שאלון יום פעילות
לענות כולםםםם1!

../images/Emo41.gifשאלון יום פעילות../images/Emo13.gif לענות כולםםםם1!

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: המדריך של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] התחלתם הרשמה למירוץ חניכים? כמה נרשמו? יוצאים למרוץ חניכים? ולבוגרים? <<מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? היה משו מיוחד בפעולה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? והחניכים? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

=)

שם:ספיר שכבה:שביעיות סניף:נילי תפקיד:מזכירות+סדנאות מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?יום רביעי איך עבר יום הפעילות?סבבה באיזה שעה הגעת לסניף?4 ורבע בערך באיזה שעה עזבת את הסניף?10 וחצי כמה חניכים היו היום בסניף?30 בערך ממה ששמעתי אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):סידרנו את המכולה ומליאה ארוכהה ומצחיקה כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 אייקון שמתאר את יום הפעילות: לא יודעת הבוגר של יום הפעילות:גבסו ומיכל המדריך של יום הפעילות לא ראיתי פעולות....אבל בטח יעל 3 חניכים שלה רצו מהפעולה הביתה והביאו אישור למירוץ מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו]מירוץ לפיד ישובי התחלתם הרשמה למירוץ חניכים? כמה נרשמו?התחלנו 18 חניכים רשומים יוצאים למרוץ חניכים?כן ולבוגרים?כן!! תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):יש בפייסבוק
משהו להוסיף:=)

יאא 18 חניכים זה מעולה!

מה הולך להיות במקוץ היישובי? מי זו מיכל?
10וחצי הבייתההההה?

אמממ

לפני המירוץ הישובי יהיו פעולות לכל השכבות ואז כשכולן נגמרות מתאספים ברחבה מול הסניף עם כל הישוב הורים ילדים חניכם כולםם מדליקים לפידים ומתחילים ללכת ברחבי הישוב ובדרך יש כל מיני תחנות של מפעילים חיצוניים ממה שהבנו בסוף הסיבוב מגיעים למקום מסוים שבו מתקיים טקס אש של הטכני=) ואז מדליקים נר ראשון ואוכלים סופגניות
מבטיחה לצאת
מיכל זאת חמשושית שהצתרפה בתחילת שנה כן כן 10 וחצי הביתה הכל בגלל אסף
סתםם הוא עשה לנו פעילות במליאה והיא התארכה קצת

assafein

New member
היי היי.. עם כל הכבוד זה בגללכם התארך...

הפעולה הזאת הייתה אמורה להיות לפני חודשיים

yaelula94

New member
אני גם רוצה ../images/Emo3.gif

שם: יעל שכבה: שישיות סניף: נילי תפקיד: מדריכה+רכזת סדנאות מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? רביעי איך עבר יום הפעילות? מעולה! באיזה שעה הגעת לסניף? ארבע באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? בערך 40 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמו שמלכי אמרה, מליאה מצחיקה וארוכה ממש כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 וחצי אייקון שמתאר את יום הפעילות:
(מיועד לחניכים המושלמים שלי) הבוגר של יום הפעילות: כמובן שגבסו ומיכל המדריך של יום הפעילות: הרי, ששיחקה אותה עם 14 חניכים מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] ממ לא התחלתם הרשמה למירוץ חניכים? כמה נרשמו? נרשמו לסניף 18 ... ואצלי נרשמו 9 יוצאים למרוץ חניכים? כןכןכן ולבוגרים? איזו מין שאלה? <<מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ז' כמה חניכים הגיעו? 7 כמה נרשמו לסניף? --- איזו פעולה העברתם? מממ שמונים שנה למכבי מה היה בפעולה? הרבה צחוקים איך היא עברה? מצויין היה משו מיוחד בפעולה? לא במיוחד צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את כולהה הבאתם מושמוש? חח לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?מאווווווווווווווווווווווד והחניכים? שאלתי אותם במיוחד, וכן
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אני פשוט חייבת להוסיף (C) למלכית משהו להוסיף: אחרי שבועיים של חולי עברה האלרגיה לסניף

RED HEADed

New member
גם אני עונהההה!!!

שם: גל שכבה: שישיות (המלכיםםםםם!!!) סניף: נס ציונה (ה.. מלכים כבר אמרנו... אז... שרוטיםםם!!) תפקיד: מדריכת ז' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום (שישי) איך עבר יום הפעילות? סבבה באיזה שעה הגעת לסניף? 3 באיזה שעה עזבת את הסניף? 8 ועשרה כמה חניכים היו היום בסניף? 60..? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): ישיבה ארוכהההה... והרשמה סופית של חניכים כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 7 וחצי אייקון שמתאר את יום הפעילות:
כל המערך הזה.. חנוכה חנוכה חנוכה! הבוגר של יום הפעילות: אממ .. חן. באמת שיצאת תותחית בישיבה, ובחידון... סחתיין עלייך. המדריך של יום הפעילות: טל :) מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] לא. P: התחלתם הרשמה למירוץ חניכים? כמה נרשמו? בטחחח!!! 46! יוצאים למרוץ חניכים?(אם להיות בפעמונים נחשב לצאת לטיול אז כן...) ולבוגרים?ברורר!!! אין מצב בעולם שאני מפסידה את זה שוב <<מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ז' כמה חניכים הגיעו?8 כמה נרשמו לסניף? 8 איזו פעולה העברתם? 80 שנה למכבי צעיר מה היה בפעולה? שאלות ותשובות ">< איך היא עברה? עברה סבבה... היה משו מיוחד בפעולה? הכנת המושמושים המהממים, ותחילת הפרוייקט, וחידון, וצוות כאפות שעבר ועשה הצגה איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את ההכנת מושמושים הבאתם מושמוש? כן! הם מכינים חנוכיה ב-4 שלבים.. בהתחלה הם קיבלו את החנוכיה, בפעולה השניה הם צבעו, היום הם קישטו ופעם הבאה הם יקבלו נרות=] במידה וכן- צרפו תמונה: כשזה יהיה גמור אני אצלם את כולם עם החנוכיות :) נהנתם בפעולה? מאוד! והחניכים? אני חושבת שכן תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אין :S משהו להוסיף: סניף נס ציונה... רעל בעיניים +סווטשירט!!! XD

איזה מושמושים היום?

מה זה צוות כאפות?
חחח... ומה בדיוק החנוכיה והנרות- איךז ה הולך?
מעולה שנרשמו 46!!! נס צינוה, אתם מפציצים כל הכבוד. איך היה היום ביום העשרה? =]

RED HEADed

New member
תשובות תשובות... :)

צוות כאפות זה צוות טכני+סדנאות בערך... החנוכיה- הבאתי להם בסיס של חנוכיה (כזאת מעץ), ואז הם צבעו, קישטו ויקבלו נרות בפעולה הבאה. מושמוש שהם מכינים D= כבר יש 50 רשומים!!! :) תודה תודה יום העשרה היה באמת באמת כיף... זה היה אפילו יותר טוב שזה היה עם מערב כי אז זה משהו יותר מעניין ומיוחד.

RED HEADed

New member
חחח

חחח גם אני צחקתי... והאמת שהייתי הרבה יותר מורעלת שנה שעברה... אבל השנה יש לי הרבה יותר אמ... מטרות XD

RED HEADed

New member
לאנשים מסוימים.

אגב, אני צריכה לדבר אתך... את באה ביום שלישי לפעולת בוגרים, נכון?

../images/Emo24.gif

את היית תותחית בעצמך הכנת חנוכיות בפעולה זה אדיר
סווצרט-רעל סווצרט-רעל סווצרטטטטטט-רעלללללללל

RED HEADed

New member
חחח כבר אמרת לי את זה ../images/Emo3.gif

שוב- תודה תודה.. אבל אני לא שומעת ממך מה עובר אצלך בפעולות..? מושמושים?... לא נורא, אני אקבל את המומושים שאת מכינה לחניכים במירוץXD

למעלה