שאלון

bar jones

New member
../images/Emo41.gif שאלון ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

היי כולן...!!
פשוט מצאתי בפורום של אופנה אלטרנטיבית את השאלון הזה והוא היה מגניב :) אז תודה לפורום שלהם ול- pink pig שחיברה אותו!!
* השאלון עוסק בעיקר באופנה , רק כדי שמי שלא מעניין אותה לא תטרח לקרוא הכל.. ומי שאוהבת
כינוי: מאיפה הוא בא: גיל פיזי: גיל נפשי: איזור מגורים: איזור מגורים חלומי: מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: מה זה היה: איפה קנית: איך הכל התחיל: צבע אהוב: צבע דוחה: הבן/בת זוג המושלם/ת: אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אישיות נערצת באופן כללי: למה: לבוש לבצפר: לבוש למסיבה: מה בחיים לא תלבש/י: מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: מקום בילוי אידאלי: איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: יקר?: חנות אהובה: מה נמצא בארון שלך: פריט אהוב: חולצה אהובה: מכנס/חצאית אהובה: פריט אהוב: הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: להקה האהובה: שיר: האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- Enjoy!

Love Bem

New member
עונה=]../images/Emo23.gif

כינוי:שזה אומר?בעיקרון כולם מכנים אותי "פריקית"(אחח..אנשים!) מאיפה הוא בא:מאיך שאני מתלבשת! גיל פיזי:16 גיל נפשי:15 איזור מגורים:אשדוד איזור מגורים חלומי:ניו יורק מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי:אף פעם מה זה היה:כלום איפה קנית:לא קניתי איך הכל התחיל:לא התחיל! צבע אהוב:שחור ואדום צבע דוחה:ורוד הבן/בת זוג המושלם/ת:ג'רארד וואי אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה:אימו! המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך:ג'רארד וואי סטטיל אימו! אישיות נערצת באופן כללי:ג'רארד וואי למה:כי הוא מוכשר מעבר לזה שהוא נראה בסדר! לבוש לבצפר:חולצת מקיף ןגינס או מכנס צבעי!(או מכנס שחור) לבוש למסיבה:אותו דבר חוץ מהחולצת בית ספר! מה בחיים לא תלבש/י:ורוד!וחצאית מיני ורודה ועקבים! מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ:אין דבר כזה! מקום בילוי אידאלי:בבית של חברה שלי! איפה את/ה קונה את הבגדים שלך:חנות HOM BOY וגוטיקה! יקר?:קצת חנות אהובה:HOM BOY מה נמצא בארון שלך:הכול מה שאני אוהבת! פריט אהוב:החולצה שלי של McR ונעלי HIM שלי! חולצה אהובה:החולצה של McR מכנס/חצאית אהובה:החצאית הרבועים שלי! פריט אהוב:החצאית שלי והג'נסים! הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה:הנעליים! של HIM להקה האהובה:My Chemical Romance שיר:All I Want For Christmas Is You האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה:בפורום הזה(של מקפליי) לדעתי של אלה! ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10:אממ..5 תמונה של הסגנון האהוב עלייך---

sap sapir

New member
עונההה

כינוי: ספ מאיפה הוא בא: לא יודעת גיל פיזי: 15 גיל נפשי: 7 איזור מגורים: פ"ת איזור מגורים חלומי: לונדון
מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: לא..מזה? חחח סתם מה זה היה: כלום איפה קנית: בשום מקום איך הכל התחיל: זה לא התחיל צבע אהוב: כחול צבע דוחה: אין ממש הבן/בת זוג המושלם/ת: עיינים כחולות וחוש הומור אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: ג'ינס וגופיה המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: דאגיייי אישיות נערצת באופן כללי: דאגייייייי למה: כי הוא מהמםםם לבוש לבצפר: ג'ינס וחולצת בצפר לבוש למסיבה: ג'ינס וגופיה יפה מה בחיים לא תלבש/י: נעלי באולינג מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: יש לי אומץ ללבוש כל דבר מקום בילוי אידאלי: מסיבה איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: אממ ג'ינסים מלי קופר וחולצות מכל מקום יקר?: מה יקר? חנות אהובה: לי קופר מה נמצא בארון שלך: גי'נסים של לי קופר וחולצות מכל מיני צורות חחח פריט אהוב: הג'ינס האחרון שקניתי חולצה אהובה: יש כמה מכנס/חצאית אהובה: ג'ינס פריט אהוב: לא שאלתם כבר? הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: נראלי ג'ינס ב300 להקה האהובה: מקפליייייי שיר: ואיי יש מלא האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: לא יודעת ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 10 תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- אני חולה על השיער שלו פה!!

vered131

New member
אווי שאלון! תודהה ../images/Emo140.gif

כינוי: אמ.. יש הרבה... ורדוש ורדוצ'קה ורדית וקד וק. מאיפה הוא בא: אינלי כוח עכשיו להסביר לכם כל כינוי בנפרד. גיל פיזי: 13 וחצי ו-15 יום. גיל נפשי: 13 וחצי ו-15 יום :p איזור מגורים: נווה סביון. איזור מגורים חלומי: אותו מקום. או בית על הים. מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: מה זה היה: איפה קנית: איך הכל התחיל: צבע אהוב: שחור, כחול, אדום\ בורדו וירוק. צבע דוחה: צהוב :\ בן/בת זוג המושלם/ת: דני ג'ונס
אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: לא יודעת.. ג'ינס וחולצה. המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: דני ג'ונס!! אישיות נערצת באופן כללי: דני ג'ונס!! למה: כי זה דני
לבוש לבצפר: חולצת ביצפר וג'ינס. לבוש למסיבה: אמ.. שונאת חצאיות.. אז מכנס\ ג'ינס וחולצה. מה בחיים לא תלבש/י: חצאית מיני
מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: אמ.. לא יודעת. בדרך כלל עם בא לי על משו אז אני שמה אותו. מקום בילוי אידאלי: מסיבה. איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: אמ.. חנויות?! יקר?: אמ.. כן
חנות אהובה: הרבה.. מה נמצא בארון שלך: מכנסיים, ג'ינסים, חולצות, תחתונים, חזיות.. עוד משו?! פריט אהוב: אמ.. הרבה. חולצה אהובה: הרבה.. מכנס/חצאית אהובה: כנ"ל.. פריט אהוב: לא שאלת את זה כבר?! =\ הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: אמ.. הג'ינס מקרוקר. להקה האהובה: McFLY ו-GREEN DAY שיר: יש מלאאא.. וגם כל הזמן מתחלף.. האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: לא מכירה סיגנונות של אנשים בפורום. ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 7 תמונה של הסגנון האהוב עלייך.. עזבו.

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

כינוי:hip hop star מאיפה הוא בא:אחד השירים היפים של ביונסה!
גיל פיזי:14 וחצי גיל נפשי:70 איזור מגורים:ת"א איזור מגורים חלומי:אילת או קיסריה!
מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי:כשהייתי בת 7 חודשים מה זה היה:לא זוכרת...בגדים של תינוקות איפה קנית:לא קניתי... איך הכל התחיל:כששני אנשין ממן זכר ונקבה מזדווגים? צבע אהוב:שחור! צבע דוחה:אמ..לא ידוע לי על כזה
הבן/בת זוג המושלם/ת:אין כזה...
אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה:רגיל... המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך:דאגי סטייל!
איפה קורל? אישיות נערצת באופן כללי:תומס!
למה:בגלל she falls asleep! לבוש לבצפר:תלבושת אחידה..נו.... לבוש למסיבה:לא יודעת... מה בחיים לא תלבש/י:לא יודעת... מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ:דאגי סטייל
מקום בילוי אידאלי:הוילה של קורל הטחונה!
או המבצר של אגוZי!
איפה את/ה קונה את הבגדים שלך:רמת גן יקר?:בערך חנות אהובה:סטימצקי מה נמצא בארון שלך:בגדים פריט אהוב:פיג'מה חולצה אהובה:דיסני!
מכנס/חצאית אהובה:קפוארה
פריט אהוב:גרביים
הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה:אמ...כל הבגדים שקניתי בשוודיה להקה האהובה:דסטניז צ'יילד!
שיר:בוטילישס!
האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה:מור!!!!!!!! ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10:9.5 תמונה של הסגנון האהוב עלייך---> תודה רבה מור!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif

כינוי: יש מלא מאיפה הוא בא: כל בנאדם קורא לי אחרת גיל פיזי: 16 ושלושה חודשים גיל נפשי: 20[?]
איזור מגורים: ירושלים איזור מגורים חלומי: פינלנד
מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: בפעם האחרונה שיצאתי מהבית... יום ראשון [אני חולה
]. מה זה היה: סתם שילוב של כלמיני פריטים שלי איפה קנית: בכלמיני חנויות איך הכל התחיל: מאז שהייתי קטנה אהבתי להתלבש שונה ומיוחד ולא לפי האופנה שהולכת
צבע אהוב: כתום,שחור,בורדו,כחול צבע דוחה: ורוד,זהב הבן/בת זוג המושלם/ת: שאני אמצא אותו אני אודיע לכם
[אבל רצוי שהוא יהיה כמו הדמות של לוקס ממגרש ביתי, או כמו ג'ארד ליטו
] אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: הגדרות לא עושות לי את זה. המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: טאריה מנייטוויש, שרון מWT, איימי לי מאוונסנס, ווילה מHIM אישיות נערצת באופן כללי: אישיות מוערכת אם כבר, ווילה מHIM ומאריה קארי. למה: ווילה - כי הוא מדהים. הליריקה שלו מרגשת אותי כל פעם מחדש, הוא חמוד, הוא בנאדם מעניין והוא יודע לתת הופעה. מאריה - כי הלוואי שהיה לי את הקול שלה [עוד אוקטבה ואני אגיע לזה
]. וכי היא מוכשרת בצורה מדהימה. לבוש לבצפר: יש תלבושת
לבוש למסיבה: תלוי במצברוח שלי מה בחיים לא תלבש/י: פרוות/עור מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: לא חושבת שיש דבר כזה מקום בילוי אידאלי: מועדוני גות' כמו שיש באירופה, אבל בינתיים אסתפק בצוללת הצהובה
איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: אין מקום ספציפי יקר?: לפעמים חנות אהובה: 'ציפי' מה נמצא בארון שלך: חח הרבה דברים
פריט אהוב: מכנס קורדרוי מפוספס בגוונים של כחול ומתרחב מ'ציפי', המעיל החדש שלי מ'זארה' חולצה אהובה: סתם איזה חולצה שחורה עם שרוולים מתרחבים מכנס/חצאית אהובה: חצאים בסגנון גות'י,שחורה כזאת מגניבה... פריט אהוב: לא הייתה כבר שאלה כזו?
הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: המעיל שלי להקה האהובה: HIM,בלו שיר: Sweet Pandemonium של HIM האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: אני לא מכירה אתכן מספיק טוב בשביל לשפוט. לכל מי שפגשתי מכאן יש סגנון מגניב
ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 9 תמונה של הסגנון האהוב עלייך---

עונהההההההההההההההההה

כינוי: בפורום:ליטל לוי היחידה123 (הופ) בכיתה מתטליקה החברות ליט ליטי כל מיני המוןןן המשפחה טלטול מאיפה הוא בא: מי בא?! גיל פיזי: גיל נפשי: איזור מגורים:אמצע שומקום>גבעת זאב>ירושלים>ישראל>כדור הארץ> היקום איזור מגורים חלומי: לונדון ליראות את אחותייי מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: מה זה היה: איפה קנית: איך הכל התחיל: צבע אהוב:שחור צבע דוחה:ירוק מזעזע הבן/בת זוג המושלם/ת: דאגי ושירלי,מור ודניוכ"ו (חנפנית שכמותי) אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: "מיוחד" במינו המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אישיות נערצת באופן כללי: כללי ?~! דאגי... למה: כי הוא מוזריסטי כמוני (רק שהוא יותר) ויש עוד הרבה סיבות למה לבוש לבצפר: רגיל אין תילבושת אחידה לבוש למסיבה: שניה תנו לי להיזכר מתי זה קרה.. מה בחיים לא תלבש/י: מה שאחותי הצולעת החורגת והמאושפזת שאין לי תילבש מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: גופיה מקום בילוי אידאלי: הבית איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: בישראל יקר?: ככה ככה חנות אהובה: אמ...... מה נמצא בארון שלך: אין בקושי משו פריט אהוב: את הצ'קט שלי!!! חולצה אהובה: הגופיה שלי שכתוב עליה " בוא נעשה את זה עכשיו" רק באנגלית מכנס/חצאית אהובה: הג'ינס שלי שעלה 500 ש"ח פריט אהוב: התיק שלי הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: שני ג'ינסים שעלו 500 ש"ח להקה האהובה: מקפליי שיר: השיר שלה.. (יובל לוריא) האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: אמ.... ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10:5 תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- אמ.... אין לי כוח לחפש..

אויי חביב..../images/Emo3.gif

הוא בא:חלק מהטיול השנתי חלק חמודים וחלק באו מההורים גיל פיזי: שלוש עשרה שמונה חודשים ומ..וארבעה ימים.. גיל נפשי:עשר.. סליחה המספרים במקלדת לא עובדים לי.. איזור מגורים:יבנה.. איזור מגורים חלומי:תל אביב.. או גבעתיים...רק רייגע מה עם חו"ל סליחה לונדון פריז או ניו זילנד.. מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי:לא יודעת.. מזה?..מה הכוונה? מה זה היה: מה אתם רוצים?.. איפה קנית:לא יודעת מזה?. איך הכל התחיל: כשהוא הסתכל עליי ואני הסתכלתי עליו.. מזה?.. נו אני רצינית..בננות.. חדל לקשקש.. צבע אהוב:חום שחור ירוק וכחול.. צבע דוחה:מממ.. נמנמנמנמ... לאיי יודעת.. הבן/בת זוג המושלם/ת:אורלנדו בלום או ג'וני דפ או טום..
או פו הדב.. אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: פריקי קליל.. המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך:אורלנדו בלום..מקפלי... כולם
... ומ... ג'סיקה אלבה ומ... גוון סטפאני... אישיות נערצת באופן כללי:אורלנדו בלום ג'וני דפ פו הדב מקפלי... -כולם- למה:כי הם אחלה בחלה
.. משחקים יפה..-בעיקר פו הדב- ושרים אחלה בחלה.. לבוש לבצפר:חולצת בצפר בדרך כלל שחורה או לבנה קצרה על סריג שחור.. ג'ינס ואולסטאר שחורות.. לבוש למסיבה:ג'ינס אולסטאר ומ... חולצה יפה -ספורט אלגנט- מה בחיים לא תלבש/י:חוטיני.. בעעע... מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ:מכנסיים קצרים-מכנסונים.. אבל אני דבה.. מקום בילוי אידאלי: ממ... מקום ביבנה.. "הטבון".. וקניונים למנייהם וגם רחובות תל אביב ההדרים.. איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: וואי איפה לא?.. יקר?:לאיי מאיפה יש לי כסף.... פעם כן פעם לא .. יש ויש.. חנות אהובה: וואי אמ... יש הרבה אמ.. אני אתן אחת.. "העין השלישית"..ובעצם גם TNT .. מה נמצא בארון שלך:הרבה.. פריט אהוב:די אולסטאר שווז.. The All STAR shoes חולצה אהובה:שחורה ארוכה אמ...מ-TNT מכנס/חצאית אהובה:אמ.. ג'ינס יפה מתרחב וגם אחד צמוד.. פריט אהוב:חיחי..כבר אמרתי אולסטאר.. הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: וואלה לא יודעת.. להקה האהובה:מקפליי וגרין דיי..
חייבת לציין גם מטרופולין וסינרגיה.. שיר:מלאכים.. וחום יולי אוגוסט האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה:לא יודעת לא הכרתי ולא ראיתי.. ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10:שבע.. חביב.. תמונה של הסגנון האהוב עלייך---

SPFAN

New member
שלי ../images/Emo9.gif

כינוי: פה? SPFAN
מאיפה הוא בא: סתם מפיגור ושיעמום.. הפורום הראשון שרציתי להצטרף אליו היה של סימפל פלאן, אז SP זה סימפל פלאן, וFAN זה... FAN גיל פיזי: 14 גיל נפשי: 16
איזור מגורים: מכבים איזור מגורים חלומי: כל מקום בעיקרון מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: משמע? מה זה היה: המממ איפה קנית: המממממ איך הכל התחיל: מה? צבע אהוב: כחול צבע דוחה: צהוב הבן/בת זוג המושלם/ת: אין כזה דבר :S אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: משעמם וזרוק
המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אין אישיות נערצת באופן כללי: אין למה: ככה לבוש לבצפר: תלבושת בצפר? לבוש למסיבה: ג'ינס וחולצה
מה בחיים לא תלבש/י: דברים צמודים מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: אין ממש :S מקום בילוי אידאלי: אין איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: סתם איזו חנות במודיעין
יקר?: לא חנות אהובה: אין מה נמצא בארון שלך: בגדים פריט אהוב: אין חולצה אהובה: אין מכנס/חצאית אהובה: אין פריט אהוב: אין הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: אין להקה האהובה: כרגע אוונסנס שיר: הזמן שלך של היהודים האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: בפורום הזה? לא מכיר אף אחד כמעט
ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: אממממ 6-7.. סתם כי אני לא בעניין של סטייל ובגדים תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- אין

D4Ever

New member
עונה

כינוי:דני,דנדוש,דוקס מאיפה הוא בא:קיצור של השם.. גיל פיזי:16 וחצי גיל נפשי:הממ 13 איזור מגורים:ר"ג איזור מגורים חלומי:לונדון,לוס אנג'לס מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: מה זה היה: איפה קנית: איך הכל התחיל: צבע אהוב:שחור ואדום צבע דוחה:סגול הבן/בת זוג המושלם/ת:לא יודעת..השאלה כללית מידי.. אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה:הממ חביבי..חולשה מטורפת לדיקיס,ואנס ובילבונג המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך:דאגי וג'ימס אישיות נערצת באופן כללי:ג'יימס וטום למה:כי הם מתוקים ברמות לבוש לבצפר:מאגניב ספורטיבי כזה.. לבוש למסיבה:ספורט אלגנט מה בחיים לא תלבש/י:אדום עם תכלת! מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ:--- מקום בילוי אידאלי:סרט,מסעדה,בית..כל מקום שאפשר לעשות בו ביג באאאלגן איפה את/ה קונה את הבגדים שלך:ברוב בסתם חנויות, פוקס,קסטרו,הנס,לי קופר ובקרוב דיקיס! יקר?:כן..אבל מסתדרים חנות אהובה:דיקיס ווודיס מה נמצא בארון שלך:מה לא? פריט אהוב:נעלי הואנס שלי=] חולצה אהובה:של בלינד ושל בלינק 182 מכנס/חצאית אהובה:חמאית קטלנית משובצת כזאת וג'ינס קסטרו פריט אהוב:כבר עניתי.. הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה:ג'ינס,נעלי פומה וחצאית.. להקה האהובה:מקפליי,באסטד,סאן אוף דורק,גרין דיי,סימפל פלאן,מיי כימיקל רומנס,בלינק 182 שיר:יש הרבה..משתנה כל הזמן..כרגע Green Day-She האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה:לא יודעת.. ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10:8 תמונה של הסגנון האהוב עלייך--->

M c F l y

New member
שלי../images/Emo54.gif

כינוי: M c F l y מאיפה הוא בא: כל מי שפה צריך לדעת.. גיל פיזי: 14 גיל נפשי: 16,17 איזור מגורים: יבנה איזור מגורים חלומי: ת"א או כל מקום גדול אחר. [בגג של עזריאלי
] מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: לאיודעת מה זה היה:לאיודעת. איפה קנית: איך הכל התחיל: צבע אהוב: כחול. צבע דוחה: ורוד. הבן/בת זוג המושלם/ת: הוא. אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה:מאיפה לי? המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אין כזה. אישיות נערצת באופן כללי: לאדעת. למה: לבוש לבצפר: תלבושת אחידה וג'ינס\מכנסספורט. לבוש למסיבה: ג'ינס וחולצה. מה בחיים לא תלבש/י: משהו ורוד? מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: יש לי אומץ להכל
מקום בילוי אידאלי: נממ לאדעתץ איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: מותגים וכולמיני חנויות. יקר?: במותגים כע. חנות אהובה: TNT
וגם לא מותגים. מה נמצא בארון שלך: בגדים? פריט אהוב: ג'ינס אחד שכבר עבר זמנו :[ חולצה אהובה: את כולם אני אוהבת אחרת לא הייתי לובשת אותן? מכנס/חצאית אהובה: מיאו. פריט אהוב: המחשב שלי? הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: פלאפון דיסקמן מצלמה דיגיטלית לאדעת. אבל הכי יקרה הייתה המצלמה הדיגיטלית. להקה האהובה: יש כלכך הרבה. שיר: אתם לא באמת רוצים לדעת. טוב. נכון לעכשיו- Good charlotte-riot girl green day- wake me up when september ends mcfly- i'll be ok busted-without you simple plan-untitled emylee&seether-broken bowling for soup-1985 goo goo dolls- iris 3 doors doown-here without you 3 days grace-i hate everything about u האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה:לאדעת ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10:7 תמונה של הסגנון האהוב עלייך---

cami love benja

New member
יאיי שאלון

תנקיוווו כינוי: יאלי =\ מאיפה הוא בא: חברות שלי קוראות לי ככה..נדבק להן לראש גיל פיזי: כמעט 12 גיל נפשי: 12 ? איזור מגורים: רחובות איזור מגורים חלומי: לונדון וזה לא חלומי !!! מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: =\ מה זה היה:=\ איפה קנית:\= איך הכל התחיל:? צבע אהוב: תכלת או כחול.. צבע דוחה: חום קקה.=0 הבן/בת זוג המושלם/ת: טום =] אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: נורמלי?!? המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: אמממ לא בטוחה..דרייק בל או ג'סי מקרטני..או טום כמובן ! אישיות נערצת באופן כללי: טווווווםםםם
למה: ככה לבוש לבצפר: תלבושת =\ לבוש למסיבה: בגדים למסיבה.. מה בחיים לא תלבש/י: חוטיני? =] מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: אממממ ... לא יודעת.. מקום בילוי אידאלי: מסיבות? איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: בפוקס..בדרך כלל בקניון =] יקר?: בערך.. חנות אהובה: פוקס !!! מה נמצא בארון שלך: הבגדים שלי.. פריט אהוב: אממ בארון? התמונה של המורדים שיש לי שם =] חולצה אהובה: האדומה הזאת.. מכנס/חצאית אהובה: הג'ינס שליייייייי פריט אהוב: גרביים סגולות =] הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: שרשרת? להקה האהובה: מקפליי =]
שיר: IWHY האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: אלו'ש =] ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 9? תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- איזה מקורי הוא !

shircherry

New member
שלי

כינוי: shircherry מאיפה הוא בא: סתם. שירלי אז לקחתי משם את ה-שיר וצ'רי כי הכיתה משום מה התחילה לקרוא לי ככה ובגלל שאיציק (מהכיתה שלי) אמר לי פעם (במימדיון בזמן שאכלתי מלא דובדבנים
) "אההה שירלי אוכלת הרבה צ'רי" אז נדלקתי על זה. גיל פיזי: 17 גיל נפשי: 6 איזור מגורים: פ"ת... איזור מגורים חלומי: בריטניה... או רמת השרון (בדיוק!!! אני חוזרת למקורות!!!) מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: אלטרנטיבי? הגדרה בבקשה? מה זה היה: ^ איפה קנית: ^ איך הכל התחיל: ^ צבע אהוב: כחול/ סגול צבע דוחה: צהוב או חום הבן/בת זוג המושלם/ת: אור!!!! חחחחחחחח לא סתם אמממממממ לא יודעת... אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: מתנדנד בין פאנק במידה לילדה טובה המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: דאגי / דייב/ ג'יימס/ טום דלונג אישיות נערצת באופן כללי: אממממממממממ לא יודעת... למה: ^^^ לבוש לבצפר: מתנדנד בין פאנק במידה לילדה טובה לבוש למסיבה: מתנדנד בין פאנק במידה לילדה טובה. או שסתם ילדה טובה ירושלים במובן של not so innocent מה בחיים לא תלבש/י: מיני וסטרפלס מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: 3/4 מקום בילוי אידאלי: אמממממממממ אין לי שמץ... לאן שלוקחים אותי ואנסה להוציא את המירב איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: ת"א סביבת שנקין ואלנבי יקר?: תלוי איפה חנות אהובה: אממממממממ VANS!!!! מה נמצא בארון שלך: בגדים פריט אהוב: הסווטשירט השחור שלי או איך שלא קוראים לזה עם הלו קיטי. מור, איך קוראים לזה? חולצה אהובה: חולצה שחורה קצרה עם כיתוב באדום
מכנס/חצאית אהובה: אמממממממממ אין לי שמץ... אני לרוב עם הג'ינסים שלי... פריט אהוב: זה לא היה כבר? טוב אז עוד אחד... כובע בייסבול!!! ואני רוצה לקנות עודדדדדד הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: אממממממממממ לא יודעת... להקה האהובה: כל מיני שיר: יש המון.... משתנה לפי המצברוח האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: לא יודעת... ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: אמממממממממממ לא יודעת תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- שנייה... אני אקח את הבנאדם הכי מושלם לסגנון הזה (ולא מור... לא אור, למרות שהוא לובש את אותו הסגנון...) טוב לא מצאתי תמונה של הסגנון שאני אוהבת ללבוש ואוהבת בכלל אז שמתי תמונה ופשוט תבינו לבד... כמובן שאני לובשת משהו שמתאים יותר לבנות =)

may90

New member
הוהוהו

כינוי: מאידי מאיפה הוא בא: השם שלי=מאי אידי גיל פיזי: 15 גיל נפשי: 1 וחצי איזור מגורים: הרצליה איזור מגורים חלומי: הו אנגליה [מי לא?...] מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: שזה? מה זה היה:... איפה קנית:... איך הכל התחיל:... צבע אהוב: כחול צבע דוחה:חרדל הבן/בת זוג המושלם/ת: עוד לא נתקלתי באחד אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: אממ "יעני ספורט אלגנט!!!" המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: הממ... *חושבת* ברט-דה יוזד מתלבש ממש מגניב אישיות נערצת באופן כללי: הממ... הרבה: טום דלונג., כריס קאטן, רייצ'ל דרץ', טום גרין, באם מרג'רה... למה:טום דלונג: לא ממש יודעת בגיל 9 התחלתי להערית אותם חזק ואיכשהו תמיד סגדתי לו :| ובכלל אני סוגדת למפורסמים שגורמים לי לצחוק עד דמעות ולכן כל השאר גם ^_^ לבוש לבצפר: חולצת ביצפר [¬_¬] וג'ינס אהה וואנס\אטניס\ לספורט-אולסטאר מקושקשות ^_^ (שקיבלו הרבה מחמאות) לבוש למסיבה: אני לא הולכת למועדונים ובין חברים אני לבושה רגיל ^_^ מה בחיים לא תלבש/י: אממ נוצות? פרווה? מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: אממ אני לובשת כל מה שבא לי O: מקום בילוי אידאלי: אצל חברים איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: איפה שאני נתקלת בבגדים-הרוב זארה יקר?: אממ הם בסדר חנות אהובה: זארה\וואנס
מה נמצא בארון שלך: הכל מהכל פריט אהוב: הנעליים שלי [2 מ"אוסף" וואנס שלי והנעלי אטניס שלי ^^] חולצה אהובה: הממ.. חלקה אחת סגולה מכנס/חצאית אהובה: אממ מכנס מלי קופר אחד פריט אהוב: שאלתם כבר... הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: הממ לא יודעת להקה האהובה: אינקובאס, בלינק, סאמ41, פופייטרס, מכ"ר ודה יוזד שיר: יותר מידיי האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: הממ... *חושבת* אני לא זוכרת :X ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 9 תמונה של הסגנון האהוב עלייך--- D: [זו התמונה]

למעלה