שאלון ממש ממש מגניב

The Fantasy

New member
../images/Emo41.gifשאלון ממש ממש מגניב../images/Emo41.gif

נגנב באכזריות מהטאגליינס. סתם שאלון מגניב שעשינו פה פעם כבר כמה פעמים, אבל יש פה אנשים חדשים וזה סתם יהיה נחמד כזה. הוראות: שימו את כל השירים שלכם בווינאמפ/ווינדוס מדיה פלייר/וואטאבר.. ותלחצו על האפשרות שהשירים יבחרו באקראיות.[בווינאמפ - Shuffle בווינדוס מדיה פלייר - בעברית "הפעל בסדר באקראי", באנגלית - SHUFFLE. או CTRL+H ואז ליד כל שאלה תכתבו איזה שיר יצא. לא לרמות כולם עונים. ------ איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

The Fantasy

New member
עונה ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? I'm not missing you אוקיי האם יהיו לי חיים מאושרים? Hot N' Cold מה אנשים באמת חושבים עליי? Just Stand Up האם אנשים חושקים בי בסתר? Amazed
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? When I'm Gone
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Step Up
האם יהיו לי ילדים? I Wish
!!! עצה טובה בשבילי: Eric To The Rescue אווווווווווקיי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Disturbia חחחחחחחחח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Breakin' Dishes איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Who Wants To Live Forever או מיי גאדדד
!!!!! ובהלוויה שלי? Part Of Your World
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? צועקת איך יהיה לי היום? Don't Stop The Music למה אני כאן? Wait For You ווייייייירד בתור מה אנשים יזכרו אותי? Hell Song חחחחחחחחחח איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Sos אוקיי לא חח האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? I Want It All איך תהיה השנה הזו? Put On

The Ocean Girl

New member
עונה D:

איך העולם רואה אותי? Angel האם יהיו לי חיים מאושרים? your sweet 666 מה אנשים באמת חושבים עליי? circle of fear האם אנשים חושקים בי בסתר? memories איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Please don't let it go !!!!
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? sweet pandemounium האם יהיו לי ילדים? silver tongue עצה טובה בשבילי: right here in my arms מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Mery lou מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? the power of one איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? snoothe criminal XDDDDD ובהלוויה שלי? soul on fire איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? buried alive by love איך יהיה לי היום? אחד מהטובים XDDD למה אני כאן? it's been while בתור מה אנשים יזכרו אותי? misplaced
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? blue eyes ממש לא >< האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? teenagers XDD איך תהיה השנה הזו? right here הפלייליס מאוד אהב את HIM ואת Sonata arctica ><

Rose131

New member
יאללהD:

איך העולם רואה אותי? Seize the Day- Avenged Sevenfold האם יהיו לי חיים מאושרים? Nowhere kids- Smile Empty Soul אוה. מה אנשים באמת חושבים עליי? Wet Sand- RHCP .... לא נשמע לי שזה טוב.
האם אנשים חושקים בי בסתר? The After dinner Payback- From Autumn To Ashes שזה.. לא.
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? All The Same- Sick Puppies חיבוקים! מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Never Better Than Now- MxPx האם יהיו לי ילדים? International You Day- No Use For A Name שזה אומר...
עצה טובה בשבילי: Small Town Minds- MxPx לעבור לעיר קטנה?
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Mercury Rising- From Autumn To Ashes מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Bullet With Butterfly Wings- Smashing Pumpkins
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Axl Rose- SR-71 ובהלוויה שלי? Closer-Travis איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? We Suck Young Blood (Your Time Is Up)- Radiohead יענו, ערפד! שיואו, קלעו אחלהDDDD: איך יהיה לי היום? Ghost of You- Good Charlotte למה אני כאן? Thoughts and Ideas- MxPx כדי להיות פילוסופית! בתור מה אנשים יזכרו אותי? ניצוצות- ברי סחרוף
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Quiet- Smashing Pumpkings יהיה לי שקט מחר?!D: האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? What about today- American hi-fi כנראה! איך תהיה השנה הזו? I Bet You Look Good on the Dancefloor- Arctic Monkeys

Wrath Within

New member
אוי זה מגניב, תמיד הזוי.../images/Emo11.gif

(אבל עשיתי שאפל רק בתיקיית הימ, יענו כל השירים של הימ שיש לי) איך העולם רואה אותי? The face of god האם יהיו לי חיים מאושרים? Dark light מה אנשים באמת חושבים עליי? Wicked game האם אנשים חושקים בי בסתר? In love and lonely איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? The sacrament מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Its all tears האם יהיו לי ילדים? Play dead עצה טובה בשבילי: Heartache every moment מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Sweet pandemonium מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Gone with the sin איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Bleed well (הכי לא, אני דוקא לא אוהבת אותו) ובהלוויה שלי? Buried alive by love חחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Behind the crimson door איך יהיה לי היום? For you למה אני כאן? Death is in love with us בתור מה אנשים יזכרו אותי? Love in cold blood איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Salt in our wounds האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The funeral of hearts איך תהיה השנה הזו? Don't fear the reaper

5ifi

New member
הופה אליס...

העולם רואה אותך כפניו של אלוקים!
וזה- "האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The funeral of hearts" הרג אותי...! כאילו, באים לקחת אותך להלוויה שלך ולא שמת לב...

5ifi

New member
../images/Emo208.gifחכו!!!

אני רוצה לעשו אותו אבל הUSB שלי בדירה...!!! תישאר למעלה תישאר למעלה! שירשור טוב...! טוב!

עונה../images/Emo6.gif הצלחתי!../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? Snow White Queen אדיר
האם יהיו לי חיים מאושרים? It's All Tears
מה אנשים באמת חושבים עליי? I Write Sins Not Tragedies
האם אנשים חושקים בי בסתר? The Only One הממממ מסקרן
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? lachrymosa מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? And Love Said No האם יהיו לי ילדים? All That I'm Living For עצה טובה בשבילי: Weight Of The World הא?
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Killing Loneliness קרוב מספיק
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Venus (In Our Blood( איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Always ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא>< ובהלוויה שלי? My Last Breath
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? our Diabolikal rapture הא???
איך יהיה לי היום? Under the rose עכשיו הכול מובן לי
למה אני כאן? Behind The Crimson Door בתור מה אנשים יזכרו אותי? whisper איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Lithium חה נחכה ונראה
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Good Enough תודה
איך תהיה השנה הזו? Everybody's Fool יאאא זה בדיוק מה שאני מרגישה
המדיה פלייר מאוד אהב את אוונסנס והים

Love Metal 666

New member
קצת באיחור, אבל מה לעשות

המחשב גוסס. איך העולם רואה אותי? Hang 'em high האם יהיו לי חיים מאושרים? Jillian (I'd give my heart) מה אנשים באמת חושבים עליי? No easy way out האם אנשים חושקים בי בסתר? Fairytale איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Disenchanted מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? The face of god האם יהיו לי ילדים? Mama עצה טובה בשבילי: For you מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Eye of the storm מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? A beautiful lie איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? When love and death embrace ובהלוויה שלי? Savin' me איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Hollywood girl איך יהיה לי היום? A modern myth למה אני כאן? Thank you for the venom בתור מה אנשים יזכרו אותי? Sweet sacrifice איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Killing loneliness האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? In joy and sorrow איך תהיה השנה הזו? Dead lovers' lane יצא קצת מטריד, אני חייבת להגיד...

SuLeRu

New member
גם אני רוצה^^

שלום... אני חדשה... אז נעים להכיר אני סתם מעריצה שרופה של HIM וממש התחשק לי להשתתף בשאלון הזה... נראה מגניב ומעניין כזה^^ איך העולם רואה אותי? LOST SOUL האם יהיו לי חיים מאושרים? IN MY HEAVEN מה אנשים באמת חושבים עליי? STILL ALIVE האם אנשים חושקים בי בסתר? CYANIDE SUN איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Death is in Love With Us מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Gone With The SIN האם יהיו לי ילדים? KISS OF DAWN עצה טובה בשבילי: PRETENDING חחחח מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? VENUS DOOM אוחחח ועד איךD: מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? wings of a butterfly איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? DEAD AS WE אין מצבב
אה אבל זה דווקא שיר יפה>< ובהלוויה שלי? GIVING UP איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Glory of the Shame איך יהיה לי היום? Lust N Needs למה אני כאן? IN MY LIFE בתור מה אנשים יזכרו אותי? motherfucker just like you חחחחחחחחחXD איזה שיר יתקע לי בראש מחר? SHOT האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? passions killing floor איך תהיה השנה הזו? planet of the sun אמ... אוקיי^^ רוב השירים יצאו של NEGATIVE ו-HIM ושתי שירים של דה ראסמוס....>< יצאו חלק נחמדP:

Rose131

New member
lost soul של מי?../images/Emo12.gif

והיי! אני נועה, 17, ירושלים\מבשרת. ישלך שם וכל זה? [ובהלוויה שלי? GIVING UP
]

SuLeRu

New member
היייי:)

LOST SOUL שיר של להקה גם פינית מעולה פשוט, קוראים לה NEGATIVE לצערי מה שלי ידוע לא הרבה אנשים מכירים אותה בארץ הזאת... ואמ... האמת ישמח אם תנסו אתם... אולי תאהבו:]] ואני דיאנה, בת 16, מבאר שבע...^^

5ifi

New member
אני מכירה את נגטיב!!!

ואלוהה טו יו טו! יפי, 18, מקום קרוב לב"ש!

SuLeRu

New member
וואי רציני?O:

חח את הבנאדם הראשון שאני מגלה ששומע את נגטיב בארץD: איזה מגניבב^^ נעים מאוד:)

Rose131

New member
אני מכירה, לא שומעת.../images/Emo12.gif

מישהי שהייתה פעם בפורום גם הייתה שומעת..

SuLeRu

New member
אאה הבנתי

איזה מגניבב מעניין מי עד שומע אותם... חבל שאת לא שומעת, אולי תנסי? הם דווקא טובים:)

Love Metal 666

New member
שלום../images/Emo13.gif

סמדר, ירושלים/מבשרת (נו, כמו רוז), 16. נעים להכיר.
ואת...?

למעלה