שאלון

noooga

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - שונאים - מעריכים - מעריצים - אוהבים להיות איתו - משתעממים ממנו - צוחקים עליו - צוחקים איתו - עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? יוצאים בערבי שישי ? לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? מדברים הכי הרבה בטלפון ? מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? אתם באמת סומכים עליו ? כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? מה אתם עושים שאתם נפגשים ? איפה אתם הכי אוהבים לבלות ?

chagiti

New member
עונה...

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים -אמממ **** שונאים - אריאל שרון!!!! מעריכים -לא יודעת מעריצים -אממממממ אוהבים להיות איתו -חברות שלי משתעממים ממנו -אממ צוחקים עליו -אממ צוחקים איתו - כולם.. עם מי אתם... מבלים את רוב היום ?משפחה וחברות יוצאים בערבי שישי ?שומרת שבת..אבל עדיין אני הולכת לפעולות חבריא ב' לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ?לבד או עם חברות מדברים הכי הרבה בטלפון ?חברה שלי.. מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ?חברה שלי.. מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ?**** אתם באמת סומכים עליו ?ברור כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ?כל יום מה אתם עושים שאתם נפגשים ?בעיקר זה בלימודים אבל גם אח"צ נפגשות! איפה אתם הכי אוהבים לבלות ?בחוץ

-בעזרתך אבא-

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - אבאמא שונאים - אריאל שרון מעריכים - הורים, הקב"ה מעריצים - הקב"ה אוהבים להיות איתו - חברה, בת דודה משתעממים ממנו - אחים צוחקים עליו - מורות צוחקים איתו - חברות עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? חברות יוצאים בערבי שישי ? לטייל או לבית כנסת? סתם, אחרי תפילה עם חברות לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? עם עצמי מדברים הכי הרבה בטלפון ? חברה מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר? ***** מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? חברה, נכון?! מוריה כפרעליה אתם באמת סומכים עליו? באאאאאאאאאאארור כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? כל יום, ומידי פעם אחר הצהרים. אתם יודעים, קשה להגיע כל יום בצהרים להתנחלות מה אתם עושים שאתם נפגשים ? שופינג בעיקר... חחח... איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? כל מקום בירושלים

וואיי!! איזה מושששלםם

היה יום..=) שופינג ענקי ובילוי עם אמוש... היה סבבה לגמרי.. מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - הדסוש שונאים - ****. שתקבר מעריכים - סבתא... מעריצים - שיין ווסט
אוהבים להיות איתו - מייו משתעממים ממנו - האממ... לא לפורום... צוחקים עליו - כנ"ל צוחקים איתו - שלומצי עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? הדר [?] יוצאים בערבי שישי ? אבא, לביה"כ
לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? בעיקרון, אני פשוט שונאת ללמוד בזוגו. אבל למדתי הרבה עם הדסוש מדברים הכי הרבה בטלפון ? מייו מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? שלומצי מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? הדסוש אתם באמת סומכים עליו ? מילארד אחוז כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? פעם... 5876 פעמים בשבוע. עכשיו..
מה אתם עושים שאתם נפגשים ? מדברים, כאילו לאיזה תשובה ציפתם? מתאחדים בנשיקה סוערת??? איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? שופינג =) היה כיף

אממ.. סביר

לפעמים נחמד, לפעמים ממש לא. אבל כבר עבר איזה שליש שנה, אז אני מרוצה.. חוזרים עוד מעט לארץ!! (כן, ממש עוד מעט....)

noooga

New member
עונה....../images/Emo60.gif

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - יש כ"כ הרבה.. שונאים - אממ כל הפאקצות בבצפר.. למרות שיש אקצות חמודות אבל יש גם מגעילות בצורה איומה. מעריכים - אמממ עדי. מעריצים - לא מעריצה אף אחד. אוהבים להיות איתו - כל החברים שלי. משתעממים ממנו - אייל, אייל ואייל!!! בעע.. צוחקים עליו - אמממ..... נעמי חחח... חמודה! צוחקים איתו - נו שוב, כל החברים.. לא יכולה להיות ספציפית. עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? אם לקחת את השבוע הזה- אז בכלל לא ביליתי כי היית בלחץ!! אבל בד"כ אני מבלה עם אח או אחות שלי.. יוצאים בערבי שישי ? עם הילה, רובין, אביטל, מתן, גיא וכו' לזולה אצלנו במושב. לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? בד"כ לבד. מדברים הכי הרבה בטלפון ? כמעט ולא מדברת בטלפון.. אין איש קבוע. מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? אדיר, אביתר ושיקה (בזמן האחרון חח) מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? עדי אתם באמת סומכים עליו ? כן כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? פעם בשבוע.. מה אתם עושים שאתם נפגשים ? עדי מכינה לי צמידים, מדברות הרבה, צוחקות... המפגשים שלנו הם הכי כיפיים! טפו טפו טפו.. איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? בבית

זולה?!?!

צצצצצצ ילדה רעה! מירי זוכרת לפני שנתיים שעברה בל"ג בעומר? עם ירום, שעושה כזה לבית של הדס: "וואלה אחלה זולה!"

יונת13

New member
עונה ../images/Emo26.gif

מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - *** חסוי שונאים - לשון הרע מעריכים -הרבה... מעריצים -הקב"ה אוהבים להיות איתו -אלירז משתעממים ממנו - *** צוחקים עליו -לא מישו ספציפי צוחקים איתו - רעות,טל,בר וכו' עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? אלירז ומעיין יוצאים בערבי שישי ? כן לסניף לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? לפעמים עם ציפי אבל הרב לבד מדברים הכי הרבה בטלפון ? חלי מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? חלי ושירה מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? חבר- חסוי חברה- אלירז חלי ועוד... אתם באמת סומכים עליו ?בטח!!! כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ?כמעט כל יום מה אתם עושים שאתם נפגשים ?הרבה איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? סניף קניון...

עונה ../images/Emo13.gif

אוהבים -המממ משפחה וחברים
שונאים - המממ לא יודעת
אין הרבה אנשים שאני שונאת.....אולי יגאל אמיר.....
שימות!! (ובחיים לא אמרתי ככה אל בן אדם!!סורי אבל ממש מגיע לו!!) מעריכים -באותה רוח-אולי יצחק רבין ז"ל
מעריצים -גבסו בעלי
אוהבים להיות איתו -אמא וכמה חברות טובות....
משתעממים ממנו -המורה שלי למדעים.....אפשר להירדם!!! ברצינות!! צוחקים עליו -המורה שלי להיסטוריה
LOLLL רק לחשוב עליו
פפפפפפפווווודללללל
צוחקים איתו - חברות
עם מי אתם... מבלים את רוב היום ?יום בצפר-עם חברות חופש-עם המשפחה יוצאים בערבי שישי ?חברות וידידים לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ?עם עצמי
מדברים הכי הרבה בטלפון ?עם חברות וידידים מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ?גם כן חברות וידידים
מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ?יש הרבה....
אתם באמת סומכים עליו ?באמת
כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ?הרבההההה מה אתם עושים שאתם נפגשים ?מדברים.......מחשב....כל מני
איפה אתם הכי אוהבים לבלות ?בקניון!!

כולם פה אוהבים קניון../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

רק אני שונאת
חחח.. אני מעדיפה להיות בבית ו-ב-כ-ל דבר שקשור לטבע ובעלי-חיים..אני ילדונת כפרית,חחח..

מזורה שכמותך ../images/Emo3.gif

נו מה, אין על שופינג. אבל אני גם מאודדד אוהבת ספורט וטיולים אתגרים כאלה, לטפס על הרים וכאלה...

MK respect

New member
=]

אמנם אנלא כמוך שאוהבת רק בבית ובע"ח אבל גמני שונאת קניוניםםם!!!! הדבר הכי מעצבן בעולםם!! אלא אם כן זה ללכת שם לסרט או לסבארו...הדברים היחידים שאני מסכימה!!! כל השאר אין לי מה לחפש שם כ"כ...

noooga

New member
גם אני לא מתה על קניות..

סתם מעצבן להסתובב הרבה שוב ושוב.. ואני לעומתך באמת כפרית (נו טוב, יותר נכון מושבניקית). ריקולה, אולי תעברי למושב ואז את לגמרי תתאימי את עצמך למקום בו את חיה? חחח..

א-נ-י../images/Emo3.gif

מי הבנאדם שאתה הכי: אוהבים
דיי,יש ה-מ-ו-ן
שונאים
מי שעושה רע לאנשים ובכלל,להכל
מעריכים
יש ה-מ-ו-ן.. מעריצים
חחח,אתם לא רוצים שאני אכתוב..זה *חסוי*
חוצמיזה ש..הבטחתי לנגה
אוהבים להיות איתו
יש ה-מ-ו-ן..חחח... משתעממים ממנו
לא יפה לכתוב,חחח.. צוחקים עליו
I Don't Know צוחקים איתו
דניאל מהכיתה שלי(חברה שלי) עם מי אתם: מבלים את רוב היום
המשפחה יוצאים בערבי שישי
כנ"ל לומדים למבחנים\מכינים ש.ב
עם אני,עצמי ואנוכי,LOL.. מדברים הכי הרבה בטלפון
חחח,אני כמעט ולא מדברת בו..אבל ברוב הפעמים עם בן דוד שלי
מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר
בזמן האחרון לא מתחברת..אבל שכן אז- עם טטיאנה ובדני דודים שלי,חחח.. מישהו מסוים: מי החבר הכי טוב שלך
My Dog,חחח..ו-רעות,טטיאנה ויש עוד ה-מ-ו-ן.. אתם באמת סומכים עליו
כן.. כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים,בדרך כלל
לא הרבה בגלל הבה"ס.. מה אתם עושים שאתם נפגשים
במחשב,רואות סרטים,טלוויזיה,עם הבעלי-חיים שלהן,צוחקות וכ'ו וכ'ו...
איפה אתם הכי אוהבים לבלות
בבית,חחח..

חחחח נגה מנסה לגמול אותך מחיים??

אם תדפדפו למשל בארכיון תמצאו כל מני הודעות נחמדות של נגה בנושא חיים
|מומלץ

היא לא מנסה :p

עזבי,לא רוצה לדבר על זה..אבל יותר טוב שאני אסתום בשלב הזה,חחח..

למעלה