שאלון שבועי!

BjiJiNaaA

New member
../images/Emo41.gifשאלון שבועי!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

כבר עבר שבוע מאז השאלון הארוך הקודם, אז הנה שאלון חדש
ופחות ארוך.. תענו על כולו, אל תהיו עצלנים מעפנים!
סופשבוע רגוע ונעים לכולכם!
עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר/ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים? מעשן? נפגע (רגשית) בקלות? נותן מעצמך? אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח? אוהב להתעטש? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אוהב לצחצח שיניים? אכפת לך מאיכות הסביבה? קונה צרובים/צורב? אוהב לנסוע או הולך ברגל? חוסך כסף למשהו מיוחד? ישן הרבה? בתול? נקשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? גופיות? אוהב לטייל? אוהב כפכפים? לובש בוקסר? שמש או גשם? רוב הזמן - קר לך או חם לך? ילדותי? חולם בהקיץ?

A t z a

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

עבר: פלילי
סתם
שם המורה בכיתה א':מיטל הזיכרון הראשון שלך:מגיל שנתיים
כשהיה שלג אז לבשתי בגד ים ורציתי ללכת לבריכה
האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? כע
האם נהגת לאכול דברים מוזרים? ברור
המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה כמובן... המקצוע האחרון שנכשלת בו:כימיה
או מחשבים..תלוי האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן ואין לי כוח לפרט איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מושלמת השיר האחרון ששרת:"הוא" איזבו ושוטי הנבואה
הדבר האחרון שצחקת בגללו:
הרבה דברים לא זוכרת מה אחרון הפעם האחרונה שבכית:אתמול או שלשום היו לי דמעות
אבל בכי משום מה לא היה
מוזר
אני בוכה כל יום
(משחרר מתחים ולחצים) האדם האחרון שראית:סתם אחת בתחנת אוטובוס
מישהו מוכר?חברה מהכיתה.. הדבר האחרון שאמרת:עיניים
חחחחחחחח ולא במובן הפרחי הדבר האחרון שאכלת:
אם אני אגלה לכם אתם תדעו שחטאתי בדיאטה.אז נשתוק
הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:דיאט קולה השיר האחרון ששמעת:אני עכשיו שומעת 24 ברקע ויש יהודית רביץ(בך לא נוגע) הדיסק האחרון שקנית:קלי קלארקסון...ברייקאוואי הפעם האחרונה שעזרת לאמא:בפעם האחרונה שהיא ביקשה
הדבר הכי מטורף שעשית: האמת לא זוכרת
...אולי...זה סתם מעפן אבל קפצתי לנהר הירדן עם בגדים חדשים והפלאפון בכיס והרסתי את הכל
סתם כי התחשק לי הווה: שיער נוכחי: ברגע זה פן
! בגדים נוכחיים:חולצה שחורה סירה,מתחת גופיה לבנה וג'ינס תכשיטים נוכחיים:עגילים מעפנים
עצבנות נוכחית: יש! התגעגעות נוכחית:גם יש... תמונת דסקטופ נוכחית:קלי היפיופה
חבר/ה?:אין(עדיין
) אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן! ללמוד לפיזיקה האם אתה עייף? רעב? עייפה..לא רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק? הרבה אנשים!
*קבלו חיבוק וירטואלי
* ממה הכי נמאס לך? מבחנים...עומס את מי היית רוצה להרוג?חס ושלום טפו טפו טפו אל תדברו ככה הכי פחות מהנה? ללמוד למבחנים
!? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?די לשאול את זה אין לי כיוון בחיים איפה אתה הולך לגור?או ת"א או ניו יורק... כמה ילדים אתה רוצה?3
באיזה סוג של מכונית תנהג? בימבה קטנה ויפה
או ג'יפ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?נשואה עם מינימום ילד וקריירה
מאושרת מבסוטה בריאה וכו'
חושב הרבה על העתיד?לא ממש...אין לי תיכנונים כלכך אז לא מפחד ממנו?מאוד ..מאוד מאוד.. וקצת בכללי: להקה אהובה:משינה
ספר אהוב:הארי פוטר
סופר(ים) אהוב(ים):אני לא מאלה שאוהבים סופרים ספיציפיים
. צבע אהוב:כחול וגווניו..(בעיקר תכלת כזה..טורקיז) פריט לבוש אהוב:ג'ינס\מכנסיים שחורים+חולצה קרועה וגופיה מתחת+צעיף איבר שהכי מושך אותך:הממ.. אתה שמח כש:אני מקבלת ציון טוב...מודיעים לי על דברים משמחים...חברות שלי שמחות... אתה מרגיש בודד כש:
האם אתה חושב יותר מדי: אולי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:ת"א
בא לי אדם מפורסם שפגשת:
האם יש לך חרטות:כמו לכל אחד...והמון קפה אהוב: אייס קפה
ריח אהוב:טיפקס
לורדים
דלק
חחחח ואמממ...שמפו קרליין ובושם 212
מה מכעיס אותך:שקרים
התעלמות
חוסר צדק.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי כישרון
מצטערת. האדם שעושה לך הכי טוב:חברות שלי!! ברור
ואממ..אמא
...ואממ...כל הכיתה בעצם
!...קלי
....איגי
(כל פעם כשיש את הקליפ או משהו נמרח לי חיוך-חסר גשר יש לציין
-באמת מאוזן לאוזן
) סגנון מוזיקה אהוב:לאדעת הרבה
... חדר אהוב בבית:החדר שלי והעליית גג..פה מקום אהוב בעולם:ת"א
? מקצוע שנוא:מתמטיקה..ספורט...מחשבים...כימיה...הרבה מאוד.. מורה אהוב:הממ..איכס...רוניייייייייי
כפרעליה..אבל היא לא מורה שלי..אז...ריקי
הכי סבירה..
וחני
אוהב את בצפר?אם לא היו מבחנים אז הייתי נהנית
כי מצחיק וכיף ורואים את כולם נרדם בשיעורים? בכיף מעשן?
לא
נפגע (רגשית) בקלות?מאוד...הכי שיש
אני אובר-רגשנית נותן מעצמך?כן אוהב לפוצץ נייר בועות? מי לא
לועס דברים?ברור אוהב להתקלח?ברורררר אוהב להתעטש?חחחחחחחח לא ממש
תמיד צוחקים לי על האפצ'י
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?בדיוק עכשיו הרגל שלי ישנה עמוק
זה די מרגיז לפעמים אבל לפעמים מצחיק
אוהב לצחצח שיניים?יאפפפפ!! אכפת לך מאיכות הסביבה?כן קונה צרובים/צורב?חס ושלום
אוהב לנסוע או הולך ברגל?לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?עכשיו אני מרוששת...אין לי שקל בארנק...רציני
אז אני חוסכת ליומולדת של אחותי חודש הבא ישן הרבה?6-7 שעות בלילה בתול?יאפ
נקשר לחפצים?מאודדדדדדדדדדדדדד אוהב חולצות גזורות?כנ"לללל! גופיות?כ-נ-ל! אוהב לטייל?
! אוהב כפכפים?
! לובש בוקסר?הממ רק בקיץ ורק אם אין שערות ברגליים
! שמש או גשם? שניהם רוב הזמן - קר לך או חם לך? חם לי..תמיד ילדותי?מאוד חולם בהקיץ?מישהו לא
?

RTur

New member
יאי! עוד שאלון ../images/Emo13.gif תשובותיי:

עבר: שם המורה בכיתה א': יפה הזיכרון הראשון שלך: כשגרתי בבלרוס הדבר היחיד שאני זוכר משם זה שהייתי אוהב ללכת לשכנים "לנגן" (יותר נכון להרביץ חח) בפסנתר שלהם חח.. ושתבינו זה היה בגיל 2 וחצי בערך חח.. האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? אממ יכול להיות.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: פיזיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן. מהבית בבלרוס לבית של דוד שלי בבאר שבע, אחרי זה שנה בקיבוץ שדה בוקר, אחרי זה חזרה לבאר שבע לדירה שכורה ואחרי זה שוב לבית שאני גר בו עכשיו.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מוזרה? השיר האחרון ששרת: תמיד כשאתה בא/ אפרת גוש הדבר האחרון שצחקת בגללו: שלא הבנתי באיזו דרך סבתא רצתה שאני אלך הבייתה ואז הלכתי קצת לאיבוד חחח הפעם האחרונה שבכית: לוזוכר האדם האחרון שראית: אחי הקטן הדבר האחרון שאמרת: "אכלתי כבר" הדבר האחרון שאכלת: פירה עם נקניקיות חח הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוחים הדבר האחרון שקנית: מתנה לחבר שיש לו יומולדת ביום שני.. השיר האחרון ששמעת: נדמה לי שאת הביצוע של באה אליכם מהתוכנית של יאיר לפיד הדיסק האחרון שקנית: הראשון של מיקה קרני ויוני בלוך הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני יומיים נדמה לי הדבר הכי מטורף שעשית: לויודע.. הווה: שיער נוכחי: שחור קצר בגדים נוכחיים: נו מה? סתם מכנס וחולצה שהיו הכי למעלה בארון.. חח תכשיטים נוכחיים: אממ שני צמידים שנעשו בעבודת יד של ידידה שכתוב עליהם "לירז צ'רכי" ו-"הדג נחש" חחח, צמיד של כפר המוסיקה 2005, וצמיד מקנדה שכתוב עליו "UNITED" עם מגן דוד חחח עצבנות נוכחית: כרגע אני לא עצבני.. התגעגעות נוכחית: כרגע לא מתגעגע.. תמונת דסקטופ נוכחית: אי בהוואי או משו כזה.. חבר/ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לירז צ'רכי? חחח האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תלוי מה המטלה.. האם אתה עייף? רעב? לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק? את אחי הקטן? ממה הכי נמאס לך? מבצפר את מי היית רוצה להרוג? את מרפי! הכי פחות מהנה? הדיסק של הפיקיות? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? משו שקשור למוסיקה (זמר, מלחין, מעבד, שלושתם ביחד).. לא רואה את עצמי עושה משו אחר.. איפה אתה הולך לגור? לדעתי אני לא אעזוב את באר שבע כמה ילדים אתה רוצה? 3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג? כזאת שאני אוכל לשלם עליה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בקיסריה? חושב הרבה על העתיד? די הרבה מפחד ממנו? לא ממש וקצת בכללי: להקה אהובה: הדורבנים ספר אהוב: "מלאכים ושדים"/דן בראון סופר(ים) אהוב(ים): דן בראון צבע אהוב: אין משו מיוחד.. כל עוד זה לא ורוד פקאצות פריט לבוש אהוב: שרוול? איבר שהכי מושך אותך: מה זה פה? אתר היכרויות? תח.. עיניים! חחח
אתה שמח כש: הכל בסדר אתה מרגיש בודד כש: כשאני בודד? האם אתה חושב יותר מדי: כולם חושבים כל הזמן.. אין דבר כזה יותר מדי.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ישראל אדם מפורסם שפגשת: לירז צ'רכי, דודו טסה, הדורבנים, מוש בן ארי, כוכבנולדניקים למיניהם, צביקה הדר, יוני בלוך, הדג נחש, מירי מסיקה.. האם יש לך חרטות: אוהו.. ברור קפה אהוב: לא אוהב קפה בכלל ריח אהוב: אממ זה יצחיק אתכם אבל.. בנזין חחח מה מכעיס אותך: אנשים מעצבנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לדעתי השירה אבל אתם תגידו חח האדם שעושה לך הכי טוב: אמא סגנון מוזיקה אהוב: אוו הרבה.. פופ(אבל לא קיטשי!), רוק, לטיני, היפ הופ.. כל עוד זה לא דיכאון וקלאסי זה בסדר חחח חדר אהוב בבית: החדר שלי והסלון מקום אהוב בעולם: בית מקצוע שנוא: בערך הכל.. מורה אהוב: אילנה דוד המורה למוסיקה אוהב את בצפר? נו באמת.. זה שאלה רטורית.. מי אוהב בצפר? נרדם בשיעורים? קרה כבר כמה פעמים.. מעשן? חס וחלילה נפגע (רגשית) בקלות? לא נותן מעצמך? גם אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןן!!! חחחחח לועס דברים? אה הא.. אוהב להתקלח? כשיש מים חמים אני מוכן להישאר שם שעותתתת.. אוהב להתעטש? חחחח לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? במידה מסויימת כן קונה צרובים/צורב? לא קונה צרובים, וצורב רק גיבויים אוהב לנסוע או הולך ברגל? שניהם חוסך כסף למשהו מיוחד? כרגע לא.. יעני אני חוסך אבל לא החלטתי למה.. ישן הרבה? לצערי הרב לא.. בתול? כן נקשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? טכנית כן, אבל לא עליי.. גופיות? לא אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? כן שמש או גשם? שניהם רוב הזמן - קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? לפעמים

ADVAM4

New member
עונה~!!!!!

עבר: שם המורה בכיתה א':מירי גל הזיכרון הראשון שלך: שדודה שלי שכחה אותי בים...\= האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני?חחחח כע האם נהגת לאכול דברים מוזרים?חחחחחחחחחחחחחחח עד היום... המקצוע הראשון שנכשלת בו:אמממ לא זוכרת.. ביסודי לא נכשלתי.. אני חושבת... אממ לא יודעת המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ"ך, אנגלית וכו'.. חחחח האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):לא אף פעם! איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?מוזרה השיר האחרון ששרת:בתי-סיבות אישיות הדבר האחרון שצחקת בגללו:חחחח חברה שלי מצחיקה אותי כאן. הפעם האחרונה שבכית:אמממ בצהריים היום האדם האחרון שראית:הטלוויזיה שלי הדבר האחרון שאמרת:אז... הדבר האחרון שאכלת:אורז וסלט הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:נעליים השיר האחרון ששמעת:השיר שלנו-אביב גפן.. אווו נוסטלגי הדיסק האחרון שקנית: בתי-נסה אותי הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אמממ לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית:אממ לא יודעת! הווה: שיער נוכחי:פזורררר בגדים נוכחיים:חחחח זרוקים שכאלה חחח תכשיטים נוכחיים:שרשרת של ססמל החיים.... וכמה צמידים[= עצבנות נוכחית: טיפה.... התגעגעות נוכחית:מתגעגעתתת!!!! תמונת דסקטופ נוכחית:אה?! חבר/ה?:חחחח אמממ לא ברור! אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: בלי שמות.... אבל יש. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?חחחחח לא בדיוק...! האם אתה עייף? רעב?לא ולא! את מי אתה הכי רוצה לחבק? האמ... ארמתי בלי שמות! ממה הכי נמאס לך? לפעמים.. מהחיים! את מי היית רוצה להרוג? כל מיני אנשים... כאלה.. שקמים כל בוקר ומגיעים לבית ספר! הכי פחות מהנה? לקום לבית ספר! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? סודי! איפה אתה הולך לגור?ת"א כמה ילדים אתה רוצה?לא יודעת כרגע.! באיזה סוג של מכונית תנהג?לא ממש משנה לי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?מאושרת! חושב הרבה על העתיד?אממממ בערך מפחד ממנו?לא! וקצת בכללי: להקה אהובה: לא ממש אוהבת להקות... יותר זמרים וזמרות! ספר אהוב:לא אוהבת ספרים! סופר(ים) אהוב(ים):לא אוהבת צבע אהוב:שחור,כחול,סגול! פריט לבוש אהוב:הצעיפים והכובעים החמודים והמוזרים שלי! איבר שהכי מושך אותך:שפתיים אתה שמח כש: כשנותנים לי חיבוקי!![= אתה מרגיש בודד כש: לא אוהבים אותי! האם אתה חושב יותר מדי:לפעמים! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ספרד אולי? אדם מפורסם שפגשת:אווו... המון! האם יש לך חרטות:לא! קפה אהוב:לא אוהבת קפה ריח אהוב: של סבון מה מכעיס אותך: אי צדק מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני חושבת ש... חח אין לי מושג! האדם שעושה לך הכי טוב:יש כמה כאלה..! סגנון מוזיקה אהוב:רוק ישראלי-עברי! חדר אהוב בבית:החדר שלי! מקום אהוב בעולם:חח החדר שלי!!!! מקצוע שנוא:מתמטיקה אנגלית וכו'! מורה אהוב:חחחחחחחחחחחחחחחח לא משנה...!!! אוהב את בצפר?אמממ תלוי! נרדם בשיעורים?לא מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות?אני חשובת שכן.. תלוי ממי. נותן מעצמך?כע אוהב לפוצץ נייר בועות?כע לועס דברים?לא אוהב להתקלח?כע אוהב להתעטש?לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?ברור! אוהב לצחצח שיניים?אמממ לא חשבתי על זה אכפת לך מאיכות הסביבה?כע קונה צרובים/צורב?לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?לא ישן הרבה?אממ חושבת שכן בתול?חח כע נקשר לחפצים?כעעעעעעעעעע אוהב חולצות גזורות?כע גופיות?לא ממש אוהב לטייל?כע אוהב כפכפים?לא לובש בוקסר?כע שמש או גשם?גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?קר ילדותי?כע[= חולם בהקיץ?כעעעע

BjiJiNaaA

New member
אנייייי../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': דיתי הזיכרון הראשון שלך: הייתי בגן וחברה שלי שאלה אותי אם אני יודעת לעשות צמה, אז אמרתי שכן ועשיתי לה משהו ממש מכוער בשיער (לא ידעתי לעשות צמה
) והיא בכתה
האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? כה, אבל עבר האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כמו כולם המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה באיזה כיתה ד' המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? סבבה
השיר האחרון ששרת: שיר בעפרון הדבר האחרון שצחקת בגללו: אח שלי באוטו הפעם האחרונה שבכית: אתמול כי הרגשתי ממש חרא והייתי צריכה ללכת ליומולדת ולא היה לי כוח
חחחח אוי, אני בכיינית.. האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: "נו עוד שנייה!" הדבר האחרון שאכלת: שוגייי
הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה הדבר האחרון שקנית: אייסקפה השיר האחרון ששמעת: שיר בעפרון הדיסק האחרון שקנית: מזמן לא קניתי, אין לי כסף
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: כשהיא ביקשה.. הדבר הכי מטורף שעשית: וואי פתאום יש לי בלאקאווט חחחחחחחחחחח
הווה: שיער נוכחי: ארוך יותר מידי וג'יפה כי אין לי כוח לחפוף בגדים נוכחיים: ג'ינס וסווצ'רט ורוד פאקצה
תכשיטים נוכחיים: צמידים מכוערים עצבנות נוכחית: לא עצבנית..:) התגעגעות נוכחית:
תמונת דסקטופ נוכחית: אין לי כוח לתאר נו.. וזה ישמע נורא חבר/ה?: יע אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ^^ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? אולי קצת עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק? הרבההה
ממה הכי נמאס לך? מזה שאני צריכה שוב להשאר בבית היום את מי היית רוצה להרוג? לא רוצה להרוג נו הכי פחות מהנה? לעשות שיעורים או לקום בבוקר כשיש בצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? נו עזבו אותי
איפה אתה הולך לגור? במרכז כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? מה איכפת? העיקר שתסע..
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה עם תינוקי.. נו אנערףף חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: בית הבובות, משינה ספר אהוב: פרחים בעליית הגג, התפסן בשדה השיפון (פייי כמה שנים לא קראתי
) סופר(ים) אהוב(ים): לא אוהבת סופרים צבע אהוב: כתום וורוד פריט לבוש אהוב: ג'ינס, צעיף איבר שהכי מושך אותך: בעעע אתה שמח כש: כיף לי ואני צוחקת
אתה מרגיש בודד כש: דווקא כשאני צריכה מישהו אין אף אחד האם אתה חושב יותר מדי: לחשוב זה לא טוב אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ישראל.. או ארצות הברית אדם מפורסם שפגשת: מללללללאאא האם יש לך חרטות: דה, לכולם יש קפה אהוב: קפה נו מה.. לא זוכרת את השם ריח אהוב: אוכל
מה מכעיס אותך: מישהי מעצבנת שבא לי לתקוע לה משהו בתחת מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי כשרונות חחח..לאדעת, אממ.. אני אוהבת לעזור (!?) ואני משתדלת תמיד להיות שם (איפה?
) בשביל מי שצריך האדם שעושה לך הכי טוב: נופר:) סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: נארף מקצוע שנוא: ספורט מורה אהוב: אין אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? לא, אבל חולמת כן מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן..אני כזאת ריגשי נותן מעצמך? ברור אוהב לפוצץ נייר בועות? לא כזאאאאאת אטרקציה
לועס דברים? אוכל ומסטיקים אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אוי זה מעצבן אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? אממ כן קונה צרובים/צורב? לא אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע, אני פרה
חוסך כסף למשהו מיוחד? לא, אין לי כסף בכלל ישן הרבה? לא, רק מה שצריך בתול? כן נקשר לחפצים? לא אוהב חולצות גזורות? רק בבית גופיות? כן אוהב לטייל? לא אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? רק בקיץ ובבית שמש או גשם?
רוב הזמן - קר לך או חם לך? קרררררררר
ילדותי? כן חולם בהקיץ? בטח, מי לא?

A t z a

New member
גם אני צחקתי פה../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif

יהלי תמיד עושה בעיות
!

עונה!../images/Emo3.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': מיכל הזיכרון הראשון שלך: לויודעת.. האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? כן
האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כן ועדיין
המקצוע הראשון שנכשלת בו: עדיין לא נכשלתי בשום מקצוע. המקצוע האחרון שנכשלת בו: נו לא נכשלתי
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת מחולון לראשון. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיף
השיר האחרון ששרת: מותר של דנה הדבר האחרון שצחקת בגללו: המממ שאמרתי שמעמד הפועלים נקרא קונסרבטריון(או איך שלא כותבים את זה) במקום פרולטריון
הפעם האחרונה שבכית: לוזוכרת.. האדם האחרון שראית: אחותי
הדבר האחרון שאמרת: ביי
הדבר האחרון שאכלת: דונאט
הדבר האחרון ששתית: קפהה
הדבר האחרון שקנית:באגט עם שניצל וצ'יפס בקפיטריה השיר האחרון ששמעת: גאולה של חמי. הדיסק האחרון שקנית: פישששש נראה לי שעד הקצה של דנה, קניתי לחברה ליומולדת.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שלשום. הדבר הכי מטורף שעשית: לא הולכת לספר
הווה: שיער נוכחי: ג'יפה
בגדים נוכחיים: פיג'מה תכשיטים נוכחיים: אין
עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: של stewie חבר/ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה, שתעזור לי ללמוד
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן
האם אתה עייף? רעב? לא ולא כרגע התעוררתי ואכלתי.. את מי אתה הכי רוצה לחבק? אין מישהו ספציפי כרגע. ממה הכי נמאס לך? מהיסטוריה. את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? ללמודדדדד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? מוזיקאית איפה אתה הולך לגור? ת"א כמה ילדים אתה רוצה? 3?
באיזה סוג של מכונית תנהג? אין לי שמץץץ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? מופיעה בקיסריה
חושב הרבה על העתיד? לא ממש מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: משינה
ספר אהוב: הארי פוטר?
סופר(ים) אהוב(ים): אין לי מישהו ספציפי צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: כל דבר שנוח איבר שהכי מושך אותך: שיער
אתה שמח כש: מצחיקים אותי.. אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון אדם מפורסם שפגשת: איגי וקסמן
, ודנה ברגר
וראיתי גם את ירמי, ואת חמי, ולא זוכרת מי עוד
האם יש לך חרטות: לא קפה אהוב: נמס ריח אהוב: של בושם ששכחתי איך קוראים לו. מה מכעיס אותך: צביעות, וזלזול, וחוסר צדק. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: להציק לאנשים
האדם שעושה לך הכי טוב: כל פעם זה משתנה
סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי (למרות שלאחרונה התחלתי לשמוע גם לועזית) חדר אהוב בבית: החדר האינטימי שלי
מקום אהוב בעולם: לונדון. מקצוע שנוא: אין כרגע. מורה אהוב: כנ"ל
אוהב את בצפר? אין לי בעיה איתו. נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? לויודעת נותן מעצמך? כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן
לועס דברים? אוכל אוהב להתקלח? כן. אוהב להתעטש? חחחח? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן
אוהב לצחצח שיניים? השאלות האלה מתחילות להפחיד אותי
אכפת לך מאיכות הסביבה? כן אבל לא ברמה כזאת גבוהה. קונה צרובים/צורב? לא אוהב לנסוע או הולך ברגל? גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד? כרגע לא. ישן הרבה? כן
בתול? כן, למרות שזה מזה לא עניינכם. נקשר לחפצים? כן
אוהב חולצות גזורות? יאפ גופיות? פחות. אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן
לובש בוקסר? כשבא ליי שמש או גשם? גם וגםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך? הממ ילדותי? אני? מאוד
חולם בהקיץ? יאפ

mic22

New member
עונהה ../images/Emo3.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': לא זוכרת
הזיכרון הראשון שלך: אממ מגיל 6 אני חושבת בשלג כזה בירושלים
האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? לא
תמיד הייתי נקבה
האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא
המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך
אבל נכשלתי גם בחקלאות וזה נורא מבדר את כולם
המקצוע האחרון שנכשלת בו: אממ... מזמן לא קרה
לא זוכרת האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איכס
באר שבע - באר שבע - ירושלים - ארה"ב - ירושלים - קרית אונו - קרית אונו ...
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? טובה
השיר האחרון ששרת: איכס אני כל החיים מזמרת
מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה!
הדבר האחרון שצחקת בגללו: חחח שהסתלבטנו על המורה לתנ"ך
הפעם האחרונה שבכית: שלשום האדם האחרון שראית: אחותי הקטנה הדבר האחרון שאמרת: ביי
הדבר האחרון שאכלת: גרנולה עם חלב
הדבר האחרון ששתית: חלב של הגרנולה נחשב ?
הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: פיג'מה של הזברה
הדיסק האחרון שקנית: מממ.. בקסטריט הישן
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמה ימים אני מניחה הדבר הכי מטורף שעשית: לא ידעת הווה: שיער נוכחי: פזור (לא צפוי!) בגדים נוכחיים: חולצה טי אדומה, ג'ינס וסווצ'רט שחור תכשיטים נוכחיים:שעון, טבעתי הקבועה ועגיל חמסה (התחלתי לענות על השאלון אתמול
אז מהשאלה הזאת זה היום) עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: אין תמונת דסקטופ נוכחית: שני תינוקות חמודים כאלה :) חבר/ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא אני לא מרגישה משו
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? שיעורים
האם אתה עייף? רעב? אני עייפה ברמות ויש לי חום וכואב הראש.. כיף
את מי אתה הכי רוצה לחבק? לא עניינכם
ממה הכי נמאס לך? מביצפר
את מי היית רוצה להרוג? לא רוצה להרוג אף אחד |: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?
איפה אתה הולך לגור? ישראל אני מניחה
כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? אחת כוסית
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?
חושב הרבה על העתיד? יאפ מפחד ממנו?נואופ וקצת בכללי: להקה אהובה: בקסטריט בויז ספר אהוב: THE GIVER סופר(ים) אהוב(ים): אין כלכך.. אבל אני מאוד אוהבת את SHEL SILVERSTAIN צבע אהוב: אממ צהוב בננה לאחרונה
אבל בעיקר כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים האם אתה חושב יותר מדי: לא.. אדם מפורסם שפגשת: יש הרבה האם יש לך חרטות: לא.. אני לא מתחרטת, רק לומדת מדברים קפה אהוב: אייס ריח אהוב: כל מיני ריחות טובים.. אה וריח של מזגן
מה מכעיס אותך: שקרים וצביעות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממ יש כמה
האדם שעושה לך הכי טוב: כל מיני סגנון מוזיקה אהוב: פופ-רוק בעיקר .. אבל אני שומעת הכל חדר אהוב בבית: החדר שלי מקצוע שנוא: תנך מורה אהוב: ארתור של שנה שעברה
אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? לפעמים מעשן? לא
נפגע (רגשית) בקלות? אממ קצת נותן מעצמך? אני חושבת שכן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן
לועס דברים?
אוהב להתקלח? יאפ אוהב להתעטש? לא... מזה השאלה ההזויה הזאת?
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? לא
אבל אני גם שונאת לא לצחצח אכפת לך מאיכות הסביבה? במידה מסויימת.. קונה צרובים/צורב? לא
אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע
חוסך כסף למשהו מיוחד? לא ממש ישן הרבה? כשיש זמן אוהב חולצות גזורות? כן גופיות? יאפ אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? רק בתור פיג'מה בקיץ שמש או גשם? שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך? תלוי בעונה?
ילדותי? במידה מסויימת

Sideitself

New member
אני אני ../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': רותי לוי :) הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כע :) המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: יהדות
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): never איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? היא הייתה לא רעה, עד שלב מסויים.. השיר האחרון ששרת: אמ משהו של הקרנבריז הדבר האחרון שצחקת בגללו: הצורה שהעירו אותי לפני כמה שעות :S הפעם האחרונה שבכית: שלשום האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: "כן, למה לא?" o_O הדבר האחרון שאכלת: שוקולד הדבר האחרון ששתית: נסקפה הדבר האחרון שקנית: תווים לסקסופון השיר האחרון ששמעת: Butterfly אלישה קיז הדיסק האחרון שקנית: בתי - נסה אותי, והאחרון שקיבלתי - האנפלאגד של אלישה קיז :) הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: חח הווה: שיער נוכחי: ארוך, צבע - לא ברור בגדים נוכחיים: מכנסיים, חולצה וזה.. תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: על החיים:) התגעגעות נוכחית: המ:S תמונת דסקטופ נוכחית: ריק חבר/ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? שיגרה. את מי היית רוצה להרוג? me הכי פחות מהנה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אני כל כך לא יודעת.. איפה אתה הולך לגור? בבית, ישוב כלשהו בטח. רק שיהיה שקט ונטול ריח של שתן ברחובות:S כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? וזה משנה כי..? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? . חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: כרגע, הסמית'ס ספר אהוב: אוקספורד. סופר(ים) אהוב(ים): אורי אדלמן(ז"ל). אבל לא קראתי מספיק בשביל להעריך הרבה צבע אהוב: צהוב, כחול, אדום פריט לבוש אהוב: חולצה, נעליים, תחתונים, חזייה וגם מכנסיים לפעמים. איבר שהכי מושך אותך: פנים? אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי:
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא ראיתי עדיין מספיק מקומות :\ אדם מפורסם שפגשת: גיא מר.. ולא עולה לי כרגע עוד מישהו:) האם יש לך חרטות: כע קפה אהוב: ריח אהוב: דלק ושל אנשים שאני אוהבת:) מה מכעיס אותך: יש כל כך הרבה דברים כאלה:S מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי. האדם שעושה לך הכי טוב: שעושה לי? O: סגנון מוזיקה אהוב: הרבה, כמעט וכל דבר. חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: אין כזה מקצוע שנוא: הסטוריה, יהדות מורה אהוב: המורה לסוציולוגיה אוהב את בצפר? לא ממש נרדם בשיעורים? כבר לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? בהחלט נותן מעצמך? משתדלת אוהב לפוצץ נייר בועות? חח לפעמים לועס דברים? לא [ז"א, חוץ מהאוכל, לפני שאני בולעת] אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? חח נורא אוהב לצחצח שיניים? יאפ אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? צורבת. אבל היי, אני קונה גם מקוריים אוהב לנסוע או הולך ברגל? אוהבת לנסוע, אבל הולכת ברגל =\ חוסך כסף למשהו מיוחד? יש לי למה לחסוך אבל מאיפה אני אביא כסף ;[ ישן הרבה? לא בתול? בתולה. נקשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? קצת גופיות? לא עליי:) אוהב לטייל? תלוי איפה אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך? תלוי אם זה חורף או קיץ;[ ילדותי? די=] חולם בהקיץ? כן.

A t z a

New member
../images/Emo6.gifריח של שתן../images/Emo6.gif?../images/Emo5.gif../images/Emo80.gif

מזעזע

Sideitself

New member
כן.

אני לא יודעת מה איתך אבל במקום שאני חיה, בכל מקום שתלכי תמיד ירדוף אותך ריח של שתן מהרחוב.

red butterfly

New member
../images/Emo187.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': שלומית הזיכרון הראשון שלך: ששיחקתי בחצר עם סבא שלי, בגיל 5
האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כן המקצוע הראשון שנכשלת בו: מ"מ או ג"ג המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ"ך האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי בתוך נתניה פעמיים ואז לראש העין איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אממ בסדר
השיר האחרון ששרת: Baby In The Rain של שי נובלמן
הדבר האחרון שצחקת בגללו: בן דוד שלי
הפעם האחרונה שבכית: אממ לפני שבועיים או יותר האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: לא יודעת הדבר האחרון שאכלת: בורקס גבינה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: Baby In The Rain הדיסק האחרון שקנית: האדום של הקספרים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אממ אתמול או שלשום
הדבר הכי מטורף שעשית: הייתי לבד ברחובות ת"א ב2 בלילה.. טראומה לכל החיים
הווה: שיער נוכחי: חום ארוך מתולתל בגדים נוכחיים: פיג'מה
תכשיטים נוכחיים: צמידים עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: אין תמונת דסקטופ נוכחית: קספר
חבר/ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: המורה שלי לנהיגה
עוד שעה וחצי חח האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בערך האם אתה עייף? רעב? רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק? את הכלב שלי ממה הכי נמאס לך? ללמוד על מבנה הרכב
את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה? אממ ללמוד על מבנה הרכב?
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו בתחום הרפואה/וטרינריה/פסיכולוגיה איפה אתה הולך לגור? בארץ כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? אין לי מושג חח העיקר שתהיה מכונית איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה עם ילד אחד לפחות, 2 כלבים וקריירה מצליחה
חושב הרבה על העתיד? לפעמים מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר ספר אהוב: שחר סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: אדום פריט לבוש אהוב: חולצה מהונג קונג איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: טוב לי אתה מרגיש בודד כש: רע לי
האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק אדם מפורסם שפגשת: עברי לידר, פיטרוט, קספרים, ירמי קפלן ועוד
האם יש לך חרטות: ברור קפה אהוב: איכ
ריח אהוב: גשם
והסבון של קרמה בריח קיווי
!!! מה מכעיס אותך: חוסר צדק מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: בן דוד שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: הבית מקצוע שנוא: היסטוריה מורה אהוב: המורה למתמטיקה ולפסיכולוגיה אוהב את בצפר? כן נרדם בשיעורים? לא מעשן? בחיים לא
נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כמובן
לועס דברים? לא אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? אממ בערך אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? צורבת, אבל גם קונה מקוריים אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנהוג
חוסך כסף למשהו מיוחד? כן, לחשמלית ישן הרבה? כן בתול? כן נקשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? כן גופיות? כן אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם
רוב הזמן - קר לך או חם לך? חם ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? כן

למעלה