שאלון לפסח!

לירןןןן

New member
../images/Emo41.gifשאלון לפסח!../images/Emo41.gif

איפה אתם עושים את ליל סדר? אתם קוראים את כל ההגדה או רק חלק? אתם מאלה שמחכים שיגיע כבר האוכל? מוצאים בדרך כלל את האפיקומן? אוהבים את ליל הסדר? איזה שיר מההגדה אתם הכי אוהבים?

תשובות

איפה אתם עושים את ליל סדר?==>סבא וסבתא ברמת גן אתם קוראים את כל ההגדה או רק חלק?==>הכל אבל אינ וליהי בורחים לחדר באמע וחוזרים למי יודע. אתם מאלה שמחכים שיגיע כבר האוכל?==>מאוד! חחח סתם מוצאים בדרך כלל את האפיקומן?==>ברור אני וליהי ביחד! אוהבים את ליל הסדר?==>מאוד מקבלים כסף! איזה שיר מההגדה אתם הכי אוהבים?==>מי יודע?! כולם שרים את זה בקולי קולות!

talosh321

New member
עאעא אני ...

איפה אתם עושים את ליל הסדר?! אצל דודים שלי אתם קוראים את כל ההגדה או רק חלק ?! ברור שהכל .. עאעאע אני מקוהה שהשנה סתבא לא תרצה שאני יקרא עאעאעא .. אתם מאלה שמחכים שיגיע האוכל!? בטחח מה אתם לא יודעים איזה שמנה אני
מוציאם בדרך כללל תאפיקומן?! פ'חח ברור כבר שנתיים רצוף אני מוצאת אותו עדיין לא הביאו לי תמתנה של שנה שעברה
סבאא תביא כבר יקמצן .. איזה שיר מהאגדה אתם הכי אוהבים?! אחד מי יודע אחד אני יודעת לה לה לה .. ~ טלילה ~

אני עונה נה נה...

איפה אתם עושים את ליל סדר? אצל שושים בצפת...
אתם קוראים את כל ההגדה או רק חלק? ה-כ-ל
אתם מאלה שמחכים שיגיע כבר האוכל? לפעמים... רק כשאני רעבה...
מוצאים בדרך כלל את האפיקומן? תמיד, ומקבלת על זה כסף! אבל אריאל (אחותי הקטנה) תמיד מקנאה וגם היא מקבלת מתנה...
אוהבים את ליל הסדר? אפשר לאמר...
איזה שיר מההגדה אתם הכי אוהבים? חד גדיאאאא חד גדיאאא, אני מהמוזרים שלא אוהבים את "אחד מי יודע"... חד גידא הכי מאגניבבב....

לירןןןן

New member
לה לה לה לה

איפה אתם עושים את ליל סדר? סבתאאאאאאאאאאאאאאאאא! אתם קוראים את כל ההגדה או רק חלק? ברור !!!!!!!! אתם מאלה שמחכים שיגיע כבר האוכל?יאמיי ברורר מוצאים בדרך כלל את האפיקומן?יש לי מספיק כסף
אוהבים את ליל הסדר? כההההה איזה שיר מההגדה אתם הכי אוהבים? והיא שעמדה והיא שעמה לאבותינו ולנו חעחעחעחע

חחחח לירן,

כששרנו את השיר הזה כולנו מתפקעים וצוחקים... ויש כל מיני קטעים כאלה ששום דבר בהם לא נשמע טוב אז התפקענו.... חחח

כן... חחחחח

ובקטע שסיפרו איך היא נראית אז בת דודה שלי מתפקעת וכדי שהקטנים לא ישמעו דברים שהם *אהמ...אהמ...* לא צריכים לשמוע היא עשתה כאילו היא לא מצליחה לקרוא... חח, והתפקענו בקטע הזה... חחח

sapir161

New member
בונה לירן ...לא הפתעת אותי.......

אני כמו פסיכולוגית עכשיו חחחח.. מהתשובות אני הגעתי למסקנה.. והיא: אתה חולה על סבתא חחח.. אוהב לקרוא פסוקים תנכיים..(חשוב לציין שאתה אוהב נעליים תנכיות..) אתה שמןןןןןןןןן חחחח סתםםםם יש לך המון כסףףףףףףףףףףףףףףף וזה חשוב חחחח ואתה מהזקנים ששרים במקהלות השכונתיות..

sapir161

New member
חחחחחחחחחחחחח לירן

זה סתם היה בצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תעלב או משהו חעחעחעחע חחחחחחחחחחח..

חחחח כל השאלות מתאימות לי

אני עושה את ליל הסדר בבית באים אלינו אורחים אני תמיד מחפף באגדה אני מחכה לאוכל שיגיע כבר האגדה מרדימה אותי מצאתי את האפיקומן כבר 6 פעמים בחיים שלי אני מאוד אוהב את ליל הסדר זה איחוד של כל בני המשפחה והרבה דודים השיר האהוב עליי באגדה הוא : חג גדייא הוא מוזר ויפה

פם פם פם פם..חחח לא היה לי מה לרשום

איפה אתם עושים את ליל סדר?אצל סבתא וסבא הכוסונים שליי!! אתם קוראים את כל ההגדה או רק חלק?ה-כ-ל!!! אתם מאלה שמחכים שיגיע כבר האוכל?אממ.. לא! מוצאים בדרך כלל את האפיקומן?ת'אמת...גם אני מוצאת וגם אם אני לא אני מקבלת כסף..אז זה לא ממש מזיז לי! אוהבים את ליל הסדר?מ-א-ו-ד!!!! איזה שיר מההגדה אתם הכי אוהבים? אחד מי יודע..

inbari 14

New member
שללללי..!:)../images/Emo155.gif

איפה אתם עושים את ליל הסדר?אצל ספתא..:) אתם קוראים את כל ההגדה או רק חלק?אמ.. חלק.. :) אתם מאלה שמחכים שיגיע כבר האוכל?אממ.. לא משש.. :) מוצאים בדרך כלל את האפיקומן?כן.. :) אוהבים את ליל הסדר?ל=א..! איזה שיר מההגדה אתם הכי אוהבים?אממ.. איזה יש? אהה.. אחד מי יודע.. :)
ענברי חג שמייח לכוולם..! :)

inbari 14

New member
חח החלפתי כינוי.. :)

הכינוי הקודם שלי היה inbaroshit.. ועכשיו אני inbari 14 :)
ענברי

למעלה