שאלון

just adiki

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

השאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים* מה השעה? אוהבים לעשות קניות? מה היה הדבר האחרון שקניתם? מה בא לכם לקנות? איזה חנויות אתם לא סובלים? איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן? מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם? מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות? מה היה הדיסק האחרון שקניתם? מרוצים ממנו? קונים אוכל בקפיטריה? למה? אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'? חושבים שאתם אוכלים בריא? מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'? אתם צמחוניים? וטבעוניים? אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים? אוכלים כשר? יו עודמעט 1 באפריל! אתם מתכננים לעבוד על מישהו? חושבים שיעבדו עליכם? איזה מתיחות עשיתם בעבר ואנשים אשכרה האמינו לכם? הצליחו פעם לעבוד עליכם? מהו החודש האהוב עליכם בשנה? למה? מתי יש לכם יומולדת? אוהבים ימי הולדת? ובלונים? מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי? ובכללי כל האמונות תפלות? יש לכם משקפיים? היו פעם? חושבים שיהיו לכם בעתיד? אם יש לכם/היה לכם, מה המספר שלכם? עשיתם טיפול אורטודנטי? אם לא, אתם צריכים? אוהבים להסתפר?

just adiki

New member
עונה:

השאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים* מה השעה?15:22 אוהבים לעשות קניות?
מה היה הדבר האחרון שקניתם?ספר מה בא לכם לקנות?נעליים איזה חנויות אתם לא סובלים?כל חנות שהמוכרות נדבקות אלייך בלי שאתה רוצה ובלי טאקט! פשוט באות! איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן?בלו בירד מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם?אני מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות?בנים... לבנות לוקח זמן... מה היה הדיסק האחרון שקניתם?קנו לי.. מארז עם 4 דיסקים של אריק איינשטיין ועוד דיסק של אריק איינשטיין, מארז עם 2 דיסקים של בון ג'ובי ואחד DVD ודיסק של סלין דיון. מרוצים ממנו?מכל הדיסקים-מאוד!
חוץ מסלין שלא יצא לי עוד לשמוע... קונים אוכל בקפיטריה?כשאני נתקעת.. למה?אם לא הספקתי להכין בבוקר או שסתם אני רעבה... אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'?לא
חושבים שאתם אוכלים בריא?
מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'?לאכול הרבה ירקות ולא דברים מלאי שומן וקולסטרול אתם צמחוניים?
וטבעוניים?
אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים?צמחוניים! טבעוניים זה מטורף מידי. אוכלים כשר?
מהו החודש האהוב עליכם בשנה?מאי למה?כי זה היומולדת שלי.. סתם לא יודעת, מרגישים את הסוף. מתי יש לכם יומולדת?2.5 אוהבים ימי הולדת?כן
ובלונים?כן מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי?לא מכירה... ובכללי כל האמונות תפלות?מאמינה יש לכם משקפיים?
היו פעם?
חושבים שיהיו לכם בעתיד?לא יודעת עשיתם טיפול אורטודנטי?
אוהבים להסתפר?כשצריך...

Robin Sparkles

New member
עונה

מה השעה? 15:53 אוהבים לעשות קניות?כן מה היה הדבר האחרון שקניתם? סתם קניתי מתנה לאח שלי.קניתי לו פוסטר של נמלטים והיום זה הגיע לדואר! והיום בערב אני הולכת להפתיע אותו ואני מתרגשת חחח
מה בא לכם לקנות?יש חולצה יפה שראיתי לא מזמן. אני מחכה שאני אתחיל לעבוד אחרי הבגרויות כדי שאבא ואמא יקנו לי דברים מתאילנד.. איזה חנויות אתם לא סובלים?שהמוכרים רודפים אחרי כדי שאני אקנה ובסוף אני מתייאשת והולכת איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן? לכתוב שמות של חנויות? מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם?לא! אתמול אמא שלי קנתה לי גרביים וזה עיצבן אותי!! חח מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות?בנים מה היה הדיסק האחרון שקניתם?עונה של חברים וזה היה בחופש הגדול בכלל מרוצים ממנו?מאוד. זאת עונה 7 קונים אוכל בקפיטריה? אין לנו.טוב שככה גם ככה זה גרם לי לתחושה לא טובה.גם לאחרים. ופעם ראינו אותם מכינים את הסנדויץ' טונה והם סידרו את זה עם הידיים איכככ למה? חפירה מעל^ אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'?הרבה זמן לא אכלתי. אני מנסה להיגמל אחרי שאני אוכל את ההמורגר שאני מחכה לו מפסח חושבים שאתם אוכלים בריא?לא מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'? לא לאכול יותר מידי מתוקים. אה ואני מנסה להיגמל מנוטלה! חח לא אכלתי כבר 5 ימים כי נגמר.. אתם צמחוניים?לא. וטבעוניים?לאלאלא אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים?לא אוכלים כשר?כן. אבל אני לא מחכה כלכך כדי לאכול חלב אחרי בשר יו עודמעט 1 באפריל! אתם מתכננים לעבוד על מישהו? חחח עוד מעט 1 ביוני חושבים שיעבדו עליכם? איזה מתיחות עשיתם בעבר ואנשים אשכרה האמינו לכם? בגיל 10 היה לנו כלב פיצי והיה חופש אז הערתצי את הח שלי ואמרתי לו "הוא ברח! אני לא מוצאת אותו!" והוא קם בבהלה ואז אמרתי לו ש-1 באפריל והוא כמעט זרק עלי משו הצליחו פעם לעבוד עליכם?כן אבל סתם שטויות. אני יודעת לזהות שמשקרים
מהו החודש האהוב עליכם בשנה?יולי למה?חופש מתי יש לכם יומולדת?7.6 [פחות מחודש יאא] אוהבים ימי הולדת? לא כלכך ובלונים?לא!!! וגם לא ליצנים!! הם יותר מידי מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי?שטויות ובכללי כל האמונות תפלות?לא מאמינה יש לכם משקפיים?לא היו פעם?לא חושבים שיהיו לכם בעתיד? יכול להיות שבגיל 40 ומשו מי יודע.. אם יש לכם/היה לכם, מה המספר שלכם?אני רואה שש שש עשיתם טיפול אורטודנטי? כן לצערי. אם לא, אתם צריכים? אוהבים להסתפר? כן אבל תמיד יש את המציקים האלה שמבלבלים אח"כ את המוח..

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

מה השעה? 18:12 אוהבים לעשות קניות? לא כ"כ מה היה הדבר האחרון שקניתם? הרגע חזרתי
קניתי חולצות
סופסוף!
מה בא לכם לקנות? מממ.. נעליים
לא מצאתי שומדבר נורמלי
איזה חנויות אתם לא סובלים? לא יודעת איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן? מממ.. לא יודעת נו
מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם? גם וגם מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות? בנים, ברור! מה היה הדיסק האחרון שקניתם? שירי מימון
מרוצים ממנו? ברור
קונים אוכל בקפיטריה? לא, מביאה מהבית
למה? ככה
אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'? מממ.. לא. חושבים שאתם אוכלים בריא? משתדלת
מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'? לאכול ארוחות בוקר, צהריים וערב
אתם צמחוניים? לאאאאאא וטבעוניים? לאא אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים? לא! בשר זה טעים
אוכלים כשר? וודאי
יו עודמעט 1 באפריל! אתם מתכננים לעבוד על מישהו? יו! אחד באפריל עבר!
חושבים שיעבדו עליכם?
איזה מתיחות עשיתם בעבר ואנשים אשכרה האמינו לכם? לא יודעת.. אף פעם לא עבדתי על אנשים
הצליחו פעם לעבוד עליכם? לא מהו החודש האהוב עליכם בשנה? מממ... יולי-אוגוסוט למה? קיץ
מתי יש לכם יומולדת? 17.9 אוהבים ימי הולדת? יאפ ובלונים? יאפ מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי? מטומטם ובכללי כל האמונות תפלות? יש ויש יש לכם משקפיים? לא, ברוך השם
היו פעם?
חושבים שיהיו לכם בעתיד? בעז"ה לא
אם יש לכם/היה לכם, מה המספר שלכם? --- עשיתם טיפול אורטודנטי? כן
אם לא, אתם צריכים? -- אוהבים להסתפר? לא!!

linoy7

New member
../images/Emo9.gif בן כמה הוא?../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo221.gif

מה השעה?11:31
אוהבים לעשות קניות?בטח
מה היה הדבר האחרון שקניתם?אתמול אממ חולצה וג'ינס.
מה בא לכם לקנות?אייפוד
ובגדים. אין ליבגדים
איזה חנויות אתם לא סובלים?אמממ לא יודעת. חנויות שהמוכרים נטפלים אלייך
.
איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן?TNT וגריפ
מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם?אני
מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות?בנים
מה היה הדיסק האחרון שקניתם?
מרוצים ממנו?
קונים אוכל בקפיטריה?לפעמים
למה?שאין לי
אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'?לא
חושבים שאתם אוכלים בריא?פחות או יותר
מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'?פחות שוקולד וג'אנק יותר... ירקות וזה
אתם צמחוניים?כן
וטבעוניים?לא
אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים?..
אוכלים כשר?כן
יו עודמעט 1 באפריל! אתם מתכננים לעבוד על מישהו?עודמעט?
ולא עבתי על אף אחד. אה כן. אבל שכחתי.
חושבים שיעבדו עליכם?לא זוכרת
איזה מתיחות עשיתם בעבר ואנשים אשכרה האמינו לכם?אממממ כשהייתי קטנה לקחתי ביצה מהמטבח שהיה לי [נו המטבחי צעצוע] ואמרתי לאמא שלי לעשות לי מקושקשת והיא באמת ניסתה
איזה חמודה אני XDD
הצליחו פעם לעבוד עליכם?כן
מהו החודש האהוב עליכם בשנה?יולי-אוגוסט-ספטמבר
למה?יולי-אוגוסט חופש. ספטמבר יומולדת.
מתי יש לכם יומולדת?6.9
אוהבים ימי הולדת?בטח
ובלונים?כן
מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי?תאריך השטן?! 6.6.6 זה ה-תאריך. 6זה מספר כ"כ יפה
ובכללי כל האמונות תפלות?חלק..
יש לכם משקפיים?לרחוק
היו פעם?...
חושבים שיהיו לכם בעתיד?...
אם יש לכם/היה לכם, מה המספר שלכם?1וחצי ואחדורבע
עשיתם טיפול אורטודנטי?כן. מה שמזכיר ליאת יום שני;;
אם לא, אתם צריכים?...
אוהבים להסתפר?למה לא
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה