שאלון יום פעילות

assafein

New member
../images/Emo41.gifשאלון יום פעילות../images/Emo13.gif

לכל מי שטען שאני חוצפן שמתלונן(אהם, נועה, אהם
) שלא משנים את השאלות הישנות בשאלון, אז הנה לכם
: שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? התחלתם לעבוד על הפורימון? שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאים לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: שוטו

assafein

New member
סיכוי גדול שאני אהיה ראשון../images/Emo3.gif

שם: אסף שכבה: שביעיות סניף: נילי-נעלה תפקיד: מדריך ה' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היה היום(שני...) איך עבר יום הפעילות? עבר מצויין
באיזה שעה הגעת לסניף? בסביבות 4 וחצי באיזה שעה עזבת את הסניף? רבע ל-8. כמה חניכים היו היום בסניף? אממ היום פילות התפצל קצת בגלל סיבוכים... אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): אממ היו הרבה.. אבל התחפושות בפעולה היו גאוניות
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10! אייקון שמתאר את יום הפעילות:
-
הבוגר של יום הפעילות: יעל שבאה לעזור לנו בפעולה! מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? פסח זה בקרוב?
התחלתם לעבוד על הפורימון? כן! שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאים לסמינר קורס? מאמין שכן.. אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? הדרכה או סדנאות.. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו? טיפה יותר מ-10 לדעתי.. כמה נרשמו לסניף? ---- איזו פעולה העברתם? פעולת אלימות(יענו נגד
) מה היה בפעולה? בית משפט!! איך היא עברה? מצויין!! צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את ההכנה של התחפושות
הבאתם מושמוש? כן.. במידה וכן- צרפו תמונה: ספיר מלכי לא הייתה היום
נהנתם בפעולה? כן!! תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): ספיר לא הייתה.. משהו להוסיף: שהחניכים ישתקו ככה שוב, ונאמר אמן!!

yaelula94

New member
וגם אני :]

שם:יעל ^^ שכבה:חמישיות סניף: נילי קושקוש תפקיד:מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?ראשון איך עבר יום הפעילות?בסדר גמור באיזה שעה הגעת לסניף?שלוש באיזה שעה עזבת את הסניף?שש, היישר לרופא שיניים כמה חניכים היו היום בסניף?רק האל יודע(והוניגמן) אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):הצלחתי להעביר לחניכות שלי דיון!!!!! כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
[תדמיינו שזה עוגיות] הבוגר של יום הפעילות:אממ... אמממ.. נו באמת כולם תותחים! מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב?יש בפסח אהמצוותפסחאהמ התחלתם לעבוד על הפורימון?כןןןןןןןןן D: מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ו'
כמה חניכים הגיעו?8 כמה נרשמו לסניף?אוך נו איזו פעולה העברתם?אלימות מה היה בפעולה?פעולההה איך היא עברה?טוב טוב צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?את הדיון של הסוף
אוי כמה שזה גאוני חחח הבאתם מושמוש?לעעעע במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?מוצ'ו מוצ'ו תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):איןא ין משהו להוסיף: דרך להעברת דיון מושלם ביותר- תביאו לחניכים משהו לאכול והם יקשיבו, ע החניכות שלי זה עבד! בשלמות מוחלטת!

assafein

New member
בעיקרון זה נעלה שלטו פה....

אבל ברגע שחברנו ביחד נהיה פה שליטה במלא מובן המילה

yaelula94

New member
פעם..

מערב שלטו פה, אבל הם קצת נעלמו, אז יאללה נילי-נעלה לעבודההה!

חברים, אתם משתלטים רק בגלל ש..

הימי פעילות שלנו הם בשלישי!
ואתם עונים עוד לפני. יא חצופים. יאללה מערב, תפציצו!

yaelula94

New member
אסף...

אני צריכה להגיד לך משהו לגבי זה. אני לא אגיד את זה פה כי אז מערב יעקפו אותנו.

assafein

New member
תסבירו לי איך שוב אני יוצא חצוף מכל הענין?../images/Emo6.gif

assafein

New member
או קיי... החצוף הזה השיג לי גלידה!!!

תוסיפו לזה שאתמול ניצחתי את נועה בוויכוח זה יוצא מושלם!!

למעלה