שאלון לסוף שנה

../images/Emo41.gifשאלון לסוף שנה../images/Emo41.gif ../images/Emo205.gif

שם: גיל: כיתה: ליד מי אתה יושב? מי המורה האהובה עליך? והשנואה? מה המקצוע האהוב עליך? והשנוא? מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? באיזה מקצוע הוא היה? באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? אתה מאחר הרבה לשיעורים? אתה מבריז הרבה משיעורים? עשית כבר בגרויות (אם יש פה גדולים כאלה חח) איך אתם הולכים להעביר את החופש? אתם שמחים שהחופש מתקרב? קיבלתם כבר תעודות? מרוצים מהשנה הזאת? הייתם רוצים שהיא תתחיל מחדש? איך עברה עליכם השנה הזאת? חופשה נעימה

אניייי:] ../images/Emo205.gif

שם: רעות:] גיל: 14 וחצי:] כיתה: ח'6 ליד מי אתה יושב? אופיר:] מי המורה האהובה עליך? אורית שמיר ואגי
והשנואה? פאני לנדאווווו
מה המקצוע האהוב עליך? ספורט
דרמה
והשנוא? תורה, נביא, אנגלית, היסטוריה, ספרות, מדעים
מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה
כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? 96
באיזה מקצוע הוא היה? נביא באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? עשרה לעשר
מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? שוקולד "השחר", חביתה וגבינה:] אתה מאחר הרבה לשיעורים? לע:] אתה מבריז הרבה משיעורים? לע:] עשית כבר בגרויות (אם יש פה גדולים כאלה חח) לע
איך אתם הולכים להעביר את החופש? בריכה, מחשב, טלויזיה, קניון, חברות ועוד... אתם שמחים שהחופש מתקרב? הוא כבר הגיע
קיבלתם כבר תעודות? לע:p מרוצים מהשנה הזאת? כע:] הייתם רוצים שהיא תתחיל מחדש? לע
איך עברה עליכם השנה הזאת? נחמדה מאוד

פוסה

New member
עונה ../images/Emo179.gif

שם:אפרת גיל:10וחצי כיתה:חסוי
ליד מי אתה יושב?ילדה מי המורה האהובה עליך?אין והשנואה?כולן מה המקצוע האהוב עליך?אין והשנוא?מתמטיקה מה המבחן האחרון שעשית?הנדסה כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו?94 באיזה מקצוע הוא היה?מולדת באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם?10 וחמישה מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'?שוקלד אתה מאחר הרבה לשיעורים?לא אתה מבריז הרבה משיעורים? עשית כבר בגרויות (אם יש פה גדולים כאלה חח)לא חח עוד לא איך אתם הולכים להעביר את החופש?להשתעמם אתם שמחים שהחופש מתקרב?בטח
קיבלתם כבר תעודות?לא מרוצים מהשנה הזאת?עוד לא נגמרה הייתם רוצים שהיא תתחיל מחדש?מה פתאום איך עברה עליכם השנה הזאת?גרועע חופשה נעימה
גמלך

TOUSH

New member
עונה נהנה../images/Emo3.gif

שם:רעות גיל:17 וחצי כיתה:י"א ליד מי אתה יושב?ליד מורוש אהובתי
מי המורה האהובה עליך?רונית איזה אחת סטלנית
והשנואה?המחנכת שלי שונאת אותה
מה המקצוע האהוב עליך?ג"ג[מגישים אותי ב 95
] והשנוא?היסטוריה
מה המבחן האחרון שעשית?ספרות[מתכונת] כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו?אממ 95 באיזה מקצוע הוא היה?גיאוגרפיה באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם?9:45 מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'?לא אוכלת סנדווצ'ים בכלל
לא אוהבת[
] אתה מאחר הרבה לשיעורים?אממ כן
אתה מבריז הרבה משיעורים?הברזתי כמעט כל מחצית שניה
עשית כבר בגרויות (אם יש פה גדולים כאלה חח)?עשיתי כבר איזה 10 בגרויות אני מחוסנת
איך אתם הולכים להעביר את החופש?אממ איך לא
חוף דור,טבריה,ים המלח,אילת,ים,בריכה,מסיבות,ת"א חברים,קומזיצים
אתם שמחים שהחופש מתקרב?מאודדדדדדדדד
קיבלתם כבר תעודות?מחר..[מי בא לקחת אותה בכלל
מרוצים מהשנה הזאת?בטירוףףף,עברה מהר
[תודה לאל
] הייתם רוצים שהיא תתחיל מחדש?ממש אבל ממש לא
איך עברה עליכם השנה הזאת?עברה וטוב שעברה

ME!../images/Emo204.gif

שם: הדס גיל: 14 וחצי כיתה: ט'1 ליד מי אתה יושב? נעמה מי המורה האהובה עליך? אהווווב* אבישי:] והשנואה? לאנגלית:p מה המקצוע האהוב עליך? אממ היסטוריה זה נייס
(בהתחשב בזה שזה המקצוע היחידי שאני מצליחה להקשיב בשיעור מבלי להתחרפן) והשנוא? אנגלית (ללא ספק:S) מה המבחן האחרון שעשית? אממ לשון כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? 85 באיזה מקצוע הוא היה? היסטוריה באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? התשובה בתוכן השאלה
מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? אממ חמאת בוטנים:p אתה מאחר הרבה לשיעורים? כעעעע:] אתה מבריז הרבה משיעורים? כעעעעעעעעעעע עשית כבר בגרויות (אם יש פה גדולים כאלה חח) לא איך אתם הולכים להעביר את החופש? אממ אני חושבת שאני אתנדב הרבה:] אלך בע"ה למחנה:], לונה פארק עם השבט., אע ואנחנו הולכים כל המשפוחה לשבוע לצפון, ו.. דודה שלי מביאה את בני דודים שלי הפיצים שנשמוור עליהם שהם ילכו לחו"ל וגם עם מלא חברות מסיבות עניינים וכ'ו. אתם שמחים שהחופש מתקרב? אמממ כן.. אבל גם לא.., כי א.שנה הבאה יש בגרויות, ב. מפצלים אותנו לשלוש כיתות אז אני אפרד מחברות שליי:( וג.יפית קיבלתם כבר תעודות? לא, מחר בע"ה מרוצים מהשנה הזאת? אממ כן מאוד:] הייתם רוצים שהיא תתחיל מחדש? בכמה מובנים מסויימים:/ איך עברה עליכם השנה הזאת? אממ במילה אחת מעולה:]

גמני../images/Emo110.gif

עונה וטסה להתארגן
שם: מיכל גיל: 14 וחודש ו19 ימים:] כיתה: ח.. עולה לט:p ליד מי אתה יושב? חברה שלי איזיק
מי המורה האהובה עליך? המחנכת שלי/המורה לביולוגיה והשנואה? המממממ אני לא אכתוב פה למקרה ש..:p מה המקצוע האהוב עליך? ביולוגיה/כימיה.. כי הם קלים אז מה שקל זה בסדר
והשנוא? בתכלס אוהבים מקצוע לפי המורה:p לפי איך שהוא מלמד ולפי הנחמדות שלו ואם אוהבים אותו או לא
אז... מה המבחן האחרון שעשית? במורשת כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? 97 באיזה מקצוע הוא היה? מורשת
באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? עשרה ל10 ונגמרת ב10 ורבע
מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? לא יודעת:p אתה מאחר הרבה לשיעורים? לא אתה מבריז הרבה משיעורים? לא עשית כבר בגרויות (אם יש פה גדולים כאלה חח) חחחחחחחחחחחח לא איך אתם הולכים להעביר את החופש? בעיקר לישון.. השעות אפס האלה השנה הרגו אותי סופית.. והממממ בטח בריכה/ים/חברים/משפחה/חופשות וכו':p אתם שמחים שהחופש מתקרב? מאוד.. אבל אני לא מעכלת שמחר זה היום האחרון.. אני עדיין מרגישה כאילו אנחנו איזה חודש חודשיים לפני הסיום.. קיבלתם כבר תעודות? מחר מרוצים מהשנה הזאת? וואי.. שנה קשה ביותר [לא בהכרח רק לימודים...] אבל חצי מרוצה כן:] הייתם רוצים שהיא תתחיל מחדש? כןןןןןןןןןןןן!!!!!!!! ואל תגידו חרשנית כי זה ממש לא קשור ללימודים:p זה בעניין כלכך אחר
איך עברה עליכם השנה הזאת? קשה קשה.. לא נורא העיקר נגמרההה
אנשיםםם שיהיה לכםם חופש הכי כיףף שישש ותנצלווו אותו כי שנה הבאה חוזריםם לחרישה

טל ועדי1

New member
אני../images/Emo23.gifטל../images/Emo23.gif

שם: טל גיל: עוד 23 ימים 14. כיתה: ח'1 ליד מי אתה יושב? שיר, חברה טובה שלי.. מי המורה האהובה עליך? המחנכת שלי שרון. והשנואה? איילת המורה למדעים. מה המקצוע האהוב עליך? ספורט ואנגלית. והשנוא? מדעים, הסטוריה, ערבית. מה המבחן האחרון שעשית? מבחן מסכם במתמטיקה ביום רביעי בשבוע שעבר. כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? 88 (מתוך 80 לרמה א'..) באיזה מקצוע הוא היה? מתמטיקה והנדסה באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? כל פעם משו אחר... אתה מאחר הרבה לשיעורים? לפעמים.. אתה מבריז הרבה משיעורים? לא.. עשית כבר בגרויות (אם יש פה גדולים כאלה חח) לא מזל שעדיין לא!!!. איך אתם הולכים להעביר את החופש? יש המון המון תוכניות!!!!! אתם שמחים שהחופש מתקרב? ב-ר-ו-ר-
קיבלתם כבר תעודות? מחרר =] מרוצים מהשנה הזאת? אממ כן.. הייתם רוצים שהיא תתחיל מחדש? אממ מבחינת זה שהביצפר יתחיל מחדש אז ממש ממש לאא! אבל הלוואיי ששוב היה את המפגש עם אגמוש בחיפהה...!! איך עברה עליכם השנה הזאת? היא עברה אחלה.. =] חופשה נעימה

עונההההה אניייייי../images/Emo3.gif

שם:פטרי
כיתה:ח'2[עולה לט'..] ליד מי אתה יושב?קאריין
מי המורה האהובה עליך?מלכה...[מורה לספורטט..
] והשנואה?לאא צריךך לכתווב פה.. מה המקצוע האהוב עליך?ספורט
[לא עושים כלום או שרק משחקים
] והשנוא?הרבה...פיזיקהה ביולוגיה כימיה ועודד מלאאאאאא מה המבחן האחרון שעשית?יאוו אני לא זוכרתת כבר...
[נראה לי היסטוריה] כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו?אם זה הייסטוריה אז 81 באיזה מקצוע הוא היה?איפפ עניתי למעללה באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם?9:50 מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'?קונה בקפיטריה..
זה תלויי אתה מאחר הרבה לשיעורים?תלוי איזה מורה זאת[אבל דר"כ לא..] אתה מבריז הרבה משיעורים?לעע...
עשית כבר בגרויות (אם יש פה גדולים כאלה חח)לעעעע עדיין לעע
איך אתם הולכים להעביר את החופש?הלכת לעבוד..
וטסה לחודש לח"ול
אתם שמחים שהחופש מתקרב?כע מאודדדדדדדד קיבלתם כבר תעודות?לאא מחר...
מרוצים מהשנה הזאת?כע הייתם רוצים שהיא תתחיל מחדש?לעעעעעע איך עברה עליכם השנה הזאת?טובבב מאוודדד..[חוץ מכמה מורות ומקצועות
] טוב אני עפתי יל להתארגןן למסיבה לא כתבתי אתמול ויהום כי לא היה לי זמן.. מבטיחה לכם שאני יכתווב מחר.. אוהבת המוןן ומתגעגעתתת..
+
+
פטרי

אני...

שם: שרית גיל: 17.5 כיתה: י"א ליד מי אתה יושב? מממ... סיגל.. זה משתנה
לפי מצבי רוח
מי המורה האהובה עליך? המחנכת
והשנואה? אממ... אזרחות מה המקצוע האהוב עליך? אמממממממממממממ..... אולי תנ"ך וספרות.. והשנוא? מתמטיקהה מה המבחן האחרון שעשית? בספרות *מתכונת* כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? 62
באיזה מקצוע הוא היה? לשון באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? 10:15 מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? חחחח שוקולד? אתה מאחר הרבה לשיעורים? לא.. אני ילדה טובה
אתה מבריז הרבה משיעורים? מממ... אם זה כיתתי עשית כבר בגרויות (אם יש פה גדולים כאלה חח)- אה הא... איך אתם הולכים להעביר את החופש? לישון לישון לישון, ים, וסתם לצאת.. לא יודעת.. אני צריכה לחשוב על זה
אתם שמחים שהחופש מתקרב? מאווווד קיבלתם כבר תעודות? לא.. מרוצים מהשנה הזאת? מממ... פסדר הייתם רוצים שהיא תתחיל מחדש? לאא איך עברה עליכם השנה הזאת? קשה.. אבל שורדים
תודה על השאלוןןן

2ניצי

New member
עונה../images/Emo203.gif

שם: ניצן גיל: 15 כיתה:ח' 3 ליד מי אתה יושב? חברה הכי טובה שלי, עדן מי המורה האהובה עליך?לא יודעת והשנואה? " מה המקצוע האהוב עליך? מדע, מתמטיקה והשנוא? כל השאר מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? 80 באיזה מקצוע הוא היה? גיאוגרפיה באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם?עשר ועשרים מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'?שוקולד נוטלה, טונה אתה מאחר הרבה לשיעורים?לא אתה מבריז הרבה משיעורים?לא עשית כבר בגרויות (אם יש פה גדולים כאלה חח)לא איך אתם הולכים להעביר את החופש?חברים , ים ,בריכה ועוד אתם שמחים שהחופש מתקרב?כןןןןןןןןןן קיבלתם כבר תעודות?מחר מרוצים מהשנה הזאת?אה ככה ככה הייתם רוצים שהיא תתחיל מחדש?לא איך עברה עליכם השנה הזאת?בסדר

עונהההההההה../images/Emo205.gif

שם: ספיר
כיתה: ז
ליד מי אתה יושב? עידן התינוקקקקקק
מי המורה האהובה עליך? לימור
(אם יש פה מישהו מהכיתה שלי בטעות אז לא לימור אוזן לימור שיבר חח
)
והשנואה? טל, זיווה לימור אוזן וכל השארררררררר
מה המקצוע האהוב עליך? תנ"ך
והשנוא? מתמטיקההההה
מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקהההה
כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? 81
באיזה מקצוע הוא היה? מתמטיקההה
באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? 10 מןהסתם
חח
מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? שוקולדדדד
אתה מאחר הרבה לשיעורים? לאאאאא
אתה מבריז הרבה משיעורים? ממש לא
חעחחע
עשית כבר בגרויות (אם יש פה גדולים כאלה חח) לאאאאא
איך אתם הולכים להעביר את החופש? ניראה לי בבית
אתם שמחים שהחופש מתקרב? ברור.. והוא מחרררררר ישששש
קיבלתם כבר תעודות? לא אבל מחר הולכים לקחת את התעודות וחוזרים ב10 וחצייייייייייייייי
מרוצים מהשנה הזאת? לא ממששששש
הייתם רוצים שהיא תתחיל מחדש? נראה לכם?!
איך עברה עליכם השנה הזאת? פסדר
ברוך ה'

אייללוש

New member
|םילהומו|../images/Emo205.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifננה בננה../images/Emo8.gif

למעלה