שאלון

red butterfly

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif ../images/Emo204.gif

שנגנב מפורום איגי וקסמן, שגנבו מפורום דנה ברגר
השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: השיר עם הזכרונות הכי טובים: שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: שיר שעושה לי כאב ראש: הזמר עם הקול הכי מלטף: הזמרת עם הקול הכי מלטף: הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כלי הנגינה הכי שווה: הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: מוזיקה שנותנת לי כוח: אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: תחנת הרדיו המועדפת: הדיסק הראשון שקניתי: הדיסק הבא שאקנה: כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הדיסק הכי חרוש שלי: הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: ווליום: גבוה או נמוך? אקולייזר: פשוט או משוכלל? מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? המוזיקה הכי ישראלית שיש: מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: הכי כיף לרקוד: הכי כיף מסביב למדורה: לשיר או להקשיב? השיר הכי מעפן מהאייטיז: השיר הכי שולט מהאייטיז: השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: הדיסק האחרון שקיבלתי: מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? קאברים: כן או לא? זמרים,זמרות או להקות? זייפנים: לשיר או לשתוק? גולשים בפורום מוזיקה נוסף? שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: שיר יומולדת מנצח: השיר עם המלים הכי דביליות: רוק: בריטי או אמריקאי? הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: השיר שאמא שלך הכי אוהבת: כשאני במקלחת אני שר: כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? קלטות: כן או לא ? מוזיקה ששומעים באוטו: הסרט עם המוזיקה הכי שווה: לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? שיר שיתנגן בדרך לחופה: שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: וכמה שאלות מקוריות- איזה מקצוע הייתם מציעים למאיה בוסקילה אם הייתה מוותרת על קריירת השירה? מי היוצר הישראלי הכי מוערך אצלכם? איזה שיר של סדרת ילדים הכי אהבתם?

שיר m

Well-known member
חייבים לענות על הכל? נו טוב.

אזהרה- השמות "עוזי חיטמן" ו"שרון הולצמן" יוזכרו בתדירות גבוהה על פי הערכה מוקדמת. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: מחר יקרה לי משהו טוב השיר עם הזכרונות הכי טובים: אממ... לא עולה לי לראש.. שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: כל שיר של משפחת פיק לדורותיה שיר שעושה לי כאב ראש: אממ זה דיי מתקשר לשאלה הקודמת הזמר עם הקול הכי מלטף: "קול מלטף"? לא טובה בהגדרות האלה הזמרת עם הקול הכי מלטף: כנ"ל הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: לא ממש אכפת לי.. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כנ"ל כלי הנגינה הכי שווה: מפוחית הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: זה תלוי במצברוח מוזיקה שנותנת לי כוח: שירים של עוזי חיטמן, של שרון הולצמן אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אין לי מושג אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: כנ"ל מוזיקה או מוסיקה? שניהם מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: נסו את הדיסק של ארי גורלי:) על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: משהו באמצע.. יותר לכיוון השקטה תחנת הרדיו המועדפת: רשת גימל הדיסק הראשון שקניתי: אממ... נדמה לי שזה "מתוך תוכי" של עוזי חיטמן. אבל גם יכול להיות שזה היה משהו מזרחי... וואלה לא זוכרת. הדיסק הבא שאקנה: מחכה לדיסק של תמיר חיטמן:) כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הכל. בא לי לשמוע את זה ואת זה ואת זה, סוגים שונים לגמרי. אני מטורפת. הדיסק הכי חרוש שלי: שאלה טובה, ואין לי תשובה... הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: אממ לא כזאת גדולה, אבל קניתי את הדיסק שלבוטן מתוק בקרקס ולא שמעתי אפילו פעם אחת את כולו. ובהזדמנות זו, מי שרוצה את הדיסק הראשון של בוטן מתוק בקרקס שיגיד. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אה, למה שאני אגיד? ווליום: גבוה או נמוך? גבוה בדר"כ אבל עם התחשבות באנשים אחרים. אקולייזר: פשוט או משוכלל? פשוט (אם אני יודעת מה זה) מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים בדר"כ המוזיקה הכי ישראלית שיש: אממ.. אני מניחה שאריק איינשטיין. אבל צריך לחשוב על זה. מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: בושה וחרפה אבל אני לא ממש מכירה. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: ירוק הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: מה שמתחשק... אממ, הראשון של דניאל סלומון מתאים... הכי כיף לרקוד: לא אוהבת לרקוד הכי כיף מסביב למדורה: לא יודעת לשיר או להקשיב? להקשיב!!! השיר הכי מעפן מהאייטיז: עזבו אותי מתקופות השיר הכי שולט מהאייטיז: כנ"ל השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: כשלא זוכרים את המילים הדיסק האחרון שקיבלתי: אממ... אני בדר"כ קונה אותם לעצמי... לא זוכרת את האחרון שקיבלתי מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? מילים רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת קאברים: כן או לא? בעקרון לא, אבל יש כמה יפים זמרים,זמרות או להקות? אני מניחה שזמרים יותר... זייפנים: לשיר או לשתוק? לא אכפת לי כל עוד אני לא צריכה לשמוע את זה גולשים בפורום מוזיקה נוסף? כן שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: שרון הולצמן (באמת) שיר יומולדת מנצח:
השיר עם המלים הכי דביליות: יש הרבה... אני טורחת לא לזכור את זה רוק: בריטי או אמריקאי? מצטערת זה לא התחום שלי
הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: כנ"ל השיר שאמא שלך הכי אוהבת: אממ... שאלה טובה כשאני במקלחת אני שר: לא שרה. ממש לא. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט קלטות: כן או לא ? כן! מוזיקה ששומעים באוטו: אממ אין לי אוטו הסרט עם המוזיקה הכי שווה: אני לא ממש מתרכזת במוסיקה בסרטים.. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? צריך לחשוב על זה שיר שיתנגן בדרך לחופה: כנ"ל שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: בשליפה מהירה- אחד מהדיסקים של עוזי חיטמן, הראשון של שרון הולצמן, והדיסק של גלעד שגב.. (או אולי לירן נדל...) אבל באמת צריך לחשוב על זה וכמה שאלות מקוריות- איזה מקצוע הייתם מציעים למאיה בוסקילה אם הייתה מוותרת על קריירת השירה? מה אכפת לי... מי היוצר הישראלי הכי מוערך אצלכם? עוזי חיטמן איזה שיר של סדרת ילדים הכי אהבתם? או יש הרבה.. אבל הכי אני אוהבת את השירים של החגים מהתכניות של פרפר נחמד:) (אז בוא אלי פורים נחמד, בוא אלי ותן לי יד...) טוב אז עניתי על הכל. זה השעמום. כדאי להדגיש שהתשובות הן תוצאה ממצב הרוח שלי כרגע. אין לי מושג מהו. באמת. משועממת, אני מניחה. מי שקרא את כל זה מהתחלה ועד הסוף, שיגיד. זה באמת מעניין אותי...

hodayoyo

New member
אני רוצה לישון../images/Emo60.gif

הרגע חזרתי מת"א וזה מה שאני עושה... השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: בא מכאב, דניאל השיר עם הזכרונות הכי טובים: אין לי מושג שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: כל מזרחי/רוני/מאיה בוסקילה שיר שעושה לי כאב ראש: כל אלה מהשאלה הקודמת הזמר עם הקול הכי מלטף: לא יודעת... דניאל? הזמרת עם הקול הכי מלטף: - הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: לא חסרים... הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כנ"ל כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה ופסנתר הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק מוזיקה שנותנת לי כוח: כל מוזיקה שאני אוהבת אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק ושירים ישנים כיפים כאלה אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: רוק? מוזיקה או מוסיקה? תלוי מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: עברי לידר על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: קצת שקטה ואחר כך רועשת תחנת הרדיו המועדפת: המ גלגלצ הדיסק הראשון שקניתי: הו, ווסטלייף
בכיתה ו' הדיסק הבא שאקנה: מה שאני אמצא כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: כרגע הדיסק של שי נובלמן, אני טוחנת אותו הדיסק הכי חרוש שלי: שי נובלמן הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: פיטרוט מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: לפעמים כשאני שומעת שירים של ווסטלייף ונזכרת בעבר
ווליום: גבוה או נמוך? גבוה אקולייזר: פשוט או משוכלל? לא משנה מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים המוזיקה הכי ישראלית שיש: שלמה ארצי מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: - המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: הא? הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: בלאקפילד הכי כיף לרקוד: לא יודעת הכי כיף מסביב למדורה: לשיר שירים ישנים לשיר או להקשיב? לשיר השיר הכי מעפן מהאייטיז: מי זוכר מה היה באייטיז השיר הכי שולט מהאייטיז: כנ"ל השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: כל השירים האלה שאני לא סובלת הדיסק האחרון שקיבלתי: שקניתי? איריס פרחי, ממש היום מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? גם וגם רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? לדעת פרטים קאברים: כן או לא? כן אבל במידה מועטה זמרים,זמרות או להקות? זמרים ולהקות זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר בכיף גולשים בפורום מוזיקה נוסף? כן שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: שרון וגלעד שגב שיר יומולדת מנצח:יומולדת, יומולדת, יומולדת הנה בא! השיר עם המלים הכי דביליות: לא חסרים
רוק: בריטי או אמריקאי? גם וגם? שיהיה בריטי הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: פינג פונג השיר שאמא שלך הכי אוהבת: מאיפה אני אדע.. כשאני במקלחת אני שר: מה שתקוע במוח כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט קלטות: כן או לא ? לא מוזיקה ששומעים באוטו: רדיו הסרט עם המוזיקה הכי שווה: מולין רוז'
לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? לא יודעת שיר שיתנגן בדרך לחופה: - שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: שי נובלמן, בלאקפילד ודניאל הראשון וכמה שאלות מקוריות- איזה מקצוע הייתם מציעים למאיה בוסקילה אם הייתה מוותרת על קריירת השירה? כל דבר ורק שתפסיק לשיר
מי היוצר הישראלי הכי מוערך אצלכם? יש המון... איזה שיר של סדרת ילדים הכי אהבתם? עליסה בארץ הפלאות

noooga

New member
עונה..../images/Emo60.gif

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: 'מדבר לציפורים' של שרון הולצמן השיר עם הזכרונות הכי טובים: 'הכעס' של רוקפור שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: כל שיר מזרחי שיר שעושה לי כאב ראש: כנ"ל.. אה, וגם שירים ישנים כאלה הזמר עם הקול הכי מלטף: שרון הולצמן הזמרת עם הקול הכי מלטף: מיקה קרני הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: אממ לא עולה לי מישהו לראש הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כנ"ל כלי הנגינה הכי שווה: תופים הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק ישראלי רך מוזיקה שנותנת לי כוח: כנ"ל אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: כנ"ל אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: כנ"ל מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: שירים ישראליים שקטים (אריק איינשטין, קצת שלום חנוך, רוקפור וכו') על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: באמצע תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ הדיסק הראשון שקניתי: כוכב נולד 1.. צר לי הדיסק הבא שאקנה: אין לי מושג כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: כל מיני שירים הדיסק הכי חרוש שלי: שרון הולצמן הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: כוכב נולד מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: יש איזה שיר אחד של מושיק עפיה עם לחן נחמד.. חח ווליום: גבוה או נמוך? גבוה אקולייזר: פשוט או משוכלל? מה זה? מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? ברמקולים המוזיקה הכי ישראלית שיש: לא יודעת מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: ישראל!! חח המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: מה? הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: נו, כל מיני הכי כיף לרקוד: שירים קופצניים כאלה.. יאו איזה שאלות ותשובות מטומטמות.. הכי כיף מסביב למדורה: 'הנה מה טוב ומה נעים'.. חח נו מה.. לשיר או להקשיב? להקשיב השיר הכי מעפן מהאייטיז: מדלגת השיר הכי שולט מהאייטיז: מדלגת השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: שיר שאתה יודע רק את הפזמון שלו הדיסק האחרון שקיבלתי: אממ.. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? לפי דעתי הלחן רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? תלוי מי שר קאברים: כן או לא? לא זמרים,זמרות או להקות? זמרים זייפנים: לשיר או לשתוק? אני מניחה שלשתוק גולשים בפורום מוזיקה נוסף? לא שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: מלא, מלא, מלא! שיר יומולדת מנצח: 'היום יום הולדת..' השיר עם המלים הכי דביליות: 'זכוכיות על הלשון' של אינפקציה (אם ככה בכלל קוראים לשיר) רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: פינק פונג השיר שאמא שלך הכי אוהבת: שירים של מאיר בנאי, ריטה.. כשאני במקלחת אני שר: שיר שדבוק לי לראש כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? שקט קלטות: כן או לא? לא מוזיקה ששומעים באוטו: רשת ג' הסרט עם המוזיקה הכי שווה: שרק 1 לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? השאלה הזאת מדכאת אותי.. הלאה.. שיר שיתנגן בדרך לחופה: אוי.. אממ.. הייתי רוצה את "אח שלי סלים" של שוטי הנבואה.. אבל נראה לי שהוא די חרוש. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: שרון הולצמן, רוקפור ויציאת חרום. וכמה שאלות מקוריות- איזה מקצוע הייתם מציעים למאיה בוסקילה אם הייתה מוותרת על קריירת השירה? מעצבת בגדים.. נראה לי.. מי היוצר הישראלי הכי מוערך אצלכם? שרון הולצמן איזה שיר של סדרת ילדים הכי אהבתם? לא יודעת

didi1309

New member
אני אוהבת שאלונים!

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:אוף.. כולם קופצים בו זמנית! אני עוד אחזור לזה עוד כמה ימים.. אני צריכה לחשוב על זה. השיר עם הזכרונות הכי טובים:בוקר טוב עולם..
שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: כל שיר של רוני שיר שעושה לי כאב ראש: ביג סיטי לייף או כל שיר שמושמע בלי קופר.. פשוט מזעזע הזמר עם הקול הכי מלטף: מאור כהן הזמרת עם הקול הכי מלטף: רונה קינן (?!) הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הוו.. נו- הרגילים, כל המגעילים למיניהם הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כמו בשאלה הקודמת רק במין נקבה. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה
הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק מוזיקה שנותנת לי כוח: רוק רוק רוק! ואם להיות ספציפיים- ברי סחרוף, רדיוהאד, סוסיתא אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: רוק.. להגיד שוב!? חח מוזיקה או מוסיקה? אה.. אז יש הבדל!! מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: כל דבר שבא באותו רגע.. אין משהו ספציפי על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: כנ"ל תחנת הרדיו המועדפת: בד"F גלגלצ אבל לארחונה אני שומעת רק דיסקים! הדיסק הראשון שקניתי: אממ.. בטח טיפקס או בריטני ספירס או משהו..חחחח הדיסק הבא שאקנה: alice in chains בהוםעה אקוסטית.. מומלץ מאוד!!! כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: לשמוע מוזיקה. הדיסק הכי חרוש שלי: כרגע- יזהר אדשות בהופעה, בכללי- נגיעות נראה לי.. או סימנים של חולשה הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: אוו כל דבר שנקנה לפני גיל 13.5 מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: שירי שבת פופיים..בעצם אני לא תביישת אבל זה סתם לא כל כך תואם את הסגנון שלי ווליום: גבוה או נמוך? גבוה אקולייזר: פשוט או משוכלל? מה זה?! מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? אוזניות המוזיקה הכי ישראלית שיש: הורה מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: אירלנד המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: סגול?! הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: אהוד בנאי הכי כיף לרקוד: סוסיתא! ואבטיפוס ושרון הולצמן! הכי כיף מסביב למדורה: משינה אולי.. אבל בכלל.. יש המון מגניבים כאלה..חח לשיר או להקשיב? לשיר כשלא שומעים אותך השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא מתמצאת.. השיר הכי שולט מהאייטיז:כנל השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: שירים שאין להם מילים ואז אני מתחילה לחקות גיטרה וזה לא נעים לשמוע את זה!.. הדיסק האחרון שקיבלתי: קלי קלרקסון..חחח.. מביך.. החלפתי- אל חשש מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שניהם.. רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? לדעת זה חשוב.. קאברים: כן או לא? למה לא?! זמרים,זמרות או להקות?כולם זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר אבל לא באופן מקצועי גולשים בפורום מוזיקה נוסף? ברי סחרוף- אבל רק מהצד אני לא כותבת שם.. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? ממש אבל משמ ממש לא ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: כל אומן שאני אוהבת.. שיר יומולדת מנצח: היום יומולדת של ברי! השיר עם המלים הכי דביליות: כל שיר של שייגעצ. רוק: בריטי או אמריקאי? בריטי הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: פינג פונג לא?! השיר שאמא שלך הכי אוהבת: אממ.. וואי בטח משהו של שלמה ארצי כשאני במקלחת אני שר: אני לא שרה.. אני חושבת. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? תלוי במצב רוח קלטות: כן או לא ? חח לא. מוזיקה ששומעים באוטו: יש הרבה.. לא כל כך שונה מזו ששומעים בבית הסרט עם המוזיקה הכי שווה: אמילי!!!!!!!!!!! לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? או מי גאד.. מה זה השאלה הזאת?! שיר שיתנגן בדרך לחופה: שאלת השאלות.. לא יודעת! עד שאני אתחתן יהיו עוד הרבה שירים רומנטיים אני בטוחה.. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:סוסיתא סימנים של חולשה ואמילי אולי.. וכמה שאלות מקוריות- איזה מקצוע הייתם מציעים למאיה בוסקילה אם הייתה מוותרת על קריירת השירה? כל דבר שלא מצריך הופעה בטלווזיה או השמעה ברדיו מי היוצר הישראלי הכי מוערך אצלכם?ברי סחרוף איזה שיר של סדרת ילדים הכי אהבתם?לא זוכרת.. אולי אליסה בארץ הפלאות.. מסר לנגה- אני אשמח להשאיל ממך את הדיסק של נומיי קונספט

noooga

New member
אם הדיסק נמצא איפשהו בבית

אז נראה לי שאין בעיה שתקחי..

.

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: אנבל לי השיר עם הזכרונות הכי טובים: שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: לא יודעת שיר שעושה לי כאב ראש: הזמר עם הקול הכי מלטף: רונה קינן הזמרת עם הקול הכי מלטף: לא יודעת.... הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כלי הנגינה הכי שווה: נבל
הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: לא קיים כזה מוזיקה שנותנת לי כוח: המוסיקה הפנימית אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אין לי מושג. אם הייית מנגנת אבל זה היה נבל או מפוחית אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: אוף. אין סוג מסויים. ואני גם לא טובה בזה מוזיקה או מוסיקה? מוסיקה מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: רונה על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה תחנת הרדיו המועדפת: - הדיסק הראשון שקניתי: וואו... בטח משו שהייתי קטנה. אבל הישן שנשמר עד כה- אמינם, הדיסק שלפני סטן הדיסק הבא שאקנה: אין לי מושג כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: אני תמיד שומעת מוסיקה בראש הדיסק הכי חרוש שלי: רונה הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לא קיים. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: לא קיים ווליום: גבוה או נמוך? תלוי אקולייזר: פשוט או משוכלל? מזה? מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? תלוי המוזיקה הכי ישראלית שיש: לא יודעת מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: אוף. חסרות יותר מידיי תשובות לשאלון הזה המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: כתום חום וירוק בהיר (לא יחד) הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: שקט הכי כיף לרקוד: אפרת גוש הכי כיף מסביב למדורה: שירי (חברה שלי. בלכ מה שהיא תבחר) לשיר או להקשיב? לשיר השיר הכי מעפן מהאייטיז: :/ השיר הכי שולט מהאייטיז::/ השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: :/ הדיסק האחרון שקיבלתי: לא נראה לי שקיבלתי מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? השילוב רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? להקשיב. קאברים: כן או לא? בוודאי זמרים,זמרות או להקות? זמרים זמרות זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר. ולהשתפר גולשים בפורום מוזיקה נוסף? רונה שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: :/ שיר יומולדת מנצח: תרו תרו עה השיר עם המלים הכי דביליות: אדוני רוק: בריטי או אמריקאי? הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: הנפילה של דנה אינטרנשיונל, שמח.. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: לא יודעת כשאני במקלחת אני שר: כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? רם קלטות: כן או לא ? אין מוזיקה ששומעים באוטו: יוני בלוך בדר"כ. כי אחותי אוהתב אותו גם. ואפילו אחי הקטן יודע תא המילים הסרט עם המוזיקה הכי שווה: גריז!!!
לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? מי מפחד מהזריחה שיר שיתנגן בדרך לחופה:אנבל לי שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: רונה אוהד חיטמן ושרון הולצמן וכמה שאלות מקוריות- איזה מקצוע הייתם מציעים למאיה בוסקילה אם הייתה מוותרת על קריירת השירה? מי היוצר הישראלי הכי מוערך אצלכם? איזה שיר של סדרת ילדים הכי אהבתם?

למעלה