שאלון סוף שבוע

../images/Emo41.gif שאלון סוף שבוע ../images/Emo41.gif

אני מקווה שאני לא לוקחת לאף אחד את התפקיד:S משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרות להפקה, סופשבוע שקט בבית פיינאלי משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: epidemic התחדשות השבוע: המממ שומדבר מיוחד. תוכנית השבוע: הזה עם אסי עזר והשירים סרט השבוע: היומן והאיירספריי ספר השבוע: היומן
מאכל השבוע: קובנה של אמא יציאת השבוע: אנטבה עם הבנות
אללה מסעדות פועלים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: וואאאא חופש ומלאנתה מסיבות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אורקיפורקי אדם שעשה לך את השבוע: מיצי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא עולה לי:S תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בראשון שיעור נהיגה ומסיבת שכבה, בשני מסיבה בשיבר, תגבורים בכימיה ביום שלישי, ברביעי מסיבה בדיר, ולהתכונן לניצנה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סוכר

CyberP

New member
האמת

שנולי כבר עושה אחד... http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1565&msgid=124775497 אבל היא סוגרת שבת אז אנחנו נהנה משלך באותה מידה
משהו טוב שקרה לך השבוע: המשפחה שלי סגרה מעבר דירה לוילה די גדולה. משהו רע שקרה לך השבוע: סופשבוע מחורבן ומשעמם. אכזבת השבוע: יום שישי שציפיתי לו בסוף יצע מעפן. שיר שלא הפסקת לשמוע: I.R.S התחדשות השבוע: הספיישל אדישן של צ'ייניז דמוקראסי. סרט השבוע: מסע בין כוכבים. מאכל השבוע: מנות חמות, טוסטים בעבודה ומרקים משקית, כרגיל.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הרבה תקלוטים ומפגשים חדשים... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שני... תמ'לא מכירים
התוכניות שלי לשבוע הבא: הרבה תקלוטים, עבודה, פסיכומטרי... same old... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ככה-ככה
שיהיה שבוע טוב!

So like a rose

New member
:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: נשיקה הכי חמודה בעולם:) משהו רע שקרה לך השבוע: משמרת מעצבנת ביום שישי בבוקר. אכזבת השבוע: מחברה, אבל זה כבר עבר. שיר שלא הפסקת לשמוע: lifehouse- broken התחדשות השבוע: הרבה בגדים חדשים נחשב? תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי 5 סרט השבוע: תשוקה ואובססיה.[משו הזוי] מאכל השבוע: ממ לא אכלתי משהו מיוחד. יציאת השבוע: שישי בערב..:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת של חברה שלי,הולכים להנות:) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו..:) אדם שעשה לך את השבוע: הוא:) [נו אתם לא מכירים במילא] התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד 3 ימים ברצף שיהיו לחוצים,ואחר כך לנוח ולהנות את שאר חנוכה:) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרי:)

יאללה

משהו טוב שקרה לך השבוע: הממ.. הייתי בהופעה של ריח מטאל. וזהו? משהו רע שקרה לך השבוע: צבא אכזבת השבוע: לא מצאתי דך לשלוט בזמן ועוד סופ"ש נגמר
שיר שלא הפסקת לשמוע: VISIONS של METAL SCENT התחדשות השבוע: בגדים תוכנית השבוע: להעביר עוד שבוע.. וככה עוד הרבה שבועות עד שנשתחרר!! סרט השבוע: אבק כוכבים ספר השבוע: מאכל השבוע: איוו! יציאת השבוע: יצאתי מהדלת של האוטובס והלכתי הביתה. זה היה נפלא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום חמישי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד מיוחד אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודע ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לעזאזל השאלון הזה מעצבן :X

hofri10

New member
מסכם

משהו טוב שקרה לך השבוע:סמינר בסינמה סיטי משהו רע שקרה לך השבוע:עזבו... אכזבת השבוע:אין שיר שלא הפסקת לשמוע:eek:ut ta get me התחדשות השבוע:אין תוכנית השבוע:האח הגדול סרט השבוע:אין ספר השבוע:אין מאכל השבוע:קינדר בואנו,טובלרון,סטייק יציאת השבוע:אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:חופש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אף אחד אדם שעשה לך את השבוע:כנ''ל ציטוט\יציאת\מילת השבוע:כנ''ל תמונת השבוע:כנ''ל התוכניות שלי לשבוע הבא:לא עולה לי בראש אבל יש... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד

אקסלית

New member
יאללה ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: החתול של אח שלי מת. משהו רע שקרה לך השבוע: כמעט מצאתי משהו שחיפשתי משהו הרבה זמן.. וברגע האחרון הוא נעלם לי. אכזבת השבוע: אותה תשובה כמו למעלה. שיר שלא הפסקת לשמוע: מתביישת להגיד... (רמז: משהו של בריטני) התחדשות השבוע: שום דבר, הכל אותו הדבר כל הזמן. תוכנית השבוע: אממ לא הייתה תוכנית... אבל אהבתי את החיקוי של ענבל ב"שבוע סוף" גנגנה מחקה אותה חחחחחח... סרט השבוע: מה שהיה חינם בוי.או.די... שכחתי את השם. ספר השבוע: לא קוראת. מאכל השבוע: נו השוקולד החדש הזה... יציאת השבוע: לא מבינה את השאלה /: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אתם לא מכירים... אדם שעשה לך את השבוע: אתם לא מכירים... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "חמודיייי!" (ג.יפית נוזפת בחמודי עם האצבע בזמן שהוא מסתכל עלייה בטלוויזיה ומתחנן להעביר ערוץ) תמונת השבוע: זאת תמונה ממש חמודה שלו, לא?! התוכניות שלי לשבוע הבא: לאכול פחות וללכת לחדר כושר יותר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שיהיה... העיקר שעבר.

otlumak

New member
אוקיי.

משהו טוב שקרה לך השבוע:בוחן קל במתמטיקה משהו רע שקרה לך השבוע:הסתפרתי ואני ממש ממש מצטער על זה אכזבת השבוע:הסתפרתי!!! אנשים אוהבים את זה... אבל גזרתי את השיער ובטעות קצת מהאישיות שהייתה בו.... שיר שלא הפסקת לשמוע:There Was A Time התחדשות השבוע:סווטשירט סטייל צבעי הסוואה?..... תוכנית השבוע:.......... סרט השבוע:אראגון ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שיגדל לי השיער ממש מהר?! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אקסל רוז אדם שעשה לך את השבוע:אקסל רוז ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:Guns
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:.........איפה השיער שלי איפה?!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הסתפרתי.... ואני לא אוהב להסתפר.... וזה לא כיף.... וזה באסה.... ואני רוצה כבר שתגמר השנה שאני אדע אם אני נוסע לשנת שירות בחו"ל או נשאר בארץ ומתגייס כרגיל.. שיגמר הכל ואז יצמח לי השיער שוב ואני אהיה שלם שוב....

danishki

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo164.gif../images/Emo161.gif../images/Emo57.gif../images/Emo168.gif../images/Emo112.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש (אבל רק מחר, יום שני) DD: משהו רע שקרה לך השבוע: שהחופש בא עם תעודות והורים אכזבת השבוע: הפרק הראשון של עונה 6 איש משפחה שיר שלא הפסקת לשמוע: 7 משאןםמ שרצט התחדשות השבוע: מלשינוסקופ תוכנית השבוע: שבוע סוף סרט השבוע: save the last dance ספר השבוע: new moon מאכל השבוע: ספגטי פטריות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שינה ארוכה אדם שעשה לך את השבוע: שכ"בג אביב וכמה מיוחדים תמונת השבוע: --> התקף נוסטלגיה רציני ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב פלוס פלוס

So like a rose

New member
לרגע חיפשתי סינים בנושא

ולא מצאתי, אני מניחה שהתכוונת לסימנים,אבל הקליטה שלי איטית חחחP:

למעלה