שאלון פארמור

../images/Emo41.gifשאלון פארמור../images/Emo41.gif ../images/Emo28.gif

כי אתם כאאאאאאאלה יבשים. [וכי יש לי מצברוח מהזה טובXDDDDDDDD] אז בואו נשמע איך הכרתם את הלהקה וכאלה דברים:
איך הכרתם את הלהקה?
מה היה השיר הראשון ששמעתם?
מה היה הקליפ הראשון שראיתם?
השיר האהוב עליכם מ-AWKIF?
השיר האהוב עליכם מ-Riot?
השיר האהוב עליכם בכללי? [כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות]
חבר מועדף בלהקה?
וזהו
ותענו כן? אל תייבשו.

WalkingOnWater

New member
../images/Emo110.gif

איך הכרתם את הלהקה? ראיתי את הקליפ של מיזביז באמ טי וי בניו יורק. מה היה השיר הראשון ששמעתם? מיזביז... אבל אחרי שהתחלתי לשמוע אותם AWK היה ממש מוכר לי... מה היה הקליפ הראשון שראיתם? מיזביז השיר האהוב עליכם מ-AWKIF? פרשר
השיר האהוב עליכם מ-Riot? BFT השיר האהוב עליכם בכללי? [כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות] הממ... בורן פור דיס
חבר מועדף בלהקה? ג'רמי

xXx Lilo xXx

New member
רואה. אני לא יבשה ^^ אני עונה.../images/Emo98.gif../images/Emo29.gif

איך הכרתם את הלהקה? ראיתי את אימרג'נסי בMTV2 ונחשי מה קרה אח"כ
מה היה השיר הראשון ששמעתם? אמרג'נסי
מה היה הקליפ הראשון שראיתם? שוב. אמרג'נסי
השיר האהוב עליכם מ-AWKIF? ואוו. MH , HWGA ו.... אמרג'נסי.
השיר האהוב עליכם מ-Riot? קראשX3 וMB
השיר האהוב עליכם בכללי? [כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות] אמממ אני חושבת HWGA וMH האהובים עלי...
חבר מועדף בלהקה? אמממ כולם

אלוש 4

New member
עונה../images/Emo9.gif

איך הכרתם את הלהקה? בחופש הגדול שהיה ראיתי את הקליפ מיסרי ביזנס ופשוט נדלקתי עליהם!!! והתחלתי לשמוע מלא שירים שלהם התמכרתי ואני שמחה ומאושרת שהכרתי אותם
מה היה השיר הראשון ששמעתם? מיסרי ביזנס מה היה הקליפ הראשון שראיתם? מיסרי ביזנס XD השיר האהוב עליכם מ-AWKIF? פרשר השיר האהוב עליכם מ-Riot? קראשקראשקראש השיר האהוב עליכם בכללי? [כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות]: אממ אני אוהבת את שתי האלבומים אין משהו מיוחד חבר מועדף בלהקה? כולם (היילי ג'וש ג'רמי זאק
XD)

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

איך הכרתם את הלהקה? אממ ממש לפני מלאן זמן, שנה וחצי בערך, חברה שלי שלחה לי את אמרג'נסי וביקשה ממני להוריד לה את השיר, אבל ממש שנאתי את השיר בהתחלה
אבל מאז שיצא RIOT! התחלתי לשמוע אותם בטירוף. מה היה השיר הראשון ששמעתם? אמרג'נסי מה היה הקליפ הראשון שראיתם? אמרג'נסי השיר האהוב עליכם מ-AWKIF? הממ. הרבה. LTG, MH, HWGA, פרשר, קונספירסי וWHOA. השיר האהוב עליכם מ-Riot? פנסס, הללויה
, MB, WAB, WIR, TWYG. השיר האהוב עליכם בכללי? [כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות] אני ממש לא יכולה לענות על זה
נחשיב את זה כשירים אהובים מדמואים ואקוסטיים. את כל הדמו ששמו לא מזמן אני אוהבת, ואת MB באקוסטית אני ממש אוהבת. חבר מועדף בלהקה? היילי וג'וש^^

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo9.gif

איך הכרתם את הלהקה? מMB, אבל אז ראיתי אצל חברה שלי במייספייס מלא תמונות שלהם ואז יותא העמקתיXD. מה היה השיר הראשון ששמעתם? MB
. מפתיע. מה היה הקליפ הראשון שראיתם? XDDDD השיר האהוב עליכם מ-AWKIF? LTG, MH. השיר האהוב עליכם מ-Riot? יש הרבה
. השיר האהוב עליכם בכללי? [כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות]: נוווו לא יודעת
. חבר מועדף בלהקה? ג'רמי והיילי
, אבל ג'רמי
.

HagarStar

New member
המ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

איך הכרתם את הלהקה? אימרג'נסי באמטיוי מה היה השיר הראשון ששמעתם? אימרג'נסי מה היה הקליפ הראשון שראיתם? אימרג'נסי השיר האהוב עליכם מ-AWKIF? ממ פרשר, מיי הארט, קונספירסי השיר האהוב עליכם מ-Riot? ווי אר ברוקן, מיזביז 4evaaa
, מירקל, פנסס השיר האהוב עליכם בכללי? [כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות] מיזביז, דיקוי וסטופ דיס סונג [לאבסיק מלודי] חבר מועדף בלהקה? בכללי כולם, אבל היילי וג'רמי D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיאי../images/Emo6.gif

איך הכרתם את הלהקה? שתי בנות (יאנה וספיר אם זה כזה חשוב..) המליצו בימים הראשונה של קומונת MTV2 על פארמור. באתר של פיורווליום ועוד היו להם שם רק שני שירים. מה היה השיר הראשון ששמעתם? אני חושבת שזה היה אמרג'נסי שיצא ראשון, לא? מה היה הקליפ הראשון שראיתם? פרשר. הורדתי אותו מאיפושהו
או את אמרג'נסי? חחח השיר האהוב עליכם מ-AWKIF? ברייטר
השיר האהוב עליכם מ-Riot? דאטס וואטס יו גט וקראשקראשקראש! השיר האהוב עליכם בכללי? [כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות] קראשקראשקראש
חבר מועדף בלהקה? היילי וג'וש
חחחחחחח ואם כבר אז בא לי להוסיף עוד משהו- מתי התחלתם לשמוע פארמור? בוא נחשוב מתי הייתה ההמלצה בקומונת MTV2.. נמנמנמנמנמנמנמ. מתישהו בסביבות תחילת יולי 2006. יאי. שנה וחצי

mcfly danna

New member
יאלה נענה... עם 9 אצבעות...

איך הכרתם את הלהקה? ראיתי את מיזרי והתאהבתי...
מה היה השיר הראשון ששמעתם? שמעתי את פרשור בתת-מודע, ואח"כ את מיזרי, ואז גיליתי אותם ונזכרתי ששמעתי את פרשור...XDDD הסתבכתי.. מה היה הקליפ הראשון שראיתם? מיזרי!! השיר האהוב עליכם מ-AWKIF? זה קשה מדי!!!! נראה לי אני אלך על pressure וemergency וגם AWK השיר האהוב עליכם מ-Riot? גם קשה!!! LTFB , crushX3 , fences
born for this השיר האהוב עליכם בכללי? [כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות] pressure אקוסטי שהם בחוץ....זה כ"כ יפה.. חבר מועדף בלהקה? ג'ושי!!!

ס'חוצפנים! אנחנו יותר בפורום!../images/Emo28.gif

מיד לענות!
הנה קחו דוגמא, גם שחר ענתה
איך הכרתם את הלהקה? ליאת השמיעה לי אותם
מה היה השיר הראשון ששמעתם? אמרג'נסי ואז פרשר מה היה הקליפ הראשון שראיתם? כנ"ל השיר האהוב עליכם מ-AWKIF? אמרג'נסי, פרשר השיר האהוב עליכם מ-Riot? פנסס, קראש3X , בורן פור דיס השיר האהוב עליכם בכללי? [כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות] Breath ואת כל הגרסאות האקוסטיות חבר מועדף בלהקה? זאאאאאאאאאק /m\

C h o p C h o p

New member
אניאנאינאיאנינאינאני!

איך הכרתם את הלהקה?ראיתי את הקליף שלהם בMTV והתאהבתי בהם! מה היה השיר הראשון ששמעתם?misery business מה היה הקליפ הראשון שראיתם? חחח גם misery business. השיר האהוב עליכם מ-AWKIF ? לא שמעתי . השיר האהוב עליכם מ-Riot? כול הדיסק! הוא ענק! השיר האהוב עליכם בכללי? אמממ born for this חבר מועדף בלהקה?הסולנית! היא כול כך אה!!! :)

xXx Lilo xXx

New member
אני הכרתי לך אותם ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

אבל אם אני לא טועה- את מצאת תקומונה שלהם כשהיא נפתחה XD

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifהיי D:

איך הכרתם את הלהקה? אמממ..לאדעת..שמעתי עליהם אז הלכתי להוריד שירים D: מה היה השיר הראשון ששמעתם? פרשר מה היה הקליפ הראשון שראיתם? מיזביז? לא חובבת גדולה של קליפים
השיר האהוב עליכם מ-AWKIF? My Heart#!@#!#@!!! השיר האהוב עליכם מ-Riot? כרגע born for this השיר האהוב עליכם בכללי? [כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות] my heart חבר מועדף בלהקה? ג'רמי

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifיו../images/Emo12.gif

לפני כמה ימים רציתי לפתוח משהו בסגנון [רק עם יותר חפרני><] אבל לא היה לי זמן
איך הכרתם את הלהקה? וואי אמ. איזו מישהי מאיזה פורום המליצה עליהם אז התעניינתי והתאהבתי
מה היה השיר הראשון ששמעתם? אימרג'נסי. מה היה הקליפ הראשון שראיתם? כנ"ל^^. השיר האהוב עליכם מ-AWKIF? מיי הארט, לט דיס גו ואימרג'נסי. השיר האהוב עליכם מ-Riot? וואי, קשה. מיזורי ביזנס כמובן ו..הללוייה, פנסס. השיר האהוב עליכם בכללי? [כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות] ל-לט דיס גו אני הכי מתחברת אבלאבל אני ממש אוהבת את הקאבר שלהם למיי הירו, סטופ דיס סונג והגרסאות האקוסטיות
. חבר מועדף בלהקה? היילי

TamirKC

New member
K.../images/Emo109.gif../images/Emo65.gif

איך הכרתם את הלהקה? אוו, אני לא ממש זוכר
מה היה השיר הראשון ששמעתם? מיזביז מה היה הקליפ הראשון שראיתם? גם השיר האהוב עליכם מ-AWKIF? מיי הארט ואול וואי נאוו. השיר האהוב עליכם מ-Riot? הללויה ובורן פור דיס. השיר האהוב עליכם בכללי? [כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות] סירקאלס ומיי הארט. חבר מועדף בלהקה? ג'רמי.

mili2828

New member
קולולו ../images/Emo65.gif../images/Emo210.gif

איך הכרתם את הלהקה?
הומ.. פעם אחת מישי מפורום פוב שמה את הקליפ שלהם וזה... אז ראיתי אותו והתאהבתי
מיזביז כמובן
מה היה הקליפ הראשון שראיתם?
מיזביז כמובן!
השיר האהוב עליכם מ-AWKIF?
emergency אני מניחה...
השיר האהוב עליכם מ-Riot?
when it rains
השיר האהוב עליכם בכללי?
[כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות] when it rains!
חבר מועדף בלהקה?
אני בכלל לא מכירה אפחד
אני אוהבת ת'להקה בלי מושג על החברים שבה, חוץ מהיילי

FireInsaid

New member
נמנמנמ

איך הכרתם את הלהקה?
דרך מיזרי ביזנס
מיזביז^ מה היה הקליפ הראשון שראיתם?
מיזביז^ XD השיר האהוב עליכם מ-AWKIF?
לא יודעת ]: או My Heart או אמרג'נסי או פרשר פ: השיר האהוב עליכם מ-Riot?
אני חורשת עליו בלי הפסקה, אני מתה על כולם... אבל כרגע זה קראשקראשקראש ובורן פור דיס פ: השיר האהוב עליכם בכללי? [כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות]
איך אפשר להחליט ]]]: חבר מועדף בלהקה?
מינסתם היילי, כי היא זמרת מדהימה..^^ דיי אני כ"כ מכורה O_O

xDanielleGrey

New member
עאה.

איך הכרתם את הלהקה?בטח מAP\מייספייס או משהו. הם יותר מדי מפורסמים בשביל לא להכיר אותם. זזה היה לפני הרבה זמןXDDD לפני שכל המיזביז והתמסחרות החלה.
מה היה השיר הראשון ששמעתם?all we know מה היה הקליפ הראשון שראיתם?פרשר השיר האהוב עליכם מ-AWKIF?הכלהכלהכלהכל
השיר האהוב עליכם מ-Riot?המ, לאיודעת. בטח בורן פור דיס או משהו. השיר האהוב עליכם בכללי? [כולל דמואים, קאברים וגירסאות אקוסטיות]אה.. לאיודעת. חבר מועדף בלהקה?אין לי מועדפים. אני אוהבת את המוזיקה שלהםD:

למעלה