../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif
כינוי: יש מלא מאיפה הוא בא: כל בנאדם קורא לי אחרת גיל פיזי: 16 ושלושה חודשים גיל נפשי: 20[?]
איזור מגורים: ירושלים איזור מגורים חלומי: פינלנד
מתי הפעם הראשונה שלבשת משהו אלטרנטיבי: בפעם האחרונה שיצאתי מהבית... יום ראשון [אני חולה
]. מה זה היה: סתם שילוב של כלמיני פריטים שלי איפה קנית: בכלמיני חנויות איך הכל התחיל: מאז שהייתי קטנה אהבתי להתלבש שונה ומיוחד ולא לפי האופנה שהולכת
צבע אהוב: כתום,שחור,בורדו,כחול צבע דוחה: ורוד,זהב הבן/בת זוג המושלם/ת: שאני אמצא אותו אני אודיע לכם
[אבל רצוי שהוא יהיה כמו הדמות של לוקס ממגרש ביתי, או כמו ג'ארד ליטו
] אם היית חייב/ת להגדיר את הלבוש שלך, מה הוא היה: הגדרות לא עושות לי את זה. המפורסמם עם סטיל הלבוש הכי אהוב עלייך: טאריה מנייטוויש, שרון מWT, איימי לי מאוונסנס, ווילה מHIM אישיות נערצת באופן כללי:
אישיות מוערכת אם כבר, ווילה מHIM ומאריה קארי. למה: ווילה - כי הוא מדהים. הליריקה שלו מרגשת אותי כל פעם מחדש, הוא חמוד, הוא בנאדם מעניין והוא יודע לתת הופעה. מאריה - כי הלוואי שהיה לי את הקול שלה [עוד אוקטבה ואני אגיע לזה
]. וכי היא מוכשרת בצורה מדהימה. לבוש לבצפר: יש תלבושת
לבוש למסיבה: תלוי במצברוח שלי מה בחיים לא תלבש/י: פרוות/עור מה תרצי/ה ללבוש אבל אין לך אומץ: לא חושבת שיש דבר כזה מקום בילוי אידאלי: מועדוני גות' כמו שיש באירופה, אבל בינתיים אסתפק בצוללת הצהובה
איפה את/ה קונה את הבגדים שלך: אין מקום ספציפי יקר?: לפעמים חנות אהובה: 'ציפי' מה נמצא בארון שלך: חח הרבה דברים
פריט אהוב: מכנס קורדרוי מפוספס בגוונים של כחול ומתרחב מ'ציפי', המעיל החדש שלי מ'זארה' חולצה אהובה: סתם איזה חולצה שחורה עם שרוולים מתרחבים מכנס/חצאית אהובה: חצאים בסגנון גות'י,שחורה כזאת מגניבה... פריט אהוב: לא הייתה כבר שאלה כזו?
הפריט הכי יקר שיש בארון/מגירה: המעיל שלי להקה האהובה: HIM,בלו שיר: Sweet Pandemonium של HIM האדם בפורום שיש לו תסגנון הכי יפה: אני לא מכירה אתכן מספיק טוב בשביל לשפוט. לכל מי שפגשתי מכאן יש סגנון מגניב
ציון מקוריות לשאלון הזה 1-10: 9 תמונה של הסגנון האהוב עלייך---