שאלון על כפיר

../images/Emo41.gifשאלון על כפיר../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

חיברתי את השאלון הזה דיי מזמן
במקור על עברי לידר, עכשיו שיניתי אותו שיהיה מתאים גם לכפיר.. מוזמנים לענות
איזה שיר של כפיר הייתם...
1.איזה שיר של כפיר יושמע בחתונה שלכם?
2. איזה שיר של כפיר הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם?
3.איזה שיר של כפיר יהיה בפסקול הסרט של חייכם?
4.איזה שיר של כפיר אתם מרגישים שנכתב עליכם?- דומה לשאלה הקודמת
(יש כזה בכלל?)
5.איזה שורה משיר של כפיר תכתב על הקבר שלכם?
6.איזה שיר של כפיר הייתם שרים ב"כוכב נולד", אם הייתם מתחרים שם?
איך אתם מעדיפים את הכפיר אפשטיין שלכם?
1.איך אתם מעדיפים את כפיר? כמלחין או ככותב?
2. איך אתם מעדיפים את כפיר? זה שמוכר את כל הכרטיסים, שמופיע בכל עיתון ובכל אתר באינטרנט, או יותר אנונימי, ומופיע במקומות קטנים יותר ?
3.איך אתם מעדיפים את כפיר? בדיסק או בLIVE?
אם היתה לכם אפשרות...
1. אם הייתה לכם אפשרות מה הייתם אומרים לכפיר?
2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר כפיר היה עולה לבמה?
3.ועם איזה שיר מסיים את ההופעה?
4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתו דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד?
5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי כפיר ישיר דואט, עם מי זה היה?
6. אם הייתה לכם לבקש מכפיר בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) זהו זה
בוקר טוב

moriboy666

New member
בוקר של ערב

איזה שיר של כפיר הייתם... 1.איזה שיר של כפיר יושמע בחתונה שלכם? לא היה כזאת.. אבל אם כן כלכך אושר ועצב 2. איזה שיר של כפיר הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם?אני רוצה את outside the wall כבר רשום לי בצוואה. 3.איזה שיר של כפיר יהיה בפסקול הסרט של חייכם?אושר ועצב נראה לי 4.איזה שיר של כפיר אתם מרגישים שנכתב עליכם?- דומה לשאלה הקודמת (יש כזה בכלל?)עליי? לא יודע. אני לא לוקח אוו אישית.. 5.איזה שורה משיר של כפיר תכתב על הקבר שלכם?לא תהיה כזאת 6.איזה שיר של כפיר הייתם שרים ב"כוכב נולד", אם הייתם מתחרים שם? אושר ועצב כשיר שקט ומה נשאר ממני איך אתם מעדיפים את הכפיר אפשטיין שלכם? 1.איך אתם מעדיפים את כפיר? כמלחין או ככותב?כמו שהוא. 2. איך אתם מעדיפים את כפיר? זה שמוכר את כל הכרטיסים, שמופיע בכל עיתון ובכל אתר באינטרנט, או יותר אנונימי, ומופיע במקומות קטנים יותר ?אני חושב שזה ברור.. אני מאחל לו למלא את קיסרייה. אני שישאר ככה 3.איך אתם מעדיפים את כפיר? בדיסק או בLIVE?הופעה אם היתה לכם אפשרות... 1. אם הייתה לכם אפשרות מה הייתם אומרים לכפיר?שלום 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר כפיר היה עולה לבמה? 3.ועם איזה שיר מסיים את ההופעה? עשית ממנו בשאלות האלה מישהו שכבר יש לו לפחות שני אלבומים..ועוד קאברים.. תני לו זמן 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתו דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? לא הייתם רוצים שזה יקרה 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי כפיר ישיר דואט, עם מי זה היה? יהודה פוליקר. תמיד רציתי שאביב ישיר איתו 6. אם הייתה לכם לבקש מכפיר בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? "אל תשתנה תהיה עצמך" בוקר טוב. יום מלא שמחה.

unknownn12345

New member
:):)

איזה שיר של כפיר הייתם... 1.איזה שיר של כפיר יושמע בחתונה שלכם? אני לא חושבת שיש שיר שכ"כ מתאים אבל אם כבר "הפחד נעלם" 2. איזה שיר של כפיר הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? לבד? חחח 3.איזה שיר של כפיר יהיה בפסקול הסרט של חייכם? אמונה בהחלט:) 4.איזה שיר של כפיר אתם מרגישים שנכתב עליכם?- דומה לשאלה הקודמת (יש כזה בכלל?) להיות עצמי 5.איזה שורה משיר של כפיר תכתב על הקבר שלכם? לא בדיוק משיר אבל בהשראת השיר " אושר ועצב יכולים להתחלף בתפקידים " . 6.איזה שיר של כפיר הייתם שרים ב"כוכב נולד", אם הייתם מתחרים שם? אמונה :p איך אתם מעדיפים את הכפיר אפשטיין שלכם? 1.איך אתם מעדיפים את כפיר? כמלחין או ככותב? משולב, ככפיר חח :p . 2. איך אתם מעדיפים את כפיר? זה שמוכר את כל הכרטיסים, שמופיע בכל עיתון ובכל אתר באינטרנט, או יותר אנונימי, ומופיע במקומות קטנים יותר ? איפה שטוב לו יותר. 3.איך אתם מעדיפים את כפיר? בדיסק או בLIVE? LIVE ברור . אם היתה לכם אפשרות... 1. אם הייתה לכם אפשרות מה הייתם אומרים לכפיר? מה קורה אחי? חח 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר כפיר היה עולה לבמה? האמת שאני אוהבת אותו כמו שהוא :) 3.ועם איזה שיר מסיים את ההופעה? אמונה לגמרי =) 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתו דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? חחח עדיף שלא, אבל "רק תבקשי" איזה שיר... 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי כפיר ישיר דואט, עם מי זה היה? הראל סקעת:p . כ"כ :) 6. אם הייתה לכם לבקש מכפיר בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) שימשיך לשיר חח זה היה חביב :D.

יש לי רק שאלה אחת לשאול...

אפילו שתיים
יצא לך להתעורר בבוקר מהקליפ של כפיר שמעיר אותך כי מישהו הדליק את הטלויזיה על 24 בבוקר ?? זה ליגגגגה! גנבתי את השאלון לפורום שלי
תודה ובשביל לא להתחצפן לי אני אענה : איזה שיר של כפיר הייתם... 1.איזה שיר של כפיר יושמע בחתונה שלכם? אמ... 2. איזה שיר של כפיר הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? אמונה חחח 3.איזה שיר של כפיר יהיה בפסקול הסרט של חייכם? אמונה 4.איזה שיר של כפיר אתם מרגישים שנכתב עליכם?- אמונה? 5.איזה שורה משיר של כפיר תכתב על הקבר שלכם? גם אמונה חחח 6.איזה שיר של כפיר הייתם שרים ב"כוכב נולד", אם הייתם מתחרים שם? אושר ועצב איך אתם מעדיפים את הכפיר אפשטיין שלכם? 1.איך אתם מעדיפים את כפיר? כמלחין או ככותב? כבעלי. סתם לא.. נראה לי ככותב. 2. איך אתם מעדיפים את כפיר? זה שמוכר את כל הכרטיסים, שמופיע בכל עיתון ובכל אתר באינטרנט, או יותר אנונימי, ומופיע במקומות קטנים יותר ? שמוכר את כל הכרטיסים 3.איך אתם מעדיפים את כפיר? בדיסק או בLIVE? LIVE אם היתה לכם אפשרות... 1. אם הייתה לכם אפשרות מה הייתם אומרים לכפיר? מה לא היתי אומרת לו. הוא לא מכיר אותי
2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר כפיר היה עולה לבמה? יש לך כח! 3.ועם איזה שיר מסיים את ההופעה? שיר קצבי חייב ! 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתו דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? אף שיר. אני שרה זוועה 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי כפיר ישיר דואט, עם מי זה היה? מממ... דנה עדיני 6. אם הייתה לכם לבקש מכפיר בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? שיעשה לי ילד.. סתאם לא. שימשיך להיות מאושר (הוא מאושר??) אין לי חוץ מזה מה לבקש ממנו

../images/Emo205.gif

איזה שיר של כפיר הייתם... 1.איזה שיר של כפיר יושמע בחתונה שלכם?אין לי שמץ 2. איזה שיר של כפיר הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? מה קשור שירים להלוויה אף פעם לא הבנתי.אבל אם חייבים אז הפחד נעלם. 3.איזה שיר של כפיר יהיה בפסקול הסרט של חייכם? אושר ועצב או מנגינה קטנה (אני מכורה) 4.איזה שיר של כפיר אתם מרגישים שנכתב עליכם?- דומה לשאלה הקודמת (יש כזה בכלל?) אושר ועצב! 5.איזה שורה משיר של כפיר תכתב על הקבר שלכם? "בסוף אתה הופך גרגיר של חול,כמו כולם" 6.איזה שיר של כפיר הייתם שרים ב"כוכב נולד", אם הייתם מתחרים שם? בטח
איך אתם מעדיפים את הכפיר אפשטיין שלכם? 1.איך אתם מעדיפים את כפיר? כמלחין או ככותב? גם וגם 2. איך אתם מעדיפים את כפיר? זה שמוכר את כל הכרטיסים, שמופיע בכל עיתון ובכל אתר באינטרנט, או יותר אנונימי, ומופיע במקומות קטנים יותר ? שימכור כרטיסים להופעות במקומות קטנים. 3.איך אתם מעדיפים את כפיר? בדיסק או בLIVE? לייב אם היתה לכם אפשרות... 1. אם הייתה לכם אפשרות מה הייתם אומרים לכפיר? שיבוא לירושלים
2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר כפיר היה עולה לבמה? בובה על חוט 3.ועם איזה שיר מסיים את ההופעה? יש לך כוח 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתו דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? מה דואט?! שום דואט!! 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי כפיר ישיר דואט, עם מי זה היה? סקעת 6. אם הייתה לכם לבקש מכפיר בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) שקל הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo214.gifהמקוריות שלך זיכתה אותך בנעיצה../images/Emo47.gif

כל הכבוד לך על המקוריות המדהימה הזאת, זה שאלון שבחיים לא הייתי מעלה על דעתי לכתוב.
וכעת התשובות שלי, כי באמת קשה להתעלם משאלון כזה מדהים: איזה שיר של כפיר הייתם... 1.איזה שיר של כפיר יושמע בחתונה שלכם?"מנגינה קטנה"
2. איזה שיר של כפיר הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם?"לבד" [ אבל בלחן אחר, שקט יותר..] 3.איזה שיר של כפיר יהיה בפסקול הסרט של חייכם?"ליפול" ללא ספק.. 4.איזה שיר של כפיר אתם מרגישים שנכתב עליכם?- דומה לשאלה הקודמת (יש כזה בכלל?)כנראה שלא סתם הדגשתי, שוב אותו השיר -" ליפול". 5.איזה שורה משיר של כפיר תכתב על הקבר שלכם?"להיות, זה לא פשוט להיות עצמי." 6.איזה שיר של כפיר הייתם שרים ב"כוכב נולד", אם הייתם מתחרים שם?"האור יעלה".
איך אתם מעדיפים את הכפיר אפשטיין שלכם? 1.איך אתם מעדיפים את כפיר? כמלחין או ככותב?ככותב. 2. איך אתם מעדיפים את כפיר? זה שמוכר את כל הכרטיסים, שמופיע בכל עיתון ובכל אתר באינטרנט, או יותר אנונימי, ומופיע במקומות קטנים יותר ?כאחד שמוכר ויצליח בדרכו שהוא רוצה וחולם בה. 3.איך אתם מעדיפים את כפיר? בדיסק או בLIVE? ההופעות של כפיר הן ההנאות הכי גדולות שלי, וזה אומר הכל. אם היתה לכם אפשרות... 1. אם הייתה לכם אפשרות מה הייתם אומרים לכפיר?שהוא הצליח לעשות דברים שאנשים אחרים יכולים רק לחלום והם לא מספיק אמיצים כדי לעשות. וזה בגלל האופי שיש לו, ושיקח את זה לתשומת לבו, ושלעולם לא ישתנה. כי אנשים מקבלים אותו בדיוק כמו שהוא. [אבל מה אני מבלבלת בשכל?הוא יודע את כל זה.] 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר כפיר היה עולה לבמה?"האור יעלה" 3.ועם איזה שיר מסיים את ההופעה?"לבד"[או" להיות עצמי"] 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתו דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד?"עצוב". 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי כפיר ישיר דואט, עם מי זה היה?איתי. 6. אם הייתה לכם לבקש מכפיר בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...)שיר. זהו זה בוקר טוב ערב טוב

moriboy666

New member
../images/Emo6.gif היא בעצמה אמרה שזה חובר לעברי בהתחלה../images/Emo6.gif

../images/Emo126.gif זה שאלון מקסים אבל,

אני לא כלכך מכירה מספיק שירים של כפיר בכדי לענות עליו.

../images/Emo214.gifהגיע הזמן שתקני את הדיסק...

את סתם מבזבזת זמן שאת יכולה לשמוע שירים טובים

../images/Emo126.gif אין לי כסף ../images/Emo7.gif

אני אבקש אותו ליומולדת [עוד 3 חודשים]

3 חודשים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה המון זמן../images/Emo6.gif

חחח סתם תקני אותו כשתוכלי..
אין זה פשוט דיסק מדהים! למשל היום הייתי ממש בדיכאון בבוקר ואז שמעתי אותו כשהייתי לבד ופשוט המצב רוח שלי השתפר. הקול שלו, המילים, הלחנים הקופצניים עשו לי פשוט טוב.

../images/Emo214.gifזה מה שעשיתי עם הדיסק של נינט... ../images/Emo6.gif

חיכיתי עד היומולדת, אבל זה היה בדיוק ביום שהדיסק הגיע לחנויות
*נוסטלגיה* יאללה, כשיהיה לך תגידי ונברך אותך

לא חשוב תמיד תהיה, לבד.

ים, אני זוכרת את השאלון מהפורום של עברי!
שאלון כיפי ביותר! איזה שיר של כפיר הייתם...- 1. איזה שיר של כפיר יושמע בחתונה שלכם? "הפחד נעלם".. נראה לי נחמד לעשות אותו דואט.. או "עושר ועצב" 2. איזה שיר של כפיר הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? שום שיר.. לא חבל?! 3. איזה שיר של כפיר יהיה בפסקול של חייכם? יש לך כח/ לבד. 4. איזה שיר של כפיר אתם מרגישים שנכתב עליכם? לבד. 5. איזה שורה משיר של כפיר תכתב על הקבר שלכם? "עוד גלגל חיים חדש מתחיל.." / "לזרוק בכל לים ולהפליג רחוק משם.." 6. איזה שיר של כפיר הייתם שרים ב"כוכב נולד", אם הייתם מתחרים שם? ליפול, או מה נישאר ממני. איך הייתם מעדיפים את הכפיר אפשטיין שלכם? 1.איך אתם מעדיפים את הכפיר שלכם? כמלחין או ככותב? גם וגם! 2.איך אתם מעדיפים את הכפיר שלכם? זה שמוכר את כל הכרטיסים, שמופיע בכל עיתון ובכל אתר אינטרנט, או יותר אנונימי, ומופיע במקומות קטנים יותר? ממש לא אכפת לי, מה שטוב לכפיר, טוב לי. 3.איך אתם מעדיפים את כפיר? בדיסק או בLIVE? Live לדעתי הרבה יותר מרגש אם הייתה לכם אפשרות...- 1. אם הייתה לכם אפשרות מה הייתם אומרים לכפיר? שלא יפסיק לשיר ולעשות מוזיקה! 2. אם היית הלכם אפשרות לקבוע פלייליסט של ההופעה, עם איזה שיר כפיר היה עולה לבמה? יש לך כח (לא ממש אכפת לי) 3. ועם איזה שיר מסיים את ההופעה? אמונה.. אהבתי שהוא סיים איתו. 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתו דואט, איזה שיר הייתם שרים יחד? מה נישאר ממני/ לבד/ הפחד נעלם
5. אם הייתה לכם אפשרות לקבוע עם כפיר ישיר דואט, עם מי זה היה? אממ נינט? או דנה עדיני. 6. אם היית לכם אפשרות לבקש מכפיר בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר וכו'..) חחחחח לא יודעת מה הייתי מבקשת..

למעלה