שאלון שבועי:

• פותח הנושא clyps
  • פורסם בתאריך

clyps

New member
../images/Emo41.gifשאלון שבועי:

בין העונים נכונה יוגרל פיל אפריקאי משוודיה: (עד גמר המלאי) שם: גיל: מקום מגורים: שיר השבוע של קורין: שיר השבוע בכללי: אלבום החודש (אפריל) של קורין: אלבום החודש (כנ"ל) בכללי: מה הייתה ההופעה האחרונה שהלכתם אליה: לאיזו הופעה תלכו בפעם הבאה?: האם זו ההופעה של קורין בתמונע?: איזה שיר הייתם רוצים לשמוע את קורין מבצעת: איזה שיר של קורין הייתם רוצים לשמוע מישהו אחר מבצע ומי: מה אתם מתכננים לל"ג בעומר?: הצעות,קובלנות,תהיות רצונות?: תמונה שלכם: שבוע טוב ול"ג בעומר מהנה!
שיר
.

ולדמן

New member
דובה גריזילית גידלה אותי.

שם:אחמ"ש. גיל:35. מקום מגורים:ת"א. שיר השבוע של קורין:תן לי קצת ממך עם יזהר. שיר השבוע בכללי:מתי כספי-זה מכבר. אלבום החודש (אפריל) של קורין:- אלבום החודש (כנ"ל) בכללי:מתי כספי-צד א' צד ב'. מה הייתה ההופעה האחרונה שהלכתם אליה:מתי כספי. לאיזו הופעה תלכו בפעם הבאה?:אינני יודע. האם זו ההופעה של קורין בתמונע?:מקווה. איזה שיר הייתם רוצים לשמוע את קורין מבצעת:הנשמות הטהורות-שלא ייגמר לי הלילה. איזה שיר של קורין הייתם רוצים לשמוע מישהו אחר מבצע ומי:ערן צור-תן לי קצת ממך. מה אתם מתכננים לל"ג בעומר?:מדורה. הצעות,קובלנות,תהיות רצונות?:- יומטוב!

שנים שלא הייתי כאן

שם:מנור גיל:16 :p (נו אז מה עם עוד חודשיים) מקום מגורים:חדרה שיר השבוע של קורין:זה בא אלי שיר השבוע בכללי:לפני שאת הולכת- בן ארצי אלבום החודש (אפריל) של קורין:כשזה עמוק אלבום החודש (כנ"ל) בכללי:גבריאל בלחסן-בשדות מה הייתה ההופעה האחרונה שהלכתם אליה:קורין אלאל בחדרה, וזה אומר שאני חייבת ללכת להופעה בקרוב לאיזו הופעה תלכו בפעם הבאה?:רונה רונה רונה! האם זו ההופעה של קורין בתמונע?:אני מקווה איזה שיר הייתם רוצים לשמוע את קורין מבצעת:נשים כותבות שירה איזה שיר של קורין הייתם רוצים לשמוע מישהו אחר מבצע ומי:אריק ברמן- אל תלך ממני מה אתם מתכננים לל"ג בעומר?:ללכת למד"א ואיך שיר אמרה , "אני אהיה מאוד גאה בך אם במקום לאכול איתנו ששליקים את תצילי ילדים שהפכו לכאלו". הצעות,קובלנות,תהיות רצונות?:נמאס לי ללמוד כבר תושב"ע ומתמטיקה :( חג שמח חבריה, שיר תעוררי קצת את הפורום.

clyps

New member
"נשים כותבות שירה..זה דבר דחוס מתוק.."

בטח שיש ביצוע של קורין ל"נשים כותבות שירה".. ביצוע גדול עם ערן צור.. אשלח לך
לא ידעתי שאת לומדת תושב"ע
בכללי, לא ידעתי שזה עדיין חלק מתכנית הלימודים.. ולגבי הבקשה- אני עובדת על זה

clyps

New member
"מאיפה אני ניראת לך" - "מסביון! לא!מכפר סבא!"

שם: שיר גיל: 16 וקצת מקום מגורים: צורן
שיר השבוע של קורין: ציפור שיר השבוע בכללי: "בתוך אגם קפוא"-רונה קינן אלבום החודש (אפריל) של קורין: ממ... "הכחול של השמיים" אלבום החודש (כנ"ל) בכללי: "עיניים זרות" - רונה קינן מה הייתה ההופעה האחרונה שהלכתם אליה: קורין בחדרה אם אני לא טועה.. לאיזו הופעה תלכו בפעם הבאה?: קורין בתמונע - מקווה האם זו ההופעה של קורין בתמונע?: מקווה איזה שיר הייתם רוצים לשמוע את קורין מבצעת:ממ.. "עוד נגיעה"- החברים של נטאשה איזה שיר של קורין הייתם רוצים לשמוע מישהו אחר מבצע ומי: מממ.. "תן לי קצת ממך"- שלום חנוך מה אתם מתכננים לל"ג בעומר?: להיות עם החברים באיזו חצר.. לעשות מדורה סביר להניח.. בשלב כלשהו.. הצעות,קובלנות,תהיות רצונות?: לא בא לי בגרות בתקשורת
אתמול הייתי בים,היה כיף והיה קר. שבוע טוב!
שיר
.

../images/Emo142.gifמרחבא יא גרוק!../images/Emo85.gif

אני רוצה פיל אפריקאי משוודיה
:| שם: נעה גיל: 15 !!1111 מקום מגורים: אשדוד שיר השבוע של קורין: הממ השבוע שמעתי מלא את סוויט דרימס אר מייד אוף דיס... שלה ושל המכשפות ושל דנה ברגר. שיר השבוע בכללי: הממ, נסיעה מהירה / המכשפות, סגריות לייט / ענבל פרלמוטר אלבום החודש (אפריל) של קורין:
הממ אלבום החודש (כנ"ל) בכללי: המכשפות האוסף הכפול *-) מה הייתה ההופעה האחרונה שהלכתם אליה: לאזוכרת. האחרונה שאני זוכרת זה של העוגיות, אבל בטח הייתי גם אחרי ואנלא זוכרת לאיזו הופעה תלכו בפעם הבאה?: לתמונע!!! האם זו ההופעה של קורין בתמונע?: כן. אני חושקת בה! איזה שיר הייתם רוצים לשמוע את קורין מבצעת:
שירי ל"ג בעמר למינהם. איזה שיר של קורין הייתם רוצים לשמוע מישהו אחר מבצע ומי: הממ:L אני אחשוב על זה. מה אתם מתכננים לל"ג בעומר?: אעאע מדורה!!!1 אגב, היה בנזזזז
עשינו בים! הצעות,קובלנות,תהיות רצונות?: מעכשיו - אִמרו נירס ננסי במקום תירס נססי! תמונה שלכם: חייב?
דפנה תחפה עליי. שבוע טוב ול"ג בעומר מהנה! תודה תודה!

clyps

New member
התובנות שלך על התירס זה משהו...../images/Emo45.gif

למעלה