שאלון

Robin Sparkles

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

שומם פה כמו בדרך לאילת.. כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - ארוחת צהריים הכי טובה - ארוחת ערב הכי טובה - כשר: כן\לא. הצומח והחי: פרי/ות אהוב - ירק/ות אהוב - בשר אהוב וסגנון הכנתו - דג אהוב וסגנון הכנתו - סלט אהוב - נקניק\ פסטרמה - גבינה - אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - גלידה - ממתק - עוגה - חטיף - מאפה - לחם אהוב - דגני בוקר - בורקס - עוד קצת כללי: משקה אהוב - משקה חריף אהוב - משקה חם - ג'אנק פוד אהוב - אוכל יהודי אהוב - אוכל ישראלי אהוב - אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - שומר על תזונה נכונה ודיאטה?

Robin Sparkles

New member
עונה

כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - שוגי עם חלב ארוחת צהריים הכי טובה -שניצל עם פירה ורוטב פטריות ארוחת ערב הכי טובה -שניצל תירס עם מה שבא כשר: לא אכפת לי מהדברים האלה.. הצומח והחי: פרי/ות אהוב - רקתפוח ירוק ואבוקדו ירק/ות אהוב -עגבניה בשר אהוב וסגנון הכנתו -שניצל דג אהוב וסגנון הכנתו -רק (!!!) טונה בקופסת שימורים
סלט אהוב - טעים נקניק\ פסטרמה -
גבינה - צהובה או קוטג' אוהב על האש לסוגיו ? אופקורס! מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח -סופלה גלידה - וניל ממתק -GuyLian (שנגמר
ונשארה לירק החוברת שקטנה שבאה עם זה) עוגה -נוטלהההה
חטיף -במבה מאפה -קוראסון לחם אהוב -קסטן, למרות שבקושי יוצא.. דגני בוקר - שוגי בורקס - תפו"א ופטריות עוד קצת כללי: משקה אהוב - מיץ תפוחים משקה חריף אהוב - ג'ין סאוור משקה חם -תה ג'אנק פוד אהוב -המבורגר אוכל יהודי אהוב - לא הקטע שלי..
אוכל ישראלי אהוב - חומוס אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - איטלקי,סושי,המבורגר,צ'יפס שומר על תזונה נכונה ודיאטה?משתדלת. אפשר לומר שסיימתי עם הג'אנק פוד כי לא אכלתי מאז הבגרות במתמטיקה!!!

just adiki

New member
אין לי כח לכלום....

מכירים את זה? כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - קפה ועוגה
. ארוחת צהריים הכי טובה -קשה. שניצל ופירה עלה לי ישר משום מה... ארוחת ערב הכי טובה -טוסט. כשר: לא. [בבית אנחנו שומרים אבל יצא לי לאכול לא כשר כך שלהגיד כן זאת סתם תהיה צביעות.] הצומח והחי: פרי/ות אהוב - תותים
. ואני רואה שיש פה אפשרויות לרבים אז כמובן שיש את הדובדבנים, בננה, תפוח, אבטיח, אפרשזיף ובכלל... אני אוהב פירות. ירק/ות אהוב -אני אוהבת גם ירקות. נראה לי שאלך על המלפפון והגזר. בשר אהוב וסגנון הכנתו - בקר. ועדיף בקציצות ברוטב עגבניות. דג אהוב וסגנון הכנתו - אמנון בתנור. סלט אהוב - סלט רגיל. מלפפון, עגבנייה, גזר מגורד, חסה ושאר ירקות עם גרעיני חיטה. או את הסלט פלפלים של אמא
. נקניק\ פסטרמה - לא אוכלת נקניקים. גבינה - לבנה. אוהב על האש לסוגיו ? כן, במיוחד בגלל הריח שפותח את התאבון. מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - רמבל תפוחים או פבלובה. אוי וקרם ברולב
כמה שזה טעים. גלידה - וניל ממתק - שוקולד עוגה - גבינה חטיף - במבה מאפה - פאי תפוחים. לחם אהוב - שיפון. חח סתם, זה לא משנה לי. דגני בוקר - צריך לגוון כל הזמן אחרת נמאס. בורקס - פטריות. עוד קצת כללי: משקה אהוב - תפוזים משקה חריף אהוב - חריף הכוונה לאלכוהול? אני אוהבת טובורג. משקה חם - תה. ג'אנק פוד אהוב - פיצה. אוכל יהודי אהוב - גפילטע. חח לא עולה לי משהו אחר
. אוכל ישראלי אהוב - מה כבר יש חוץ מפלאפל? שאני לא כזה מתלהבת דרך אגב. אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - אוכל איטלקי. כל הפוקצ'ת למינהן, הספגטי, הפיצות. פחמימות, בצק. שומר על תזונה נכונה ודיאטה? כשבא לי. דיאטה לא... אבל יש ימים שבא לי בריא. היה נחמד
.

Galuush

New member
עונה...

אין לי משהו טוב יותר לעשות
. כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - משקה חם וקוראסון רגיל. ארוחת צהריים הכי טובה - סלט וביצה ארוחת ערב הכי טובה - תלוי במה שמתחשק לי כשר: כן\לא. אישית- לא ממש
הצומח והחי: פרי/ות אהוב - תפוז ירק/ות אהוב - עגבנייה בשר אהוב וסגנון הכנתו - המבורגר וול דאן!! בלי שום אדום באמצע וזה... דג אהוב וסגנון הכנתו - לא מתה על דגים
סלט אהוב - סלט עם גבינה יוונית/ לבנה נקניק\ פסטרמה - נקניק גבינה - לבנה אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. מחבבת פלוס. מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - לא יודעת. שוב, תלוי במה שבא לי. גלידה - תות בפירות ובשמנת אין מועדפת. אולי וניל ממתק - חמצוצים עוגה - אין חטיף - כיפלי מעושן מאפה - קוראסון רגיל לחם אהוב - רגיל דגני בוקר - קלוגס עם הנמר בורקס - משולש עם גבינה עוד קצת כללי: משקה אהוב - מים משקה חריף אהוב - לא שותה משקה חם - פרנץ' ונילה ג'אנק פוד אהוב - המבורגר אוכל יהודי אהוב - לא יודעת אוכל ישראלי אהוב - שווארמה/פלאפל נחשב? אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - איטלקי על רוב סוגיו. שומר על תזונה נכונה ודיאטה? חחחחח לא

Robin Sparkles

New member
יש לי בבית הרבה פרוסטיס

(הקלוגס עם הנמר..) בנדוד שלי לא ידע איך לקרוא לזה אז הוא אמר פרנסיטוס

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - קורנפלקס
ארוחת צהריים הכי טובה - של אמא
ארוחת ערב הכי טובה - חביתה או משו
כשר: כן\לא.
הצומח והחי: פרי/ות אהוב - תפוח, תות ירק/ות אהוב - גמבה, מלפפון בשר אהוב וסגנון הכנתו - לא יודעת
דג אהוב וסגנון הכנתו - רק טונה
סלט אהוב - ירקות, פירות, סלט כרוב עם רוטב סויה וגרעיני חמניה מעל
נקניק\ פסטרמה - פסטרמה גבינה - לבנה/עם זיתים אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא.
מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - עוגה עם גלידה גלידה - וניל עם עוגיות ממתק - כל הגומי למיניהם
עוגה - שוקולד צ'יפס חטיף - במבה מאפה - קרואסון עם שוקולד
לחם אהוב - רגיל חח שחור פרוס דגני בוקר - כריות בורקס - תפו"א עוד קצת כללי: משקה אהוב - מים
משקה חריף אהוב - בריזר חחחחחחחחחחח לא מתמצאת בזה כלכך
משקה חם - נס קפה ג'אנק פוד אהוב - המבורגר/פיצה אוכל יהודי אהוב - מממ לא יודעת אוכל ישראלי אהוב - פלאפל/שווארמה אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - סיני, מוקפץ וכל השאר שומר על תזונה נכונה ודיאטה? לא דיאטה, אבל משתדלת לאכול נכון

למעלה