שאלון..

Flash Button

New member
../images/Emo41.gifשאלון..

נא להגיב
היכרות : 1. שם 2. גיל (בשנים, בחודשים, ובימים) 3. מוצא 4. מקום מגורים והלאה..: 5. מה זה אהבה בשבילך? 6. אתה כותב בעוד פורומים בתפוז? (אם זה בניק אחר, תן קישור לכרטיס אישי שלו...) 7. איך התחלת לכתוב שם? ספר את הסיפור... 8. יש לך חבר\ה? 9. איך הכרת אותו? 10. כמה היו לך עד היום? 11. למה נדפקתי במוזת שלושת השאלות האחרונות? א- כי אני דפוק ב- כי סתם משעמם לי ג- כי בא לי לחפור לכם בחיים 12. אתה משתמש בתוכנות לשיתוף קבצים? 13. מי החבר\ה הכי טוב שלך? 14. מה הפדיחה הכי גדולה איי פעם שהייתה לך? (אל תכתבו אין לי...פשוט תשבו ותתקעו על השאלה הזו עד שתמצאו) 15. מה את\ה עושה כשמשעמם לך? 16. עד איזה שעה היום לימודים הכי ארוך שלך? 17. מנגן\ת על כלי מסוים? 18. התאהבת פעם במורה שלך? איזה מקצוע הוא היה מלמד? ואין לי עוד שאלות לא קשורות אך מעניינות..כול מי שעונה, שיוסיף שאלה

T z L i L u S h

New member
../images/Emo26.gif

היכרות : 1. שם: צליל ז'ורנו 2. גיל (בשנים, בחודשים, ובימים): 14 וחודשיים 3. מוצא: תוניסאית 4. מקום מגורים: קרית גת בלעט והלאה..: 5. מה זה אהבה בשבילך? הכול ................... 6. אתה כותב בעוד פורומים בתפוז? (אם זה בניק אחר, תן קישור לכרטיס אישי שלו...) לעעע 7. איך התחלת לכתוב שם? ספר את הסיפור... סתם היה לי מלא... "פליפוש שלי" "צ ל י ל ו ש" וזה.. 8. יש לך חבר\ה? היה ואני רוצה חזרה
9. איך הכרת אותו? 10. כמה היו לך עד היום? אליאור, אסף, בן, חן, אור, יוסי... 11. למה נדפקתי במוזת שלושת השאלות האחרונות? א- כי אני דפוק ב- כי סתם משעמם לי
ג- כי בא לי לחפור לכם בחיים 12. אתה משתמש בתוכנות לשיתוף קבצים?
13. מי החבר\ה הכי טוב שלך? דורין קבלו ואורטל.. 14. מה הפדיחה הכי גדולה איי פעם שהייתה לך? (אל תכתבו אין לי...פשוט תשבו ותתקעו על השאלה הזו עד שתמצאו) לא דעת 15. מה את\ה עושה כשמשעמם לך? קודח לאמא בראש לקנות בגדים 16. עד איזה שעה היום לימודים הכי ארוך שלך? 3 ועשרה 17. מנגן\ת על כלי מסוים? לע 18. התאהבת פעם במורה שלך? איזה מקצוע הוא היה מלמד? חס וחסה

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif תענה גםםםםםםםם..!!

היכרות : 1. שם: דסי 2. גיל: אני לא מאמינה שמאלצים אותי לספור
14, שלושה חודשים ו17 ימים
3. מוצא: למה אתה עושה לי את זה?
4. מקום מגורים: קדימה והלאה..: 5. מה זה אהבה בשבילך? לא משו שאפשר להגדיר 6. אתה כותב בעוד פורומים בתפוז? (אם זה בניק אחר, תן קישור לכרטיס אישי שלו...) כן
7. איך התחלת לכתוב שם? ספר את הסיפור... ממממממממ אנשים שלחו לי קישורים, או שהגעתי לשם מהקהילות
8. יש לך חבר\ה? כן
9. איך הכרת אותו? הוא יודע
10. כמה היו לך עד היום? הוא הרציני, לפניו עוד 6 שלא נראה לי שאפשר להחשיב
11. למה נדפקתי במוזת שלושת השאלות האחרונות? א- כי אני דפוק ב- כי סתם משעמם לי ג- כי בא לי לחפור לכם בחיים [ ולנו גם בא
] 12. אתה משתמש בתוכנות לשיתוף קבצים? אני טיפשה
13. מי החבר\ה הכי טוב שלך? לא מישו שמכירים כאן 14. מה הפדיחה הכי גדולה איי פעם שהייתה לך? (אל תכתבו אין לי...פשוט תשבו ותתקעו על השאלה הזו עד שתמצאו) יש לי יותר מדיייייייי... הן חסויות
15. מה את\ה עושה כשמשעמם לך? מתקשרת למישו 16. עד איזה שעה היום לימודים הכי ארוך שלך? 2 וחצי
17. מנגן\ת על כלי מסוים? לא
אבל אני מתה לחשמלית
18. התאהבת פעם במורה שלך? איזה מקצוע הוא היה מלמד?
ואין לי שאלה, סורי

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif ../images/Emo12.gif אתה כןןןן ../images/Emo12.gif

אתה אמרת לי לענות על שלי, אז אתה עונה על שלך

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif לובנתייייייייי../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

Flash Button

New member
אלו בדיוק השאלות

שלא ענית עליהן..אז התכוונתי שאת תעני, אני אענה..

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif תפדיחות שלי אתה מכירר..

[ עוגה, ארמון.. ] ויש אחת באוטובוס לאיזה טיול..
אני כבר אספר לך
ואפעם לא התאהבתי במורה שלייייייי...

Flash Button

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

העוגה זה היה דבר נחמדדדדדד..

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif נחמד..?

זה היה מביך
ומגעיל
[ ואתה עוד לא ענית
]

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif שלי!!!!

היכרות : 1. שם:שני 2. גיל (בשנים, בחודשים, ובימים):15 וקצת..למי יש כח לספור? 3. מוצא:חצי ארגנטינאית וחצי מרוקאית חיחי 4. מקום מגורים:הרצליה והלאה..: 5. מה זה אהבה בשבילך?רגש מדהיםםםםםםםםםם!!! 6. אתה כותב בעוד פורומים בתפוז? (אם זה בניק אחר, תן קישור לכרטיס אישי שלו...):כותבת בכוכב נולד...אין עוד ניקים.. 7. איך התחלת לכתוב שם? ספר את הסיפור...:אממ..אני אוהבת את התכנית...(שייי גבסוווווווו)ופשוט נכנסתי... 8. יש לך חבר\ה?:נפרדנו לפני איזה חודש וחצי.. 9. איך הכרת אותו?עזבו אותכם... לא צריך יותר מידי פרטים 10. כמה היו לך עד היום?אנארף... 11. למה נדפקתי במוזת שלושת השאלות האחרונות? א- כי אני דפוק
ב- כי סתם משעמם לי
ג- כי בא לי לחפור לכם בחיים
12. אתה משתמש בתוכנות לשיתוף קבצים?? 13. מי החבר\ה הכי טוב שלך?יש מלא!!1 14. מה הפדיחה הכי גדולה איי פעם שהייתה לך? (אל תכתבו אין לי...פשוט תשבו ותתקעו על השאלה הזו עד שתמצאו)דווקא!!!!אין!!!!חח סתם למי יש כח לחשוב? 15. מה את\ה עושה כשמשעמם לך?מחשב..מוזיקה...חברים... 16. עד איזה שעה היום לימודים הכי ארוך שלך?2 וחציייי 17. מנגן\ת על כלי מסוים?מתה לדעת על גיטרההההה 18. התאהבת פעם במורה שלך? איזה מקצוע הוא היה מלמד?לחא ממש התאהבתי אבל יש לנו מורה אחד שקסיייי ביותר למתמטיקה!!!! יש לו תחתתתתתתתתת שאפשר למות!!!חיח

למעלה