלפון: היית במחשב: יצאת לאנשהו: נפגשת עם מישו: מי הכי הפריע לך: סקס לפני החתונה או אחרי: עשית סקס: עשית סקס יבש: היית במועדונים: היית במסיבות: השתכרת פעם: עשית אמבטיית קצף: הלכת לבריכה: רכבת על אופניים: הלכת לים: שנאת את עצמך: מאכלים אהובים: משקה אהוב: ספר שקראת לאחרונה: עיתון שקראת לאחרונה: עישנת סמים פעם: שחית פעם בעירום:

IronBlood

New member
חחחחח... ננסה

זה או זה: 1.חצאית או מיכנס? מכנס 2.ג`ינס או תרנינג? ג'ינס 3.רוק או מטאל? רוק 4.רנדי אורטן או וין דיזל ?דודו זר אוהב: 5.לישון?כן 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת? 14:00 7.לצייר? לא 8.אלכוהול ?לא 9.סמים? לא 10.סיגריות? לא 11.אמינם ? לא, אבל כמו כולם, גם אני שמעתי אותו פעם, כשהייתי צעיר וטיפש :p 12.בצפר? יכול להיות נחמד לפעמים 13.אהבה ממבט ראשון?לא שם:דן איפה את\ה גר\ה:ראשל"צ בצפר:גימנסיה ריאלית בת כמה את\ה:16 ביולי מין:yes please יש חבר\ה?לא רוצה לעשות ניתוח פלסטי?לא מה היית משנה בך?כלום הולכת לקוסמטיקאית?לא גולש\ת?בים? לא באינטרנט? כן מה התחביבים שלך?טניס, פלייסטיישן, מחשב, כדורגל מה צבע השיער? שחור או חום, אני לא סגור על זה מה הצבע עינים?כחול ירקרק סגנון לבוש: טי-שירט וג'ינס איך את\ה מתאפר\ת?לא מתאפר מה יש לך בקלמר? אין לי קלמר, יש לי עט, והא בכיס. פרצוף אהוב בפורום: הציון הכי נמוך שלך:0 הכי גבוה:100 את\ה יפה לדעתך? אני פסדר מרגיש שמישו אוהב אותך? כן דמי כיס את\ה מקבל\ת? לא השעו אותך פעם? לא רצו להעיף אותך מהבצפר? לא עשית פעם פן? לא בושם:דאורדורנט חורף או קיץ? קיץ מה אוהב\ת לאכול? סושי, פיצה, המבורגר מה אוהב\ת לשתות?מים, תה, קפה, קולה, מיצים מעשנן\ת? לא מה את\ה לובש עכשיו? מכנס קצר מה עשית אתמול? שיחקתי טניס מה אתה עושה עכשיו? מבין שיש לי עוד מאה שאלות לענות עליהן צבע תחתונים:שחור חזייה: אין מידת חזייה: מקצוע אהוב? בביצפר כאילו? אנגלית, כי לא צריך להקשיב או לעשות משו. חיה אהובה? כלב שונא\ת את עצמך? ממש לא עדה? אשכנזי מוזיקה שאת\ה אוהב\ת? לד זפלין, גאנז, רד הוט, המי, ביטלס, מטאליקה יש לך בלוג? לא אתה חושב שאתה טיפש? לפעמים אתה חושב שאתה חכם? לא האם אתה שפוי בנפשך? אני אוהב לחשוב שכן כמה אחים יש לך? אחת זהותך המינית? סטרייט איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו? פרוע, שחור/חום יש לך פירסינג? לא יש לך קעקוע? לא מהו הגובה שלך? 1.65 מה מידת הנעליים שלך? 41 בן\ת כמה אתה נראה? 15 יש לך עבר פלילי? לא איזה שפות את\ה מדבר? אנגלית, עברית, מבין רוסית מספר מזל? איחן יש לך חיות? כלב אתה רגיש לדיגדוגים? מאוד מה המילה האהובה עליך? כרגע.... דיג'ירידו מה אתה הכי שונא? ערסים, פרחות, אנשים קיצוניים, אימו, אנשים שמרחמים על עצמם שלא בצדק כן ולא עשית פן פעם: לא את\ה רוצה לגור במקום אחר : כן את חושבת להתאבד : לא את\ה רוצה פירסינג : לא אוהבת רכבות הרים : כן בכית על בת : לא בכית על בן : לא עישנת? כן שתית אלכוהול ? יין בפסח נחשב? ניסית דיאטה ? לא פגשת סלבריטי ? יורם ארבל זה סלבריטי? התגעגעת למישהו ? כן שיקרת : כן, הרבה נעצרת : לא אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג`מה ? לא בכית בסרט ? לא היית על במה ? לא חשבת שאת הולכת למות ? לא נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ולמה? לא, ככה נשבר לך הלב : לא שברת לבבות : לא נישקת בנות : לא נישקת בנים : לא התחרטת על דברים שעשית : כן נשארת ערה כל הלילה : כן התנשקת צרפתית: לא עשית או עשו לך איקי:לא ניתקת למישו טלפון בפרצוף: לא ניתקו לך: לא ברחת פעם מהבית: לא היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד: לא היו איתך:לא תקפו אותך מינית פעם:לא גנבת פעם: כן אמרו לך שאת יפה פעם: לא לי ישירות, חברה של אחותי אמרה לה שהיא חושבת שאני חתיך, לא מאמין לה. רבת עם ההורים שלך: כן ביקרת אצל פסיכולוג: לא היית במועדונים:לא צרחת פעם מפחד: כן הלכת מכות: לא רציני עשית דיאטה פעם: לא עישנת סמים פעם: לא שחית פעם בעירום: לא השתזפת פעם: לא בכוונה עשית איפור מקצועי:לא עשית קעקוע חינה: לא הורדת שיערות ברגליים: לצערי, כן הסתגרת בחדר: לא אוהב לחייך? כן אוהב לאכול? כן אוהב לישון? כן אתה מצחיק? לפעמים התאשפזת פעם? כן ניסית להתאבד? לא קיבלת מכתב כשלא עשית כלום?: אני לא מבין מה הכוונה הכנת שיעורים היום? לא אתה ביישן? כן ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך? מאוד קשה לי לדבר עם אנשים חדשים. אתה מרגיש יפה: לפעמים היית מאוהב פעם: לא חושב זה או זה טלוויזיה או טלפון? טלפון טלפון או מחשב? מחשב מחשב או מיטה? מיטה מיטה או ספה?מיטה מיקרופון או מצלמה? מצלמה מצלמה דיגיטאלית או רגילה? דיגיטלית טלפון או פלאפון? טלפון אקסייט או פורום אחר? אייסיקיו או מסנג`ר? (לבנים>) חברה או ידידה? חברה הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי? אחד אמיתי הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב? וואוו, לא יודע, קשה שאלה או תשובה? שאלה מוזיקה או שקט? מוזיקה (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון? רוק (מוזיקה>)עברית או אנגלית? אנגלית בצפר או חופש? חופש שרשרת או צמיד? צמיד או טבעת? יופי או אופי? מה אני מחפש במישו אחר? מממממ... אופי, אבל שלא יהיה מכוער... אהבה או כסף? אהבה נשיקה או חיבוק?נשיקה ג`ינס או טרנינג? ג'ינס להיות אורח או עם שם משתמש? שם משתמש תגובה מהירה או הוסף תגובה? מהירה לילה או יום? יום מסיבה או סתם יציאה? יציאה נישואין או גירושין? סרט או תכנית? תלוי איזה מכנס או חצאית? מכנס חולצה או סווצ`ר? חולצה חורף או קיץ? קיץ שמש או גשם? שמש ים או בריכה? ים חוף או הרים? חוף תיכון או יסודי? תיכון כפכף או נעל? נעל סתיו או אביב? אביב בשר או חלב? בשר לישון או לקום? לישון תל אביב או חיפה? תל אביב מה השעה עכשיו? 12:29 כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?: צבע תחתונים עכשיו: שחורים ממה אתם מפחדים ? עכבישים אתם אוהבים מסיבות הפתעה ? כן כמה ילדים אתם רוצים ?כרגע, 0. מהי מכונית חלומותיכם ? אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון ? לא איזה ספורט אתם הכי אוהבים ? כדורגל מה אתם הכי אוהבים ללבוש ? טי שירט של זפלין וג'ינס דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם: פלאפון יש לך חדר יפה:כן תכונה טובה אצלי: אני די חברותי תכונה רעה אצלי:אני מתעצבן בקלות, עצלן יש לך חדר משלך? כן יש בו טלוויזיה? כן יש בו מחשב? לא יש בו טלפון? לא יש לך פלאפון? כן מה היה השיעור הראשון שלך היום? מה אתה עושה בשיעורים? באנגלית ישן, בספרות צוחק, בתנ"ך בוכה באיזה שמפו אתה משתמש: משו נגד קשקשים באיזה מרכך אתה משתמש: איזה קפה אתה שותה: נס מה הדבר האחרון שקנית: איזה יום היה היום הכי מאושר שלך: ב24 שעות האחרונות קנית משו: אוכל קנו לך משו: אוכל נישקת מישו: לא נישקו אותך: אמא שלי חיבקת מישו: כן היה לך משעמם: כן הלכת לקניון: לא בכית: לא הרגשת טיפשה: לא צחקת:כן הצחקת מישו:כן הצחיקו אותך: כן שמחת: כן היית עצובה: לא ראית טלוויזיה:כן דיברת בטלפון: כן היית במחשב: כן יצאת לאנשהו: כן נפגשת עם מישו:כן מי הכי הפריע לך: סקס לפני החתונה או אחרי: לפני עשית סקס: לא עשית סקס יבש: לא היית במועדונים: לא היית במסיבות: לא השתכרת פעם: לא עשית אמבטיית קצף:כן הלכת לבריכה: כן רכבת על אופניים: כן הלכת לים: לא שנאת את עצמך: לא מאכלים אהובים:סושי, פיצה, המבורגר משקה אהוב: נסטי אפרסק ספר שקראת לאחרונה: שר הטבעות - שני המגדלים עיתון שקראת לאחרונה: ידיעות אחרונות עישנת סמים פעם: לא שחית פעם בעירום:לא

zvipe1

New member
חופר חבלזזז

זה או זה: 1.חצאית או מיכנס?הא...מכנס? 2.ג`ינס או תרנינג?ג'ינס 3.רוק או מטאל? רוק 4.רנדי אורטן או וין דיזל ?מה זה רנדי אורטן? אוהבת: 5.לישון?ברורר 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת? 27 שעות חח 7.לצייר? כה 8.אלכוהול ?לפעמים 9.סמים? זה יפליל אותי? 10.סיגריות? לא 11.אמינם ? יש כמה שירים טובים 12.בצפר? נגמר 13.אהבה ממבט ראשון?כן שם: איפה את\ה גר\ה:נצרת עילית בצפר:אין יותררר בת כמה את\ה:18 מין:מגניב
יש חבר\ה?לא רוצה לעשות ניתוח פלסטי?לא מה היית משנה בך?כלום... הולכת לקוסמטיקאית?לא גולש\ת?אין לי ים
מה התחביבים שלך?מוסיקה(מנגן בלהקה),ציור,טיסנאות,טיולים בארץ מה צבע השיער?שחור מה הצבע עינים?חום סגנון לבוש:שרוול+טי שירט איך את\ה מתאפר\ת?הא?? מה יש לך בקלמר?אין לי קלמר מכיתה ט חח פרצוף אהוב בפורום:
הציון הכי נמוך שלך:0 הכי גבוה:112 את\ה יפה לדעתך?חביב חח מרגיש שמישו אוהב אותך?כה דמי כיס את\ה מקבל\ת?לפעמים השעו אותך פעם?לא רצו להעיף אותך מהבצפר?לא עשית פעם פן?כה בושם:212 חורף או קיץ?קיץ מה אוהב\ת לאכול?שניצלצ'יפס מה אוהב\ת לשתות?מים מעשנן\ת?נרגילה מה את\ה לובש עכשיו? שרוול וחולצה שחורה מה עשית אתמול?שטויות מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון? צבע תחתונים:כחול חזייה:לההה מידת חזייה:לאדע
מקצוע אהוב?ברמנים חח חיה אהובה?כלב שונא\ת את עצמך?חס וחסה עדה? רומני-אוקראיני מוזיקה שאת\ה אוהב\ת?הכל יש לך בלוג? כה אתה חושב שאתה טיפש?קצת אתה חושב שאתה חכם? קצת האם אתה שפוי בנפשך?קצת כמה אחים יש לך?2 זהותך המינית?סטרייט איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו?האמ...ארוך,שחור,גלי יש לך פירסינג?עגיל יש לך קעקוע?עוד לא מהו הגובה שלך?186 מה מידת הנעליים שלך?46 בן\ת כמה אתה נראה?20 יש לך עבר פלילי?עוד לא חח איזה שפות את\ה מדבר?עברית,אנגלית,רומנית גרועה,ג'יבריש מדוברת,ערבית גרועה מספר מזל?8 יש לך חיות?כה אתה רגיש לדיגדוגים?כה מה המילה האהובה עליך?כפכפים מה אתה הכי שונא?שניצל שרוף כן ולא עשית פן פעם:כן את\ה רוצה לגור במקום אחר :לא את חושבת להתאבד :לא את\ה רוצה פירסינג : לא אוהבת רכבות הרים : כן בכית על בת :כן בכית על בן :לא עישנת? כן שתית אלכוהול ?כן ניסית דיאטה ?כן פגשת סלבריטי ?כן התגעגעת למישהו ?כן שיקרת : כן נעצרת : בערך אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג`מה ?כן בכית בסרט ?כן היית על במה ?המוןןןן חשבת שאת הולכת למות ?לא נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ולמה?לא נשבר לך הלב :כן שברת לבבות :מקווה שלא נישקת בנות :כן נישקת בנים :לא התחרטת על דברים שעשית :כן נשארת ערה כל הלילה :כן התנשקת צרפתית: כן עשית או עשו לך איקי:ןכ ניתקת למישו טלפון בפרצוף: כן ניתקו לך: כה ברחת פעם מהבית:לא היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד:לא היו איתך:לא תקפו אותך מינית פעם:לא גנבת פעם: כן (קוטג', בגיל 8 חחחח) אמרו לך שאת יפה פעם: כן רבת עם ההורים שלך: כן ביקרת אצל פסיכולוג:לא היית במועדונים:כן צרחת פעם מפחד:כן הלכת מכות: לא עשית דיאטה פעם:כן עישנת סמים פעם: זה יפליל אותי? שחית פעם בעירום: כן השתזפת פעם: כן עשית איפור מקצועי:לא עשית קעקוע חינה: כן הורדת שיערות ברגליים:לא הסתגרת בחדר:כן אוהב לחייך?כן אוהב לאכול?כן אוהב לישון?כן אתה מצחיק?כן התאשפזת פעם?כן ניסית להתאבד?לא קיבלת מכתב כשלא עשית כלום?:כן הכנת שיעורים היום?לא הכנתי שיעורים מכיתה ח'
אתה ביישן?קצת ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך?חוסר התבלטות? אתה מרגיש יפה:קצת היית מאוהב פעם:עדיין זה או זה טלוויזיה או טלפון?טלוויזיה טלפון או מחשב?מחשב מחשב או מיטה?מיטה מיטה או ספה?מיטה מיקרופון או מצלמה?מה הקשר? מצלמה דיגיטאלית או רגילה?רגילה טלפון או פלאפון?פלפון אקסייט או פורום אחר?הא? אייסיקיו או מסנג`ר?איציק (לבנות>) חבר או ידיד? (לבנים>) חברה או ידידה?מה איתה? הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי?אחד אמיתי הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב?אחד הכי טוב שאלה או תשובה?שאלה, כי לכל תשובה תהיה שאלה שתבוא אחירה מוזיקה או שקט?מוסיקה (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון?טראנסים (מוזיקה>)עברית או אנגלית?גם וגם בצפר או חופש?חופש חח שרשרת או צמיד?שרשרת צמיד או טבעת?צמיד יופי או אופי?אופי אהבה או כסף?אהבה נשיקה או חיבוק?חיבוק ג`ינס או טרנינג?ג'ינס להיות אורח או עם שם משתמש?שם משתמש תגובה מהירה או הוסף תגובה? מהירה לילה או יום?יום מסיבה או סתם יציאה?תלוי במצ"ח(מצב רוח) נישואין או גירושין?נישואין? סרט או תכנית? שאלות מפגרות לאללה חח מכנס או חצאית? חולצה או סווצ`ר? חורף או קיץ? שמש או גשם? ים או בריכה?בריכה חוף או הרים?הרים תיכון או יסודי?תיכון כפכף או נעל?כפכף סתיו או אביב?אביב בשר או חלב?חלב לישון או לקום?לישון תל אביב או חיפה?חיפה מה השעה עכשיו?3:20 כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?:38 צבע תחתונים עכשיו: כחול ממה אתם מפחדים ?מהיאבאלולו אתם אוהבים מסיבות הפתעה ? כה כמה ילדים אתם רוצים ? 3 מהי מכונית חלומותיכם ? טרנספורטר שנת 71 אדומה אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון ? כה איזה ספורט אתם הכי אוהבים ? כדורסל מה אתם הכי אוהבים ללבוש ? זרוק דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם: מפתחות כסף ומשפקי שמש יש לך חדר יפה:כן חח תכונה טובה אצלי:לאדע תכונה רעה אצלי:חדע יש לך חדר משלך?כה יש בו טלוויזיה?כה יש בו מחשב?כה יש בו טלפון?כה יש לך פלאפון?כה מה היה השיעור הראשון שלך היום?אי ן לי בצפר יותר מה אתה עושה בשיעורים?ישנתי בעיקר באיזה שמפו אתה משתמש:הוואי באיזה מרכך אתה משתמש:נאטורל פורמולה איזה קפה אתה שותה:עלית מה הדבר האחרון שקנית:דיסק איזה יום היה היום הכי מאושר שלך:היו כמה ב24 שעות האחרונות קנית משו: כה קנו לך משו: כה נישקת מישו: כה נישקו אותך: כה חיבקת מישו: כה היה לך משעמם: כה הלכת לקניון: כה בכית: לא הרגשת טיפשה: כה צחקת:כה הצחקת מישו:כה הצחיקו אותך: כה שמחת: כה היית עצובה: כה ראית טלוויזיה:כה דיברת בטלפון: כה היית במחשב: כה יצאת לאנשהו: כה נפגשת עם מישו:כה מי הכי הפריע לך:כה סקס לפני החתונה או אחרי: לפני עשית סקס: לא עשית סקס יבש:לא היית במועדונים: כה היית במסיבות: כה השתכרת פעם: כה עשית אמבטיית קצף:כה הלכת לבריכה: כה רכבת על אופניים: כה הלכת לים: כה שנאת את עצמך: לא מאכלים אהובים:שניצלצ'יפס משקה אהוב: מים ספר שקראת לאחרונה: בסימן ונוס עיתון שקראת לאחרונה: עובדה עישנת סמים פעם: אולי שחית פעם בעירום:כה

למעלה