שאלון

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

מממ הוא מעורב, כל מיני חלקים משאלונים שאהבתי
וחלק כמובן מקורי שלי
Movies הסרט הכי טוב? הסרט הכי גרוע? שחקן הכי אהוב? שחקנית הכי אהובה? הסרט של כל הזמנים? סרט מצוייר או מצולם? Songs השיר הכי אהוב? השיר הכי שנוא? זמר אהוב? זמרת אהובה? השיר של כל הזמנים? הזמר/ת של כל הזמנים? הדיסק הכי טוב ששמעת? הדיסק האחרון שקנית? השיר האחרון ששמעת? אתה שומע עכשיו מוזיקה? שיר שבהתחלה לא אהבת הכריחו אותך לשמוע והתאהבת בו? צרוב או מקורי? אתה שומע שירים עד הסוף או מפסיק באמצע? שורה אחת שהכי עושה לך את זה משיר כלשהו: T.V תכנית אהובה? סדרה אהובה? ערוץ אהוב? choose אדום או שחור? שחור או לבן? למות או לחיות? רוק או מזרחית? צבא או ש"ל? general *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? *מה עושה לך את זה בבני המין השני [או בני אותו מין...
]? *מה הכי חשוב בזוגיות? *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? *איך הרגשת עם זה באותו רגע? *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? *מה הדבר הכי קשה שאי פעם אמרת לבנאדם? *מה הדבר הכי קל? *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? *איך היה? *האם בכית פעם בגלל אהבה? *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? *את/ה אוהב/ת את עצמך? *איך את/ה מרגיש/ה? *הבנאדם האחרון שראית? *הבנאדם האחרון שחיבקת? *חבר\ה הכי טובים? enjoy

אני../images/Emo11.gif

Movies הסרט הכי טוב? טרויה, ללכת שבי אחריו הסרט הכי גרוע? יש המון. שחקן הכי אהוב? ג'ייק ג'ילנהול
שחקנית הכי אהובה? אן הת'וואי הסרט של כל הזמנים? טרויה
סרט מצוייר או מצולם? כל אחד והמיוחדות שלו. Songs השיר הכי אהוב? כרגע? נאמב של לינקין פארק. השיר הכי שנוא? כל דבר שקשור לרוני. זמר אהוב? נמרוד שיקלר. בית הבובות. שוט מי
זמרת אהובה? איימיל לי
השיר של כל הזמנים? לא יודעת
הזמר/ת של כל הזמנים? אני
הדיסק הכי טוב ששמעת? פולן- אוונסנס הדיסק האחרון שקנית? נמרוד והבודדים- רשימת שיקלר השיר האחרון ששמעת? נאמב אתה שומע עכשיו מוזיקה? כן שיר שבהתחלה לא אהבת הכריחו אותך לשמוע והתאהבת בו? לא ממש הכריחו, אבל השמיעו לי את נאמב ופשוט התאהבתי. צרוב או מקורי? מקורי. אבל אני לא אהייה צבועה. אני גם צורבת. אתה שומע שירים עד הסוף או מפסיק באמצע? עד הסוף... שורה אחת שהכי עושה לך את זה משיר כלשהו: and every second i waste is more than i can take- נאמב T.V תכנית אהובה? אין סדרה אהובה? אין ערוץ אהוב? 24 choose אדום או שחור? אדום שחור או לבן? לא יודעת
למות או לחיות? לחיות רוק או מזרחית? רוק
צבא או ש"ל? צבא *שיעול*שירן*שיעול* general *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? אין תקופה. יש רגעים. *מה עושה לך את זה בבני המין השני [או בני אותו מין...]? בני המין השני. אמ, סימני גבריות, בעיקרון. זיפים, ידיים, חזה. *מה הכי חשוב בזוגיות? אהבה...? *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? אוכל!!!!!!!! *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? חלב *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? בטח... *איך הרגשת עם זה באותו רגע? תלוי מה הייתה הירידה, מה הייתה הסיטואציה ומי היה הבנאדם. *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? יש המון. *מה הדבר הכי קשה שאי פעם אמרת לבנאדם? איטס פרסונל. *מה הדבר הכי קל? אמ, 'היי'?
*מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? נמ. *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני המון זמן. *איך היה? כבר שכחתי
*האם בכית פעם בגלל אהבה? כן. *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? לודעת. כל מיני דברים קטנים. *את/ה אוהב/ת את עצמך? לא. *איך את/ה מרגיש/ה? טוב, תודה
*הבנאדם האחרון שראית? אח שלי *הבנאדם האחרון שחיבקת? ידיד שלי *חבר\ה הכי טובים? שמות לא יתנו לכם כלום. בעצם לדנה עדי ושירן הם כן
אבל לא נורא

Saffron

New member
ככה ../images/Emo29.gif

לא מזכירים את הפרויקט אפילו פעם אחת?

אני.

Movies הסרט הכי טוב? כל הסרטים שיצפאן שיחק בהם, ו"יעד סופי 3". הסרט הכי גרוע? כל הסרטים שיצפאן לא שיחק בהם, חוץ מ"יעד סופי 3". שחקן הכי אהוב? נו, אלי יצפאן. :) שחקנית הכי אהובה? טלי שרון. הסרט של כל הזמנים? כל הסרטים של אלי :) סרט מצוייר או מצולם? מצולם. Songs השיר הכי אהוב? כל השירים של הפרויקט + "כולנו אותו דבר", של יצפאן עם מה קשור. השיר הכי שנוא? קבל - שי 360, הצל וגיא מזיג, וכל השירים של שורטי וביגי המסריחים האלה!!! זמר אהוב? עידן רייכל!!!!!#$%^^#%#$*$%* זמרת אהובה? אין. השיר של כל הזמנים? לאדעת. השירים של הפרויקט. הזמר/ת של כל הזמנים? עידן. הדיסק הכי טוב ששמעת? "ממעמקים". הדיסק האחרון שקנית? "ממעמקים". השיר האחרון ששמעת? "שובי אל ביתי", מתוך יצפאן. לא הפסקתי לשמוע אותו לרגע, מאז שהעלו אותו לאתר הרשמי. אתה שומע עכשיו מוזיקה? כן, וזאת בתשובה למעלה :) שיר שבהתחלה לא אהבת הכריחו אותך לשמוע והתאהבת בו? "ואולי" - עברי לידר. צרוב או מקורי? תלוי מי האמן. :) אתה שומע שירים עד הסוף או מפסיק באמצע? עד הסוף. שורה אחת שהכי עושה לך את זה משיר כלשהו: אין שורה ספציפית. T.V תכנית אהובה? י צ פ א ן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!%^#$&#$& :))))) סדרה אהובה? אין. ערוץ אהוב? אין. choose אדום או שחור? אדום שחור או לבן? שחור למות או לחיות? לחיות.. רוק או מזרחית? חחחח.. מתאים שתשאלו עכשיו "מזרחית או למות", ואז אני אגיד - למות. צבא או ש"ל? צבא. general *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך, כשאת נזכרת בה? התקופה של שלוש השנים האחרונות. *מה עושה לך את זה בבני המין השני [או בני אותו מין...]? לא יודעת. שילוב של הכל. *מה הכי חשוב בזוגיות? אמון, ואהבה. *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחת בוקר. *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים. *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא. *איך הרגשת עם זה באותו רגע? :) *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? 17.11.02 - "דנה, זאת ההזדמנות שלך. לכי לדבר עם יצפאן". ועכשיו אני חיה עם התוצאות. ואני מאושרת. :) *מה הדבר הכי קשה שאי פעם אמרת לבנאדם? היו הרבה כאלה. *מה הדבר הכי קל? הא? *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אילת ות"א, הן מדהימות. וגם רעננה, רמה"ש, ולונדון. :) *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני איזה חצי שנה. *איך היה? מעולה. *האם בכית פעם בגלל אהבה? כן. *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? נו, כל יום ראשון, כל שיחה עם יצפאן... :) *את/ה אוהב/ת את עצמך? לא שונאת. *איך את/ה מרגיש/ה? כואב לי פה. :( *הבנאדם האחרון שראית? יצפאן. *הבנאדם האחרון שחיבקת? טל. *חבר\ה הכי טובים? טל, מידן, אורי, אדי, חן.

:)

נישואים פיקטיביים, הלם קרב, עונת הדובדבנים, מקס ומוריס, פקודות בשרשרת

Saffron

New member
מה לגבי ../images/Emo29.gif

"כנפיים שבורות", "הללויה", "ללכת על המים", "למראית עין" שיצא לא מזמן?

Saffron

New member
חג פורים, חג פורים... ../images/Emo29.gif

Movies הסרט הכי טוב? יש יותר מדי סרטים שאני עוד צריכה לראות עד שאוכל לענות על השאלה הזאת. כרגע, הסרטים האהובים עליי הם "הללויה" ו"אלאדין". הסרט הכי גרוע? ממ. לא יודעת. שחקן הכי אהוב? הצצתי לקטגורית הטלוויזיה וראיתי שאין שאלות כאלה שם, אז אענה על זה בקשר לטלוויזיה: מארק איווניר, ג'יימס מרסטרס, ניית'ן פיליון. שחקנית הכי אהובה? כנ"ל: אמה קאולפילד, טלי שרון. הסרט של כל הזמנים? לא יודעת. אני לא טובה עם סרטים.
סרט מצוייר או מצולם? תלוי בסרט. Songs השיר הכי אהוב? פעם הייתי אומרת ש"שושנים עצובות", היום אני כבר לא יודעת. אין שיר ספציפי. השיר הכי שנוא? לא יודעת. זמר אהוב? אביתר בנאי. זמרת אהובה? התחלתי לחבב את טורי איימוס. השיר של כל הזמנים? לא יודעת. הזמר/ת של כל הזמנים? נו, לא יודעת. הדיסק הכי טוב ששמעת? אני לא יכולה לקבוע מה הכי טוב, אבל הכי אהוב הוא ללא ספק אלבום הבכורה של הפרויקט. אחריו אלבום הבכורה של אביתר. הדיסק האחרון שקנית? "little earthquakes" של טורי איימוס. השיר האחרון ששמעת? "ממעמקים" של הפרויקט. אתה שומע עכשיו מוזיקה? לא. שיר שבהתחלה לא אהבת הכריחו אותך לשמוע והתאהבת בו? כרגע לא זכור לי שהיה אחד כזה. צרוב או מקורי? מקורי! אתה שומע שירים עד הסוף או מפסיק באמצע? עד הסוף. שורה אחת שהכי עושה לך את זה משיר כלשהו: יותר בית משורה: "הרצון לדייק במילים תכונה מרגיזה מאוד במיוחד שבסוף אני עומד ושותק" (פקק תנועה - אביתר בנאי) T.V תכנית אהובה? באפי.
ופיירפליי, וחברים, והסימפסונס. סדרה אהובה? מה ההבדל? ממ, בטח יש הבדל. טוב, למעלה התכוונתי לסדרות. ערוץ אהוב? פעם, מזמן, זה היה ביפ. אבל אז הם הרסו את עצמם. כרגע ערוץ 24. לא, גם הם הרסו את עצמם. אין לי ערוץ אהוב.
choose אדום או שחור? שחור. שחור או לבן? לבן. למות או לחיות? לחיות. רוק או מזרחית? רוק. צבא או ש"ל? לא יודעת. general איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך, כשאת נזכרת בה? החורף של שנה שעברה. מה עושה לך את זה בבני המין השני [או בני אותו מין...]? עיניים ושיער [ראסטות
]. מה הכי חשוב בזוגיות? לא יודעת. מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? אני לא אוכלת ארוחת בוקר.
ומה את/ה שותה על הבוקר, בדר"כ? מן משקה בוקר בטעם תות-בננה. האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא שזכור לי. איך הרגשת עם זה באותו רגע? ... מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? עוד לא הייתה. מה הדבר הכי קשה שאי פעם אמרת לבנאדם? אני לא זוכרת. מה הדבר הכי קל?
מה היא העיר האהובה עליך, ומדוע? תל אביב.
כי היא העיר שלי, אפשר לחיות בה שנים ועדיין לא להכיר אותה באמת, תמיד יש מה לעשות בה ועם כל הזיהום היא נורא יפה. מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמן. איך היה? דווקא נחמד, אבל אני לא מחבבת את הלונה-פארק. האם בכית פעם בגלל אהבה? כמעט. ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? הופעת הבכורה של הפרויקט לפני שנה. את/ה אוהב/ת את עצמך? לפעמים. איך את/ה מרגיש/ה? בסדר. הבנאדם האחרון שראית? אמא שלי. הבנאדם האחרון שחיבקת? הילה. חבר\ה הכי טובים? תמר.

Infinity AL

New member
I'M BACK../images/Emo13.gif../images/Emo203.gif

Movies הסרט הכי טוב? ארמגדון הסרט הכי גרוע? הכי מתוק שיש שחקן הכי אהוב? מייקל ורטן שחקנית הכי אהובה?ג'ניפר גרנר ומישל פיפר הסרט של כל הזמנים? ארמגדון סרט מצוייר או מצולם? שניהם
Songs השיר הכי אהוב? כרגע, שיר בעיפרון של בית הבובות השיר הכי שנוא? תנו לו צ'אנס זמר אהוב?עידנוש
זמרת אהובה? אממ מירי מסיקה השיר של כל הזמנים? שיר הנושא של ארמגדון הזמר/ת של כל הזמנים? - הדיסק הכי טוב ששמעת?של הפרויקט הדיסק האחרון שקנית? בית הבובות, אחותי קנתה אבל לא משנה
השיר האחרון ששמעת? TALK של COLDPLAY אתה שומע עכשיו מוזיקה?לא שיר שבהתחלה לא אהבת הכריחו אותך לשמוע והתאהבת בו? לא זוכרת
צרוב או מקורי?שניהם אתה שומע שירים עד הסוף או מפסיק באמצע? עד הסוף שורה אחת שהכי עושה לך את זה משיר כלשהו: השורה האחרונה בTHE BLOWER'S DOUGHTER T.V תכנית אהובה?ארץ נהדרת ומשחק מכור סדרה אהובה? זהות בדויה, אבודים, חברים ערוץ אהוב? המחשבXD choose אדום או שחור? אדום שחור או לבן?שחור למות או לחיות?לחיות רוק או מזרחית?שניהם לא צבא או ש"ל?צבא general *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?אממ לא יודעת *מה עושה לך את זה בבני המין השני? העיניים *מה הכי חשוב בזוגיות? אממ אהבה? *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? עוגי שוקו *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? חלב עם העוגי שוקו *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?כה *איך הרגשת עם זה באותו רגע? חיפשתי את הדבר החד הכי קרוב אליי *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? יש כמה *מה הדבר הכי קשה שאי פעם אמרת לבנאדם? לא אפרט *מה הדבר הכי קל? חחח *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אילת, נחשו למה *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בקיץ *איך היה?מדהים *האם בכית פעם בגלל אהבה? כה *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? אממ שהבאנו את הכלבה שלי *את/ה אוהב/ת את עצמך? כה למה לא *איך את/ה מרגיש/ה? טוב *הבנאדם האחרון שראית? אמא *הבנאדם האחרון שחיבקת? בן דוד. *חבר\ה הכי טובים? מ' וד' חחח enjoy

Saffron

New member
אה, אז זה ההבדל ../images/Emo29.gif

בין סדרה לתוכנית.
לא הייתי בטוחה. ארץ נהדרת ומשחק מכור.

sahar00

New member
אנייייייייייי../images/Emo105.gif

Movies הסרט הכי טוב
ציקן ליטל אהבתי.. הסרט הכי גרוע
לא יודע.. שחקן הכי אהוב
ג'ים קארי.. שחקנית הכי אהובה
אולי אנג'לינה ג'ולי.. הסרט של כל הזמנים
המסכה.. סרט מצוייר או מצולם
שנייהם Songs השיר הכי אהוב
יש מלא לא כדאי שאני יתחיל לפרט.. השיר הכי שנוא
תו לי חתימה-טיפקס מעצבן אותי..
זמר אהוב
עברי לידר,אביב גפן,עידן רייכל,דניאל סלומון וכו'... זמרת אהובה
אפרת גוש,מירי מסיקה,שורטי,איגי ווקסמן ונינט..
השיר של כל הזמנים
אין לי שמץ.. הזמר/ת של כל הזמנים
עפרה חזה ז"ל.. הדיסק הכי טוב ששמעת
בנתיים עידן רייכל,בית הבובות ואביב גפן..
הדיסק האחרון שקנית
אביב גפן-עם הזמן.. השיר האחרון ששמעת
כרגע אני שומא את כל הדיסק של אביב גפן.. אתה שומע עכשיו מוזיקה
כן.. שיר שבהתחלה לא אהבת הכריחו אותך לשמוע והתאהבת בו
בורח-נמרוד והבודדים.. צרוב או מקורי
זמרים להקות מרות שאני אוהב אני קונה סתם ככה שירים בודדים אני צורב.. אתה שומע שירים עד הסוף או מפסיק באמצע
את מה שאני אוהב עד הסוףף ומה שלא לא.. שורה אחת שהכי עושה לך את זה משיר כלשהו:"מאחורי השמש יש מקום שהוא רק שלך ושלי.." או "רבות הדרכים לאהוב אותך ארוכה ביותר בדרך לשכוח" ויש עוד אני בטוח..
T.V
תכנית אהובה
ארץ נהדרת,משחק מכור,כולבוטק וכו'.. סדרה אהובה
השיר שלנו.. ערוץ אהוב
yes y שהוא כבר לא קיים באסה..
choose אדום או שחור
שחור שחור או לבן
שחור למות או לחיות
שאלה דפוקה בטוח לחיות.. רוק או מזרחית
רוקקקקקקקקקקקקקקק צבא או ש"ל
general *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה
טיוליים שנתיים ודברים עם המשפחה וכו'.. *מה עושה לך את זה בבני המין השני [או בני אותו מין...]
האופי היופי הגוף..
*מה הכי חשוב בזוגיות
אמון אהבה עידוד סבלנות וכו'.. *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר
כריות קוקו וכו'.. *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ
שוקוקוקוקו
*האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך
לא שזכור לי.. *איך הרגשת עם זה באותו רגע
--------- *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה
לא זוכר חחח *מה הדבר הכי קשה שאי פעם אמרת לבנאדם
שהלוואי שהוא ימותת..
*מה הדבר הכי קל
שיילך להזדיין.. *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע
אשקלון ויש בה המון זה מספיק.. *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה
שנה שעברה.. *איך היה
נדירררררררררררר *האם בכית פעם בגלל אהבה
no *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך
אירועים משפחתיים דברים כאלה וכו'.. *את/ה אוהב/ת את עצמך
כן למה לא? *איך את/ה מרגיש/ה
מצוייןןן בלי עין הרעעע
*הבנאדם האחרון שראית
אמא שליי.. *הבנאדם האחרון שחיבקת
ידידה... *חבר\ה הכי טובים
אתם לא מכירים מה סתם לכתוב שמות חבל.. ביי לילה טוב...

למעלה