שאלון על חברים

היפ הופ1

New member
../images/Emo41.gifשאלון על חברים../images/Emo41.gif

שמתי לב שהפורום הזה מדבר לרוב על חברויות וחברים אז הכנתי שאלון קטן שם: גיל: גיתה: כמה חברים יש לך? כמה מהם חברים טובים? כמה זמן אתם חברים? כמה חברים אמיתים יש לך? האם ישלך חבר אחד לפחות שהוא מקשיב לך ועוזר לך ? האם הרגשת בודד ? האם אתה מקובל בשיכבה? האם האתה יוצא הרבה עם חברים? מתי לאחרונה היתי אצל חבר? מתי חבר היה אצלך בפעם האחרונה? איזה פעילויות מיוחדות אתה עושה עם חבריך? השאלון נכתב בלשון זכר אבל הוא מיועד לשני המינים (אני מרגישה כמו עיתונאית חח)

יונתנטן

New member
שם יהונתן גיל 15 כיתה י`

כמה חברים? כולם חברים שלי ללא יוצא מן הכלל. כמה חברים טובים? היה אחד ומאז אנלא מאמין בזה..יש חבר שמקשיב ועוזר? אההה בקושי.. התרגלתי ואני מצליח להתמודד לבד.. אם הרגשתי בודד? כן, די הרבה פעמים.. מקובל בשיכבה? מאודד אבל מעדיף להיות אם הפשוטים

יונתנטן

New member
ומעדיף לא לנצל את המעמד

יוצא המון אם חברים? כן! אנלא סובל להירקב בבית מתי פעם אחרונה היתי אצל חבר? לפני יומיים מתי חבר היה אצלי? היום! איזה פעלויות אני עושה אם חברים? סקרים לעודד בני אדם ולהצחיקם . האם את נשמעת כעיתונאית? לא! את אחלה!

תשובות

שם: דניאל גיל: 16 כיתה: י' כמה חברים יש לך? חחחחח הרבה D:: כמה מהם חברים טובים?2 כמה זמן אתם חברים? אחת אני מכירה מהגן ואת השני לפני שנתיים כמה חברים אמיתים יש לך?2 האם ישלך חבר אחד לפחות שהוא מקשיב לך ועוזר לך ?כן, אד [: האם הרגשת בודד ? לפעמים האם אתה מקובל בשיכבה? במידה כזאת שמספיקה לי. האם האתה יוצא הרבה עם חברים? לא תמיד מתי לאחרונה היתי אצל חבר?בחופש בגדול מתי חבר היה אצלך בפעם האחרונה? בחופש הגדול איזה פעילויות מיוחדות אתה עושה עם חבריך? הכי כיף סופרלנד ! :p

היפ הופ1

New member
עונה

שם: חן גיל:17 כיתה: יא' (שנה קשה) כמה חברים יש לך? הרבה כמה מהם חברים טובים?4 כמה זמן אתם חברים? מכיתה ז' ח' לא זוכרת בדיוק כמה חברים אמיתים יש לך? אין לי האם יש לך חבר אחד לפחות שהוא מקשיב לך ועוזר לך ?לא
האם הרגשת בודד ? רוב הזמן האם אתה מקובל בשיכבה? כן האם האתה יוצא הרבה עם חברים? כן מתי לאחרונה היתי אצל חבר? היום מתי חבר היה אצלך בפעם האחרונה? אתמול איזה פעילויות מיוחדות אתה עושה עם חבריך? נוסעים כל שנה לאילת

היפ הופ1

New member
ראית מה זה..

יש לי 4 חברות טובות שאנחנו תמיד ביחד ויוצאות לכל מקום ביחד אבל אני עדיין מרגישה לבד.. לא יוודעת למה..

היפ הופ1

New member
לדוגמא:

היום הלכתי לתיאוריה (וניכשלתי חח אבל לא נורא) לבד ולא היה מישהו שיבוא איתי . אני הלכתי לבד ואני רואה שם הרבה ילדים שבאו עם חברים שלהם .. עכשיו הבנת?

גם לי זה קורה הרבה פעמים

כאילו יש לי חברים ואין לי :O יש לי הרבה חברות אך לא יודעת אם הן טובות מספיק !

היפ הופ1

New member
כן אבל לי יש בעיה

אני לא יודעת אם לסמוך על חברות שלי או לא..אני בן אדם שלא סומך על אף אחד חברות שלי מספרות לי הכל (ניראה לי) אה ועכשיו בלי קשר.. גם אני אוהבת את כריס בראון! (קראתי בחתימה שלך) שמעת את השיר החדש שלו עם קרי?

עונהההה :)

שם: ליאל גיל: 15 וחצי גיתה: י' כמה חברים יש לך? מממ לא הרבה אבל יש כל מיני... כמה מהם חברים טובים? מממ כרגע אני בבילבול אין טובים כרגע כמה זמן אתם חברים? כמה חברים אמיתים יש לך? היתה לי חברה טובה מאודדד שידעה הכל עליי אך היא מאוד התרחקה ממני מאז שנהייה לה חבר. האם ישלך חבר אחד לפחות שהוא מקשיב לך ועוזר לך ? כן יש לי 2 3 חברות שאני יכולה לדבר איתן (לא על הכל) האם הרגשת בודד ? כן מלא פעמים :( האם אתה מקובל בשיכבה? מממ לא ממש אך אני מאוד חברותית! האם האתה יוצא הרבה עם חברים? לפעמים מתי לאחרונה היתי אצל חבר? היום הייתי עם חברה שלי בעזריאלי :) מתי חבר היה אצלך בפעם האחרונה? אחרי כיפור היו אצלי 2 איזה פעילויות מיוחדות אתה עושה עם חבריך? יוצאת לפעמים .. כל מיני

למעלה