red butterfly
New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif ../images/Emo204.gif
שנגנב מפורום איגי וקסמן, שגנבו מפורום דנה ברגר
השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: השיר עם הזכרונות הכי טובים: שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: שיר שעושה לי כאב ראש: הזמר עם הקול הכי מלטף: הזמרת עם הקול הכי מלטף: הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כלי הנגינה הכי שווה: הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: מוזיקה שנותנת לי כוח: אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: תחנת הרדיו המועדפת: הדיסק הראשון שקניתי: הדיסק הבא שאקנה: כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הדיסק הכי חרוש שלי: הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: ווליום: גבוה או נמוך? אקולייזר: פשוט או משוכלל? מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? המוזיקה הכי ישראלית שיש: מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: הכי כיף לרקוד: הכי כיף מסביב למדורה: לשיר או להקשיב? השיר הכי מעפן מהאייטיז: השיר הכי שולט מהאייטיז: השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: הדיסק האחרון שקיבלתי: מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? קאברים: כן או לא? זמרים,זמרות או להקות? זייפנים: לשיר או לשתוק? גולשים בפורום מוזיקה נוסף? שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: שיר יומולדת מנצח: השיר עם המלים הכי דביליות: רוק: בריטי או אמריקאי? הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: השיר שאמא שלך הכי אוהבת: כשאני במקלחת אני שר: כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? קלטות: כן או לא ? מוזיקה ששומעים באוטו: הסרט עם המוזיקה הכי שווה: לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? שיר שיתנגן בדרך לחופה: שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: וכמה שאלות מקוריות- איזה מקצוע הייתם מציעים למאיה בוסקילה אם הייתה מוותרת על קריירת השירה? מי היוצר הישראלי הכי מוערך אצלכם? איזה שיר של סדרת ילדים הכי אהבתם?
שנגנב מפורום איגי וקסמן, שגנבו מפורום דנה ברגר