שאלון
ארוךךךךךךךךךךךךךךךך

../images/Emo41.gif שאלון ../images/Emo41.gif ארוךךךךךךךךךךךךךךךך

ילה תענו לא לא להיות עצלנים :) שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מוסיפה : אמריקאי עד כמה נהנתם בהופעה ביום שבת מאוד קצת הכי הרבה בעולם מעולה לא אני הולכת לקורס תקשור כרגע שאחזור יענה לכוללללללללללללללל השאלות ילה תשובות .

תשובות... יווו זה ארוך

שם:עדית פירסיניג: אין קעקועים: אין גובה: 1.62 מידת נעליים: 38/9 צבע שיער: אדום אחים/אחיות:אחות בת כמה אני נראית: מה ז"א??? משקפיים: אין עבר פלילי: אין שפות: אנגלית נחשב? מה אני הכי אוהבת בעצמי: את העיניים מה אני הכי שונאת בעצמי: שפתיים דלוקה על מישהו: על יותר מידי אנשים רוצה לגור במקום אחר: בניו-יורק... חלומות.. מאמינה באהבה וירטואלית: לא רוצה עוד פריסניג: אין לי...ולא אוהבת רכבות הרים: מפחדת... הייתי בחו"ל: לא בעד/נגד מערכת יחסים ממרחקים: תלוי כמה רחוק להרוג אנשים: תלוי איזה אנשים ובאיזה נסיבות עישון אצל בני-עשרה: נגד,זה רק בשביל פוזה נסיעה במכונית אחרי שתיה: נגד מערכת יחסים של הומאים/לסביות וכו': בעד האם אני... אי פעם בכיתי על בת: כן אי פעם בכיתי על בן: כן אי פעם שקרתי: כן אי פעם נעצרתי: לא כמה פעמים... הייתי מאוהבת: פעמיים נשבר לי הלב: פעם אחת שברתי לבבות: פעמיים השם שלי הופיע בעיתון: פעם אחת התחרטת על דברים שעשיתי: משתדלת שלא דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: פק"צה ממתק: וואי... המון. שוקולד בעיקר סרט מצויר: במבי קורנפלקס:איכס! מסטיק:בזוקה צבע: אדום יום בשבוע: חמישי יום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת חורף או קיץ: חורף בחדר: שלי! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלי:..... ראה אותי בוכה: אמא שלי הלכתי איתו לסרט: מיכל צעק עליי: הבוס שלי שלח לי מכתב: חברה שלי מחו"ל מאמינה ב.... אמונות תפלות:לא. אהבה ממבט ראשון:כן חיים שאחרי המוות: לא יום שלישי ה-13 ואמונות שקשורות אליו:.. נו באמת! האם אי פעם... אמרתי :"אני אוהבת אותך" והתכוונתי: כן הופעתי בציבור בפיג'מה: כן בכיתי בסרט: כן הייתי על במה: כן חשבתי שאני הולכת למות: כן נכשלתי במקצוע:כן הורידו אותי כיתה: לא הקפיצו אותי כיתה:לא רציתי להיות גבר: לא דברים אהובים שיר אהוב: iris-go go dolls אוכל אהוב: ג'ונס ... טלי מבינה אותי תוכנית אהובה: אין לי זמן לראות טלוויזיה ספורט אהוב: כדורגל זמר/זמרת/להקה אהובים: יש המון!! עיתון אהוב: "לאישה" סתם... מה השעה עכשיו :01:17 תפוח או בננה: תפוח כחול או אדום: אדום סתיו או אביב:אביב מה אני הולכת לעשות אחרי שאסיים לענות: לישון! איזה ארוחה אחרונה אכלתי: לחם עם חומוס אצל טלי תיכון או אוניברסיטה: לא הייתי באונברסיטה אז תיכון אם אני משועממת: לא.. היה לי ערב מעניין ריח אחרון שהרחתי: את הבושם ג'יו איזה רינגטון יש לי בפלאפון: את השיר: אני מת... מישהו שממש בא לי לחבק עכשיו.... אמריקאי עד כמה נהנתי בהופעה ביום שבת: הכי הרבה בעולם וואי זה היה ארוך ומייגע!!!! שנטיפי סחטיין על השאלונים אבל תרחמי עלינו... לילה טוב לכולם

עונההההההההההההה בוקר טוב לכולם

: אושרת פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 159 מידת נעליים: 36 צבע שיער: גוונים אחים/אחיות: אחות בת כמה את נראית: 20 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות:אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את עצמי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?אין דבר כזה האם... את/ה דלוקה על מישהו: כרגע לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: בית על הים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא ( למרות שזה אפשרי ) להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: כן נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי בעיה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: לא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: כמה פעמים נשבר לך הלב: פעם אחת מזל שאני עוד חייה שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן כול הזמן התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: מסטיק .. זה נחשב? סרט מצויר: פינוקיו קורנפלקס: יאק מסטיק: מנטה צבע: כחול יום בשבוע: שלישי/ חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: אין חורף\קיץ : קיץ בחדר: שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ......... ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: חברות שלי צעק עליך: אין שלח לך מכתב:..... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?אין אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? נו באמת.... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כול הזמן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כול הזמן היית על במה? כן ( ליצנית) חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: סנדיי אוכל אהוב: מצברןןןןןןןןןןןןןן ( בפסח ) תוכנית אהובה: מכשופותתתתתתתתתתתתתת ספורט אהוב: הליכה רגלית תחביב: לפסל זמר/זמרת/להקה אהובים: משינה עיתון אהוב: אין וסתם מה השעה עכשיו? 09:13 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב וסתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא עינינכם :) איזה ארוחה אחרונה אכלת? מלפפון עכשיו תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? מכונית עוברת ריח האחרון שהרחת? זיעה מסריחה ואני יכולה להקיא מיזה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? פינוקיו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לעצמי מוסיפה : אמריקאי עד כמה נהנתם בהופעה ביום שבת מאוד קצת הכי הרבה בעולם מעולה יש כמה תשובות נכונות. מאוד. הכי הרבה בעולם. מעולה . נתראה בבלוג שיום שישי בשעה 23:00.

יאללה גם אני!

שם: אלה פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: נשאר במערכת! בתםםםם.... 1.57 (כן, נמוכה...) מידת נעליים: 37 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח... בעעעעע בת כמה את נראית: 16 (?) משקפיים? אין גשר? היה עבר פלילי: נראה לכם!?!??!?! (כאילו חוץ מגניבת ממתקים וגניבת זה... וזה ולא לשכוח את זה (סתם!!) שפות: עברית, אנגלית, קצת רוסית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים
, חוכמת חיים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מה לא?
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן, לצערי... את/ה רוצה לגור במקום אחר: במרכז!!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן, אבל אני גם מאמינה שרק פגעים מזה בסופו של דבר את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאאאאאא
את/ה הייתם בחו"ל: מלא! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד, מניסיון
להרוג אנשים: רק את עצמי (חיחיחי) סתםםם ברור שלא! עישון אצל בני עשרה: עישון בכללי-לא! אבל אין ברירה... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביוסקסואלים: בעד, כל אחד והנטיות שלו! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: יותר מידי אי פעם שיקרת: כן...... אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: יותר מידי... שברת לבבות: כןןןן השם שלך הופיע בעיתון: כן! התחרטת על דברים שעשית: כן... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מילה (?) ממתק: שוקולדדדד
סרט מצויר: סינדר(א)לה קורנפלקס: האני נט צ'יריוס... מסטיק: הכללללל
*מכורה* צבע: ורוד.... יום בשבוע: שישי (לא לומדת ימי שישי) היום הכי לא מועדף: כל יום שלומדים! תכשיט: צמידים/טבעת חורף\קיץ: קיץץץץ בחדר: מיטה! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה שלי ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: מורה
שלח לך מכתב: חברה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? מממ... טפו טפו טפו... נקישה על עץ... עוד כמה שאני לא זוכרת כרגע! אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן
חשבת שאת\ה הולך למות? כשראיתי ג'וק... זה נחשב? נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן
דברים אהובים שיר אהוב: אויש יש מלא! אוכל אהוב: שוקולדדדד תוכנית אהובה: השיר שלנו! מכושפות... ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לכתוב שירים זמר/זמרת/להקה אהובים: נובה... *מתחנפת*
עיתון אהוב: GO (?) וסתם מה השעה עכשיו? 11:58 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון (אני בבית... וכואב לי הראש!) איזה ארוחה אחרונה אכלת? טוסט תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? מאד... בגלל זה אני עונה! רעש אחרון ששמעת? טלפון, מוזיקה ריח האחרון שהרחת? ריח של טוסט... איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סתם אחד מעפן... מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ידיד טוב שלי....... מה? זהו...? אויש, היה נחמד!

tali botnim

New member
לא מאמינה שסיימתי...

שם: טלי פירסינג: בקרוב מאוד יהיה נזם אני מקווה קעקועים: עדיין אין גובה: מטר ובוטן מידת נעליים: 36/37 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחיות...אני סנדב'יץ בת כמה את נראית: עדיף לא לכתוב כאן משקפיים? NO גשר? NO עבר פלילי: המממממ...לא מוצהר :) שפות:אנגלית וקצת צרפתית ובתהליכי לימוד רוסית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? קשה להחליט :) המממ....האף? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? קשה להחליט :) לא עונה על זה. האם... את/ה דלוקה על מישהו: בבירורים את/ה רוצה לגור במקום אחר: האמת שאני אשמח כבר לעבור לגור לבד את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: הממממ... את/ה רוצה עוד פירסינג: כמו שאמרתי...מתה לנזם את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד מאוד את/ה הייתם בחו"ל:כן...אבל עוד לא בטיול הגדול בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעייתי משהו להרוג אנשים: תלוי בנסיבות :) עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: מן הסתם אי פעם בכית על בן: מן הסתם אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אי אפשר לספור נשבר לך הלב: אי אפשר לספור :) שברת לבבות: אי אפשר לספור....פשוט משהו אני השם שלך הופיע בעיתון: המממ...לא יודעת כמה התחרטת על דברים שעשית:קורה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: בוטן ממתק: הכל כמעט....פסק זמן אולי סרט מצויר: אלאדין או בת הים של דיסני קורנפלקס: לא אוהבת...אבל אם כבר אז סינימיניס מסטיק: אורביט ירוק צבע: כולם כמעט יום בשבוע: שבת או חמישי...אני מאוד לא החלטית היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמיד חורף\קיץ: קיץץץץץץץ כמובן בחדר: הכל....החדר שלי הוא מחסן האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ? (נמנעת) ראה אותך בוכה: חברה שלי יעל...נראה לי הלכת איתו לסרט: וואו...מזמן לא הייתי, אין לי מושג צעק עליך: עדית! שלח לך מכתב:לא זוכרת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?כן..יותר מדי אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?לא סגורה על זה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?היומולדת שלי לרוב יוצאת ביום שישי ה13 אז אני חייבת להאמין. יש לי ימי הולדת מוזרים :) האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כמובן רק כשהתכוונתי הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כל הזמן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?ספורט נחשב למקצוע? הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? רק כשמשתינים בטבע דברים אהובים שיר אהוב:יש יותר מדי אוכל אהוב:ג'ונס ... עדית מבינה אותי תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:אין דבר כזה ולעולם לא יהיה. נהנית לעיתים מהמשחקים של מכבי בכדורסל בימי חמישי תחביב:לנגן על גיטרה, לפסל בפימו זמר/זמרת/להקה אהובים:פיונה אפל עיתון אהוב:אין וסתם מה השעה עכשיו? 14:28 תפוח או בננה?בננה :) כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אף אחד, אני אלרגית לעונות האלה :) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לקרוא את הספר שאני קוראת כרגע: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה איזה ארוחה אחרונה אכלת?סנדביץ' סלט ביצים בבוקר תיכון או אוניברסיטה? עוד לא הייתי באוניברסיטה אבל התיכון היתה תקופה נפלאה אתה משועמם/ת?לעיתים רעש אחרון ששמעת? אחותי רואה טלויזיה ריח האחרון שהרחת?מצוננת....אני לא מריחה שום דבר כבר 3 ימים איזה רינגטון יש לך בפלאפון?גולדן בראון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?עדית!(חנפנית....) מוסיפה : אמריקאי עד כמה נהנתם בהופעה ביום שבת הכי הרבה בעולם -ביטוי משעשע ו....נשימה עמוקה....זהו

Spirocerca Lupi

New member
../images/Emo26.gifהשאלון שלי ../images/Emo36.gif

שם: הדר או הדרי ..:) פירסינג: פופיק..ואחד מכל צד באף... קעקועים: עוד לא. גובה: 1.71 מידת נעליים41: צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 3 כולל אותי בת כמה את נראית: גרושה עם ארבעה ילדים ...:) סתם ..מאיפה אני יודעת .. משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: נמחק! שפות:עברית אנגלית צרפתית קצת הודית וקצת ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?אין הכי אני אוהבת את עצמי ! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?אני שלמה עם עצמי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן ! את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן ... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא...! את/ה רוצה עוד פירסינג: עברתי את השלב הזה.. את/ה אוהבת רכבות הרים: ב-רור!!!! הדבר הכי כיף שיכול להיות ... את/ה הייתם בחו"ל : הייתי פעמיים בסיני ... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי ... להרוג אנשים: אתי ! הלוואי שתישרפי באש הגיהנום ..מאוה מאוה מואה חחעחעחעחע עישון אצל בני עשרה: איש איש ואמונתו יחיה... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד נגד נגד!!!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בכיף אני אומרת... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת : לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם אבל התמונה שלי בהחלט מופיעה מאז שאני ילדה קטנה. התחרטת על דברים שעשית: ב-רור! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מיאו ממתק: במבה אדומה סרט מצויר: אמיץ הכלב הפחדן קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט החדש שרואים אותה אוכלת צמחים בפרסומת צבע: כחול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט: עגילים חורף\קיץ: קיץ ,ים בחדר: נרות מוזיקה סיגריה וטופי שלי לידי... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: איתי ראה אותך בוכה: אבא שלי הלכת איתו לסרט: הדס מיטל וירון ווואו עבר מלא זמן צעק עליך: אלעד שלח לך מכתב: יניב... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? יש הרבה אין לי כוח לפרט... אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כן האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? ב-רור בכית בסרט? ב-רור היית על במה? ב-רור חשבת שאת\ה הולך למות? ב-רור נכשלת במקצוע? ב-רור הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני ? כן דברים אהובים שיר אהוב:בתקופה האחרונה זה.. deus - Little Arithmetic אוכל אהוב: פחמימות ...בצקים ..קלאמרי תוכנית אהובה: סברינה המכשפה הצעירה ספורט אהוב: כדורסל תחביב: ''לרקוד לשיר לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי'' האמת שלצייר זמר/זמרת/להקה אהובים: יש הרבה עיתון אהוב: ידיעות אחרונות על הבוקר עם כוס תה עם חלב... וסתם מה השעה עכשיו? 15:41 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להוציא את טופי לסיבוב איזה ארוחה אחרונה אכלת? פסטה ברוטב שמנת פיטריות ועוף תיכון או אוניברסיטה? כרגע תיכון אתה משועמם/ת? לרוב לא..אני מוצאת תעסוקות רעש אחרון ששמעת? מקדחה ריח האחרון שהרחת? גז איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הכי מעפן מהאלה הישנים מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? שייקה!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo140.gif טלי... איזה מותק

בא לך לחבק אותי??? אוווווו.... ואני שמחה שאנחנו מבינות אחת את השניה בעניין הג'ונס... פחדתי שתאכזבי אותי בנושא... ועוד יותר משמח אותי לדעת שאני האחרונה שצעקה עלייך... תתחילי להתרגל! נשיקה על הסקר!

g u i t a r

New member
לזה את קוראת ארוך?!

וואי, וואי, לא יודעת מאיפה להתחיל... שם: מיטל פירסינג: אף, אוזניים קעקועים: עדיין לא. גובה: 1.65 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: סך הכל 6: 2 בארץ, 2 בארה"ב, וְ-2 בלונדון בת כמה את נראית: 16 משקפיים? ממש חדש. בערך חודש. גשר? בתור ילדה תמיד רציתי. עבר פלילי: לא הצליחו לתפוס אותי. שפות: אנגלית, צרפתית, פורטוגזית, איטלקית, וקצת יידיש. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? נו, באמת... קשה לבחור... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הכל. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, בלופט של נובה. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. גם זה סוג של אהבה. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. בגבה. אבל אני לא יעשה. את/ה אוהבת רכבות הרים: ברור. את/ה הייתם בחו"ל: כן. הרבה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: "רחוק מהעין, רחוק מהלב..." ♪ להרוג אנשים: אם הכוונה היא עונש מוות, אז כן. יש כמה שמגיע להם. עישון אצל בני עשרה: לא בעד, ולא נגד. שכל אחד יעשה מה שהוא חושב שמתאים לו. נסיעה במכונית אחרי ששתית: כרטיס כניסה לגיהנום. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מאוד יפה בעיני. אנשים שהולכים אחרי האמת שלהם... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: יותר מדי. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: לא הרבה. נשבר לך הלב: כמה םעמים, עם אותו אדם... שברת לבבות: מקווה מאוד שלא. השם שלך הופיע בעיתון: כן. התחרטת על דברים שעשית: על המון דברים. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: במבה סרט מצויר: לא עולה לי... קורנפלקס: "כריות" מסטיק: בזוקה צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: טבעת חורף\קיץ: בחורף- רוצה קיץ, ובקיץ- רוצה חורף... בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: אור הלכת איתו לסרט: זה היה מזמן... לא זוכרת. צעק עליך: אמא שלי שלח לך מכתב: אבא שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? לא. אם כן איזה? - אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע? הרבה כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים שיר אהוב: "Black" של pearl jam אוכל אהוב: בּשר. תוכנית אהובה: "השיר שלנו" ספורט אהוב: סקי מים. תחביב: המוסיקה שלי. זמר/זמרת/להקה אהובים: "NOVA" דההה... עיתון אהוב: "מעריב לנוער" וסתם מה השעה עכשיו? 16.30 תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקרוא מיילים. איזה ארוחה אחרונה אכלת? עדיין לא אכלתי היום... תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. אתה משועמם/ת? לא ממש. רעש אחרון ששמעת? הפלאפון שלי. ריח האחרון שהרחת? הסיגריה שהרגע כיביתי. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? משוּ של המכשיר. לא מצליחה להוריד מהאינטרנט... :( מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? סוד. מוסיפה : אמריקאי עד כמה נהנתם בהופעה ביום שבת מאוד קצת הכי הרבה בעולם מעולה לא: מאוד מטןד מאוד מאוד נהניתי, היה כּביר... מתיש משוּ. אבל נחמד...

NirNova

New member
עונה../images/Emo118.gif

שם:ניר/בוקי/בייק/בכר.... פירסינג:לא קעקועים:לא גובה:לא מידת נעליים:44/45 צבע שיער:שטני/חום אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 29 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי:לא שפות:לא הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?הכל הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?אף האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כבר לא את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:לא להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: ???לא נסיעה במכונית אחרי ששתית:תלוי כמה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כן האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת:כן(אבל שקר לבן..) 0 אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת:3 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: מי סופר.. השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:לא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: נובה ממתק: ש ו קו ל ד והרבה! סרט מצויר: "שרק" קורנפלקס:רק עם פירות מסטיק: מעדיף "תיק תק" צבע:כחול שחור ירוק יום בשבוע:רביעי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: לא חורף\קיץ:קיץ בחדר:מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: מירב ראה אותך בוכה: כנ"ל הלכת איתו לסרט: צעק עליך: כנ"ל שלח לך מכתב:כנ"ל האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?אף פעם. סתאאם הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כ היית על במה? יצא לי פעם או פעמיים.. חשבת שאת\ה הולך למות?כן (הייתי חולה שלשה ימים עם 40 חום!!) נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:המון אוכל אהוב:כל מה שזז,צומח וניתן ללעיסה בליעה שתייה וכד תוכנית אהובה:סיינפלד ספורט אהוב:קריקט תחביב:קפה+סיגריה זמר/זמרת/להקה אהובים:הרבה עיתון אהוב:מקומון השקמה (של חולון) וסתם מה השעה עכשיו? 22:25 תפוח או בננה?שניהם כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אוכל איזה ארוחה אחרונה אכלת?בורקס תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה-פקולטה שפת ים אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת? תריס שנתרק ריח האחרון שהרחת?נקניק שקיניתי קודם בסופר איזה רינגטון יש לך בפלאפון?רינג רינג(ברירת המחדל של הטלפון() מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?יש הרבה מוסיפה : אמריקאי עד כמה נהנתם בהופעה ביום שבת מאוד!!! קצת הכי הרבה בעולם מעולה לא

ניר כל הכבוד!!!

לא חשבתי שתהיה לך הסבלנות לענות על השאלון... סחטיין... ו... מצטערת על יום שישי...

AmiNova

New member
גם אני רוצה לשחק...

שם: עמי פירסינג: לא. קעקועים: אחד. גובה: 188 מידת נעליים:46 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחת גדולה. בת כמה את נראית: לא יודע. משקפיים? עדיין לא. גשר? היה פעם. עבר פלילי: עדיין לא. שפות: אנגלית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? קשה, קשה! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? גם קשה. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: ניו -יורק. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן. את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעייתי! להרוג אנשים: את מי? עישון אצל בני עשרה: רצוי שלא גם אצל מבוגרים(למרות שאני מעשן) נסיעה במכונית אחרי ששתית: קרה. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שילכו על זה, אני איתם. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: לא. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 4. נשבר לך הלב: 2 וחצי. שברת לבבות: אני יודע על 2 קשים. השם שלך הופיע בעיתון: לא יודע כמה. התחרטת על דברים שעשית: לפחות 5. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: יופי. ממתק: סניקרס. סרט מצויר: המון. קורנפלקס: הרבה. מסטיק: יותר מנטוס. צבע: אדום או כחול. יום בשבוע: חמישי. היום הכי לא מועדף: אין כזה. תכשיט: טבעת. חורף\קיץ: שניהם. בחדר: מה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: עידית. ראה אותך בוכה: עידית. הלכת איתו לסרט: עידית. צעק עליך: עידית. שלח לך מכתב: עידית. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? יש כמה, לפתוח פה לשטן לדוגמא. אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? חלקית. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?יותר יצא לי להגיד אוהב מ-אוהבת. הופעת בציבור בפיג'מה?כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים שיר אהוב: Where the streets have no name אוכל אהוב: סושי. תוכנית אהובה: שנות ה-70. ספורט אהוב: כדורסל\ כדורגל. תחביב: הייטק וכדורסל. זמר/זמרת/להקה אהובים:טרוויס, ביונסה. עיתון אהוב: אין כזה. וסתם מה השעה עכשיו? 16:00. תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? קשה. סתיו או אביב? שניהם. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לעבוד. איזה ארוחה אחרונה אכלת? חביתה בפיתה. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? לצערי לא. רעש אחרון ששמעת? נעם קופל. ריח האחרון שהרחת? שאלה מעניינת כי אני מצונן עכשיו ואין לי חוש ריח. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? TOXIC בריטני. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הכלבה שלי. מוסיפה : אמריקאי עד כמה נהנתם בהופעה ביום שבת הכי הרבה בעולם

g u i t a r

New member
באמת מה נסגר?!

אולי תארגן לנו איזה רינגטון של נובה? מה ת'אומר?

אני♫

שם:לי,פולי,ג'ו. פירסינג:באוזניים קעקועים:בנתיים לא>_< גובה:1.60[גמדה שכמוני>_<] מידת נעליים:41 צבע שיער:חום-שטני-בלונדיני-שהולך להיצבע לשחור סיני בקרוב. אחים/אחיות:שניים.ומיטל![:[g u i t a r] בת כמה את נראית:אומרים לי שאני נראית בת 15[=0] משקפיים?כן,לדאובני. גשר?כן>_< עבר פלילי:קשקשתי על הקירות בביה"ס,על כמה ספסלים,וניסיתי לפלח טוש ללוח מהמורה.נחשב? שפות:עברית,אנגלית,טיפה יפנית,צרפתית,יידיש,וצרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?כלום>_< הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הכל האם... את/ה דלוקה על מישהו:כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן-בליברפול\טוקיו את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:כן את/ה רוצה עוד פירסינג:כן.בקצה של האוזן,ואולי באף. את/ה אוהבת רכבות הרים:לא.כשאני מגיעה לקצה אני חוטפת בחילה. את/ה הייתם בחו"ל:כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:רחוק מהעין,רחוק מהלב. להרוג אנשים:מאוד. עישון אצל בני עשרה:לא בעד עישון בכלל. נסיעה במכונית אחרי ששתית:אם בא לך למות. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כן.זה דבר די יפה לדעתי.אנשים שמתגברים על הקשיים בשביל האהבה. האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:לא הרבה נשבר לך הלב:פעם אחת,והוא בדרך להישבר שוב. שברת לבבות:אפעם. השם שלך הופיע בעיתון:לא נראה לי שהופיע.>_< התחרטת על דברים שעשית:יות רמידי פעמים. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:paul ממתק:שוקולד לבן
סרט מצויר:אינויאשה^.^ קורנפלקס:קלוגס:] מסטיק:שונאת צבע:כחול\שחור יום בשבוע:חמישי היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט:מלא צמידים של פריקים על היד>_< חורף\קיץ:קיץ
בחדר:? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:מיטל:] ראה אותך בוכה:ליטל. הלכת איתו לסרט:ליטל. צעק עליך:אמאבא. שלח לך מכתב:לא זוכרת.>< האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?כן.חתולשחור,ומראה שבורה. אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?מאמינה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?יאפ. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן:)-{) בכית בסרט?יותר מידי היית על במה?שנה שעברה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?אתמול? הורידו אותך כיתה?אפעם(|חנון|) הקפיצו אותך כיתה?אפעם}-| רצית להיות המין השני?אני בערך המין השניP: דברים אהובים שיר אהוב:for no oneשל הביטלס[: אוכל אהוב:שוקולד^^ תוכנית אהובה:אינויאשה ספורט אהוב:יש דבר כזה?}-| תחביב:להציק לאנשים,לחבק,ולנשוך כריות. זמר/זמרת/להקה אהובים:הביטלס,פול מקרטני,נובה,פ"פ,לד זפלין... עיתון אהוב:}-| וסתם מה השעה עכשיו? 21:08 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לראות אינויאשה איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב>_< תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת?אמאשלי ריח האחרון שהרחת?בושם איזה רינגטון יש לך בפלאפון?i will-של הביטלס מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?שקד.לא יודעת למה.>_< מוסיפה : אמריקאי עד כמה נהנתם בהופעה ביום שבת מאוד קצת הכי הרבה בעולם מעולה לא לא הייתי}-|

א ו ר 21

New member
עכשיו תורי

שם:אורית/אור פירסינג: בגבה קעקועים: אין גובה: 1.70 מידת נעליים:39-40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אח ואחות גדולים בת כמה את נראית: נראה לי בגיל שלי21 משקפיים? אין גשר? לא עבר פלילי:לא נראה לי שפות:אנגלית עברית וג'יבריש.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?לא יודעת הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?את האף האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:אולי אם תהיה הצעה מפתה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא התעמקתי בזה אפ פעם את/ה רוצה עוד פירסינג: לא זהו את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:ONCE בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:אני לא אגיד שאני נגד אבל לא בעד,קשה מאד. להרוג אנשים: יש כמה שמגיע להם עונש מוות עישון אצל בני עשרה: כל אחד ומה שבראש שלו אני לא בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא,לא!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד לכל מי שמאמין שהאהבה שבו טובה יותר מכל מבט נועץ בו באמצע רחוב.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: באמצע רחוב עם איזה מישהו שזכר אותי מהגן:) כמה פעמים... היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: כן ONCE שברת לבבות: אני מקווה שלא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:כן.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: טייגר סרט מצויר: סדרה-משפחת סימפסון קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה צבע: שחור יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף בחדר: גיטרה.. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אממ..חסוי ראה אותך בוכה: מיטל הלכת איתו לסרט: חברה הכי טובה שלי צעק עליך: שלח לך מכתב:לא אוהבים אותי לא שולחים לי מכתבים האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?אפשרי חיים שאחרי המוות?בטוח שיש יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא מאמינה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?תמיד וזה א קרה יותר מדי הופעת בציבור בפיג'מה?בלית ברירה בכית בסרט? כן כל כך הרבה היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב:DIRE STRAITS-BROTHERS IN ARMS אוכל אהוב:הרבה ג'אנק תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:כדורגל... תחביב:לנגן ןהרבה זמר/זמרת/להקה אהובים:HEATHER NOVA,K'S CHOICE נובה ועוד הרבה עיתון אהוב:אממ..מעדיפה ספר וסתם מה השעה עכשיו? 17:10 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לעוף למשחק כדורגל שלי שאני מאחרת איזה ארוחה אחרונה אכלת?קרונפלקס תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת?BLACK VELVET שמתנגן ברקע ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון?SO LONELY של סטינג מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אחי הגדול! מוסיפה : אמריקאי עד כמה נהנתם בהופעה ביום שבת מאוד!!!!! קצת הכי הרבה בעולם מעולה לא אני הולכת לקורס תקשור כרגע שאחזור יענה לכוללללללללללללללל השאלות

michaliron

New member
טוב, החלטתי גם לענות

שם: מיכלי פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.72 בערך. תלוי מי מודד מידת נעליים: 39 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח גדול בן 29 ואח קטן בן 21 בת כמה את נראית: או.......משהו בין 20 ל 26. למרות ששנה שעברה כשהייתי חולה חשבו שאני בת 14. זו היתה הגזמה פראית משקפיים? עדשות גשר? בעבר עבר פלילי: אאאאאאאאא.... נדמה לי שלא שפות: אנגלית ועברית.... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? next הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? next האם... את/ה דלוקה על מישהו: בוודאי. על בן זוגי שיחיה. כל יום יותר ויותר את/ה רוצה לגור במקום אחר: אילת? רק לתקופה קצרה..... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ניסיתי אבל נראה לי שלא את/ה רוצה עוד פירסינג: לאאאאאאא את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא את/ה הייתם בחו"ל: כן, אירופה והודו בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא. אבל אם חייבים אז אולי להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: רע מאד....
נסיעה במכונית אחרי ששתית: להימנע!!!!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד, הלוואי עלי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אוף זה היה עצוב אי פעם בכית על בן: כן. גם עצוב. אבל פחות אי פעם שיקרת: כן (שקרים לבנים כאלה) אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה. השאלה היא לכמה זמן נשבר לך הלב: ככה שבר רציני או שיברון זמני? שבר רציני רק פעם אחת, אבל גם הוא עבר שברת לבבות: שבר רציני נדמה לי שפעמיים. או שלוש. אולי 4?......... השם שלך הופיע בעיתון: כן. בנסיבות רעות מאד (חבר שנפטר... לא להיט) התחרטת על דברים שעשית: לא באופן דרמטי כי עובדה שאני לא זוכרת עכשיו. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: פיבי ממתק: אמממממממ.... אייסברג סרט מצויר: גוגולי בר ושמופסי פו (נו, מי יודע מאיזה סרט זה????????) קורנפלקס: ממש ממש לא. גרנולה, לפעמים מסטיק: אורביט ילדים צבע: לבן. יום בשבוע: חמישי (בערב)... היום הכי לא מועדף: חמישי (בבוקר) תכשיט: טבעת שאמא קנתה לי ליומולדת 20 ("הגיע הזמן שיהיה לך תכשיט אמיתי") שאגב אני לא מוצאת אותו כבר יומיים!! מישהו מצא? חורף\קיץ: קיץ!!!!!!!!!!!! בחדר: מיטה, ג'ון, פיבי. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ג'וני ראה אותך בוכה: או ג'וני או פיבי, לא זוכרת. הלכת איתו לסרט: אווו.... נדמה לי שגם ג'ון. אבל אני לא בטוחה צעק עליך: ואו. גם לא זוכרת. אולי עמי? ("תפסיקי להרעיש במטבח, אנחנו מקליטים!!!!!!) שלח לך מכתב: נדמה לי שהילה, חברתי הטובה מטבעון האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? מה פתאום חמסה חמסה. סתם, מאמינה שאם מדברים בקול רם על צרות הן יגיעו אהבה ממבט ראשון? לא מאמינה בכלללללל. יש התאהבות שיכולה להתפתח לאהבה אבל זו אף פעם לא אהבה. מושג ההשלכות, מישהו מכיר?....... חיים שאחרי המוות? נדמה לי שיש יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בוודאי הופעת בציבור בפיג'מה? מה זה פיג'מה? טרנינג? אז כן בכית בסרט? בטח. אבל בד"כ אני מנסה להפנים כי מסתלבטים עלי היית על במה? כן. אפילו הרבה אבל אין סיכוי שזה יקרה שוב חשבת שאת\ה הולך למות? כן. האמת לא מזמן. נכשלת במקצוע? כןןןןןןןןןןןןן!!!!!! הקורס האחרון שלי בתואר קיבינימט הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: או........ יש הרבה. תשאלו על להקות/זמרים, זה יהיה יותר קל. אבל מהרפרטואר של נובה (אנחנו בכל זאת בפורום שלהם, לא?) אז run away אוכל אהוב: קוסקוס וממולאים (נולדתי לעדה הלא נכונה) תוכנית אהובה: אין. לא אוהבת כ"כ טלויזיה ספורט אהוב: צלילה, יוגה תחביב: כנ"ל זמר/זמרת/להקה אהובים: שוטי הנבואה עיתון אהוב: מגזין "ים" וסתם מה השעה עכשיו? 10.05 תפוח או בננה? תפוח, עדיף אדום או צהוב כחול או אדום? כחול, ברור סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? רצה לשיעור יוגה, כבר מאחרת איזה ארוחה אחרונה אכלת? טוסט צהובה תיכון או אוניברסיטה? none of the above!!!! אתה משועמם/ת? לא? רעש אחרון ששמעת? פיבי נובחת ריח האחרון שהרחת? טוסט צהובה? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי מושג. משהו רגוע כזה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? בן זוגי... אני מתגעגעת הוא נסע צפונה לסופש בי כולם!!!

למעלה